Mesaj public:

avatar marcello86: Neatza o fata sa ne cunoastem la o .caf1.


bestwap.ro
Blogul membrului:
- sympozium_

ultima pagina»

*#sfera
Într-o lume ce se zbate între dor și neputință / Printre clipe petrecute în a trupului dorință, / Stau pierdute-n întuneric stele-albastre, lucitoare / Ce așteaptă să deschidă calea drumului spre soare.love4. Așteptând din timp în timpuri, calde clipe de iubire, / Prin orgolii rătăcite, ce nu pot să reînvie, / Doar se stinge în abisul creionat în miez de vară / De răceala ce se-ntinde în a sufletelor iarnă. Univers la scară mică, suflet tandru de copilă / Rătăcită printre aștrii s-ar deschide în lumină, / Prinsă-n mrejele tăcerii fără a avea vreo vină / Se ascunde-n întunericul ce o-nvenină. 🖤 Prinde lacrimi din iubire peste-a sufletului tihnă, / Nudă în a ei simțire, plânge dorul și-l alină, / Cautând în ochi tandrețe și al dragostei răspuns / Din obraji piere culoarea, ochii sunt de nepătruns. Și emoții, sentimente, se mai nasc din când în când / În eternitatea vieții se mai zbate-un ochi plângând, / Tristă, inima-și transformă răsăritul în apus, / Lăcrimând pe-obraji culoarea, fără a avea răspuns...

26.06.2020, 01:19
+niciun comentariu | 3 vizualizari
-----
*#Dystopia
Eu nu mai visez, eu trăiesc vise. Ochii mei văd o altă lume, o lume dincolo de oameni, dincolo de dorințe, dincolo de sentimente .fl. O lume în care Dragostea este singura Poruncă .love4. ....scrisă de zece ori, însă nu pe pietre sfinte, ci pe ``inime`` rănite... O lume în care oamenii au înțeles că ``a iubi`` înseamnă să te dăruieşti .love4. Eu nu mai trăiesc visând, eu doar visez că trăiesc .

22.06.2020, 02:20
+niciun comentariu | 4 vizualizari
-----
*#Rm
La tine mă gandeam azi-noapte mult! .vis.Noi doi să fim la balamuc .vis. Să ne iubim, să stau cu tine, Fără orgolii şi ruşine .lov10. Să ignorăm de tot mandria, Să nu ne încurce lenjeria .rus. Să ne purtăm pe brațe amandoi, Ca Adam şi Eva dezveliti si goi .love. Din sanu-mi fraged să mananci mere, Să-ti curgă bale de plăcere! .vis. Intinşi sub un pom să stăm goi, Cu ochi beliţi lumea holbandu-se la noi ! 😍😍😍 [ [#preluat//reformulat😂

14.06.2020, 02:33
+2 comentarii | 20 vizualizari
-----
*#VaraMea
Speranțe rubinii roiesc printre stele, Te modelez iubire în vara vieții mele! .fl. Despic cerul în două, te invit într-o lume... De pasiune și foc, de emoții nebune! .vis. Clocotește viața în venele-mi fierbinți; Sărută-mă pe suflet, tumultul să mi-l simți.love4. Învață-mă să zbor spre necuprinsul firii....fl. Să atingem extazul, absolutul iubirii .love4. Poartă-mă pe brațe spre patul de flori .vis. Pictează-mă pe iarbă, curcubeu de fiori🔥 Și susură-mi la tâmple vorbe dulci, rebele... Fă-mă fericită în vara vieții mele!.love4.

09.06.2020, 15:22
+1 comentariu | 17 vizualizari
-----
*# De-ar fi...
De-ar fi să nu te mai găsesc, Într-o prăpastie aș cădea... De pământ sânul să-l strivesc! În stânga, unde-i inima .love4. De-ar fi să uiți că te-am iubit.oh.... Te-aș blestema să mă iubești! Cu pieptul cald și dezvelit, Așa cum știu, așa cum ești... De-ar fi să nu mă mai iubești... Nu te-aș forța ca să râmâi 😔 Dar te-aș ruga să-și amintești, Că nu te las al nimănui!.love4. De-ar fi să plec, să nu mă lași! Să mă oprești cu o privire, Cu buze dulci, cu ochii trași, Cu o poveste de iubire .fl. De-ar fi să nu te mai găsesc, Nu m-aș mai căuta pe mine 🖤 Căci, ce-aș putea să îndrăznesc... Să cer, să simt eu fără tine ?? .love4.

06.06.2020, 03:10
+1 comentariu | 10 vizualizari
-----

inainte»
1/11

Pagina personala
Autentificare
Intra in comunitate