Castigatorii Premiului de la ora 21 sunt: greeneyes_ (10.000+), invizibila (8.000+) si mery-christmas (7.000+)!
depune mesajMesaj public:

avatar stub_born: cine vrea pufuleti?.popcorn...lol3.


bestwap.ro
Blogul membrului:
+ sweetlady84

*You are...
\"Oamenii magici există ??? ... da, există, apar de nicăieri. Sunt aceia care știu să-ți câștige încrederea rapid și neașteptat. Dintr-o dată apar în viața ta, încep să vorbească despre tot, bucurii, eșecuri, experiențe, supărări și răni. Când îți dai seama, le spui deja despre visul tău, locul tău preferat.. și e frumos, așa sunt oamenii magici, ei în câteva secunde intră în lumea ta. Fac ceea ce alții nu au reușit în ani de zile, intră în universul tău. Și sunt aici, ajung ca să te însoțească, să-ți dăruiască puțină magie. Ajung să aibă grijă de tine, să-ți dea un aer mai ușor. Ajung să-ți ofere prietenia, mâna iubirea... Ajung să te îmbrățișeze. Ajung..... ca să rămână.!\"

30.11.2020, 12:14
+niciun comentariu | 4 vizualizari
-----
*Mi-ai fost...
Mă obișnuisem să te am, să-ți povestesc tot ce mi se întâmplă, să știu mereu ce faci și ce simți. Apoi, la un moment dat ne-am oprit. Ne-am oprit să vorbim, să mai fim acolo unul pentru celălalt. Atunci mi-am dat seama cât de important era mesajul cu bună dimineața, și că fără el, nu-mi începeam bine ziua. Uram să ajung acasă și să nu te pot suna, să-ți spun toate nebuniile de care am avut parte în acele câteva ore și totul devenise pustiu. Nu mă mai aștepta nici o poveste, nici un sfat, nici o glumă care să mă binedispună, nici măcar o tachinare drăgălașă. Nu mai era nimic..noi doi nu mai eram nimic.

26.11.2020, 16:13
+niciun comentariu | 2 vizualizari
-----
*A tine, a mine Adrian Paunescu
Mai miros a tine, Mai mirosi a mine, Mai vorbesc cu tine-trist și dureros, Prin al carnii noastre, impreunat miros.

25.11.2020, 18:53
+niciun comentariu | 2 vizualizari
-----
*Cuvinte adresate tie..
Nu poti sa vii cand ai tu chef,si sa mi bati la usa sufletului meu cu pretentia de a te pofti inauntru.Nu este un magazin non stop, deschis exclusiv pentru tine.Si asa te am primit de cateva ori la ore tarzii când in mod normal omul se odihneste odata cu sufletul.Nici macar nu te ai scuzat, ti ai aruncat haina in cuier si te ai asezat la masa, tragând din tigara, umplandu mi camera de ceata.Si cand plecai, tot in ceata ramaneam.Nu intelegeam de ce veneai doar cat sa fumezi o tigara, si sa indrugi niste cuvinte lipsite de orice forma de viata.Lumea mi era intoarsa cu fundul in sus, iar tu erai arhitectul.De fiecare data dupa ce plecai, ma apucam sa strang ce lasai in urma ta, dar nu tinea mult ordinea asta a mea, cand ma asezam sa mi trag sufletul, hop imi bateai la usa.Si de fiecare data aveai un chip inexpresiv, costum negru, parca veneai sa comemorezi ceea ce avusesem odata.Nu am nevoie sa mi aduci aminte de ceea ce am fost , acum am nevoie sa mi aduc aminte singura de ceea ce pot fi in lipsa ta.

18.11.2020, 19:56
+niciun comentariu | 5 vizualizari
-----


1/1

Pagina personala
Autentificare
Intra in comunitate