Mesaj public:

avatar bestialul80: .pupi.buna seara ce fata vine la o limonada rece.lll.


bestwap.ro
Blogul membrului:
+ sweetlady1984

ultima pagina»

*........
Am obosit să fiu pe placul oamenilor “perfecți”. Perfecților, am zeci de defecte și zeci de stângăcii pe lângă zeci de calități! Mi le recunosc și mi le accept încercând mereu să corectez, să evoluez. Sunt copilăroasă. Sensibilă. Nebună. Serioasă. Optimistă. Plângăcioasă. Și ar mai fi o grămadă… Sunt eu. Nu sunt el, ei, tu sau voi. Mă scutur râzând și dansez plângând. Iubesc zborul păsărilor și mă agăț de aripile fluturilor cu toate visurile mele. Nu accept să fiu iubită doar pe jumătate pentru că nu sunt un fruct pe care-l poate împărți oricine cum dorește. Sunt un suflet care atunci când iubește dă tot și simte până-n măduva inimii. Jumătățile de măsură sunt doar pentru jumătăți de oameni… Nu înghit firimituri mințindu-mă că-s bucăți mari. Nu mă cumpără vorba când fapta stă la coadă și nici privirea dulce când cuvintele sunt amare. Dacă nu fac rău nimănui și nu mint, eu zic că altceva mai perfect nu există… Într-o lume de oameni “perfecți”, eu aleg să fiu eu. Știe Dumnezeu de ce...

23.05.2022, 18:50
+1 comentariu | 5 vizualizari
-----
*........
A dormi cu cineva este foarte simplu. Îl întâlnești, vorbești cu el, un joc de priviri, discursuri intrigante, încă un cuvânt, un cuvânt mai puțin. Dezbracarea este banala. Atingerea este mecanică. Finalizarea. Îmbracă-te. Tu să pleci. Poți face asta cu oricine. A iubi pe cineva este diferit. Discursurile nu intrigă doar. Nu te dezbraci doar. Îi poți spune că ai nevoie de o îmbrățișare, că ești îngrijorat de ceva, să-i dezvălui fricile pe care le porți înăuntru, să-i spui despre visul pe care îl ai frecvent, să-i spui despre un proiect, să-i spui un secret. Poți să-i faci loc între fricile tale și cuvintele tale, să-i faci loc în viața ta și să intri în a lui. Poți să-l iei de mână și să-l convingi că împreună sunteți toată puterea de care aveți nevoie. Te poți trezi în dimineața următoare și descoperi că ai adormit vorbind și că mirosul pe care l-ai crezut că iese din visul tău a fost de fapt parfumul lui pe pielea ta. A iubi este un lucru diferit. Cu siguranță, nu este pentru toată lumea. Fără îndoială, nu este pentru toată lumea.

18.05.2022, 20:28
+2 comentarii | 14 vizualizari
-----
*........
— Du-te și spune-i că ți-e dor de ea? îi zic. — Nu. Nu vreau să-i spun. O să par slab în fața ei, îmi răspunde. — Și crezi că va fi mai bine dacă o vei pierde din orgoliu? N-am să înțeleg niciodată de ce oamenii aleg să se piardă din orgoliu, în loc să se păstreze spunând ceea ce simt.

18.05.2022, 20:26
+niciun comentariu | 3 vizualizari
-----
*........
Într-o zi o să înțelegi… – că persoanele care își construiesc ziduri de apărare au suferit atât de mult, încât acum sufletul lor preferă singurătatea, oricât i-ar blama cei care nu-i înțeleg; – că oamenii care ne rănesc ne-ar putea vindeca rănile, dacă ar recunoaște că ne-au greșit; – că demnitatea îți poate cere să pari rece și implacabil, chiar dacă sufletul tău e plin de iubire; – că oamenii care nu-și mărturisesc sentimentele pot rămâne loiali o viață întreagă acelui sentiment nemărturisit și „absurd”; – că ochii care îți ocoleau privirea te-au căutat ulterior în toate zilele și în toate lucrurile; – că nimic nu e mai dureros decât să ți se nege virtuți pe care le aperi mereu, cu îndârjire; – că uneori oamenii care se grăbesc să plece nu și-au dorit decât să rămână… dacă ar fi fost posibil și demn; – cât de vulnerabil, dar și cât de puternic este un om care îndură nedreptatea și nu spune nimic în apărarea sa; – că blândețea vocii și ochii care plâng sunt cele mai sigure dovezi ale inocenței; – că nu ne putem îndoi mereu și de toți oamenii; – că oamenii nu sunt (doar) ce vrei tu să crezi despre ei. Poate sunt cu totul altceva. – că oamenii care au fost respinși au tendința să respingă și să fugă, pentru a nu fi răniți din nou; Într-o zi o să înțelegi, dar atunci va fi prea târziu…

17.05.2022, 20:41
+niciun comentariu | 4 vizualizari
-----
*.....
\"Renunți într-o zi la a-ți mai face planuri cu oamenii, când nu-ți mai permiți luxul de a investi așteptări și încredere în incertitudini și necunoscut. Rămâi tot mai dependenta de tine, ușor însingurata în golul lăsat de renunțări, privind cum lumea din afară se rostogolește mai mult spre depărtare decât spre apropiere.\"

15.05.2022, 18:00
+niciun comentariu | 2 vizualizari
-----

inainte»
1/3

Pagina personala
Autentificare
Intra in comunitate

sus
facebook youtube
bestwap
Viata e frumoasa, intr-adevar, cand nadajduiesti si n-o petreci zadarnic si o infrumusetezi cu ceva; lasa la o parte rautatile, ticalosiile si meschinariile, treci peste dusmaniile prietenilor si prieteniile dusmanilor. (Mihail Sadoveanu)