Mesaj public:

avatar ovydyu29: Buna @


Stirile zilei

ultima actualizare: azi, 16:53:34

Orban, chestionat dacă are vreo temere privind o posibilă confruntare cu Cîţu la şefia PNL: Mie nu mi-e teamă de nimic
Preşedintele Ludovic Orban a afirmat că nu îi este teamă de nimic, întrebat vineri la Petreşti, judeţul Dâmboviţa, dacă are vreo temere cu privire la o posibilă confruntare cu Florin Cîţu la şefia PNL. Liderul liberalilor a adăugat că este în relaţii foarte bune cu premierul, iar acesta nu şi-a anunţat oficial candidatura la funcţia de preşedinte al partidului.
ieri, 18:55:07

Ciolacu: Trebuie făcută legea care introduce criteriul verde pentru producători
Marcel Ciolacu a vorbit, vineri la sediul PSD Maramureş, despre introducerea unui criteriu verde pentru producători care în prezent este doar la nivel de recomandare în legislaţia autohtonă.
ieri, 16:47:40

Ciolacu: Am ajuns la 2.000 de decese la un milion de locuitori, iar Cîţu a luat cel mai mare împrumut pe care l-a făcut România în ultimii 30 de ani
Marcel Ciolacu a declarat că actualii guvernanţi vor avea pe conştiinţă bilanţul deceselor din România, fiind pe locul 10 mondial, la acest capitol. Liderul PSD i-a cerut premierului Florin Cîţu să spună ce dobândă este la cel mai mare împrumut al ţării noastre în ultimii 30 de ani, şi anume 3,5 miliarde euro şi cum are de gând să folosească aceşti bani.
ieri, 16:39:34

Orban, întrebat dacă Voiculescu trebuie schimbat din funcţie: Evaluarea o face premierul. Orice ministru care nu îşi face datoria va pleca din Guvern
Liderul PNL Ludovic Orban a declarat, întrebat dacă Vlad Voiculescu trebuie să plece din funcţia de ministru al Sănătăţii, că este firesc ca această evaluarea să o facă premierul, însă orice ministru care nu îşi face datoria şi nu atinge obiectivele din programul de guvernare, mai devreme sau mai târziu, va pleca din Executiv.
ieri, 16:36:48

Ludovic Orban, despre închiderea magazinelor la ora 18.00: Trebuie să reflecteze asupra acestei măsuri. Nu am văzut în spate fundamentarea
Liderul PNL Ludovic Orban a afirmat, chestionat despre măsura Executivului de a închide magazinele la ora 18.00 care este aplicată la anumite rate de incidenţă, că nu a văzut fundamentarea din spatele acestei măsuri. El consideră că Guvernul trebuie să reflecteze asupra acestei restricţii.
ieri, 16:34:16

Violeta Alexandru: „PNL Bucureşti a adoptat o rezoluţie de susţinere a lui Ludovic Orban”. Ce spune despre absenţa unor şefi de sectoare
Preşedinta PNL Bucureşti Violeta Alexandru a declarat, pentru News.ro, că organizaţia a votat, în unanimitate, susţinerea lui Ludovic Orban pentru un nou mandat la şefia formaţiunii. Chestionată despre absenţa unor colegi la şedinţă, precum Ciprian Ciucu, Cristian Băcanu, Pavel Popescu şi Stelian Bujduveanu, ea a explicat că unii colegi au participat online, alţii au fost fizic în sală.
ieri, 14:41:12

Surse. PNL Bucureşti, împărţit în tabere. Ce şefi de sectoare au lipsit de la şedinţa de susţinere a lui Ludovic Orban
Preşedinţii mai multor organizaţii PNL de sector au lipsit de al şedinţa PNL Bucureşti în care s-a adoptat o rezoluţie pentru susţinerea lui Ludovic Orban pentru un nou mandat de preşedinte al partidului, au relatat pentru „Adevărul” surse din interiorul PNL.
ieri, 11:45:28

Florin Cîţu, despre eroarea lui Voiculescu legată de modul în care sunt înmormântaţi morţii de COVID: Am discutat cu el, voi mai discuta
Premierul Florin Cîţu s-a referit vineri dimineaţa, la eroarea făcută de ministrul Sănătăţii, Vlad Voiculescu, care a susţinut iniţial că nu există o prevedere care interzice îmbrăcarea pacienţilor care au murit de COVID, precizând că acesta a făcut o declaaţie, iar apoi şi-a cerut scuze, menţionând că a discutat cu Voiculescu şi o va mai face.
ieri, 10:48:11

USR PLUS se pronunţă pentru derularea rapidă a procedurilor privind ridicarea imunităţii parlamentare a senatorului Florian Bodog
Alianţa USR PLUS a transmis, vineri, că este pentru derularea rapidă a procedurilor privind ridicarea imunităţii parlamentare a senatorului Florian Bodog. Reprezentanţii formaţunii au cerut Comisiei juridice să prezinte cât mai repede o primă evaluare a cerererii.
ieri, 10:44:44

Mesajul Andreei Moldovan pentru Diana Şoşoacă în privinţa purtării măştii de protecţie
Secretarul de stat în Ministerul Sănătăţii Andreea Moldovan i-a transmis un mesaj senatoarei Dianei Şoşoacă, unul dintre cei mai vocali contestatari ai măştii de protecţie şi un reprezentant al protestelor recente faţă de restricţii.
08.04.2021, 16:02:31

inainte»
1/11311

sari la paginaAcasa