Mesaj public:

avatar roberttu: Hai zi buna la toată lumea.pup.


Stirile zilei

ultima actualizare: azi, 11:25:28

Oficial. Florin Cîţu l-a revocat pe Vlad Voiculescu din funcţia de ministru al Sănătăţii. Cine va asigura interimatul
Premierul Florin Cîţu a anunţat miercuri că i-a trimis preşedintelui Klaus Iohannis documentele de revocare a lui Vlad Voiculescu din funcţia de ministru al Sănătăţii. „Interimatul funcţiei va fi asigurat de Dan Barna, până la numirea unui nou ministru”, a mai anunţat Cîţu.
azi, 10:56:38

PressOne: Cine sunt cei 19 membri ai misteriosului Grup de Comunicare Strategică
O investigaţie PressOne dezvăluie identitatea tuturor celor 19 membri ai Grupului de Comunicare Strategică, entitatea care, de la finalul lunii februarie 2020, comunicarea despre evoluţia pandemiei în România.
azi, 10:49:56

Comisia juridică a Camerei a dat raport de admitere pe proiectul prin care agresorii vor fi monitorizaţi prin purtarea brăţărilor electronice
Comisia juridică a Camerei Deputaţilor a votat, cu unanimitate de voturi, raport de admitere pentru proiectului de lege prin care agresorii vor purta brăţări electronice care le vor monitoriza mişcările prin GPS, a anunţat senatoarea PNL Alina Gorghiu, una dintre iniţiatoarele proiectului.
ieri, 14:58:51

Doina Gradea şi Georgică Severin, la un pas de a fi demişi. Camera Deputaţilor şi Senatul se reunesc miercurea viitoare într-o şedinţă comună
Parlamentul se reuneşte miercurea viitoare, pe 21 aprilie, în şedinţă comună pentru a o demite pe Doina Gradea de la şefia TVR şi pe Georgică Severin de la şefia Radioului public prin respingerea rapoartelor de activitate ale celor două instituţii pe anii 2017, 2018 şi 2019, conform unei decizii luate marţi de către Birourile permanente reunite.
ieri, 12:09:09

Cîţu: Veşti importante pentru români! De astăzi, capacitatea de vaccinare a ajuns la 115.000 de persoane pe zi. Vă încurajez pe toţi să vă vaccinaţi
Prim-ministrul Florin Cîţu anunţă, într-o postare pe Facebook, că de marţi capacitatea de vaccinare a ajuns la 115.000 de persoane pe zi, încurajându-i pe români să se vaccineze.
ieri, 10:37:39

Studiu: Tulpina britanică nu provoacă o formă de COVID-19 atât de gravă cum se credea
Un nous tudiu publicat de revista medical[ The Lancet Infectious Diseases arată că tulpina de coronavirus identificată prima oară în Marea Britanie nu provoacă o boală mai gravă pacienţilor internaţi cu COVID-19, potrivit Reuters.
ieri, 09:56:20

Andreea Moldovan, despre tragedia de la Victor Babeş: O situaţie absolut tristă. Nimeni nu stă şi doarme liniştit şi se uită la televizor
Secretarul de stat în Ministerul Sănătăţii Andreea Moldovan a declarat marţi, în contextul tragediei de la Spitalul Victor Babeş, că „toată lumea este consternată”.
ieri, 09:38:37

BBC a primit 100.000 de reclamaţii după modificarea programului în urma decesului prinţului Philip
BBC a primit 100.000 de reclamaţii din partea telespectatorilor după modificarea programului în urma decesului prinţului Philip.
ieri, 09:04:55

Huawei afirmă că deficitul de cipuri la nivel global este provocat parţial de sancţiunile SUA împotriva sa
Huawei a afirmat, luni, că sancţiunile Statelor Unite împotriva sa sunt, parţial, motivul deficitului de cipuri la nivel mondial, deficit care a fost şi tema unei conferinţe de la Casa Albă, transmite CNBC.
ieri, 08:59:50

Angela Bassett, Halle Berry, Bong Joon Ho şi Brad Pitt, între prezentatorii galei Oscar 2021
Academia americană de film a anunţat luni seară prima serie de prezentatori ai celei de-a 93-a ediţii a galei premiilor Oscar şi a lansat primul promo de televiziune.
ieri, 08:55:51

inainte»
1/11314

sari la paginaAcasa