Mesaj public:

avatar ritkuitzu: .l2.sunteti unu mai plictisit ca si celalant.lol. Aceeleasi prosoape .doh.


bestwap.ro
Blogul membrului:
- snowfall

ultima pagina»

*Mai vinde-mi doar un vis
~ Mai vinde-mi doar un vis ~ Simt prea multă durere, în sufletul tău trist Opreşte-te şi-ascultă, sonata altui vis! Vioara plânge, plânge ...căci coardele-i sunt frânte Şi cântu-i mut, nici vântul, nu vrea să il asculte! Aruncă-mă-n iluzia, unui nou început Şi-ţi voi reda iubirea, care m-a absorbit! Mai vinde-mi doar un vis, e poate tot ce vreau Şi-o clipă infinită, în braţe să îţi stau! Aş vrea să-ţi sorb privirea şi suflul tău fierbinte Dar tot ce mă reţine, nu-ţi pot spune-n cuvinte... Şi parcă azi tăcerea, de mine se izbeşte O inimă eu am, pe tine te iubeşte! Aş vrea pe cerul nopţii, cu astrii să vorbesc Ei să-mi redea puterea, de a-ţi spune \\Te iubesc\\! Pe-o margine de lună, îţi scriu... \\ Iubirea mea\\ Iar dacă n-ai să vezi, scriu fiecare stea! Mi-e sufletul de patimi, bolnav în miez de noapte Ele te vor pe tine, chemându-te cu şoapte... Şi eu te strig mereu, de nu mai am nici glas Aş vrea la tine-n suflet, să îmi găsesc sălaş. Să fie al meu suflet, odaia ta de somn Ca să te simt aproape, atunci când eu nu dorm! Nimic din toatea astea, nimic nu pot să fac Te rog, la suferinţă, găseşte-mi tu vreun leac! De trista-ţi suferinţă, aş vrea să te dezleg Legându-mă pe mine, de tine...ca întreg! Din doi să fim doar unul, la bine şi la rău Tu să îmi fii inimă, iar eu ...sufletul tău! Atunci iubirea noastră, va fi nemuritoare Când Cerul şi Pământul, dă binecuvântare. Poate trăi-vom noi , şi ziua aia , poate ... Să te cuprind la piept, să nu-mi mai fii departe!

30.09.2021, 13:09
+niciun comentariu | 7 vizualizari
-----
*Fiecare om are
Fiecare om are... ...cateva amintiri din trecut pe care si-ar dori sa le ingroape, ...o mare iubire sfaramata in mici bucatele, ...greseli din care a invatat prea tarziu sau deloc, ...un moment in care si-ar dori sa poata da timpul inapoi pentru a repara o greseala, ...un vis la care a fost nevoit sa renunte, ...doi ochi pe care nu ii poate uita, ...o melodie care il face sa planga si o alta care il face sa zambeasca, ...un orgoliu datorita caruia a pierdut ceva sau pe cineva, ...o persoana pe care nu o poate ierta; Dar in acelasi timp, un om are… ...o speranta de care se agata cand lucrurile merg prost, ...o mangaiere care ii vine adesea de la persoane de la care nu se asteapta, ...un scop pe care vrea sa-l atinga, ...vise la care nu renunta, ...un sfat calduros din partea unui prieten, ...un moment in care se simte cel mai fericit om din lume, ...o persoana pentru care reprezinta lumea intreaga!

30.09.2021, 12:34
+niciun comentariu | 7 vizualizari
-----
*Hai spune-mi suflete
Hai...spune-mi suflete...la ce gândeşti acum...eşti fericit...sau ostenit de greutăți apăsătoare pe-al vieții tale drum ...? Hai...spune-mi suflete...zâmbeşti...sau lacrima tăcută se aşterne doar pustiu prin tot ce mai gândeşti...? Hai...spune-mi suflete...iubeşti...sau nu mai ai puterea din nou să te amăgeşti...? Hai...spune-mi suflete...\\trăieşti \\ ..sau printre amintiri mereu te rătăceşti...? Hai...spune-mi suflete...ți-e dor...sau nu mai vrei să auzi al inimii tânguitor fior...? Hai...spune-mi suflete...visezi...sau numai realitatea cu ochi deschişi o vezi...? Hai...spune-mi suflete...te doare...sau porți speranța în fiecare clipă prin timpuri trecătoare...? Hai...spune-mi suflete...unde îți zboară gândul...e soare...e furtună.. sau schimbător ca vântul ...? Hai...spune-mi suflete...mai ai curaj...sau gândului ce-l porți acum îi pui tăcut o stavilă ca un baraj...? Hai...spune-mi suflete...eu te ascult...împarte lacrima sau fericirea...împarte zâmbetul şi cu iubirea...sau doar al sufletului tău răscolitor tumult...dar nu uita că fiecare \\ mâine \\ încă mai poate fi şi un nou început...indiferent de gândul tău real ce-l ştii doar tu...rostit sau doar tăcut...

30.09.2021, 07:25
+niciun comentariu | 3 vizualizari
-----
*Ultimul
“ Eu mi-aş lua o femeie pe care înaintea mea a iubit-o un prost. N-aş vrea să fiu primul, dar nici al unşpe’lea, aş vrea să fiu ultimul. De ce o femeie pe care a iubit-o un prost? Pentru că numai un prost poate pierde o femeie. I-aş privi ochii şi m-aş holba zile întregi la rănile de pe sufletul ei, mi-aş imagina toate nopţile plânse, toate rugăminţile neascultate şi toate speranţele deşarte avute. Aş iubi-o aşa cum l-a iubit ea pe prostul care a rănit-o şi i-aş demonstra că nu toţi îţi dau motive să pleci, unii îţi dau motive să rămâi. Mi-aş lua o femeie pe care a rănit-o un prost doar aşa, din egoism, ca să ajungă să mă iubească atât cât nu credea nici ea că poate iubi, ca să mă adore şi ca să se cuibărească în sufletul meu pentru tot restul vieţii, ca să-mi ofere în sufletul ei un loc pe care să nu-l poată da nimănui altcineva. I-aş alina toate rănile, aş face-o să uite de cel dinainte, aş adora-o, aş iubi-o, aş respira-o şi aş ţine-o în piept până m-aş sufoca de atâta ea. Mi-aş hrăni orgoliul de bărbat cu fericirea ei şi m-aş simţi cel mai bărbat dintre toţi aceia care nu sunt capabili să-şi facă iubitele fericite. Aş face-o şi din orgoliu, dar mai ales din dragoste. Mi-aş lua o femeie pe care a rănit-o un prost şi aş fi bărbat deştept, aş face-o fericită! “

30.09.2021, 07:13
+niciun comentariu | 7 vizualizari
-----
*Iubesti un barbat
Pentru a iubi un bărbat, .....trebuie mai întâi să îi îndepărtezi temerile, să îi dezbraci sufletul și să îl ajuți să își îndeplinească visele. Trebuie să te bucuri de realizările lui și să i oblojești tristețile și înfrângerile lui, pentru că și bărbații plâng. Rar, dar plâng. Iubești un bărbat când în lume, fără teamă, îl iei de mână sau de umăr și îi spui cât de mult îl iubești. Doar lui. Iubești un bărbat când la miezul nopții îl acoperi cu îmbrățișări de frig, pentru că pentru ei nu există pătură mai bună. Iubești un bărbat doar dacă simți că merită.

30.09.2021, 06:58
+niciun comentariu | 1 vizualizari
-----

inainte»
1/51

Pagina personala
Autentificare
Intra in comunitate