Mesaj public:

avatar utzzzu1987: Caut iubita real


bestwap.ro
Blogul membrului:
- snowfall

ultima pagina»

*Adio...
Sa nu imi spui \"Adio\" niciodata, De ai sa pleci, revino te rog iara, Intoarcrea-ti astept infiorat... Invat ca lipsa ta sa nu ma doara Sa nu imi spui \"Adio\" orice ar fi In noaptea rece eu fac legamant Am sa te-astept din noapte pana-n zi Si n-ai sa auzi ca ma plang \"Adio\" sa nu-mi spui, ca doar tu stii Oricate drumuri ai avea sub pasi Mereu ai sa te-ntorci si-ai sa revii N-ai sa te induri cu totul sa ma lasi !

05.10.2022, 23:31
+niciun comentariu | 1 vizualizari
-----
*Femeia perfecta nu exista !
Fraților. Femeia perfectă nu există. Toate au nivelul lor de nebunie. La fel ca noi. Dar, după divorț și am întâlnit câteva femei, mi-am dat seama câteva lucruri . Iată una dintre cele mai mari lecții pe care le-am învățat. ALEGEREA. Trebuie să ALEGEM. Am fost mic mult timp. Am avut probleme de încredere, așa că nu am avut încredere. Aveam frică , așa că mi-am păstrat distanța. Am avut resentimente pe care le-am proiectat in fundul minții mele, am avut ideea că într-o zi femeia perfectă o să dea cu piciorul pe ușă și m-ar salva.Că acest pui de gănd ireal , i-ar învinge pe toți ceilalți și ar fi doar curcubee și pisoiași 24 din 7. De-a lungul anilor, am folosit povestea nesiguranțelor mele sau a problemelor fostei soții, o nebunie sau scuză pentru a nu putea face o relație să funcționeze. Când, în realitate, pur și simplu nu AM ALES. Cel mai mult nu m-am ales pe mine. Să lucrez la mine și să fac niște lucruri întunecate, înfricoșătoare, umilitoare asupra MEA. Pentru a vedea ce n-am vrut să văd și să schimb ceea ce eram prea al naibii de încăpățânat să schimb. Frate tu și cu mine am putea sări de la femeie la femeie ușor. Este simplu, este nevoie de zero eforturi. Putem spune că are această problemă sau acea problemă și probabil că avem dreptate. Putem merge mai departe și la sfârșit, o existență destul de goală.Ținând-o la distanță.Dar adevărul este că există o singură modalitate prin care vom construi iubirea. Și asta dacă alegem. ALEGE-O. Alegeți-o și alegeți să faceți orice muncă necesară pentru a CONSTRUI împreună cu ea. Alegeți să vă dețineți mizeria. ALEGE să închizi alte uși. ALEGE să cobori de pe gard. Alegeți să nu vă scufundați în rahatul profund și întunecat. ALEGE-te omule. Mai mult decât orice, ALEGEȚI-VĂ. Alegeți-vă să vă onorați ,nu jucând o piesa de teatru. In orice caz.Dacă doriți cu adevărat să construiți un imperiu cu o regină, TREBUIE SĂ ALEGEȚI SĂ FIȚI REGE. Când am renunțat la CĂUTAREA unei regine și AM ALES să intru în mine, fetele au dispărut și a apărut ea ,cea care urmează. Da!ea mă testează. O femeie bună o va face. Da!am încă temeri.Banuiesc că intotdeauna o voi face. Dar de la un tipă la alta, vă pot confirma că cel mai mare lucru pe care l-am schimbat pentru a aduce această regină în viața mea este propria persoană ,adica EU. M-AM ALES. AM ALES să renunț la minciună și vina.Și odată ce am făcut această alegere și am făcut asta, jocul s-a schimbat. Fraților , Alegeți-vă. Înconjoară-te de alți care construiesc relații REALE. Cu oameni care te vor menține și pe tine la un standard mult mai înalt. Dacă eu nu voi fi eu însumi, atunci cine? Iubiti-vă mult , chiar merită!

18.09.2022, 17:06
+niciun comentariu | 1 vizualizari
-----
*Traieste si iubeste
Trăiește și iubește. Și separat. Și împreună.Viață separat de iubire. Iubire separat de alții. Tu, separat de ceilalți. Trăiește și iubește așa cum înțelegi tu viața. Cum înțelegi tu iubirea. Uneori, prin ochii în care te vezi. Alteori, prin ochi închiși. Sau prin reflecții străine. Surprinzătoare. Încearcă! Chiar dacă e greșit sau crezi că e interzis. Trăiește și iubește așa cum înțelegi tu viața. Cum înțelegi tu iubirea. Prin compromisuri. Așteptare. Răbdare. Resemnare. Cedare. Război. Liniște. Tăcere. Întoarcere acasă. Uneori, simți iubirea atunci când lipsește. S-a dus după pâine. Sau ți-a dat drumul la mână pentru 2 minute, ca să probezi tu un ceas. Sau a plecat definitiv. Pentru ca „nu”. Nu pentru ca „tu”. Trăiește și atunci când uiți. Cum se respiră, cum se iubește. Uiți că tu ești iubire. Uiți că viața e în tine. Că tu faci, tu ești iubire. Uiți, pentru că ești 100% viață. Uneori, trăim pentru alții. Iubim ipocrit. Alegem greșit. Credem ca motivul vieții este iubirea. Și așa ar fi. Așa este. Iubirea este. Nu jocul de-a ea. Iluzia. Iubirea ca troc. Ca validare. Ca monedă de schimb. Când nu mai crezi, când nu mai poți, nu mai vrei, nu mai știi – lasă totul. Și pur și simplu trăiește și iubește(-te). 100% viață. 100% iubire.

18.09.2022, 16:59
+niciun comentariu | 1 vizualizari
-----
*Long time no see
long time no see! 😊 \"Oamenii se întâlnesc și aleg să treacă și petreacă împreună. Bărbatul îți e scut. Bărbatul îți e bucurie și împărtășanie. Bărbatul îți stă cuminte și tăcut pe suflet. Bărbatul te sălășluiește și îți e templu, și rugăciune. Bărbatul tău ești tu, atunci când nu mai poți fi tu. Bărbatul nu ți-l urli, pentru că îți e iubire și tot ce-i adevărat pe lumea asta nu are nevoie să fie rostit. Există, și gata. Iar când știi, nu ai nevoie să îți confirme nimeni asta. Nici măcar tu. Bărbatul ți-l trăiești. Te bucuri de el. Îl privești și îi vorbești cu ochii. Cu privirea îl mângâi, pentru că două mâini nu îți ajung pentru a acoperi atâta suflet. Bărbatul îți e lumină și cale dreaptă. Bărbatul îți e copil, și frate, și tată, și duhovnic, și camarad. Iar dacă bărbatul nu îți e toate acestea, lasă-l! Nu e bărbatul tău, care îți strigă numele neștiut încă, de undeva, de aproape ori departe. Dați-vă voie să vă aflați. Iar atunci când asta se va întâmpla, să fiți liberi, curați în gând și sufletul, cu spatele drept, neapăsat de vreun regret ori compromis.\" ♠️🤍

18.09.2022, 16:56
+niciun comentariu | 1 vizualizari
-----
*Iubestr-ma asa cum sunt
Iubeşte-te aşa cum eşti… Iubeşte-te exact aşa cum eşti şi lasă dracului la o parte perfecţiunea pentru că vrei să ştii ceva? Tu eşti perfect în toată splendoarea imperfecţiunilor tale, iar cine nu e în stare să le iubească, păi atunci e liber, domne, să plece şi să-şi găsească perfecţiunea. Cine-l opreşte? Nu sunt perfect, dar sunt mândru de mine! Toţi acei oameni minunaţi sau egoişti şi reci pe care i-am iubit, dar pe care n-am putut să îi opresc atunci când au dorit să plece, m-au învăţat, pe lângă faptul că merit mai mult, că merit altceva şi anume să mai şi primesc iubire, nu doar să ofer, să mai fiu şi egoist sau rece, nu doar naiv şi bun, să mai fiu şi indiferent, nu doar cu iubirea prin buzunare ca să o pot oferi celor care au nevoie de ea, dar nu şi de mine, m-au învăţat că dacă ei nu mă pot iubi aşa cum sunt, atunci trebuie să o fac eu şi să îmi fie de ajuns. Toţi acei oameni care au plecat, m-au învăţat că nu oricine merită să fie în planurile mele de viitor. Toţi acei oameni care m-au dezamăgit, m-au îndepărtat foarte mult de ei, dar m-au apropiat şi mai mult de mine însămi. Poate chiar am defecte enervante şi imperfecţiuni peste care nu se poate trece foarte uşor, dar ştii ce? N-am spus niciodată că sunt un om uşor de iubit, ci din contră, sunt al dracului de greu de iubit pentru că te vei trezi că mă îndoiesc de cea mai mare certitudine sau că voi crede în cea mai evidentă minciună, dar asta sunt… Şi poate că de fapt cu toţii avem defecte greu de suportat sau iubit, dar nu despre asta e iubirea? Nu despre acceptare de-a-ntregul? Probabil de acum înainte va fi ceva de genul… Cine e nemulţumit nici măcar nu mai e binevenit şi e liber să plece, chiar e invitat, poftit sau chiar obligat să plece pentru că nu se mai poate aşa! Iubeşte-te aşa cum eşti…

18.09.2022, 16:54
+niciun comentariu | 1 vizualizari
-----

inainte»
1/53

Pagina personala
Autentificare
Intra in comunitate