vlad: Daca iti zambesc, nu inseamna ca te plac; poate ma gandesc cum ar fi sa te calc cu masina. .tractor.
depune mesajMesaj public:

avatar aida85: Poate nu-ti sunt draga .rus1., altfel ai vedea, dorul din .love9. mea ...pup22.


bestwap.ro
Blogul membrului:
- snowfall

ultima pagina»

*Nu ne-am intalnit...
Nu ne-am intalnit niciodata fata in fata , dar ne oferim , de cate ori avem posibilitatea ... gandurile ... ne uram ceva frumos , dragut si ne amagim cu speranta zilei de maine , dar este frumos , nu ? Am devenit prieteni pe o perioada nedeterminata . Tu esti o lacrima ... eu sunt o adiere ... si impreuna completam un gand ... Nu avem interese ... nu avem justificari , ne completam timpul de prisos aprpiindu - ne sufletele ... Cat timp vom avea ceva de spus , vom fi prieteni ... apoi vom deveni amintire .

06.03.2021, 22:30
+niciun comentariu | 3 vizualizari
-----
*Nu este nevoie
****** Nu e neaparat nevoie sa ma intalnesti, ma poti cunoaste si din cuvinte... Ele spun totul despre mine... Citeste-le, gusta-le si astfel vei sti ce timbru are glasul meu... Nu trebuie sa ma cauti decat prin cuvinte... Aici locuiesc, la umbra lor ma odihnesc... Aici sufletul meu respira... Îndur greutati si car poveri, dar îmi pastrez fericirea, dragostea si bucuria... Zâmbesc atunci când vreau sa tip, cânt atunci când vreau sa plâng, plâng atunci când sunt fericit si râd atunci când sunt nervos... Eu sunt eu... Cu bune si cu rele... Sunt o raza de lumina, care lumineaza o perioada si apoi apune, sunt o raza de soare care te incalzeste si apoi dispare, sunt un val inspumat care te racoreste si apoi dispare in nisipuri fierbinti, sunt o flacara vie care se va stinge inainte ca TU sa ajungi la ea !

04.03.2021, 13:02
+niciun comentariu | 2 vizualizari
-----
*Declaratie de dragoste
♥️ \"Ramai cu mine! Nu-ti promit zile perfecte si nici eternitatea. Din cand in cand, te voi enerva atat de tare ca ai sa vrei sa ma omori. Dar...te asigur ca te voi iubi intotdeauna si-ti promit ca niciodata nu te vei plictisi. In fiecare zi te vei indragosti de mine, de nenumaratele mele defecte, vrajeli si nebunii de moment. Odata cu tine, am cunoscut acea frumoasa senzatie ca am gasit ce intreaga viata cautam...si-n fiecare zi, cu tot mai mare pofta ma-ndragostesc de tine... Lumea? Si sumedenia ei de stupizenii?...nu, nu mai exista. Aici, suntem doar EU si TU! TU, jumatatea mea de dezastru care-mi lipsea, ramai cu mine! Din doua jumatati de dezastre, hai sa facem unul...mondial! Te iubesc frumusețe !\"

24.02.2021, 23:30
+niciun comentariu | 1 vizualizari
-----
*Eu nu voi fi niciodata
Eu nu voi fi niciodată o a doua alegere pentru cineva, fiindcă mă respect prea mult, îmi respect acest suflet al meu mereu luptător, îmi respect felul cum pot face față situațiilor îmi respect prea mult tăcerile care le-am ținut să-mi pârjolească sufletul de teamă să nu pierd iarăși oamenii din viața mea...Eu... îmi respect prea mult rănile pe care nu le vede nimeni ascunse după zâmbetul meu... Știu că pot oferi ceea ce poate oferi orice barbat, știu că merit ca fiecare om, să fiu iubit, să fiu căutat atunci când și eu am nevoie de a fi căutat. Niciodată nu voi fi un ultim refugiu al unui suflet obosit care crede că merit și eu o mică fărâmă din atenția lui... Merit totul, fiindcă la rândul meu pot da totul, iar dacă în dragoste nu primesc acel ,,tot\'\' atunci să fie nimic. Sunt în lumea asta destui bărbați care leșină la un mic gest de afecțiune, eu...nu vreau gesturi, cuvinte, eu vreau persoana. Un om care nu-mi poate oferi timpul său, mie acel om nu-mi poate oferi nimic și nici nu va primi nimic, decât ceea ce oferă, sau poate nici atât fiindcă eu nu mai rup fărâme din mine pentru nimeni, nu-mi mai permit asta, nu mai am de unde... Eu nu am nevoie de o femeie să trăiesc, am avut cândva nevoie de una să exist, să mă nasc. Dar eu niciodată nu voi strânge firimituri de dragoste, fiindcă mă am pe mine, iar eu mă pot iubi de zece ori mai mult decât un suflet obosit care uneori își aduce aminte să-mi ofere și mie al doilea sau al zecelea loc din viața lui... Pentru refugiu există gară...bordeluri...psiholog... cazinouri...alcool... Un barbat ca mine este făcut pentru dragoste...și dacă nu crezi... privește-mă cum plec...

16.02.2021, 21:46
+1 comentariu | 5 vizualizari
-----
*Oamenii cred
\"Oamenii, cred că știu ce este iubirea. În realitate, nu știu. Din această neînțelegere, se naște gelozia. Prin ,,iubire\", oamenii înțeleg un fel de monopol, o formă de posesivitate, fără să înțeleagă una din cele mai simple realități ale vieții: în clipa în care posezi o ființă vie, ai ucis-o! Viața nu poate fi posedată. Nimeni nu poate ține viața într-un pumn încleștat. Dacă vrei să te bucuri de ea, trebuie să îți ții palmele deschise. După ce iubirea se aprinde cu adevărat, gelozia și posesivitatea dispar pur și simplu. Veți fi surprinși să constatați că au dispărut, la fel ca atunci când aprinzi o lumânare și te întrebi unde a dispărut întunericul din cameră. Intunericul nu poate fi găsit cu ajutorul luminii pentru că dispare pur și simplu. El nu era altceva decât absența luminii. La fel, gelozia este absența iubirii.\" Osho

azi, 10:48
+niciun comentariu | 1 vizualizari
-----

inainte»
1/45

Pagina personala
Autentificare
Intra in comunitate