Mesaj public:

avatar gabriel_c: daca i saruti vuvuzela,mintea ei o ia razna.lol3.in traducere libera.lol.Nu esti autentificat!
Pentru a accesa aceasta pagina trebuie sa intri pe contul tau Bestwap!Nu ai cont Bestwap?
Creeaza-ti contul tau Bestwap in cateva secunde!

inregistrare

Ai deja contul tau?

Introdu numele si parola:

nume:

parola:

am uitat parola

Versiuni site pentru mobil
Bestwap pe Facebook
Bestwap pe Youtube
Membri inregistrati pe Bestwap.ro: 447.434

Membri conectati acum: 247
Cativa dintre membrii Bestwap conectati acum:

avatar petrica-40 (pagina principala) - .?peste tot
avatar sorinel_pustiu_ (pagina principala) -
avatar boooss17 (pagina principala) - Bacau
avatar gratiela54 (pagina principala) - Romania
avatar inima_buna_ (pagina principala) - Brăila
avatar maryo_87 (pagina principala) - Iasi
avatar deejay3 (pagina principala) - Buc
avatar judas_ (pagina principala) -

clic aici pentru toata listaEsti in permanenta informat!
Ai pe mobilul tau informatii diverse
Forum Bestwap
Stiri
Horoscop
Program TV
Curs valutar


Ultimele postari din forumul Bestwap.ro
avatar gaby7zu: 1578
scris in topicul Baieti vs. fete
avatar gaby7zu: 28 - 22 pentru tine .l.
scris in topicul Gaby7zu vs zguby33
avatar konopka: 1580
scris in topicul Baieti vs. fete
avatar gabitzu: 1578.
scris in topicul Baieti vs. fete
avatar f1racer2008: 1580
scris in topicul Baieti vs. fete
avatar tynutza_666: 1582
scris in topicul Baieti vs. fete
avatar gabitzu: 1580.
scris in topicul Baieti vs. fete
avatar amik1: Citatul zilei: Cel mai periculos moment vine odata cu victoria. (Napoleon Bonaparte)
scris in topicul Citatul zilei!
avatar july: Iti cer iertare si iti ofer o floare. Ai aprins un foc mare cat un soare. Nu ma joc cand stau in loc, culeg flori pentru-al meu dor.
scris in topicul Concurs versuri - sept 2020.


Cateva insemnari din blogurile Bestwap
*....
\"Atunci când nu îmi reuşeşte ceva, când pierd ceva sau chiar pe cineva care alege un drum diferit de al meu, îmi spun că \"nu a fost să fie al meu!\". Şi mă resemnez în faţa eşecului sau a pierderii. La această \"putere\" a mea de resemnare a contribuit mult educaţia primită încă de când eram copil. Mi s-a spus că nu pot avea ceva ce nu este al meu, că nu pot ține lângă mine oameni care nu îşi doresc să îmi fie alături şi că, dacă am pierdut înseamnă că acel ceva sau cineva nu trebuia să fie al meu. Cu timpul am trăit multe nereuşite şi pierderi. Nu întotdeauna m-am resemnat ușor în fața pierderilor, mai ales când a fost vorba de oameni pe care i-am iubit şi pe care-i vedeam mai departe alături de mine pe drumul vieţii mele. Şi am suferit. Dar timpul mi-a arătat de ce s-au întâmplat toate. Mi-a aratat că binele pe care l-am pierdut a fost de fapt un rău pe care doar îl credeam a fi un bine. Că oamenii după care am plâns crezând că depindeam de ei sufleteşte, nu au fost deloc potriviţi mie și deloc atât de minunați cum credeam eu....Că lucruri pe care le credeam comori și importante au fost de fapt nimicuri lipsite de valoare. \"Lucrurile nu sunt veşnice, ele trebuie reciclate, înlocuite...\", mi-a spus tata când l-am întrebat de ce nu mă certa când stricam o jucărie sau când spărgeam ceva prin casă. \"Dacă un om te iubeşte va fi cu tine fără să-i ceri şi fără să faci eforturi că să îl păstrezi”, mi-a spus altădată când am plâns după o prietenă care mă abandonase. Cred cu tărie că pierdem pentru a primi ceva mai bun. Şi, poate că pentru a preţui acel ceva mai bun, trebuie să trecem prin nişte etape, să cunoaştem şi ceva mai puţin bun...De aceea sunt pregătită să pierd tot ceea ce nu mi se cuvine, tot ceea ce nu ar trebui să fie al meu..

+niciun comentariu | vizualizari: 3
scris de just4-m3
*#FrânturiDeDorDeNoi ❤️
Din prea tăcut, tăcutu-i încă rece ❄️... Ca un fior al vorbelor nespuse .fl. acoperit de timpul care trece, cu amintiri... uitărilor seduse .love4. Nu-mi alunga din umbra ta sărutul! ... El te adoră fără nicio vină! 😣 In taina lui se naşte începutul. E freamătul din zori, de ziuă plină ✨ A doua inimi... ce caută pribege 💞 Surâsul din tăceri si nemurire .fl. Durerilor alint, nescrisă lege....E doar sămânţa, crudă, de iubire .love4. Primeşte-mă, prin el, acolo unde, Neocupat, mai este încă locul... Nu te feri, n-ai sa te poti ascunde!🔥 Iubirea arde, mistuie...ca focul .vis.

+6 comentarii | vizualizari: 22
scris de nyctophilia_
*Iubesc sa fiu OM
Iubesc oamenii corecți. Oamenii care atunci când greșesc știu să zică: Iartă-mă. Iubesc oamenii care nu cară un bagaj de îngâmfare prin viață. Iubesc oamenii care înțeleg că...a greși e omenește. A nu te îndrepta e prostie. Iubesc să fiu uman. Detest îngâmfarea și oamenii care doar copiază sau strică tot ce ating. Detest oamenii care după ce își iau ce au nevoie de la mine... copiază sau devin îngâmfați prin nimic. Sunt unii atât de triști si mici...încât nici viața nu-i înțelege. Iubesc sa spun: Am greșit, indrept...repar...voi fi mai atent. Toată viața am cautat oameni echilibrați. Nu putem fi toți corecți, dar să nu fim mizerabili.

+6 comentarii | vizualizari: 21
scris de epigonul-bv
*#SearaDeSeara ❤️
Vreau să te aprind, seară de seară.love. Chiar dacă mă fac scrum și o să doară 🔥 Durerea pierde zi de zi în lupta corp la corp... Avem insomnii pentru că nu avem somn .vis. Am spus că vreau să te aprind seară de seară .love. Chiar dacă mă faci scrum și o să doară🔥 Și iarăși stăm până în zori, zori, zori, zori .love. Și așteptăm s-apară norii, norii, norii, norii .vis. S-avem din ce cădea... Căzând să te cuprind .vis. Știi, când stelele în ochi se aprind, Și....vis.nu mai simt nici ploi, nici vânt ...Știi .love. e căldura ta în inima mea .love4. Zilele există doar ca să despartă nopți ✨ O să te țin treaz, până nu mai poți.lov10. O să rog răsăritul să se rețină puțin, că timpu` o să stea cu noi la un pahar cu vin .vis. Ești cartea mea iubită, ieșită din tipare .love. Noi încălcăm zâmbind legile morale... Eu las amprente pe tine, tu ștergi hotare.love. Noi facem doar ce simțim, ouhhh... .vis. https://youtu.be/Y2eCXCITHzc .love.

+niciun comentariu | vizualizari: 2
scris de nyctophilia_
*#nothingness
Mă stinge tăcerea, mă arde cuvântul... Mă-nalţă văzduhul, mă-ngroapă pământul 🖤 În brazde de cuget, în susur de ape .fl. Suspină şi gândul, suspin e în toate...Şi cad mii de fluturi din dor de lumină ✨ Răpuşi de-ntuneric, de griji şi de vină! ... Bătaie de aripi în umbră apune 🖤 Când nori de tristeţe mă strigă pe nume... Doar ochii tăi tandri mai pot să-mi arate, că sigur iubirea există în toate! Şi poate de-aceea alerg înspre tine .love4. Când teamă îmi este că nu vei fi mâine... Îmi strigă tăcerea, îmi plânge cuvântul, în suflet mi-e rece şi bântuie vântul... Atunci când nu eşti, universul dispare ✨Cad stele din cer şi lipsa ta doare...

+2 comentarii | vizualizari: 8
scris de nyctophilia_