Mesaj public:

avatar yndyanu: Vreau 2 amante una frumoasa si una urata....cauta.Nu esti autentificat!
Pentru a accesa aceasta pagina trebuie sa intri pe contul tau Bestwap!Nu ai cont Bestwap?
Creeaza-ti contul tau Bestwap in cateva secunde!

inregistrare

Ai deja contul tau?

Introdu numele si parola:

nume:

parola:

am uitat parola

Versiuni site pentru mobil
Bestwap pe Facebook
Bestwap pe Youtube
Membri inregistrati pe Bestwap.ro: 451.217

Membri conectati acum: 192
Cativa dintre membrii Bestwap conectati acum:

avatar eduard14 (pagina principala) - Olt
avatar andrei1995 (posta) - Bucuresti
avatar misticriver (pagina principala) - Petrosani
avatar raduraul (a trimis pm) - dej
avatar black_diamond_ (pagina principala) - Bucuresti
avatar yasmina0 (pagina principala) - Bacău
avatar vera37 (pagina principala) - Bucuresti
avatar nico76 (vizitatori profil) - Bacau

clic aici pentru toata listaEsti in permanenta informat!
Ai pe mobilul tau informatii diverse
Forum Bestwap
Stiri
Horoscop
Program TV
Curs valutar


Ultimele postari din forumul Bestwap.ro
avatar aly_2604: [user=380712]alina licitez 6000 de plusuri
scris in topicul Licitatie nick alina
avatar amik1: Citatul zilei: Linistea cere mai multa energie decat furia de a trai. (Octavian Paler)
scris in topicul Citatul zilei!
avatar adi1975: impartasania nu exista in felu ortodox, aia e cina de taina nu impartasanie si se ia doar daca omu doreste sa-si aminteasca de moartea lui Isus, si din cina de taina popii au facut obiect de magie.
scris in topicul Teologia babeasca
avatar adi1975: nu scrhie in biblie ca sinucigasih nu pot fi iertati.
scris in topicul Teologia babeasca
avatar adi1975: rugaciunile nu se fac in pat ci langa pat in genunchi, daca nu poti ingenunchea, in picioare, doar cei ce nu se pot ridica din pat pot face rugaciuni in pat, atentie! Rugaciuni adica sa-i vorbesti lui Dumnezeu cu cuvintele tale nu sa spui poezi.
scris in topicul Teologia babeasca
avatar adi1975: cartile din care citeste adica vrajeste popa nu-s sfinte. Sunt mai multi popi la maslu ca cei pentru care se face sa cheltuiasca mai mult.
scris in topicul Teologia babeasca
avatar gaby7zu: 882
scris in topicul Baieti vs. fete
avatar tazz: va să-nsemne Ai milă și de noi... Tanasa Vasile - Păcatele noastre
scris in topicul Poezii
avatar tazz: Plange acum boala-n noi Fără oprire, Și macină ca un puhoi Ne duce spre pieire... Păcatele s-au adunat Așa de multe, Iar Cel de sus acum Rugile nu vrea să ni le mai asculte... L-am tot mințit de-atatea ori Noi spatele Lui i-am întors, Acum vrem să fim călători Sprei rai, dar oare-i de prisos? Nu, asta nu se va-ntampla Nu avem loc în dreapta Lui, Cu răceala ne va-ntampina Zburand neghină timpului... Speranța tot la tine-i Doamne Sper să răzbim și din noroi, Și faptele bune ce
scris in topicul Poezii
avatar amik1: Citatul zilei: Toamna berzele pleaca, dar copiii continua sa se nasca. (Valeriu Butulescu)
scris in topicul Citatul zilei!
avatar konopka: 884
scris in topicul Baieti vs. fete
avatar gabitzu: 882.
scris in topicul Baieti vs. fete
avatar adi1975: indiferent ca suntem ingropati sau incinerati, Dumnezeu tot ne readuce la viata, priveghiu si mangaierea persoanelor indoliate se poate face in ambele cazuri, durerea familiei tine mai mult la incinerati deoarece au urna cu cenusa acasa si o vad foarte des moment in care isi amintesc de persoana ce tocmai a murit si se intristeaza pecand la cimitir nu mergi oricand.
scris in topicul Incinerare sau ingropare
avatar aly_2604: alinalicitez 5000 de plusuri
scris in topicul Licitatie nick alina
avatar aly_2604: alina
scris in topicul Licitatie nick alina


Cateva insemnari din blogurile Bestwap
*Inger de om
Zilele au trecut, vorbeam cate putin respectandu-l si respectandu-i dorinta de a nu fi insistenta. Nu am mare experienta in relatii si in oameni dar pe El l-am simtit abatut, zdrobit sufleteste si cu o armura care isi protezeaja ce a mai ramas bun in El. Cum pot unii oameni sa distruga suflete? De ce nu l-am gasit cand era bine? Ma intreb mereu daca o sa am Ajutor de la Dumnezeu sa intru sub armura lui sa îi vindec ranile care le tine bine ascunse, fara a cere rasplata pentru ca stiu, isi va da seama de ajutorul meu si voi fi rasplatita inzecit, dar pana atunci ma voi multumi cu putin, vorba lui.

+niciun comentariu | vizualizari: 6
scris de madamadutzza
*Inger de om
Intr-o zi, atunci cand nu mai credeam in oameni si acceptand realitatea si timpul in care traim ai aparut Tu. Un om diferit, simtind-ul de la primele randuri iar bunsimt-ul cu care m-a tratat ma facea sa imi doresc discutia la nesfarsit. Singurul om care nu a cerut nimic in comparatie cu multi, multi altii. Sa fii tu omul ce imi lipsea? Sa fii tu omul care imi da incredere sa incerc? Nu o sa uit cuvintele spuse cu blandete: Tu fii buna chear si cu oamenii ce te-au ranit, nu cauta razbunare ca de asta are grija Dumnezeu iar Sufletul pastreaza-l curat mereu! Bucura-te de lucruri simple, mici! Maturitatea in gandire si sinceritatea cu care imi vorbea ma facut sa vad om care poate iubi la orice varsta, dar si cu un pachet de rani adanci, neplangandu-se de asta!

+2 comentarii | vizualizari: 16
scris de madamadutzza
*Timpul
Au trecut ani,ani care m.au schimbat ,care mi.au adus trăiri ,care m.au schimbat în cea de azi. Aici au fost primele fraze scrise stângaci, aici am vindecat răni si tot aici am făcut poate altele ...mereu începem de undeva....timpul a trecut ,cu el și clipe trăite, am evoluat ca om dar sufletul îmi este la fel ....nimeni și nimic nu l.a putut readuce înapoi.... am sperat....am spus poate timpul va rezolva ....el doar a trecut iar eu nu l.am putut opri și nici nu am putut aduce acea liniște pe care mi.am pierdut.o . Poți iubi de multe ori ....dar cu sufletul doar o singura data . Regret ca nu am iertat ,regret ca nu am știut sa fiu fericita cind am avut fericirea....timpul acum e de prisos trece ,doar trece ....nici nu vreau sa îl opresc ..

+1 comentariu | vizualizari: 7
scris de enigma_41
*Despre iubire
Exista oameni care isi traiesc vietile la parter, exista oameni care traiesc la etajul unu si oameni care traiesc pe acoperisul lumii. In functie de intensitatea cu care iubesc, Universul ii plaseaza undeva. Este automatismul prin care functioneaza mintea, inima nu are nevoie de reguli. Asa ca iubiti pe cineva, iubiti ceva si evitati ca inima sa va fie goala.Iubirea este tot ce dorim iar, la final, cred ca tot ce am avut, sa iubim frumos, atat de frumos incat sa nu gasim cuvinte pentru a povesti zambetele, imbratisarile. Iubirea adevarata doar se traieste, nu se povesteste. Este persoana ta : o poti scrie si sterge cum vrei.

+2 comentarii | vizualizari: 24
scris de therese
*Mai vinde-mi doar un vis
~ Mai vinde-mi doar un vis ~ Simt prea multă durere, în sufletul tău trist Opreşte-te şi-ascultă, sonata altui vis! Vioara plânge, plânge ...căci coardele-i sunt frânte Şi cântu-i mut, nici vântul, nu vrea să il asculte! Aruncă-mă-n iluzia, unui nou început Şi-ţi voi reda iubirea, care m-a absorbit! Mai vinde-mi doar un vis, e poate tot ce vreau Şi-o clipă infinită, în braţe să îţi stau! Aş vrea să-ţi sorb privirea şi suflul tău fierbinte Dar tot ce mă reţine, nu-ţi pot spune-n cuvinte... Şi parcă azi tăcerea, de mine se izbeşte O inimă eu am, pe tine te iubeşte! Aş vrea pe cerul nopţii, cu astrii să vorbesc Ei să-mi redea puterea, de a-ţi spune \\Te iubesc\\! Pe-o margine de lună, îţi scriu... \\ Iubirea mea\\ Iar dacă n-ai să vezi, scriu fiecare stea! Mi-e sufletul de patimi, bolnav în miez de noapte Ele te vor pe tine, chemându-te cu şoapte... Şi eu te strig mereu, de nu mai am nici glas Aş vrea la tine-n suflet, să îmi găsesc sălaş. Să fie al meu suflet, odaia ta de somn Ca să te simt aproape, atunci când eu nu dorm! Nimic din toatea astea, nimic nu pot să fac Te rog, la suferinţă, găseşte-mi tu vreun leac! De trista-ţi suferinţă, aş vrea să te dezleg Legându-mă pe mine, de tine...ca întreg! Din doi să fim doar unul, la bine şi la rău Tu să îmi fii inimă, iar eu ...sufletul tău! Atunci iubirea noastră, va fi nemuritoare Când Cerul şi Pământul, dă binecuvântare. Poate trăi-vom noi , şi ziua aia , poate ... Să te cuprind la piept, să nu-mi mai fii departe!

+niciun comentariu | vizualizari: 7
scris de snowfall