Mesaj public:

avatar alexandra: Kaut yubit..oh.


bestwap.ro
Blogul membrului:
+ nyctophilia_

«prima pagina | ultima pagina»

*#Vitamin❤️
*Fantezia adună, imaginația contopește...secretul constă în sentimente* .fl2. / Trebuia să apari, să-mi ghicești gândurile, să-mi citești trupul și să simți odată cu mine. Trebuia să vii, să-mi arăți cum se zboară, să mă urci unde nu puteam să ajung...și să nu-mi dai drumul la mâini. Cu vederea, simțul tău tactil, dincolo de iluzia cuvintelor sociale. Era imperios necesar să fii, ai fost cerut de niște îngeri care nu puteau face totul....fl2. Ești antidot pentru spini și lumina din fulgere care transformă nisipul în cristale ce cântă la fiecare răsărit de soare și noaptea, la stele..stelute. Mă schimb în jumătatea ta feminină și umblu desculță prin rouă...Dorm pe partea dreaptă a inimii tale, te mângâi prin somn și port de grijă viselor. .vis. https://youtu.be/M3_PoyBvEGw💖 #SUGAR .lov.

30.05.2021, 01:19
+niciun comentariu | 9 vizualizari
-----
*#WickedGames : )
De dragul jocului, al separării, ne facem că nu suntem în același infinit, același EU ce poate fi acord și conjugare...la Doi❤️ și la aceeași întrupare. De dragul nostru și-al iubirii, mai facem jocul despărțirii...să ne privim de la distanță, ne facem mai miopi decât suntem, să devorăm uimirea rătăcind cărări, uitări....fl2. De dragul bucuriei amintirii, ne mai uităm din când în când, mai plângem și ne întristăm, să ne-amintim cât ne iubim. Ne-am molipsit de boala asta de la alții...sau noi am inventat-o ca un JOC. Ca să simțim mai mult iubirea...dar cred că din greșeală uneori a fost potop și altă dată ne-am bătut cu stele....stelute.căzute dintr-un dor nemărginit, atunci când ne-am UITAT prea mult. Tot ce-i frumos și fără de putință, a fi închis între cuvinte...și tot ce pune lumea în infern, eu cred că vine din uitarea noastră și în același timp din amintire. Ne face jocul însuși Universul, învață de la noi cum ne iubim....vis. Ne fură despărțirile în catastrofe și amintirea noastră o pune-n fericiri. De asta e atâta primăvară, așa se arde un deșert. De asta nebunia e și prima oară, când mă privești în ochi și când mă uiți și nu te văd. Atâta infinire de iubire și tot atâta dor la infinit...❤️https://youtu.be/X89owpE2GoI .lov. Corey Taylor

26.05.2021, 18:07
+niciun comentariu | 10 vizualizari
-----
*#UNIVERS 💖
Un Univers nu mi-a ajuns...Si nu-mi ajunge sa-nteleg. Tot ce ai Tu si e ascuns, iar Eu te cos si te dezleg. De parca te-am vazut doar ieri. Eu, fluturam mireasma dulce.fl2....Tu, încurcat de ierni si veri...Cu sufletul dus sa se culce. Si galopai pe vantul rece și cel putin eu te-am crezut. Ai pus pe Soare sa se-aplece...Si sa deschida un început. Tu, îmbrăcat în întrebări... Ce n-au raspuns si nici nu vor, Eu am ramas fara miscari... Dispusa sa zic tot și-apoi sa mor. E de demult si e de-acum; îmi amintesc clar si nu greu… Căci vraja ta si-al dragostei parfum, le am pe suflet imprimeu.❤️ Nu am sa pot uita vreodata, atata dragoste și vară... Doi ochi, o inima curata, ce-au stralucit întâia oară ✨ Imi amintesc de azi, de ieri … Îmi amintesc de-acum, de mâine. Un suflet mort, niste scântei...au construit ``niste`` iubire. Eu, a ta flacără făr`de sfârșit, îngenunchez timpul în loc. Cumva, cumva ai reușit... S-aprinzi un foc și-un suflet mort. Acum, că mâine e aici, ieri și cu azi s-au întrunit, Tu numai trebuie sa le zici cât mă iubești, cât m-ai iubit❤️… Că eu le-am zis. Și-au înțeles. Dar nu cred cand le povestesc. Că nu-mi ajunge-un Univers... Cât te-am iubit, cât te iubesc!.fl2.

10.04.2021, 23:07
+niciun comentariu | 12 vizualizari
-----
*#Uniquely ✨
Nimic nu se compară cu felul tău de-a fi... Și n-are asemănare cu-al meu de-a te iubi.💖 Astral și fără doruri în tot ceea ce ești, dorință sunt și oglindă a lumii ce-o iubești. Nepământeană lume, de dincolo de noi, ✨ cu stele aprinse-n tine, în galaxii, în sori. Privești făptura mea, sunt chip pătruns de tine, sunt vis adeseori și atunci te iau cu mine! .vis. Și mergem mână-n mână, pășim pe praf de stele.stelute. Cu gândul meu la tine, cu-al tău...în alte sfere. Nu vreau nimic mai mult decât să te iubesc, dar și pășind în doi, să simți...nu-mi mai doresc. Cât de adâncă e trăirea și cât de drag îmi ești... Și dorul ce-i în mine, nu vreau să îl trăiești! Fii doar ce ești...MINUNE și tainic jurământ... Făcut cu tine însuți, în cer și pe pământ. .fl. https://youtu.be/LvetJ9U_tVY 🎼

08.04.2021, 03:05
+niciun comentariu | 7 vizualizari
-----
*#DarksideOfTheMoon
SOARELE iubeste atât de mult LUNA, încât moare în fiecare noapte doar ca ea să poată străluci! .vis. Demult, cam pe vremea lui ``A fost odata``, intr-un timp in care pamantul era simplu, Soarele stralucea mai mult decat orice. Oamenii erau fericiti si se bucurau de fiecare data cand vedeau Soarele pe cer. El le aducea bucurie si speranta, el era izvorul caldurii lor. Insa Soarele era singur... singur pe cerul infinit. El privea in jos la oamenii care dansau in razele lui si se intreba daca soarta lui este sa duca o viata in care sa fie singur. Pe masura ce Soarele devenea obosit si incepea sa dispara, Luna se ridica pe bolta cereasca, insotita de milioane de stele.✨ Lumina ei era de o frumusete trista, una ce trecea neobservata pentru ca toata lumea se băga la somn. Stelele o priveau cu dorinta, sperand ca intr-o buna zi ele se vor apropia destul de mult de ea incat sa nu se simta atat de singura. Dar nu aveau cum. Luna era de neatins, inconjurandu-se de o patura de intuneric in timpul noptilor reci....vis. Pana cand intr-o zi, cand Soarele a coborat din ceruri si a reusit sa o zareasca pret de cateva secunde. Ea i-a aruncat o privire, o parte din fiinta ei stralucind. Atunci el a inteles ca si Luna poate straluci si in inima lui a inflorit o raza de speranta... Soarele se indragostea de aceasta regina a noptii! .vis. Si-ar fi dorit din toata inima sa o vada mai mult decat cateva secunde trecatoare pe care le impartasea cu ea atat in zori, cat si la amurg. Dar Luna era de neatins. Era imposibil sa petreaca mai multe momente impreuna..vis. ``Pleaca!``- ii soptea ea cu o voce dulce si plina de tristete... ``Pleaca si lasa-ma...eu si cu tine avem destinele decise. Tu luminezi ziua, iar eu arunc sclipire noptii. Sa nu indraznesti sa iti abandonezi binecuvantarea luminii tale pentru intunericul meu!`` .stelute..vis.

19.03.2021, 21:54
+niciun comentariu | 4 vizualizari
-----

«inapoi | inainte»
2/15

Pagina personala
Autentificare
Intra in comunitate