vlad: Daca iti zambesc, nu inseamna ca te plac; poate ma gandesc cum ar fi sa te calc cu masina. .tractor.
depune mesajMesaj public:

avatar aley10: O femeie din Arad e?


bestwap.ro
Blogul membrului:
- mymask

ultima pagina»

*Happy-end...fara...Happy-end!
Investim ca orbii, timp, bani, sentimente in relatii virtuale care nu au nici o finalitate... Timpul si sentimentele nu le vom mai recupera vreodata. Ne alegem doar cu vise si sperante spulberate, iar vina ne apartine in exclusivitate. De fapt, exista o finalitate, aceea in care realizam ca nu exista o continuare în realitate, o continuare cu happy end... Bine, povesti cu happy end, nu prea exista nici in realitate, sunt pe cale de disparitie... Cu fiecare generatie suntem tot mai grabiti, mai lipsiti de sentimente sincere, devenim inumani...Vom citi despre dragoste, iubire doar in carti, insa, nu vom mai sti sa traim real aceste sentimente...!

19.02.2021, 02:46
+niciun comentariu | 3 vizualizari
-----
*Simti...?
\"Probabil te gandesti ca daca nu-ti scriu, te-am uitat..Dar nu! Adevarul e ca ma gandesc la tine neincetat.Incerc sa-mi imaginez cum bei cafeaua dimineața, in liniste. Pe parcursul zilei incerc sa-mi imaginez ce faci, incerc sa ghicesc daca ai timp sau nu sa mananci. Mai stii, mereu imi faceai observatie ca nu am grija de mine, ca nu mananc. Seara, cand soarele apune , ma intreb daca esti in drum spre casa sau admiri asfintitul. Ma intreb cum te simti, daca esti trista, obosita,suparata sau fericita.Mereu ma gandesc la tine...Mi-ai patruns in ganduri, suflet, fiinta. Cand te-am cunoscut, credeam ca vei avea locul tau in inima mea, insa nu am banuit nicio secunda ca imi vei ocupa tot spatiul din ea...Nu mai e loc pentru nimeni altcineva. Tu esti singurul locatar. Imi esti in suflet, in ganduri, in sange, numai in brare nu...Cineva afirma ca atunci cand suntem fericiti,ascultam melodia, iar atunci cand suntem tristi intelegem versurile.Astazi, inteleg versurile... Si..mi-e dor de tine, de noi, de mine... M-am pierdut pe undeva, si nu stiu unde sa ma caut...Dar tu.. Tu sa fii bine acolo unde esti! Te imbratisez cu gandul si sufletul. Oare simti? Simti ca mi-e dor de tine?! \"

azi, 20:43
+niciun comentariu | 5 vizualizari
-----
*Pandemie de masti, de daca....
...daca totul era asa cum trebuia sa fie...daca eu...daca tu...daca ea...daca noi... Povesti vechi, fara care, noi probabil n am mai fi fost...povesti noi, care probabil sunt...vechi! Acelasi cerc vicios, aceeasi oameni, personaje cu aceleasi roluri! Oficial poarta masca...neoficial,voi purtati oricum o masca! Ar trebui sa va mascati ochii...unii sufletele...mereu v au dat de gol! Tu, poti fi sincera? Altfel, te asigur ca vei ramane in centru...centrul acelui cerc, plin de venin, masti, personaje! Si totusi...daca cercul nu exista, daca personajele renuntau o clipa la ura, daca tu...m ai fi luat de mana si ai fi pasit in afara cercului... Atat de multi de daca... Pierdem ani, pierdem suflete, pierdem iubirea...si oficial, purtam si masti. Eu, am una, voi cate aveti?

11.11.2020, 05:23
+niciun comentariu | 12 vizualizari
-----
*Indiferent ce esti
Soarele rasare indiferent daca il privesc in soapta, indiferent daca il strig in tacere! Nu ma intreb, daca te ai transformat in luna. Oricum ai fi, vei lumina in soapta, absenta mea! Desi mergem in directii diferite, ne vom intalni... Pamantul e rotund, știi? Candva, tot se va intampla, tu, soare pe cerul vietii mele, eu, o cometa ce calatoresc spre stele! Pana atunci ne vom cauta, în fiecare rasarit. Nimic, insa, nu e infinit. Ce esti, tu, azi, ce sunt, eu, mâine?

17.09.2020, 12:28
+niciun comentariu | 5 vizualizari
-----
*Rostim?
De ce ne impiedicam de cuvinte, ganduri nerostite? Unul asteapta de ani, acele cuvinte, celalalt le ocoleste cu indarjire și de aici multe neintelegeri! Scriem sentimente si dorinte in gand fara insa sa le rostim cu voce tare:(

25.08.2020, 08:44
+3 comentarii | 40 vizualizari
-----

inainte»
1/2

Pagina personala
Autentificare
Intra in comunitate