Mesaj public:

avatar mircea-sa: bNu esti autentificat!
Pentru a accesa aceasta pagina trebuie sa intri pe contul tau Bestwap!Nu ai cont Bestwap?
Creeaza-ti contul tau Bestwap in cateva secunde!

inregistrare

Ai deja contul tau?

Introdu numele si parola:

nume:

parola:

am uitat parola

Versiuni site pentru mobil
Bestwap pe Facebook
Bestwap pe Youtube
Membri inregistrati pe Bestwap.ro: 448.045

Membri conectati acum: 300
Cativa dintre membrii Bestwap conectati acum:

avatar ady-motanelu (pagina principala) - Alunu
avatar geo1982 (lista membrilor conectati) - Galati
avatar eleganta (profil membru) - Craiova
avatar indigou (posta) -
avatar adreforyou (scrie mesaj live) - Iasi
avatar louyss (lista mesaje publice) -
avatar d-a-n-y-y (pagina principala) - hunedoara / sinesti(momentan germania)
avatar scumpu-05 (lista amicilor) - In lumea viselor

clic aici pentru toata listaEsti in permanenta informat!
Ai pe mobilul tau informatii diverse
Forum Bestwap
Stiri
Horoscop
Program TV
Curs valutar


Ultimele postari din forumul Bestwap.ro
avatar amik1: Citatul zilei: Cei care cred in minuni nu fac mare larma atunci cand cu adevarat intalnesc una. (Alice Munro)
scris in topicul Citatul zilei!
avatar r_ellyana: Iarna!.sanie2. descrie-te printr-un joc din copilărie
scris in topicul Descrie-te prin...
avatar m-ella: Verigheta /Descrie-te printr un anotimp!
scris in topicul Descrie-te prin...
avatar r_ellyana: Creioane colorate! Descrie-te printr-o bijuterie!
scris in topicul Descrie-te prin...
avatar amik1: Citatul zilei: Acesta nu este un secret, cu exceptia cazului in care mentionarea lui doare. (Gregory David Roberts)
scris in topicul Citatul zilei!
avatar m-ella: Crăciunul!/Descrie-te printr o rechizita!
scris in topicul Descrie-te prin...
avatar r_ellyana: Enciclopedia britannica! Descrie-te printr-o sărbătoare
scris in topicul Descrie-te prin...
avatar amik1: Citatul zilei: Natura conserva speciile si putin ii pasa de indivizi. (Voltaire)
scris in topicul Citatul zilei!
avatar dinulet: Am un mesaj închiriat astăzi 26.11.2020 ora 22:00. Mulțumesc!
scris in topicul Anunta mesajul inchiriat!


Cateva insemnari din blogurile Bestwap
*Toate gândurile duc spre tine Robert
\\\\\\\"Mi-e dor de tine\\\\\\\" i-ar fi spus ea. \\\\\\\"Mi-e dor de tine\\\\\\\" i-ar fi scris el. Deși amândoi trăiau cu același sentiment de dor, încercau să se convingă de cât de diferiți erau unul față de celălalt. Făceau parte din lumi atât de îndepărtate, încât la un moment dat toată magia s- ar fi pierdut daca ei ar fi dat vreodată sens poveștii lor. Ea îl aștepta în fiecare moment. Îi era dor de el ca unui copac de primăvară, precum pământului uscat de ploaie. Avea nevoie de el ca să poată zâmbi din nou. Avea nevoie de el ca să poată spera. Avea nevoie de el ca să poată visa. El pe de altă parte se ferea atât de tare să-i ofere inima, încât prefera să stea departe de ea. Știa că odată intrat în joc se va pierde pe el. Timpul trecea iar inimile lor băteau în același ritm indiferent de abisul dintre ei. Oricât ar fi încercat rațiunea să câștige, gândul îi unea uneori chiar și în vis. Un gând care-i putea ridica deasupra norilor, cu aceiași putere cu care i-ar fi putut izbi de pământ... _________________

+niciun comentariu | vizualizari: 0
scris de sweetlady84
*Vorbe adevarate
Te-au atins multi bărbați dar în pat nu te-au dus destui \"Vezi tu regula jocului este până la capăt , sunt bărbați cu suflet de diamant si bărbați cu un coş de gunoi în loc de suflet ! Da , m-au atins ... pe buze , mi-au cuprins talia , dar nu mi-au simțit pielea . Poate am creat iluzii dar iluziile fac jocul si cine este mai naiv cade în patimă . Unii m-au dorit ca trofeu , alții pentru o viață . Diferența dintre mine si alți oameni este că ... incă sunt o jucătoare şi tratez totul cu sânge rece , încă am puterea să selectez cu atenție şi pot menține jocul . Eu îi aleg , nu ei pe mine si când o fac , nu o fac cu sufletul \"ala face cele mai nasoale alegeri\" . Ştiu exact ce îmi trebuie şi cat imi trebuie ,ce caut şi ce îmi lipseşte aşa că te rog tare mult sa nu îmi mai \"furi\" din timp , mai sunt şi alții la rând

+niciun comentariu | vizualizari: 2
scris de sweetlady84
*Cândva, așteptarea va lua sfarsit
\\\"Ține minte există întotdeauna cineva sau ceva care te așteaptă, ceva mult mai puternic, mult mai inteligent mai diavolesc, mai blând, mai durabil, ceva cu mult mai mare, mai bun mai rău, ceva cu ochi de tigru, fălci de rechin, ceva mai nebunesc decât nebunia însăși, mai normal decât orice normalitate. Există întotdeauna cineva în așteptarea ta în timp ce te încalți sau dormi sau când duci gunoiul sau îți drăgălești pisica sau te speli pe dinți sau sărbătorești ceva întotdeauna va fi cineva sau ceva așteptându-te pe tine. Ține minte bine lucrul acesta ca atunci când se va întâmpla să fii pregătita pe deplin, între timp, îți doresc să ai o zi perfectă dacă mai ești pe-aici. Eu cred că mai sunt.

+niciun comentariu | vizualizari: 2
scris de sweetlady84
*Mi-ai fost...
Mă obișnuisem să te am, să-ți povestesc tot ce mi se întâmplă, să știu mereu ce faci și ce simți. Apoi, la un moment dat ne-am oprit. Ne-am oprit să vorbim, să mai fim acolo unul pentru celălalt. Atunci mi-am dat seama cât de important era mesajul cu bună dimineața, și că fără el, nu-mi începeam bine ziua. Uram să ajung acasă și să nu te pot suna, să-ți spun toate nebuniile de care am avut parte în acele câteva ore și totul devenise pustiu. Nu mă mai aștepta nici o poveste, nici un sfat, nici o glumă care să mă binedispună, nici măcar o tachinare drăgălașă. Nu mai era nimic..noi doi nu mai eram nimic.

+niciun comentariu | vizualizari: 2
scris de sweetlady84
*Cuvinte adresate tie..
Nu poti sa vii cand ai tu chef,si sa mi bati la usa sufletului meu cu pretentia de a te pofti inauntru.Nu este un magazin non stop, deschis exclusiv pentru tine.Si asa te am primit de cateva ori la ore tarzii când in mod normal omul se odihneste odata cu sufletul.Nici macar nu te ai scuzat, ti ai aruncat haina in cuier si te ai asezat la masa, tragând din tigara, umplandu mi camera de ceata.Si cand plecai, tot in ceata ramaneam.Nu intelegeam de ce veneai doar cat sa fumezi o tigara, si sa indrugi niste cuvinte lipsite de orice forma de viata.Lumea mi era intoarsa cu fundul in sus, iar tu erai arhitectul.De fiecare data dupa ce plecai, ma apucam sa strang ce lasai in urma ta, dar nu tinea mult ordinea asta a mea, cand ma asezam sa mi trag sufletul, hop imi bateai la usa.Si de fiecare data aveai un chip inexpresiv, costum negru, parca veneai sa comemorezi ceea ce avusesem odata.Nu am nevoie sa mi aduci aminte de ceea ce am fost , acum am nevoie sa mi aduc aminte singura de ceea ce pot fi in lipsa ta.

+niciun comentariu | vizualizari: 5
scris de sweetlady84