Mesaj public:

avatar danutzu_94: O nebunatica?.hh.


bestwap.ro
Blogul membrului:
+ loree-

ultima pagina»

*Eu, cea de pe locul doi..
Dincolo de umbre si vise, mi se ridica in fata ochilor un zid pe care nu-l pot înțelege și de care nu pot trece.Tot ce se întâmplă în viața mea este asemenea unui joc de șah, pe care mă tem că-l voi încheia atunci când îmi voi da ultima suflare. Zidul meu mă lasă să văd orizonturi, să călătoresc cu gândul, dar îmi interzice să înaintez. Orice as face, mă regăsesc mereu in același cerc vicios de patima, minciuni și oameni lipsiți de scrupule. Am de-a face cu un punct culminant in viața mea, unul la care credeam că nu am sa mai revin, căci am deschis ochii și am privit cerul. Ah! Ce priveliște! Mi-am dat seama că am mai fost aici de prea multe ori ca sa mă opresc din nou, doar că de această dată zidul îmi este inamic. In el regăsesc toate temerile mele, toate sentimentele și visele, acolo mi-am închis sufletul. Toate se întorc cumva, iar acum mie mi-a venit timpul să îmi recuperez sufletul chinuit și să îl pun in fața lumii să se bucure, să sufere, să simtă caldura unui trup, să trăiască.

26.10.2020, 09:23
+4 comentarii | 31 vizualizari
-----
*.s.
1. Femeia nu mai acceptă să locuiască în copac. Plânge... Bărbatul descoperă peştera. 2. În peşteră e frig. Femeia plânge. Bărbatul descoperă focul. 3. Copiii ţipă de foame. Femeia plânge. Bărbatul descoperă toporul, arcul şi bâta şi pleacă la vânătoare. 4. De la atâta carne, Copilul se îmbolnăveşte de scorbut şi beri-beri. Femeia plânge. Bărbatul descoperă agricultura. 5. Deoarece mamutul se lasă cu greu ucis, Bărbatul lipseşte prea mult de acasă. Femeia plânge. Bărbatul începe să crească animale domestice: vacă, oaie, porc, găină, etc. 6. Femeia s-a săturat de friptură făcută la ţepuşă cu garnitură de boabe verzi fierte mâncată de pe o frunză. Plânge. Bărbatul descoperă olăritul. 7. În peşteră e curent şi umezeală şi din cauza asta copiii răcesc, fac pneumonie şi mor. Femeia plânge. Bărbatul construieşte mai întâi un bordei, apoi o casă din lemn şi piatră. 8. A venit iarna şi e frig. Femeia plânge. Bărbatul descoperă că pielea şi blana animalelor moarte se poate prelucra şi confecţionează haine. 9. Hainele din piele, precum şi alea din blană, put. Femeia plânge. Bărbatul descoperă pe rând hainele din lână (care sunt aspre şi zgârie - Femeia plânge), hainele din in (care tot aspre sunt - Femeia suspină) şi într-un final hainele de mătase (care par a fi mulţumitoare ? Femeia zâmbeşte). Mai târziu, Bărbatul rezolvă şi problema mirosurilor emanate de pieile şi blănurile menţionate mai sus. 10. Diverse treburi lipsite de importanţă cum ar fi protecţia turmelor de animale şi stârpirea potenţialilor prădători ţin Bărbatul departe de casă. Femeia plânge. Bărbatul domesticeşte câinele şi pisica. 11. Femeia observă că seamănă prea mult cu semenele ei. Începe să plângă. Bărbatul inventează fardurile şi bijuteriile. 12. Femeia se plictiseşte de atâta stat în casă şi vrea să-şi lărgească orizontul. Normal, începe să plângă. Bărbatul inventează roata, domesticeşte calul şi descoperă barca pentru că femeia e fragilă şi oboseşte repede. În plus, nimeni n-ar vrea să o audă iar plângând... peste ani... n. Femeia simte nevoia de a ?evada\\\" din cotidian. Nu are timp, bani sau dispoziţie pentru excursii în străinătate, cu prietenele s-ar plictisi, la TV nu e nimic de văzut, afară e vreme urâtă. Capac peste toate, ca de obicei, Bărbatul nu e acasă şi oricum nici el n-ar înţelege mare lucru. Femeia ar avea aşaaaaa? un fel de chef de a scrie ceva care să-i aducă complimentele unor necunoscuţi şi să fie o chestie care să păstreze anonimatul şi absolut totul trebuie să fie sub control şi? Pentru a nu ştiu câta oară în istorie, Femeia începe să plângă. Bărbatul inventeaza blog-ul. Morala: Când femeile plâng, umanitatea evoluează. Altă morală: Fără femei am fi trăit şi acum în copac.

01.12.2016, 15:30
+1 comentariu | 27 vizualizari
-----
*:)
Căsătoreşte-te cu cineva care îţi lasă ultima bucăţica din prăjitură, deşi i-ai spus că nu vrei. Căsătoreşte-te cu cineva care râde în acelaşi timp cu tine la lucrurile penibile pe care le faci. Cu cineva care îţi sărută nasul într-o zi friguroasă, cineva cu care să te uiţi la filmele Disney împreună, cineva care e mândru că câştigi 50 lei sau 5000 de lei pe săptămână. Cineva căruia să-i spui totul. Absolut tot! Căsătoreşte-te cu cineva căruia nu îi e frică sau ruşine să te ia de mână într-o mulţime în centrul oraşului, cu cineva care te lasă să decorezi prăjitura cu tot felul de prostii, cu cineva care ar petrece zile întregi la rând cu tine în pat fără să se simtă prost sau plictisit, cu cineva care te strecoară în pătura lui, lângă el, iarna,atunci când e frig. Să te căsătoreşti cu cineva care îţi acceptă fobiile şi fricile şi pe care le înţelege. Care te face să simţi fluturaşi de fiecare dată când auzi cheia lui la uşă. O persoană căreia nu trebuie să-ţi deschizi picioarele ca să o faci să te iubească şi care te acceptă pe tine, cu totul, în fiecare zi , chiar dacă nu eşti cea mai frumoasă persoană şi nici cea mai bună. Căsătoreşte-te cu cineva care nu te judecă atunci când mănânci mai mult decât trebuie, care nu vrea să-ţi verifice telefonul pentru că are încredere, care aşteaptă cu tine până îţi vine trenul, care înţelege că uneori ai nevoie să fii singură. Să te căsătoreşti cu cineva care se înţelege bine cu ai tăi şi nu se enervează atunci când vrei să mergeţi la evenimente din familie. Cu cineva care te calmează atunci când eşti nervoasă, şi niciodată nu-ţi spune „sunt doar nişte prostii de-ale tale”. Căsătoreşte-te cu cineva care te face să fii o persoană mai bună, care te face să râzi, să te căsătoreşti cu persoana pe care o iubeşti! Cu sufletul tău pereche, cu iubirea ta, cu cel mai bun prieten.

27.11.2016, 00:54
+3 comentarii | 48 vizualizari
-----
*Ce-ar fi?
``Ce ar fi să ne întâlnim/ La o cafea în dimineața asta?/ Nici nu pot gândi așa ceva,/ Și să nu ne putem atinge?/ Câtă dragoste desăvârșită/ Ar umple străzile din jur/ Din preaplinul sufletelor noastre /Din neatingere și dorință.`` (Marius Tucă)

06.11.2016, 10:55
+niciun comentariu | 12 vizualizari
-----
*:)
``Până la urmă orice relație este, de fapt, un joc. Un joc al puterii, al dominației și al psihologiei. Fiecare mutare pe care o faci, va avea o consecință. Însă datorită curiozității și faptul că suntem atrași de necunoscut și de pericol, îl jucăm de fiecare dată. Sigur, unii dintre noi sunt mai buni la el, iar alții mai puțin buni, dar toți îl jucăm. Să faci pe cineva să te vrea, să faci pe cineva să te dorească, să faci pe cineva să se simtă dependent de tine, atunci ești câștigător. Dacă tu simți toate chestiile astea, pierzi jocul. De asta trebuie să fii echilibrat și să știi exact când să o tragi de păr și când să o săruți pe frunte, să știi când să-i spui că greșește, dar și când să o ții în brațe fără să-i vorbești. Relația e un joc, iar jocul e o artă. Iar printr-un silogism logic, putem afirma că relația e o artă. Tu cât de artist ești?``

29.10.2016, 13:05
+4 comentarii | 52 vizualizari
-----

inainte»
1/6

Pagina personala
Autentificare
Intra in comunitate