Castigatorii Premiului de la ora 21 sunt: vasi4flori4ever (10.000+), sweet_scented (8.000+) si parkour07 (7.000+)!
depune mesajMesaj public:

avatar enigma: .ini5..arc2..pisi10.Nu esti autentificat!
Pentru a accesa aceasta pagina trebuie sa intri pe contul tau Bestwap!Nu ai cont Bestwap?
Creeaza-ti contul tau Bestwap in cateva secunde!

inregistrare

Ai deja contul tau?

Introdu numele si parola:

nume:

parola:

am uitat parola

Versiuni site pentru mobil
Bestwap pe Facebook
Bestwap pe Youtube
Membri inregistrati pe Bestwap.ro: 452.969

Membri conectati acum: 264
Cativa dintre membrii Bestwap conectati acum:

avatar macabru (profilul meu) - Iad
avatar valentinuta (lista amicilor) - bacau
avatar proconstruct (profilul meu) - Berlin
avatar darkwitch (pagina principala) - Departe de oamenii falsi!
avatar firuta2015 (pagina principala) - Timisoara
avatar rapture (profilul meu) -
avatar blondie- (pagina principala) - All Roads Lead To Rome
avatar petrus92 (citeste pm) - Suceava

clic aici pentru toata listaEsti in permanenta informat!
Ai pe mobilul tau informatii diverse
Forum Bestwap
Stiri
Horoscop
Program TV
Curs valutar


Ultimele postari din forumul Bestwap.ro
avatar adi1975: asa e sunt milioane de mame criminale dar totusi parintii trebuie iubiti si respectati, nu uitati sa-i vizitati.
scris in topicul Iubirea materna.
avatar adi1975: o fabrica ce ar trebui sa aiba mai multe locatii de productie cu mii de angajati fiecare locatie.
scris in topicul Afaceri
avatar adi1975: idem oresia.
scris in topicul This is the life...
avatar gabitzu: 1538.
scris in topicul Baieti vs. fete
avatar amik1: Citatul zilei: Niciodata sa nu va faceti probleme cu privire la o reactie, ci la o lipsa de reactie. (Winston Churchill)
scris in topicul Citatul zilei!
avatar tazz: Dă-mi te rog buzele tale Vreau să le sărut, Și mai dă-mi în dar ceva Dă-mi inima ta... Dă-mi te rog sufletul tău Dă-mi-l că-mi ești dragă, Mereu să fiu la pieptul tău Chiar o viață-ntreagă... Dă-mi te rog și ochii tăi Fă-mi viața duioasă, Să mă laud doar cu ei Ești așa frumoasă... ❤ Tanasa Vasile - Iubirea mea
scris in topicul Poezii
avatar adi1975: eu nu dorm sub ceru liber si nici pe viitor nu imi doresc sa dorm afara cat despre cimitir nici vorba in ala dorm cei adormiti pentru cei vii sunt alte locuri.
scris in topicul Serios
avatar adi1975: nu pentru ca ce imi zice stiu si eu. Cu toate ca atunci cand ai necazuri sau traume psihice un psiholog bun e necesar pentru restabilirea starii psihice. Nu confundati psihologu cu psihiatru nu esti nebun daca mergi la psiholog.
scris in topicul Suflet
avatar konopka: 1540
scris in topicul Baieti vs. fete
avatar r_ellyana: 1538
scris in topicul Baieti vs. fete


Cateva insemnari din blogurile Bestwap
*........
\'\'Oamenii speciali apar atunci când ai nevoie de ei. Niciodată întâmplător. Atunci când nu ai avut cea mai bună zi, la sfârşitul ei, sufletul ţi se luminează într-un zâmbet larg. Pentru că, undeva, la un capăt de fir, este un omuleţ care reuşeşte el ştie cum, să-ţi ia toate neliniştile cu mâna. Îţi picură în suflet mai mult optimism decât credeai, te înţelege şi-ţi spune exact cuvintele de care aveai nevoie, chiar dacă nu ai apucat să-i mărturiseşti nimic. Nu ştii cum de se întâmplă asta, dar nici nu-ţi pasă. Te bucuri. Pur şi simplu te bucuri. Şi mulţumeşti celui care a făcut posibilă această întâlnire a ta cu acel om minunat. Cuvintele sunt mici ca să-i spui ceva. Dar inima ta simte. Şi asta e tot ce contează. Sunt oameni care fac ei cum fac şi-ţi intră în cele mai adânci cămăruţe ale sufletului şi le fac să strălucească. Iar pentru mine acest lucru contează enorm! Pentru că sunt foarte rari cei care au mai reuşit asta. Fiindcă uneori o voce caldă şi câteva cuvinte simple, dar ieşite din suflet sunt tot ce-ţi trebuie şi... fac minuni! Mulţumesc, om drag! \'\'

+niciun comentariu | vizualizari: 2
scris de sweetlady1984
*Ai dreptul sa pleci, dar nu si sa te intorci
Atunci cand ne-am indragostit unul de celalalt nu ti-am ascuns ce inseamna pentru mine o relatie de iubire; ti-am spus ca eu nu-ti voi lua libertatea si ca te voi iubi asa cum esti, la pachet cu tot ce insermni tu si cu toata lumea ta. Ti-am spus ca eu nu voi incerca sa te transform in produsul meu, ca eu doar voi incerca sa te ajut sa devii cea mai buna versiune a ta, dar fara a incerca sa-ti fortez alegerile si evolutia. Si te-am asigurat ca eu nu am asteptari nerealiste, ca vreau doar sa ma respecti, sa imi respecti alegerile si sa respecti ceea ce iubesc.Ti-am spus atunci ca eu, cand iubesc, iubesc, nu posed. Ca iti voi respecta obiceiurile si nevoile. Ca vreau sa te simti liber, sa faci doar ceea ce vrei, sa nu te simti constrans si dator si ca nu vreau sa devii un sclav care sa-mi faca mie pe plac. Si ti-am mai spus ca mi s-ar parea ingrozitor sa fii langa mine, dar tu sa-ti doresti sa fii in alta parte. Te-am asigurat atunci ca sunt constienta ca poti alege pentru cine sa-ti bata inima, dar ca nu voi tolera minciuna si viata duala. Te-am rugat sa pleci de indata ce nu-ti va mai face placere sa fii in prezenta mea, de indata ce nu vei mai simti nevoia sa te grabesti spre casa, sa ma vezi, sa ma imbratiserzi, sa ma saruti, sa imparti cu mine casa, perna, visurile... Te-am rugat sa pleci de indata ce te vei simti strain langa mine si sa o faci fara a astepta un moment potrivit... Te-am incurajat sa nu eziti sa ma lasi singura, chiar daca va trebui sa pleci cand voi fi cea mai fericita, cand voi avea cel mai mult nevoie de tine sau poate de sarbatori...Ti-am spus atunci ca vei avea dreptul sa pleci oricand vei dori, dar am uitat sa-ti spun ca nu vei avea si dreptul sa te intorci.. Imi pare rau ca am omis sa iti spun si asta. Credeam ca stii si tu ca sufletele oamenilor nu au un buton de pauza pentru perioade in care unii sunt in cautarea sinelui, a ceva mai bun si a fericirii...Credeam ca stii ca ai oricand dreptul sa pleci, dar nu si sa te intorci. Mergi cu bine!

+niciun comentariu | vizualizari: 4
scris de misstick
*Prin ochii ei
♦️Nu ești perfect. Și o știi și tu, la fel de mult cum o știm noi toți despre noi înșine.♣️ Câteodată o neglijezi. Uiți date importante. Nu faci gesturi tandre prea des. ♥️Nu îi spui că o iubești atât cât simte ea nevoia să îi spui și câteodată uiți să îi demonstrezi, deși în sufletul tău, poate, e urcată pe un piedestal. Te enervezi ușor sau ești delăsător. Nu observi mereu câte face pentru tine, pentru voi… ♠️Pentru că te-ai obișnuit să facă toate astea și nu ți se mai pare cine știe ce. Nici ea nu e perfectă. Și o știe bine. Poate își găsești chiar și defecte pe care nu le are pentru că niciodată nu e mulțumită, vrea să fie mai mult, să arate mai bine, să fie mai bună, să îți ofere cea mai bună variantă a sa. ♦️Și uneori o macină un sentiment de neputință când nu îi ies toate așa cum și-ar dori, când nu poate fi așa cum ar vrea să fie. Și totuși, dacă te-ai vedea prin ochii ei, ai iubi-o și mai mult. Ți-ai aminti să spui ce simți, să faci ce simți mai des. Ți-ai aminti fiecare moment în care a fost minunată și ți-a umplut sufletul cu fericire și iubire. Ai aprecia-o mai mult. ♣️ Poate că îi iubim extrem de mult pe cei de lângă noi. Dar sunt momente în care îi neglijăm și nu facem acele lucruri mici care aduc zâmbete pe buze, deși ar fi ușor, foarte ușor să le facem. Dacă te-ai vedea prin ochii ei, te-ai aprecia și pe tine însuți mai mult. ♥️Ai înțelege că nu a vrut și nu a așteptat niciodată să fii perfect, ci doar prezent, loial și iubitor. Ai înțelege că iubirea ei nu se îndreaptă doar către anumite părți din tine, ci spre tot ceea ce însemni tu. Prin ochii ești perfect exact așa cum ești. Pentru că te iubește. Iar oamenii care iubesc, deși văd anumite defecte, le trec cu vederea și le acceptă și le iubesc în același timp.lov.

+niciun comentariu | vizualizari: 6
scris de misstick
*Ce face omul cu iubirea lui
Se ia iubirea ca sentiment de analizat, i se admiră frumusețea, se așează cu grijă și când dai să o privești prin lentila microscopului: a dispărut! Și uite așa, iubirea te învață să nu o supui unui astfel de experiment. Iubirea, sentimentul drag și dorit de către orice pământean. Cea care îi arată omului cât de puțin știe despre cât e capabil să dăruiască și să se dăruiască. Ce poate face omul cu iubirea lui? Este o întrebare la care omul poate oferi o mulțime de răspunsuri, iubirea luând forma creativității și a sensibilității fiecăruia. Tolstoi spunea că “totul e legat numai de iubire”. Pornind de la această idee, iubirea devine acel ingredient care face diferența: dă gust, culoare, dă viață, crește. Da, și ea trebuie să crească, pentru a aduce maturitatea și înțelepciunea în sufletele celor în care locuiește. Doar că din păcate, dezvoltarea fizică cunoaște un avans comparativ dezvoltării noastre emoționale, și astfel ajungem să fim adulți cu apucături de copil. Jucăria mea, mâncarea mea, și multe altele ale mele. Și din păcate, până când iubirea ajunge să cunoască maturitatea se luptă cu dorință omului de a poseda, cu gelozia, cu neîncrederea. Cu toții o căutăm, însă totul depinde de unde alegem să o facem: prin cearceafuri, “descărcări electrice” sau la pas, doritori de a o descoperi. Pentru că în funcție de intenția noastră, ne bucurăm de ceva. Și nu există vreo modă care să aducă sau să scoată iubirea din tendințe, pentru că ea e noul, ea care se reinventează mereu după legăturile țesute de către cei doi. Ce poate face omul cu iubirea lui? Să o împărtășească. Să o îmbrace în cuvânt, în atingeri, dar niciodată în păreri de rău. Să o poarte cu el și să privească lumea prin ochii ei și să se bucure de ce îi este dat să vadă și mai mult decât atât, să simtă. Pentru că iubirea e cea care ne vindecă de noi înșine

+niciun comentariu | vizualizari: 2
scris de crazyboy1
* Cel mai bun prieten
Singura mea credință? Cred în Dumnezeu, cred în educația primită de la părinți, cred în iubire, cred în sinceritate, cred în suflete frumoase, cred în viitor, cred în calități ascunse sub lacrimi, cred în oameni tăcuți, cred în cei care au rămas întotdeauna lângă mine, cred în caracterul, în persoana care am devenit după atâtea încercări, după atâtea căzături și atâtea nopți albe. M-am iertat, am iertat. M-am cățărat pe munți, m-am zbătut, am luptat, am plâns, am strigat. Un rezumat, o viață, iubiri, vise și decepții. Cred în Dumnezeu, mă rog în fiecare seară. Când eram copil, bunica ne spunea că trebuie să ne rugăm stând în genunchi. Deseori o vedeam ca o obligație, ca o pedeapsă. Astăzi mă rog la Dumnezeu, stăm de vorbă seara târziu, când oamenii dorm, eu nu mă simt singură. Sunt un om credincios dar nu mă laud și nu discut cu cei care nu cred în Dumnezeul meu. El ne-a făcut liberi, nu pretinde iubire, totul trebuie să vină din suflet.

+niciun comentariu | vizualizari: 3
scris de misstick