Mesaj public:

avatar adi1975: Noapte buna! .vis. Placute! Cu ajutorul lui Dumnezeu ne citim dimineata.


bestwap.ro
Blogul membrului:
+ lady38

ultima pagina»

*Stii...
Nu sunt un om perfect, nu am spus niciodata acest lucru si nici nu-mi doresc sa fiu... Am defecte si calitati in egala masura. Am facut greseli, am ranit, am dezamagit, dar am si iubit din tot sufletul, am oferit incredere, am ajutat si admirat. Mi s-a intamplat sa nu pretuiesc anumiti oameni cand a trebuit, ci abia dupa ce m-am trezit fara ei. Este un lucru la care inca lucrez si sper sa nu mai fac greseala de a-mi da seama cat valoreaza un om dupa ce il pierd, ci cat timp il am langa mine. Am pastrat distanta fata de persoane care nu mi s-au potrivit, care am crezut ca nu ma caracterizeaza, si nu am gresit. Nu ofer usor incredere, nu ma incumet sa povestesc primului om pe care-l intalnesc lucruri despre mine. Imi trebuie timp. Timp ca sa cunosc oamenii si sa ma conving daca e bine sau nu sa-i primesc in viata mea. Cateodata ma insel... Ofer incredere, iubire si sunt \"rasplatita\" cu dezamagiri si vorbe grele. Am iertat, am iertat pentru ca sufletului meu ii vine greu sa fie suparat pe cineva. Asa e el si nu-l pot schimba. Daca ma gandesc bine, nici nu vreau. Cu siguranta se vor gasi oameni care sa-l placa asa cum e: sensibil, naiv, cu toate calitatile si defectele pe care le are... Cred ca fiecare om are partea sa de bunatate si de frumusete, din care poate darui si altora Cred ca adevarata prietenie nu a disparut! Sunt convinsa de asta, in ciuda faptului ca unii se indoiesc cu indarjire de acest lucru. Poate nu au cautat unde trebuie sau cat trebuie. Cred ca o incurajare, un sfat, o vorba buna, ne poate reda speranta de mult pierduta. Cred ca inima este cea care decide pe cine sa iubeasca, si nu noi, dar asta nu inseamna ca nu trebuie sa avem grija ca cei care patrund acolo sa nu-si bata joc de ea. Cred ca oamenii au nevoie sa se simta iubiti, protejati, sa li se redea optimismul, sa creada, sa viseze si sa lupte pentru ce-si doresc...

ieri, 22:39
+niciun comentariu | 0 vizualizari
-----
*Visez la o asa dragoste
Sper să înțelegi ce spun: ai venit într-o zi în viața mea pe o cărare de suflet, bătătorită de vise si așteptări ai venit dintr-o lume la care doar visam că exista, din care ne hraneam amandoi dorul de iubire, ne-am atins unul altuia sufletele, scriind pe cerul inimii, timid și sovaielnic la inceput, cu vise in doi, am inceput un joc magic al destinului, un joc de oameni mari care se iubesc... M-ai strans in brate si mi-ai arătat că mă iubești. M-ai facut sa simt... să gust fericirea, să cred că iubirea e destin, mi-ai atins visele, făcând să curgă ploaie de lacrimi de fericire, si vapai de dor din mine. Traiesc cu tine fiecare clipa la maxim!!! Fiindu-mi teama ca într-o zi voi pierde cea ce am, cu tine am câștigat sentimente,am cunoscut iubirea fără graniță, fără regrete si uneori asta e mai bine de cat NIMIC, pentru ca povestea noastra este UNICĂ iubirea mea pentru tine este eternă, TE IUBESC MULT.

02.02.2023, 19:25
+niciun comentariu | 2 vizualizari
-----
*........
Un minut de tăcere, pentru toate acele declarații de iubire care, cândva, am crezut că sunt sincere și eterne..

02.02.2023, 07:24
+niciun comentariu | 1 vizualizari
-----
*.......
\\\"Cine te vrea te caută. Tăcerea e de aur ,dar rostirea la timp este iubire... Cine prinde dor de tine te caută până la capătul pământului și dincolo de el...\\\"

31.01.2023, 19:40
+niciun comentariu | 2 vizualizari
-----
*Stii...
Ce e preferabil: nu pot trăi fără tine! sau pot trăi fără tine, dar nu vreau! ?

29.01.2023, 19:22
+niciun comentariu | 2 vizualizari
-----

inainte»
1/6

Pagina personala
Autentificare
Intra in comunitate