Mesaj public:

avatar adeell: .


bestwap.ro
Blogul membrului:
- ivana_

«prima pagina | ultima pagina»

*.....
Lupii moraliști ma scot din sarite, nimic nu ma irita la oameni mai mult decat impertinența lor de a juca rolul perfectiunii🗣Cu siguranta ii stiti si voi pe aia care s-au lăsat de fumat, au fumat ca serpii, viseaza noaptea cum trag din tigara, dar de dragul spectacolului, povestesc cat de minunati sunt ei și cum au învins lupta cu armata de draci periculosi care locuiesc în pachete de tigari, ei sunt cei mai buni, restul fumatorilor... niște ratati fara vointa,🕵 tot aici sunt si aia ca s-au hotarat sa devina vegani (pentru ca e cool) si se gasesc sa iti mozoleasca friptura cu teorii despre cat de nocivă e carnea, asa ca și cand,, eu nu aș avea acces la Google ! vin în poveste și c*rvele care tin prelegeri despre cum e sa te respecti ca femeie.s. nu le uitam nici pe cele care au stat la cratita o viata, le-a plecat barbatul cu o blonda și au devenit niște femei independente care nici nu concep ca femeile sa stea la cratiță (iar cand o spun li se mișca buzele anormal, iar ochii ii dau în asa fel peste cap încat ai impresia ca încearca sa isi priveasca cerebelul).lol3. ! nici barbatii nu fac excepție, ii cunoasteti si voi pe nefericitii aia refuzati în rafala pentru care toate femeile sunt c*rve sau pe aia care n-ar accepta niciodată o femeie independenta, dar se întind pres cu prima ocazie în care sunt bagati în seama de una ! ah, sa nu-i uit pe aia care vor femei de casa, dar fug în lume cu prima devoratoare de petreceri ! La distanta mica de puncte vin prostii cu putina carte, au un vocabular ușor dezvoltat, crezi ca știu ceva,iti par ok pana cand îi auzi făcând prima analogie, te doare un pic mintea si fugi. As continua lista, dar cred ca m-am enervat deja si am făcut hemoragie de simboluri !

29.10.2017, 12:05
+niciun comentariu | 22 vizualizari
-----
*....
Sa dea dreq, se termina 2017 curand si incepe 2018, an cu sot ! Cum fac sa scap ??.r1.

08.10.2017, 17:34
+1 comentariu | 21 vizualizari
-----
*....
cand nu stii ce ai si nimic din ce faci nu se leaga, spune-i ca-ti lipseste...

04.09.2017, 20:45
+niciun comentariu | 8 vizualizari
-----
*...
....pot sa iert, dar nu pot sa uit ! pot fi tot ce-ti doresti, sau te pot face sa-ti doresti sa nu ma fi cunoscut ! pot fi cea care-ti calmeaza demonii, sau cea care iti trezeste toti dracii .s. !

28.06.2017, 20:14
+2 comentarii | 26 vizualizari
-----
*....
am iubit oamenii pana mi-au murit in suflet. atunci m-am intors sa plec, si am plecat, dar nu asa cum mai plecasem in trecut.... mi-am luat valiza cu vise, intelegere, incredere si rabdare si am plecat pentru totdeauna. am aruncat toate sansele in pustiu si am jurat atunci ca nu voi mai privi in urma, ca nu voi mai ridica privirea catre un om care a facut in asa fel incat sa nu-l mai am in ganduri, in vise si in planuri. mi-am promis ca nu voi mai intinde bratul dupa forma unui alt brat care nu a stiut sa ma tina aproape si ca imi voi sterge din suflet si din minte urmele pasilor care m-ar putea duce inapoi. sa ma ierte toti cei carora le-am oferit mai mult decat si-au permis sa primeasca, toti cei carora le-am aratat mai mult decat voiau sa vada.. cine sa va mai inteleaga ? m-ati lasat sa va las si acum vreti sa va vreau ??

17.04.2017, 11:58
+1 comentariu | 20 vizualizari
-----

«inapoi | inainte»
6/7

Pagina personala
Autentificare
Intra in comunitate

sus
facebook youtube
bestwap
Viata e frumoasa, intr-adevar, cand nadajduiesti si n-o petreci zadarnic si o infrumusetezi cu ceva; lasa la o parte rautatile, ticalosiile si meschinariile, treci peste dusmaniile prietenilor si prieteniile dusmanilor. (Mihail Sadoveanu)