Mesaj public:

avatar yionny: .cli2.Nu esti autentificat!
Pentru a accesa aceasta pagina trebuie sa intri pe contul tau Bestwap!Nu ai cont Bestwap?
Creeaza-ti contul tau Bestwap in cateva secunde!

inregistrare

Ai deja contul tau?

Introdu numele si parola:

nume:

parola:

am uitat parola

Versiuni site pentru mobil
Bestwap pe Facebook
Bestwap pe Youtube
Membri inregistrati pe Bestwap.ro: 451.188

Membri conectati acum: 215
Cativa dintre membrii Bestwap conectati acum:

avatar deejay33 (pagina principala) - Doar acolo unde sant bn primit si mai ales iubit:)
avatar ursulet_ (pagina principala) - langa cine merita
avatar antonela12 (lista amicilor) -
avatar kupidon82 (chat) - mures
avatar sorinel_pustiu_ (pagina principala) -
avatar ionut3737 (pagina principala) -
avatar inima_buna_ (pagina principala) - Brăila
avatar safir1994 (posta) - Bucuresti

clic aici pentru toata listaEsti in permanenta informat!
Ai pe mobilul tau informatii diverse
Forum Bestwap
Stiri
Horoscop
Program TV
Curs valutar


Ultimele postari din forumul Bestwap.ro
avatar gabitzu: 884.
scris in topicul Baieti vs. fete
avatar amik1: Citatul zilei: Cu ceai de sunatoare nu poti recepta o poezie scrisa la temperatura coniacului. (Vasile Ghica)
scris in topicul Citatul zilei!
avatar adi1975: mai da mare mafiot era Piso, a creeat o religie de aproape 2 miliarde de oameni, da o fi existat Piso? Sau e o inventie care sa combata crestinismu?
scris in topicul Deschide ochii,crestine!
avatar adi1975: apostolu Ioan l-a vazut pe Isus murind pe cruce el fiind singurul apostol prezent la executie
scris in topicul Deschide ochii,crestine!
avatar konopka: 886
scris in topicul Baieti vs. fete
avatar r_ellyana: 884
scris in topicul Baieti vs. fete
avatar gaby7zu: 882
scris in topicul Baieti vs. fete


Cateva insemnari din blogurile Bestwap
*Timpul
Au trecut ani,ani care m.au schimbat ,care mi.au adus trăiri ,care m.au schimbat în cea de azi. Aici au fost primele fraze scrise stângaci, aici am vindecat răni si tot aici am făcut poate altele ...mereu începem de undeva....timpul a trecut ,cu el și clipe trăite, am evoluat ca om dar sufletul îmi este la fel ....nimeni și nimic nu l.a putut readuce înapoi.... am sperat....am spus poate timpul va rezolva ....el doar a trecut iar eu nu l.am putut opri și nici nu am putut aduce acea liniște pe care mi.am pierdut.o . Poți iubi de multe ori ....dar cu sufletul doar o singura data . Regret ca nu am iertat ,regret ca nu am știut sa fiu fericita cind am avut fericirea....timpul acum e de prisos trece ,doar trece ....nici nu vreau sa îl opresc ..

+1 comentariu | vizualizari: 5
scris de enigma_41
*Despre iubire
Exista oameni care isi traiesc vietile la parter, exista oameni care traiesc la etajul unu si oameni care traiesc pe acoperisul lumii. In functie de intensitatea cu care iubesc, Universul ii plaseaza undeva. Este automatismul prin care functioneaza mintea, inima nu are nevoie de reguli. Asa ca iubiti pe cineva, iubiti ceva si evitati ca inima sa va fie goala.Iubirea este tot ce dorim iar, la final, cred ca tot ce am avut, sa iubim frumos, atat de frumos incat sa nu gasim cuvinte pentru a povesti zambetele, imbratisarile. Iubirea adevarata doar se traieste, nu se povesteste. Este persoana ta : o poti scrie si sterge cum vrei.

+2 comentarii | vizualizari: 22
scris de therese
*Mai vinde-mi doar un vis
~ Mai vinde-mi doar un vis ~ Simt prea multă durere, în sufletul tău trist Opreşte-te şi-ascultă, sonata altui vis! Vioara plânge, plânge ...căci coardele-i sunt frânte Şi cântu-i mut, nici vântul, nu vrea să il asculte! Aruncă-mă-n iluzia, unui nou început Şi-ţi voi reda iubirea, care m-a absorbit! Mai vinde-mi doar un vis, e poate tot ce vreau Şi-o clipă infinită, în braţe să îţi stau! Aş vrea să-ţi sorb privirea şi suflul tău fierbinte Dar tot ce mă reţine, nu-ţi pot spune-n cuvinte... Şi parcă azi tăcerea, de mine se izbeşte O inimă eu am, pe tine te iubeşte! Aş vrea pe cerul nopţii, cu astrii să vorbesc Ei să-mi redea puterea, de a-ţi spune \\Te iubesc\\! Pe-o margine de lună, îţi scriu... \\ Iubirea mea\\ Iar dacă n-ai să vezi, scriu fiecare stea! Mi-e sufletul de patimi, bolnav în miez de noapte Ele te vor pe tine, chemându-te cu şoapte... Şi eu te strig mereu, de nu mai am nici glas Aş vrea la tine-n suflet, să îmi găsesc sălaş. Să fie al meu suflet, odaia ta de somn Ca să te simt aproape, atunci când eu nu dorm! Nimic din toatea astea, nimic nu pot să fac Te rog, la suferinţă, găseşte-mi tu vreun leac! De trista-ţi suferinţă, aş vrea să te dezleg Legându-mă pe mine, de tine...ca întreg! Din doi să fim doar unul, la bine şi la rău Tu să îmi fii inimă, iar eu ...sufletul tău! Atunci iubirea noastră, va fi nemuritoare Când Cerul şi Pământul, dă binecuvântare. Poate trăi-vom noi , şi ziua aia , poate ... Să te cuprind la piept, să nu-mi mai fii departe!

+niciun comentariu | vizualizari: 7
scris de snowfall
*Fiecare om are
Fiecare om are... ...cateva amintiri din trecut pe care si-ar dori sa le ingroape, ...o mare iubire sfaramata in mici bucatele, ...greseli din care a invatat prea tarziu sau deloc, ...un moment in care si-ar dori sa poata da timpul inapoi pentru a repara o greseala, ...un vis la care a fost nevoit sa renunte, ...doi ochi pe care nu ii poate uita, ...o melodie care il face sa planga si o alta care il face sa zambeasca, ...un orgoliu datorita caruia a pierdut ceva sau pe cineva, ...o persoana pe care nu o poate ierta; Dar in acelasi timp, un om are… ...o speranta de care se agata cand lucrurile merg prost, ...o mangaiere care ii vine adesea de la persoane de la care nu se asteapta, ...un scop pe care vrea sa-l atinga, ...vise la care nu renunta, ...un sfat calduros din partea unui prieten, ...un moment in care se simte cel mai fericit om din lume, ...o persoana pentru care reprezinta lumea intreaga!

+niciun comentariu | vizualizari: 7
scris de snowfall
*Hai spune-mi suflete
Hai...spune-mi suflete...la ce gândeşti acum...eşti fericit...sau ostenit de greutăți apăsătoare pe-al vieții tale drum ...? Hai...spune-mi suflete...zâmbeşti...sau lacrima tăcută se aşterne doar pustiu prin tot ce mai gândeşti...? Hai...spune-mi suflete...iubeşti...sau nu mai ai puterea din nou să te amăgeşti...? Hai...spune-mi suflete...\\trăieşti \\ ..sau printre amintiri mereu te rătăceşti...? Hai...spune-mi suflete...ți-e dor...sau nu mai vrei să auzi al inimii tânguitor fior...? Hai...spune-mi suflete...visezi...sau numai realitatea cu ochi deschişi o vezi...? Hai...spune-mi suflete...te doare...sau porți speranța în fiecare clipă prin timpuri trecătoare...? Hai...spune-mi suflete...unde îți zboară gândul...e soare...e furtună.. sau schimbător ca vântul ...? Hai...spune-mi suflete...mai ai curaj...sau gândului ce-l porți acum îi pui tăcut o stavilă ca un baraj...? Hai...spune-mi suflete...eu te ascult...împarte lacrima sau fericirea...împarte zâmbetul şi cu iubirea...sau doar al sufletului tău răscolitor tumult...dar nu uita că fiecare \\ mâine \\ încă mai poate fi şi un nou început...indiferent de gândul tău real ce-l ştii doar tu...rostit sau doar tăcut...

+niciun comentariu | vizualizari: 3
scris de snowfall