Mesaj public:

avatar awesomeone: Neata!...hi.Nu esti autentificat!
Pentru a accesa aceasta pagina trebuie sa intri pe contul tau Bestwap!Nu ai cont Bestwap?
Creeaza-ti contul tau Bestwap in cateva secunde!

inregistrare

Ai deja contul tau?

Introdu numele si parola:

nume:

parola:

am uitat parola

Versiuni site pentru mobil
Bestwap pe Facebook
Bestwap pe Youtube
Membri inregistrati pe Bestwap.ro: 446.597

Membri conectati acum: 265
Cativa dintre membrii Bestwap conectati acum:

avatar cosmy73 (pagina principala) - timisoara
avatar alex3232 (meniu jocuri) - Bacau
avatar denis09 (pagina principala) -
avatar augustin41 (top online lunar) - Siret
avatar patryk777 (pagina principala) - Nimic fără Dumnezeu
avatar monicaeu-29 (pagina principala) -
avatar marinel_89 (pagina principala) - Braila
avatar mindfulness- (a trimis pm) - deva

clic aici pentru toata listaEsti in permanenta informat!
Ai pe mobilul tau informatii diverse
Forum Bestwap
Stiri
Horoscop
Program TV
Curs valutar


Ultimele postari din forumul Bestwap.ro
avatar ioana45: 320 .w.
scris in topicul Baieti vs. fete
avatar crestina: Quo vadis noi toti l-am condamnat la moarte prin păcatele noastre. Să nu crezi ca tu de ai fi trait ai fi fost mai bun. In clipele acelea inclusiv ucenicii L-au părăsit. Isus este din poporul Israel si tot acolo va reveni. Nu stiu de unde ai scos diferența dintre iudei si evrei.
scris in topicul Inchinarea falsa=imbogatirea
avatar crestina: Frumoase versuri si pline de adevar.
scris in topicul Hrana pentru suflet
avatar amik1: 318. .zz.
scris in topicul Baieti vs. fete
avatar ioana45: 320
scris in topicul Baieti vs. fete
avatar adi1975: dupa parerea mea cine cere aici o debanare ar trebui sa posteze linck cu nick-ul userului banat.
scris in topicul Useri banati!
avatar adi1975: chiar conteaza plusurile? Oricine poate avea nevoie de petitii.
scris in topicul Useri banati!


Cateva insemnari din blogurile Bestwap
*#FORTZA BYBANU SEF GENERALUL EUROPEI#
ce dreptate avea tata cand imi spunea ca nu e bine ca toti prietenii mei sunt pe interes cu mine veneau si ma inregistrau sa ma bage in puscarie si taiau inregistrarea sa auda ce le convine mafioti poate sunt multi dar milionari cativa dar daca ma gandesc mai bine mafia este a mea eu am fost baiat cuminte dar ati crezut ca ma joc din om serios de afaceri am devenit interlop politisti si procurori vor toti sa ma aresteze ca un personaj ca mine ii ajuta sa avanseze au infiltrat turnatori dar mi-am dat seama pe loc si din toata prietenia m-am retras si am pus stop am invins statul italian si am scapat de interdictie mai devreme cu 6 luni la fel va inving si pe voi ca ati ridicat coltii la mine cand eu v-am scos din noroi

+niciun comentariu | vizualizari: 0
scris de bybanu_sef
*Iubesc cuvintele
Iubesc cuvintele la fel de mult ca şi tăcerile, pentru că e fascinant modul în care pot creiona iubiri şi lumi… Tu nu-mi cunoşti toate cuvintele, însă le ştii pe cele mai importante. Le-ai auzit cel puţin o dată, rostite mai timid sau mai apăsat. Printre altele reuşeşti să citeşti, în zilele în care vorbim aceeaşi limbă. La tăceri te mai poticneşti uneori, deşi sunt zile în care e singurul mod în care ştim să comunicăm… Fără cuvinte. Doar din priviri. Pentru că uneori simţi pulsul gândurilor mele cu mult înainte ca eu să le potrivesc, inspirat, în vorbe. Pentru că aşa îmi place cel mai mult să-ţi vorbesc despre mine: prin tăceri… Ascultă tot ce nu ţi-am spus încă… Pentru că şi tăcerile spun întotdeauna o poveste. Una chiar mai reală decât multe cuvinte în spatele cărora încercăm, prea des şi prea inutil, să ne ascundem. Nu ai nevoie de vreun dicţionar special, e nevoie doar de suflet. Am multe feluri de tăceri, de linişte, de soare sau de vreme rea, unele mai înalte, altele potrivite. Ascultă-le. Îţi vor povesti mai multe despre mine decât un milion de cuvinte. Dacă nu reuşeşti să-mi descifrezi tăcerile, ascultă liniştile pe care le întrerup uneori cu cuvintele pe care le aşez între noi.

+niciun comentariu | vizualizari: 2
scris de snowfall
*Nu este important
Nu este important neapărat cine te face să visezi. Important este cine trăiește visul împreună cu tine. Acea persoana care are capacitatea de a-ți cunoaște sufletul, reușind să-l cucerească într-un mod delicat. Nu contează cel care și-a adus aminte de tine, contează întotdeauna cel care nu te-a uitat. Iubirea este despre respect, fidelitate și înțelegere. Despre capacitatea de a oferi motive să rămână în fiecare zi. Despre timp petrecut împreună! Iubirea este o carte ce trebuie lecturată în fiecare zi. Altfel, intervine uitarea! Iar uitarea distruge suflete și strică relații!

+niciun comentariu | vizualizari: 2
scris de snowfall
*#sfera
Într-o lume ce se zbate între dor și neputință / Printre clipe petrecute în a trupului dorință, / Stau pierdute-n întuneric stele-albastre, lucitoare / Ce așteaptă să deschidă calea drumului spre soare.love4. Așteptând din timp în timpuri, calde clipe de iubire, / Prin orgolii rătăcite, ce nu pot să reînvie, / Doar se stinge în abisul creionat în miez de vară / De răceala ce se-ntinde în a sufletelor iarnă. Univers la scară mică, suflet tandru de copilă / Rătăcită printre aștrii s-ar deschide în lumină, / Prinsă-n mrejele tăcerii fără a avea vreo vină / Se ascunde-n întunericul ce o-nvenină. 🖤 Prinde lacrimi din iubire peste-a sufletului tihnă, / Nudă în a ei simțire, plânge dorul și-l alină, / Cautând în ochi tandrețe și al dragostei răspuns / Din obraji piere culoarea, ochii sunt de nepătruns. Și emoții, sentimente, se mai nasc din când în când / În eternitatea vieții se mai zbate-un ochi plângând, / Tristă, inima-și transformă răsăritul în apus, / Lăcrimând pe-obraji culoarea, fără a avea răspuns...

+niciun comentariu | vizualizari: 3
scris de sympozium_
*Te voi iubi..
Te voi iubi in fiecare zi mai mult si mai frumos..Te voi iubi cu fiecare clipa care trece mai absurd si mai normal..Te voi iubi in mine,in sinea mea si.n lumea intreaga..Te voi iubi mereu tacuta,te voi iubi strigand de bucurie..Te voi iubi in fiecare sambata si.n fiecare amiaza a fiecarei zile..Te voi iubi in fiecare vis..te voi iubi in tot ce e real..Te voi iubi cu blandete si cu bunatate..Te voi iubi cu tot spatiul si cu tot timpul..Te voi iubi absolut si intangibil..Te voi iubi copilareste si poate prea matur..Te voi iubi mereu si te voi iubi chiar si uneori..Te voi iubi indiferent..Si chiar fara motiv..Te voi iubi pentru tot ce esti..

+1 comentariu | vizualizari: 15
scris de anca_b