Mesaj public:

avatar kamyyy_45: .cli2...........nb1...............vis.


Reguli de conduita si utilizare bestwap.ro
(extras din conditiile de utilizare bestwap.ro)

1. Echipa bestwap.ro are sarcina sa asigure buna functionare a acestui site si respectarea tuturor regulilor scrise mai jos si cele nescrise ce tin de buna morala si de bunul simt! Pentru a realiza aceste obiective, echipa bestwap se poate folosi de urmatoarele mijloace: scaderea unui numar de plusuri din cont, invalidarea pentru o perioadata determinata sau nederminata de timp sau interzicerea accesului la site prin banare pentru o perioada limitata sau nelimitata de timp.
2. Nu se tolereaza pe acest site sub nicio forma si in niciun caz jignirile, bataile de joc, ironiile, mistourile si alte manifestari de acest gen la adresa echipei bestwap.ro.
3. Accesul la acest site si la serviciile puse la dispozitie reprezinta un privilegiu si nicidecum un drept al vostru! Ne rezervam dreptul de a interzice accesul la bestwap.ro persoanelor care atenteaza la bunul mers al acestui site, la bunul simt si la buna morala.
4. Echipa bestwap.ro trebuie sa asigure linistea si bunul mers al acestui site! Si pentru a realiza aceste obiective nu este obligata sa suporte jigniri, batai de joc, ironii, manifestari de superioritate din partea membrilor bestwap.ro si va lua masuri pentru eliminarea acestor actiuni.
5. Prin accesarea acestui site sunteti obligati sa respectati regulile si deciziile echipei bestwap.ro, deciziile generale sau cele particulare, cu privire la orice situatie. Daca nu sunteti de acord cu deciziile luate de membrii echipei va rugam sa parasiti acest site! Daca nu respectati deciziile echipei avem dreptul sa aplicam orice actiune mentionata la punctul 1.
6. Nu vorbi vulgar, obscen sau fara bun simt! Nu injura! Nu jigni membrii bestwap! Cuvintele vulgare, obscene sau care intrec limitele bunului simt sunt acceptate numai cu acordul partenerului de discutie si numai in mesaje private (PM-uri).
7. Nu folosi emotii adult pe camerele de chat, in mesaje publice, in forum sau in orice alt loc de pe bestwap cu exceptia mesajelor tip PM. Aceste emotii adult sunt acceptate numai in mesaje de tip PM-uri si numai cu acordul destinatarului.
8. Nu ai voie sa faci reclama la site-uri, nu ai voie sa scrii adresele lor sau numele lor in mesaje de tip PM-uri, pe camerele de chat, in mesajele publice, in forum, la profil sau in orice alt loc de pe bestwap.
9. Nu invita membrii bestwap pe messenger, nu cere ID-uri de messenger! Se poate comunica foarte bine si pe bestwap! Scopul bestwap nu este de a te ajuta sa-ti gasesti parteneri de discutii pentru messenger ci de a facilita comunicarea chiar in cadrul acestui site.
10. Nu ai voie sa folosesti mai mult de 2 emotii intr-un mesaj pe chat.
11. La scrierea mesajelor publice se va respecta regulamentul mesajelor publice afisat in acel moment.
12. Este interzis sa adaugi link-uri catre fisiere ce incalca drepturi de autor, pornografice, ilegale, etc.
13. Pentru orice probleme contacteaza echipa bestwap.ro prin trimiterea unui tichet de suport. Intra la informatii si ajutor, apoi la tichete ajutor si deschide un tichet nou selectand optiunea: tichet nou.
14. Reclamatiile se pot depune in forum, in topicul special deschis. Formularea reclamatiei se face cu respectarea punctului 2 din prezentul regulament, in caz contrar aceasta putand fi stearsa si autorul penalizat.
15. Daca nu respecti acest regulament accesul la acest site iti poate fi interzis prin banare.

Regulile mentionate mai sus sunt extrase din conditiile si termenii de utilizare bestwap.ro.

*Inapoi