Mesaj public:

avatar yonutz_alexx: HeyNu esti autentificat!
Pentru a accesa aceasta pagina trebuie sa intri pe contul tau Bestwap!Nu ai cont Bestwap?
Creeaza-ti contul tau Bestwap in cateva secunde!

inregistrare

Ai deja contul tau?

Introdu numele si parola:

nume:

parola:

am uitat parola

Versiuni site pentru mobil
Bestwap pe Facebook
Bestwap pe Youtube
Membri inregistrati pe Bestwap.ro: 450.968

Membri conectati acum: 199
Cativa dintre membrii Bestwap conectati acum:

avatar chucky (rezultate cautare download) - De-al casei...
avatar romeo79 (pagina principala) - Resita
avatar aiurithu (pagina principala) - GL
avatar burlac-convins (pagina principala) - Birmingham
avatar tastemyhate (scrie mesaj chat) - Brasov.
avatar fondness (chat) - Timisoara
avatar miraj171 (pagina principala) - Sibiu
avatar teofil25 (lista urmaritilor) - franta

clic aici pentru toata listaEsti in permanenta informat!
Ai pe mobilul tau informatii diverse
Forum Bestwap
Stiri
Horoscop
Program TV
Curs valutar


Ultimele postari din forumul Bestwap.ro
avatar burlac-convins: 940
scris in topicul Baieti vs. fete
avatar gabitzu: 942.
scris in topicul Baieti vs. fete
avatar gaby7zu: 944
scris in topicul Baieti vs. fete
avatar stefan_b: Am inteles ca un mesaj cu zero vizualizari e un mesaj care contine cuvinte care nu trec de anumite filtre... care-i cuvantul in mesajul urmator?.gand.Nu-s asa de cuminte sa fiu luat de sot... da de amant tot sunt bun .he.
scris in topicul Semnalari nereguli
avatar konopka: 946
scris in topicul Baieti vs. fete
avatar amik1: Citatul zilei: Omul e mai tare decat soarele neindurator al secetei, decat ploile nemiloase ale toamnei, decat viscolele cumplite ale iernii. Le infrunta si le biruie pe toate. (Zaharia Stancu)
scris in topicul Citatul zilei!
avatar burlac-convins: 944
scris in topicul Baieti vs. fete
avatar konopka: 946
scris in topicul Baieti vs. fete
avatar andrei_: Haaland joacă la o echipă ofensivă. :D Și într-un campionat deschis. Se zvonea că l-ar vrea United. Cred că ar face o greșeală să meargă acolo.
scris in topicul Discutii fotbal!


Cateva insemnari din blogurile Bestwap
*....
În timp ce mă holbez hipnotizată la cana mea de cafea, îmi imaginez mâinile tale care mă ating.. mă face să caut un sărut care a fost întârziat și dorit pentru totdeauna.. Renunț la gândurile care devin fum în mijlocul cenușii ce mă chinuie de fiecare dată când pleci din ochii mei.. Știu că \\\"pentru totdeauna\\\" nu există, dar toți ajungem să promitem o felie de eternitate ce se va consuma prea repede.. așa că nu mai vreau să aud nimic, nu mai tremur și poate chiar aștept să vin.. pentru tine în seara asta în rochie de gală, făcută din faguri de aur și un bagaj de săruturi din ciocolată.. idei nebune și certitudini, pe care să le dăm zilei noastre de mâine cu dorința de a,ți desena pe față.. seninătatea la fiecare trezire.. Știi ce am învățat..?! Că acea dragoste neconsumată, distruge..!! și cu cât o consumi mai mult, îți pătrunde mai mult în carne.. în interiorul oaselor, în interiorul durerii și iubirea se naște..!

+niciun comentariu | vizualizari: 0
scris de sweetlady84
*.......
Nu toți bărbații au norocul sa aibă o femeie dificilă...in general fug de ele , pentru ca femeile dificile sunt ca apa curata a unei cascade, sunt puternice,geniale și sincere,însă în același timp,crude ca diavolul ... Sunt puternice pentru ca sunt deștepte și incontrolabile ... Au ochii triști și fericiți.De cele mai multe ori ambele în același timp... Știu sa iubească și iubesc atât de puternic încât asta ii sperie pe cei mai mulți bărbați...ceea ce nu știu ei insa , este ca au o putere de control fantastica ...te vor iubi cu patima unei furtuni în deșert și cu aceeași patimă te vor spulbera atunci când vei încerca să joci murdar... Sa ai o astfel de femeie în pat , înseamnă să îți vinzi sufletul diavolului,sa îmbrățișezi nebunia ei ... pentru ca doar asa vei reuși sa o stăpânești.... Apoi , poate te vei gândi ca e mai bine fără ea...e mai liniște...e mai senin ...dar cu siguranță nu o vei uita ...pentru ca sunt extraordinar de complicate și de neînlocuit...da , ăsta e cuvântul...sunt de neînlocuit...

+niciun comentariu | vizualizari: 0
scris de sweetlady84
*🤍🤍🤍🤍
Daca un om nu iti cere sentimente, atunci nu i le da!Pentru ca, oferind cuiva care nu vrea sa primeasca, il sperii, il agasezi, il inviti lipsa de respect, iar tu pierzi energie sufleteasca, lucru ce creeaza tristete.Pana ce un om nu te asigura ca poate primi, ceea ce tu ii oferi se numeste agresiune. Si se va apara, atat cat ii va permite nivelul de intelepciune si gradul de educație.Mai ales dacă tu emiti iubire la un nivel de frecventa foarte puternic, prea sus fata de cat poate el sa duca, sufletul lui va percepe asta ca pe un lucru negativ si va proteja împotriva ta. Daca tu esti cozonac si el vrea sa mănânce paine, nu-i forta limitele!

+niciun comentariu | vizualizari: 0
scris de niko68
*ENIGMA
Cu timpul am devenit o enigma sti de ce?? Pentru ca imi e greu sa mai cred in oameni ,de fapt nu-i mai cred deloc.Toti oamenii au o multime de fetze, chiar si eu.Ma port cu oamenii diferit pt ca oamenii se poarta diferit cu mine.Imi este din ce in ce mai greu sa-mi deschid sufletul chiar si in fatza oamenilor pe care-i cunosc de foarte mult timp.Imi este din ce in ce mai greu sa ma agat de acest concept numit prietenie.Am intalnit prea multi oameni-prieteni care peste noapte au devenit straini. De fapt,nu straini,ci dusmani,pt ca strainii nu au nimic in comun ei se ignora.Asa ca dupa ce inceteaza sa se mai iubeasca,oamenii incep sa se urasca si sa se vorbeasca de rau.Devin dusmani iar cei mai periculosi dusmani sunt fostii prieteni...Asadar nu mai cred in oameni, in promisiuni. Poate crezi ca ai multi prieteni,dar de fapt,cand ajungi acasa, tu cu problemele tale,cu durerile si cu lipsurile tale,esti extrem de singur(a)...Prefer sa fiu o enigma iar cu cat mai putina lume stie cat mai putine despre tine cu atat si viata ta va fi mult mai linistita.da..jud..bla2.

+2 comentarii | vizualizari: 22
scris de enigma
*Si vine o zi ...
Şi vine o zi...când înțelegi...că drumul vieții tale prin \" labirintul vieții \" devine tot mai greu să poți să mai alegi...semeni iubire cu a speranței împlinire ...suspine ale nimănui şi lacrimi doar culegi...te uiți.... la ele...reci...fierbinți...secate...pustiite...cărări de suflet rătăcite şi în bătaia inimii simțite...speranță şi iubire...răni şi dezamăgire...tânguitor acelaşi dor de tine...pierdut în cele patru zări...prin inima cea frântă....acelaşi dor de mine...rătăcitor prin timp şi ieri ...şi azi...şi mâine.... Cu sufletul în palme răvăşit...priveşti la el pustiu...ce mult a mai iubit...ce răni a mai primit...ce mult a mai sperat...ce repede a fost uitat...prin câte vise amăgitoare a umblat când noaptea i-a îmbrățişat durerea ...şi nimeni n-a aflat... Îl simți cum geme şi suspină...\" el \" nu înțelege încă care-i a sa vină...se zbate între palme căutând pricină...ar vrea numai iubirea să-i fie a sa lumină....\" Am obosit \"... îți spune apoi...încet...tânguitor...de ce este menit să porți acelaşi dor...de ce mă înlănțui tot mereu cu un fior...de ce nu porți speranța prin timpul trecător...? \" Am obosit \" ...şi eu...şoptesc încet...tăcut...\" doar tu şi eu \" durerea de alții neştiută...în \" noi \" mai poate cu aceleaşi lacrimi să se audă...devine mult prea greu să simt doar a iubirii rezonanță pe aceleaşi conexiuni de undă....devine mult prea greu să aflii că iubirea din suflet e profundă....devine mult prea greu să pui o \" mască \" în fața tuturor...să arăți că eşti puternic...că rănile nu dor....m-am prăbuşit în ele de atâtea ori...mi-am adunat puterea iar de la primii zori...cu aripa cea frântă tot am zburat şi dincolo de nori....dar ...azi...tu şi cu mine...vom sta doar în tăcere...nu va ştii nimeni ...că nu avem putere.... Mâine...pe scena vieții noastre iar vom juca un \" rol \"...\" suntem cei mai puternici \" strigat dominator....fără să vrei înveți să fii actor...şi viața îți devine acelaşi regizor....căci cine îşi mai arată ca noi... tot sufletul la purtător ...cine mai recunoaşte ...că a obosit...şi azi ne adunăm în palme...tot sufletul rănit...?

+niciun comentariu | vizualizari: 2
scris de snowfall


sus
facebook youtube
bestwap
Omul e mai tare decat soarele neindurator al secetei, decat ploile nemiloase ale toamnei, decat viscolele cumplite ale iernii. Le infrunta si le biruie pe toate. (Zaharia Stancu)