Mesaj public:

avatar abael: Neata o domnita la cafeaNu esti autentificat!
Pentru a accesa aceasta pagina trebuie sa intri pe contul tau Bestwap!Nu ai cont Bestwap?
Creeaza-ti contul tau Bestwap in cateva secunde!

inregistrare

Ai deja contul tau?

Introdu numele si parola:

nume:

parola:

am uitat parola

Versiuni site pentru mobil
Bestwap pe Facebook
Bestwap pe Youtube
Membri inregistrati pe Bestwap.ro: 448.758

Membri conectati acum: 222
Cativa dintre membrii Bestwap conectati acum:

avatar yndyanu (pagina principala) -
avatar lovely1 (profil membru) - Pailanda
avatar spyo29 (lista membrilor conectati) - Teleorman
avatar kalvin (lista membrilor conectati) - timis
avatar al33x_23 (pagina principala) - romania
avatar any30 (pagina principala) -
avatar synel70 (pagina principala) - targoviste
avatar alle-maria (pagina principala) - Setata

clic aici pentru toata listaEsti in permanenta informat!
Ai pe mobilul tau informatii diverse
Forum Bestwap
Stiri
Horoscop
Program TV
Curs valutar


Ultimele postari din forumul Bestwap.ro
avatar amik1: Citatul zilei: La cat teatru inducem in viata noastra cotidiana, ne putem declara popor de dramaturgi. (Valeriu Butulescu)
scris in topicul Citatul zilei!
avatar adi1975: O oră mai târziu, aflat în cădere liberă, a reușit o aterizare nocturnă într-o pădure tropicală densă, la 1100 kilometri depărtare de destinație. Prețul orgoliului și încăpățânării a fost că 13 dintre cei 48 de pasageri și-au pierdut viața, iar căpitanului și secundului li s-a retras dreptul de a mai pilotat vreodată .
scris in topicul Intamplari adevarate
avatar adi1975: După 68 de minute de întârziere, secundul a identificat problema și a încercat să explice căpitanului eroarea. El însă a exclus posibilitatea de a fi greșit. Refuzând să ceară ajutor și conștient că nu-i mai rămăsese mult carburant, Garcez sonda terenul în speranța identificării unui aerodrom.
scris in topicul Intamplari adevarate
avatar adi1975: l-a întrebat de ce întârzie, căpitanul a mințit. A spus doar că în Aeroportul Maraba tocmai avea loc o pană de curent și că, în așteptarea reglării situației, zbura în cercuri. Iar când coordonatorul de zbor al companiei l-a abordat impacientat, Cezar Garcez, cu toate că habar n-avea unde se afla, l-a informat că avionul va ateriza în aproximativ cinci minute. Apoi a solicitat însoțitorilor de bord să servească pasagerilor alarmați niște răcoritoare.
scris in topicul Intamplari adevarate
avatar adi1975: spre nord-est, a luat-o spre vest, direct spre junglele amazoniene. După aproximativ 40 de minute, nerecunoscând zona Belem, căpitanul a simțit că ceva nu e bine. Frustrat, Cezar Garcez a întors avionul cu 180°, înțelegând, în sfârșit, absurdul zborului spre vest. Atunci când turnul de control din Belem
scris in topicul Intamplari adevarate
avatar adi1975: La data de 3 septembrie 1989, zborul 254 al Companiei Varig Airlines se pregătea să decoleze din Aeroportul brazilian Maraba spre Belem, un zbor scurt de numai 48 de minute. Căpitanul Cezar Garcez, pilot cu mii de ore de zbor la activ, și-a consultat planul de zbor pe computer și a citit codul 0270, corespunzător direcție magnetice către Belem. Din greșeală însă, a tastat doar 270 în indicator. Avionul cu 48 de călători s-a ridicat la 10.000 m. și în loc să se îndrepte spre no
scris in topicul Intamplari adevarate


Cateva insemnari din blogurile Bestwap
*Când tăcerile dor, gândurile scriu
Am încercat să scriu și am rămas, tăcere..!! mă uit la o foaie goală, și îmi dau seama că nu mai pot visa.. am pășit și am realizat că mă îndepărtez de gândurile tale unde mai există emoție, în drumuri rătăcite fără sentimente de ținut minte.. cu inima absentă fără mâini care să o țină în brațe, apoi mă opresc la o îmbrățișare, din nou, a ta... Te întreb \\\"vii..?!\\\" și dacă vrei, rămân.. sau nu poți să îmi întinzi brațele, să,ți părăsești îndoiala.. și stau fără vlagă de,a lungul întunericului din jurul tău.. am fost bolnavă, am închis totul.. nu mai puteam face nimic.... Am încercat să las râul de cuvinte să curgă versuri pe care nu am îndrăznit să le vorbesc, dar s,au înnecat fără niciun început... Acum mă întreb:.. ce pot să fac dacă nu mai am niciun dor să,l trăiesc..?! dacă nu mai am dorința ta să îmi încălzească temerile..?! dacă nu mai am niciun miros care să îmi trezească pielea..?! Acum aștept..!! și simt cum mintea mea se lovește de pereții unei paranteze să se deschidă, să,și continue povestea..!!

+niciun comentariu | vizualizari: 0
scris de sweetlady84
*Cer prea mult?!...
\"Prefer bărbatul care nu se mulțumește cu puținul pe care orice femeie i-l poate oferi în pat, îl prefer pe cel care vrea atât nopți petrecute alături de femeia pe care o iubește și un vin bun, cât și dimineți târzii alături de ea și o cafea tare! Prefer o dragoste nebună, imperfectă care să conțină atât zile senine, cât și certuri constructive pe care să le ții minte, de obicei urmate de o împăcare pe măsură consumată în dormitor. Prefer o dragoste de lungă durată alături de un bărbat care nu-și uită femeia după o noapte, care combină distracția cu iubirea față de cea pe care o poartă zilnic în minte și în suflet!

+niciun comentariu | vizualizari: 0
scris de sweetlady84
*Suflete, îmi ești departe..
Îmi ești departe..!! Parcă dincolo de lume, înconjurat de alte temeri, de alte probleme, cu alte năzuințe, cu alt orizont, alt petec de cer, de univers..!! Departe da, fizic..!! Însă te port în suflet mereu, mă gândesc la tine.... uneori mă comport ca și când îmi ești aici, vorbim zilnic, sau de multe ori..!! .. asta e iubire..?! Niciodată nu,mi ești departe, în vise te alint, în minte te port, și,n gând mă împiedic mereu de tine..!! Este iubire..?! PS,...de nu poți respira uneori e pentru că sărutul meu, te lasă fără aer..!!

+niciun comentariu | vizualizari: 0
scris de sweetlady84
*Inima unei femei ranite!
Scrisoarea unei femei rănite de bărbatul pe care îl iubea 💔 Nu poţi să vii când ai tu chef şi să-mi baţi la uşa sufletului cu pretenţia de a te pofti înauntru. Nu este un magazin non-stop, deschis exclusiv doar pentru tine. Şi aşa, te-am primit de câteva ori, la ore târzii, când în mod normal omul se odihneşte odată cu sufletul. Nici măcar nu te-ai scuzat, ţi-ai aruncat haina în cuier şi te-ai aşezat la masă, pufăind din ţigară, umplându-mi camera de ceaţă. Şi când plecai, tot în ceaţă rămâneam. Nu înţelegeam de ce veneai doar cât să fumezi o ţigară şi să îndrugi nişte cuvinte lipsite de orice urmă de viaţă. Lumea-mi era întoarsă cu fundul în sus, iar tu erai arhitectul. De fiecare dată, după ce plecai, mă apucam să strâng ce lăsai în urma ta, dar nu ţinea mult ordinea asta a mea – când mă aşezam să-mi trag sufletul, hop, îmi băteai la uşă. Şi de fiecare dată aveai un chip inexpresiv, ochi goi, costum negru – parcă veneai să comemorezi ceea ce avusesem odată. Nu am nevoie să-mi aduci aminte de ceea ce am fost, acum am nevoie să-mi aduc singură aminte de ceea ce pot fi în lipsa ta. Sunt sigură că ai crezut că iubirea ce ţi-o purtam îţi dădea dreptul să vii în vizită. Ei bine, de astăzi, am zăvorât nenorocita aia de uşă. Să te văd acum ce faci! Vei bate ca un nebun ori vei pleca definitiv? Sper, totuşi, să fie a doua variantă, căci noi nu mai suntem şi nu mai vreau să fim. Nu mai vreau să-ţi uiţi urmele prin apartamentul meu, să-ţi simt mirosul de ţigară, să trăiesc în ceaţa de după tine. Ştii, aş fi preferat să fii un bărbat responsabil, care să-şi asume ori relaţia, ori plecarea! Nu un puşti indecis, care, din trei în trei zile, îmi trecea pragul, căutând nimicuri. Aş fi preferat să te fi luptat ori cu noi, ori cu tine – să nu fi transformat lupta într-o rană veşnic nouă. Mai bine plecai fără un cuvânt, decât să rămâi bodogănind lucruri fără sens. Mi-aș fi dorit să fii bărbat! Dar, acum, uşa e închisă. Adio

+niciun comentariu | vizualizari: 0
scris de bestboy
*Asa vreau sa te iubesc!
Imi simti iubirea din mine,o imbratisezi si o provoci!Cunosti acea nebunie din interior care ma gadila de.mi opreste timpul si spatiu!Imi aprinzi buzele,sufletul si inima semanandu.mi fiinta ta!💗Pentru ca stii ca te iubesc asa cum esti!Doi iubiti care isi dezbraca povestea in cele doua cuvinte,,te iubesc,,Traiesti in zilele si noptile mele in melancolia si bucuria mea!Tanjesc dupa prezenta ta din interiorul meu care ma aprinde si ma cutremura..Imi place misterul tau..modul tau de a fi..Imi place tot ceea ce nu stiu despre tine..!Asa imi place de cand te.am cunoscut!Pentru ca arzi sub pielea mra indiferent unde ma aflu..Indiferent ce se intampla..Pur si simplu pt ca esti tu!Pt ca te iubesc asa cum esti..Fara reguli sau motive...Si asa vreau sa te iubesc...love.

+1 comentariu | vizualizari: 7
scris de anca_b