Castigatorii Premiului de la ora 21 sunt: s0oryn (10.000+), ana-an (8.000+) si andrei_tauuu (7.000+)!
depune mesajMesaj public:

avatar g3org3: :-D


bestwap.ro
Blogul membrului:
- ignoranta

ultima pagina»

*A venit primavara mult asteptata!
Martie...prima luna de primavara, primul soare, primele flori.. Nascuta in luna plina de frumusete, de culori vii, a carei caldura parca umple inimile cu optimism si buna stare, ma simt o norocoasa! Parca acum incepe pentru mine noul an!🥰🤩 Sa aveti o primavara frumoasa, deschideti ochii si inima mereu, ca sa vedeti minunile si bucuriile de la fiecare pas ce-l faceti!

01.03.2021, 00:21
+1 comentariu | 10 vizualizari
-----
*Informatii vaccinare anticovid
Am trecut cu bine peste vaccinare. Deocamdata. Primele 24 de ore sunt importante pentru aparitia efectelor secundare daca vor exista cumva. Ma simt foarte bine. Nu am simtit nici macar intepatura. Am interactionat cu o doamna asistenta care avea ”mana usoara”. Cateva informatii de interes: 1. La intrare vei completa doua formulare, unul cu datele tale personale iar cel de al doilea este un chestionar despre starea ta de sanatate. Esti intrebat dacă ai luat aspirina in ultimele 3 zile si daca ai vreo boala de care suferi în prezent. Esti intrebat daca ai avut covid. 2. Urmatoarea zona este cea de triaj in care vorbesti cu un medic despre datele completate în chestionarul tau de sanatate, despre istoricul alergic (daca exista). 3. Daca ai istoric alergic este bine sa ti-l amintesti pentru ca vei fi intrebat la ce esti alergic, cand ai avut acele episoade, cum s-au manifestat la nivel corporal, ce anume ti s-a administrat (dacă mai tii minte). 4. Intri in zona de vaccinare unde iti este administrat vaccinul. 5. Esti invitat in zona de asteptare post vaccin. Cei care au un istoric alergic asteapta 30 de minute timp in care sunt monitorizati. Ceilalti pacienti așteapta doar 15 minute. Si ei sunt monitorizati. Personalul medical este foarte politicos, intelegator, rabdator si suportiv. La finalul perioadei de asteptare primesti dovada ca te-ai vaccinat si un formular de completat daca apar reactii adverse caz in care vei raporta medicului de familie. Am simtit nevoia sa fac aceste precizari pentru ca este de preferat sa stii la ce sa te astepti in cazul in care alegi sa te vaccinezi. O sa ignor comentariile rautacioase/malitioase asa ca ii invit pe carcotasi sa dea scroll mai departe daca simt vreun disconfort provocat de alegerea mea. []Va doresc multa sanatate!

26.02.2021, 19:30
+1 comentariu | 8 vizualizari
-----
*Nepasare
Astazi am vazut in media niste poze si filmari, cum nu m-am gandit ca o sa le vad vreodata. Un apartament ia foc si o doamna se arunca de la etaj. Comentariile si stirile nu au intarziat sa apara... Avem nevoie de un incendiu pentru a pune siguranta cetatenilor in cluburi. Asteptam un incendiu sa dotam spitalele de arsi. Asteptam un virus sa dotam spitalele. Asteptam un incendiu sa dotam pompierii. Tara asta e cladita pe nenorociri, traim pe principiul ,,un sut in fund, un pas inainte,,! Ma intreb: Oare ce va mai urma?

16.02.2021, 23:20
+5 comentarii | 20 vizualizari
-----
*`Iti doresc timp` de Elli Michler
Nu-ti fac o urare oarecare, Iti doresc doar ceva, ce cei mai multi nu au. Iti doresc timp, timp sa te bucuri, sa razi, Daca-l folosesti bine, vei fi castigat. Iti doresc timp, pentru fapta si gand, nu doar pentru tine, ci pentru a si darui. Iti doresc timp, dar nu pentru graba si fuga, Ci timp, ca sa poti fi fericit. Iti doresc timp, nu doar asa, sa-l petreci, Iti doresc timp, sa-ti mai ramana si tie, Timp sa te poți mira si timp sa te poti increde. In loc sa privesti doar cum trece timpul pe ceas. Iti doresc timp, sa te’nalti catre stele, și timp ca să crești, timp de coacere-adica. Iti doresc timp, sa speri din nou, sa iubesti. Chiar n’are rost sa irosesti acest timp. Iti doresc timp, sa te poti regasi, sa vezi fericire in fiecare zi, in fiecare ora. Iți doresc timp, sa poti ierta ce-i gresit, Iti doresc: TIMP sa ai sa traiesti!

31.12.2020, 15:25
+1 comentariu | 5 vizualizari
-----
*Primavara, unde ești?
A fost un Februarie agitat, care a trecut repede, dar foarte greu. A fost un Februarie friguros. Martie, surprinde-ma! Adu-mi primavara in suflet, fa-ma sa zambesc printre atatea flori! La revedere, Februarie! Ne vedem peste un an!

28.02.2018, 11:15
+niciun comentariu | 2 vizualizari
-----

inainte»
1/2

Pagina personala
Autentificare
Intra in comunitate