Forumul Bestwap
Topicul: Inchinarea falsa=imbogatirea
«prima pagina |
raspunsuri: 166 | vizualizari: 81 | abonati: 3
membri respondenti: 6
cod link direct: [topic=69921]clic aici[/topic]
aprecieri topic: 0 | 0 | 0
membri respondenti: 6
cod link direct: [topic=69921]clic aici[/topic]
aprecieri topic: 0 | 0 | 0
![]() roninul | sus va inchinati...care erau cam opt...deh...preputuri multe si sfinte....si voi,idolatrilor nestiutori si igmoranti,va mai uitati in curtea vecinilor pe care ii numito in batnocura sectanti...dar voi,astia ortodocsii si catolicii...de unde sunteti asa de curati,ca si voi sunteti sectari...isus a fost oudeu...a fost taiat imprejur...a tinut legea iudaica...apoi a dezertat si a facut religia lui...adica o secta....vai si amar cu cunostintele voastre teologice...veniti la tata roninul sa va invete 03.07.2018, 13:24:42 |
![]() roninul | religie...luati lectii adevarate de la un ateu...nu de la popii vostri idolatri si pagani....de 25 decembrie vou sarbatoriti porcul....de pasti mielul...ca asta e important...corect,este cum fac unii....taie porcul dupa boboteaza...![]() 03.07.2018, 13:24:42 |
![]() quo-vadis | Tu vrei sa faci monolog sai vrei sa dialoghezi?Etreaba in cine sau in ce cred eu!Nu am nevoie de ciobani sa-mi spuna ce sa fac! 25.07.2018, 01:01:59 |
![]() roninul | Ai dreptate....desteptul nu e destept destul daca nu e si fudul....va rog sa ma scuzati domnule conferentiar universitar....sunteti o somitate in desteptaciune..... 25.07.2018, 01:17:18 |
![]() quo-vadis | IISUS HRISTOS e evreu nu iudeu,iudeii l-au condamnat la moarte prin rastignire,IISUS HRISTOS e de neam imparatesc din vita Sfantului Prooroc David,e Fiul Lui DUMNEZEU Mare Arhiereu dupa randuiala lui Melchisedec e Imparat al cerului si al pamantului stapan peste toate guvernele lumii!Adio putrgai de oameni care va credeti stapani peste creatia Lui Dumnezeu,adio coronavirus inventat pentru a reduce populatia lumii! 15.03.2020, 11:54:34 |
![]() crestina | Quo vadis noi toti l-am condamnat la moarte prin păcatele noastre. Să nu crezi ca tu de ai fi trait ai fi fost mai bun. In clipele acelea inclusiv ucenicii L-au părăsit. Isus este din poporul Israel si tot acolo va reveni. Nu stiu de unde ai scos diferența dintre iudei si evrei. 02.07.2020, 09:32:25 |
![]() adi1975 | Nu am cuvinte, in general nu apreciez scrierile lui roninu despre crez si crestinism dar topicul asta e excelent. 31.01.2023, 20:03:47 |
Forum»Stiinta, scoala, educatie»Religie»Inchinarea falsa=imbogatirea
Duminica, 26.03.2023, ora
09:24
Publicitate
1. Vacanta in Bucovina? Cauti cazare in Bucovina? Reducere pret cazare la Pensiunea turistica Satul Bucovinean - pensiune rustica traditionala in Bucovina. - vezi detalii pe pensiunea Satul Bucovinean