Mesaj public:

avatar freddy-krueger: Toti se plang de lipsa banilor, dar de lipsa de minte nimeni!

Forumul Bestwap
Topicul: Iadul

«prima pagina |

raspunsuri: 339 | vizualizari: 385 | abonati: 7
membri respondenti: 23
cod link direct: [topic=59340]clic aici[/topic]
aprecieri topic: 0 | 0 | 0

roninul
Relis daca ai citit atent,cred ca ai inteles pozitia mea .amin.
16.12.2018, 11:06:09
relis
Ok, am citit inca o data ca sa vad daca am inteles bine si acum am inteles si temeinic! .Bravo Roni, imi place ce scrii!
16.12.2018, 11:34:18
relis
Si daca titlul este acesta, am o placere aproape perversa numai la gandul ca cineva este chiar nevoita sa te citeasca temeinic! .w..
16.12.2018, 11:43:53
doctorul
El nu este de acord cu asta relis, deoarece stie ca are si el un loc rezervat acolo!
21.12.2018, 21:11:32
crestina
Mesajul Bibliei e mereu același si el nu se contrazice. Asa cum noi aici pedepsim oamenii si nu ii lasam liberi pe cei ce încalcă legea(excludem cazurile in care nu este aplicată legea) nu crezi ca Dumnezeu va face la fel? Domnul Isus spune ca acolo va fi plansul si scrâșnirea dinților. In pilda cu bogatul si Lazăr, bogatul era deja in locuinta morților despărțit de sânul lui Avram si ni se explică că el a avut timp aici pe pământ sa asculte de lege si de Moise.
01.03.2020, 20:51:41
david-mihael
Buna ziua.Aceea este o ilustrare doamna(asa cum a-ti scris...o PILDA)...asa cum Isus a mai facut ilustrari..cu via,cu fiul risipitor etc....adica sunt relatari IMAGINARE...ca oamenii sa inteleaga mai bine ce vrea ISUS sa transmita...In pilda cu bogatul si Lazar...nu inseamna ca exista IAD si ca Dumnezeu arde oamenii in foc...este o INSULTA la adresa IUBIRII lui Dumnezeu.Asta nu inseamna ca cei rai nu vor fi inlaturati...Vor fi ..insa Dumnezeu nu ii va chinui in foc..AR FI O CRUZIME
02.03.2020, 11:53:42
crestina
Unde scrie ca cei rai doar vor fi înlăturați? Atunci omul poate sa faca ce vrea..daca Dumnezeu e doar bun. Ratiunea umana cere judecata, deși omul e imperfect. Deci daca noi cerem dreptate aici, nu crezi ca Dumnezeu care L-a dat pe singurul Lui Fiu nu va cere socoteala si nu va judeca? De ce la potop au fost distruși oamenii si nu înlăturați pe vreo insula? Daca Domnul Isus doar ilustra pilde am putea zice ca au mai existat oameni cu pilde. De ce nu ii urmezi pe aceia? El nu putea nici
02.03.2020, 20:44:14
crestina
sa minta si nici sa inventeze de dragul adevărului pt ca El era Adevărul. Aproape mi-ai dat de înțeles ca Dumnezeu asa mult ne iubeste ca o sa ne salveze pe toți ca nu cumva sa suferim in vreun fel. Dumnezeu nu e doar dragoste..ci si drept si judecator.
02.03.2020, 20:44:14
david-mihael
Buna seara.Eu las Biblia sa vb ,doamna.Psalmul37:37 Uită-te bine la cel ireproșabil și privește-l cu atenție pe cel drept, căci viitorul acestui om va fi plin de pace. 38 Dar cei ce încalcă legea vor fi nimiciți cu toții, viitorul oamenilor răi va fi tăiat.
02.03.2020, 23:27:31
adi1975
Daca ne luam dupa descrierea iadului, viata rea de aici e rai in comparatie cu aia, nu dupa moarte ajungi acolo ci dupa judecata finala. Dumnezeu nu judeca de doua ori pentru aceeasi fapta si mortu nu se schimba din rau in bun. Nici pomenele si rugaciunile nu ajuta.
31.01.2023, 20:09:53

«inapoi |
34/34
Acasa

Forum»Stiinta, scoala, educatie»Religie»Iadul