Mesaj public:

avatar mytay-42: T


bestwap.ro
Blogul membrului:
- enigma_41

ultima pagina»

*Timpul
Au trecut ani,ani care m.au schimbat ,care mi.au adus trăiri ,care m.au schimbat în cea de azi. Aici au fost primele fraze scrise stângaci, aici am vindecat răni si tot aici am făcut poate altele ...mereu începem de undeva....timpul a trecut ,cu el și clipe trăite, am evoluat ca om dar sufletul îmi este la fel ....nimeni și nimic nu l.a putut readuce înapoi.... am sperat....am spus poate timpul va rezolva ....el doar a trecut iar eu nu l.am putut opri și nici nu am putut aduce acea liniște pe care mi.am pierdut.o . Poți iubi de multe ori ....dar cu sufletul doar o singura data . Regret ca nu am iertat ,regret ca nu am știut sa fiu fericita cind am avut fericirea....timpul acum e de prisos trece ,doar trece ....nici nu vreau sa îl opresc ..

13.10.2021, 19:36
+1 comentariu | 7 vizualizari
-----
*Stii...
Ploaia....stropi de apa imi cad pe obraz....e lacrima mea ....spalata de ploaie ....imi da mângâiere si mirosul de vara il simt cum ma cheamă in ploaia de vara il simt cu ma vrea sa imi de.a zambet in ploaie...e dulce cu chipul de zeu in visul de vara ....e el dar e iluzia clară a unui vis inceput in primavara .....o iarna de vb de scuturi de arme ....caderea.n ispita a nopti fatale ....regret si durere ....traite in timp amar si tristete simtite in plin .....un timp scurt de clipe în doi si vb mai multe in timp fara rost ....ne facem durerea ....lucram mult la ea si din pacate uitam ca doar ea ne aduce fiorul si clipa din ea ...din ea viata trăită în doi.... din iubirii si curajul de a visa iar în doi....hamesiti de visare de trăiri de iluzii ...ne privim in oglinda si nu ne vedem cum ne topeste timpul si ne topeste usor .....avem o lacrima ....avem un surâs....si te intrebi cu stupoare unde e vis!

28.07.2017, 11:29
+niciun comentariu | 5 vizualizari
-----
*Soare
Soare si vânt se amesteca in aer ...e o zi minunata de vara .Mirosul mari ma mangaie ....e cald e soare...si briza ei imi da răcoare astept ....dar nu mă întreba ce....astept o întâmplare sa.mi schimbe cursul vieți sau raza mea de soare.....si sper ca.n infinitul asta de savoare să simt o mângâiere ca briza de la mare ....o tasta de greseste cuvantul nu.i ok dar cine mai citeste ce .ncerc sa mai scriu eu?singurătatea me.a ma.npinge să mai scriu stiu ca nu.i nimeni dar sper ca vei citi.....incertitudini....si clipe scurse.n vânt adie vântul .....si soarele râzând il arde cu raza lui fierbinte ...lasand mirosul brizei sa.l spulbere pe vânt.. ..nu stiu sa scriu....nu.mi pasa ....trăirea mea ....dar mazgalesc aici o tasta si cred ca intr.o zi va fi o întâmplare cu un acel ....va urma....

22.07.2017, 16:24
+niciun comentariu | 5 vizualizari
-----
*Tac si vb gandul
Tac si vb gândul zâmbesc si plânge sufletul.....tot ce .i opus se atrage ....lumina luni si raza mea de soare.....se.amesteca in minte dar nu.s mereu pe cer cînd luna străluceste doare.le nu.i pe cer.....as vrea sa tac .....dar gândul meu vorbeste ....si l.as opri ...pe bune , ca ma inebuneste....sunt ani trecuti in viata ....sunt clipe cit un veac aduna zambet ....aduna raze....sa simti căldura.n ea în viata asta trecătoare si trecători si noi prin ea , aduna stropi ploii....si fa.ti colier din ea ....aduna vântul si furtună sa duca gândul si durerea mea .....e locul unde am plâns trăire a mea.....e spatiul in care am gasit povestea mea .Ce sa mai caut ? Nimic ! Obisnuita.....ca aici găseai puterea de.a visa.....imbatranim si ne uitam mai tristi in jur e lume dar nu.i lumea mea ....sunt doar un suflet ....si sincer unul trist ....sunt doar in trecere în viata ta....un chip .....o poza ....un om ....un vis ....sunt si totusi împlinit.. ..ca am trecut si am lăsat un semn frumos in viata ta. Regrete ? Nu ! Doar mulțumită ca nu am mai rănit si m.am oprit . Cine sunt Eu? Chiar nu mai stiu ....poate o umbră ă ce am fost odata ...dar cui ii pasa? Cine intreaba? Sunt trecător in viata asta frumoasa ....nu am stiut sa dăruiesc esenta si timpul meu sa scurs....si doar clepsidra ă terminat nisipul in timp minutios....traiti frumos si nu fiti tristi ca timpul se scurge in clepsidra ptr toti.....

23.05.2017, 18:12
+niciun comentariu | 5 vizualizari
-----
*....
Sunetele zgomotoase ale copiilor pe străzi.. .nu mai este ca altădată....insa tradiția mai are un zvac. Colinde ....si zâmbet! Crăciunul e pe drum si ne aduce in case bucurie, de a fi cu cei dragi si de a povesti ....sa fim buni...sau mai buni ca in ceilalți ani! Miracolul este si va fi mereu de craciun!zâmbete ptr cei dragi , emoție si buna dispozitie....sa trăim magia sărbătorilor si sa redevenim noi....pacat ca nu facem mai des aceste lucruri! Am o dorinta ! ....dar e nevoie de un miracol....un miracol al meu să pornească din mine si sa il pot primi inapoi....Traiti in armonie si da.ti in jurul vostru magia....luminitele din brad sa va de.a sclipire in gânduri si mirosul de brad sa va de.a aerul curat si proaspăt in suflete....sa rămâneți mereu voi si sa nu trăiți viata altora....sa cunoaste.ți fericirea la propriu....nu la figurat! Crăciun fericit tuturor celor care nu au uitat sa fie oameni!

23.12.2016, 19:48
+1 comentariu | 11 vizualizari
-----

inainte»
1/7

Pagina personala
Autentificare
Intra in comunitate