Mesaj public:

avatar sasha76: H


bestwap.ro
Blogul membrului:
- disasterpiece_

ultima pagina»

*#UNIVERS 💖
Un Univers nu mi-a ajuns...Si nu-mi ajunge sa-nteleg. Tot ce ai Tu si e ascuns, iar Eu te cos si te dezleg. De parca te-am vazut doar ieri. Eu, fluturam mireasma dulce.fl2....Tu, încurcat de ierni si veri...Cu sufletul dus sa se culce. Si galopai pe vantul rece și cel putin eu te-am crezut. Ai pus pe Soare sa se-aplece...Si sa deschida un început. Tu, îmbrăcat în întrebări... Ce n-au raspuns si nici nu vor, Eu am ramas fara miscari... Dispusa sa zic tot și-apoi sa mor. E de demult si e de-acum; îmi amintesc clar si nu greu… Căci vraja ta si-al dragostei parfum, le am pe suflet imprimeu.❤️ Nu am sa pot uita vreodata, atata dragoste și vară... Doi ochi, o inima curata, ce-au stralucit întâia oară ✨ Imi amintesc de azi, de ieri … Îmi amintesc de-acum, de mâine. Un suflet mort, niste scântei...au construit ``niste`` iubire. Eu, a ta flacără făr`de sfârșit, îngenunchez timpul în loc. Cumva, cumva ai reușit... S-aprinzi un foc și-un suflet mort. Acum, că mâine e aici, ieri și cu azi s-au întrunit, Tu numai trebuie sa le zici cât mă iubești, cât m-ai iubit❤️… Că eu le-am zis. Și-au înțeles. Dar nu cred cand le povestesc. Că nu-mi ajunge-un Univers... Cât te-am iubit, cât te iubesc!.fl2.

10.04.2021, 23:07
+niciun comentariu | 8 vizualizari
-----
*#Uniquely ✨
Nimic nu se compară cu felul tău de-a fi... Și n-are asemănare cu-al meu de-a te iubi.💖 Astral și fără doruri în tot ceea ce ești, dorință sunt și oglindă a lumii ce-o iubești. Nepământeană lume, de dincolo de noi, ✨ cu stele aprinse-n tine, în galaxii, în sori. Privești făptura mea, sunt chip pătruns de tine, sunt vis adeseori și atunci te iau cu mine! .vis. Și mergem mână-n mână, pășim pe praf de stele.stelute. Cu gândul meu la tine, cu-al tău...în alte sfere. Nu vreau nimic mai mult decât să te iubesc, dar și pășind în doi, să simți...nu-mi mai doresc. Cât de adâncă e trăirea și cât de drag îmi ești... Și dorul ce-i în mine, nu vreau să îl trăiești! Fii doar ce ești...MINUNE și tainic jurământ... Făcut cu tine însuți, în cer și pe pământ. .fl. https://youtu.be/LvetJ9U_tVY 🎼

08.04.2021, 03:05
+niciun comentariu | 5 vizualizari
-----
*#DarksideOfTheMoon
SOARELE iubeste atât de mult LUNA, încât moare în fiecare noapte doar ca ea să poată străluci! .vis. Demult, cam pe vremea lui ``A fost odata``, intr-un timp in care pamantul era simplu, Soarele stralucea mai mult decat orice. Oamenii erau fericiti si se bucurau de fiecare data cand vedeau Soarele pe cer. El le aducea bucurie si speranta, el era izvorul caldurii lor. Insa Soarele era singur... singur pe cerul infinit. El privea in jos la oamenii care dansau in razele lui si se intreba daca soarta lui este sa duca o viata in care sa fie singur. Pe masura ce Soarele devenea obosit si incepea sa dispara, Luna se ridica pe bolta cereasca, insotita de milioane de stele.✨ Lumina ei era de o frumusete trista, una ce trecea neobservata pentru ca toata lumea se băga la somn. Stelele o priveau cu dorinta, sperand ca intr-o buna zi ele se vor apropia destul de mult de ea incat sa nu se simta atat de singura. Dar nu aveau cum. Luna era de neatins, inconjurandu-se de o patura de intuneric in timpul noptilor reci....vis. Pana cand intr-o zi, cand Soarele a coborat din ceruri si a reusit sa o zareasca pret de cateva secunde. Ea i-a aruncat o privire, o parte din fiinta ei stralucind. Atunci el a inteles ca si Luna poate straluci si in inima lui a inflorit o raza de speranta... Soarele se indragostea de aceasta regina a noptii! .vis. Si-ar fi dorit din toata inima sa o vada mai mult decat cateva secunde trecatoare pe care le impartasea cu ea atat in zori, cat si la amurg. Dar Luna era de neatins. Era imposibil sa petreaca mai multe momente impreuna..vis. ``Pleaca!``- ii soptea ea cu o voce dulce si plina de tristete... ``Pleaca si lasa-ma...eu si cu tine avem destinele decise. Tu luminezi ziua, iar eu arunc sclipire noptii. Sa nu indraznesti sa iti abandonezi binecuvantarea luminii tale pentru intunericul meu!`` .stelute..vis.

19.03.2021, 21:54
+niciun comentariu | 4 vizualizari
-----
*#Beznă
Cu ghearele-i de gheață, bezna/ Îți sfâșie în mii de zdrențe...Gândul tihnit. S-a spart lanterna. Și spaime latră în cadențe! Mă țese-n giulgiul ei tăcerea...Odaia urlă a cavou! Prinsă-n cătușe e puterea, Puiul Speranței zace-n ou. Zvâcnind, vulcanul explodează/ Și lava curge de sub pleoape! Fiorii reci m-asaltează, m-afund pierdută, în hârtoape...Oceanul lacom mă înghite, Neputincioasă mă predau.🖤 Cu duhul răstignit în ținte, eteric, buzele îți dau...Ca dragostea să-ți fie treapta, cea de pe urmă-n viețuire! Sărutul meu izbește poarta/ Visării! Ca să-ți dea de știre...Că-ntr-un coșmar al neiubirii, mi-e sufletul martirizat! Rog Cerul să nu cazi pierii...Mă urc pe Vântul cel turbat! Tot printre stele galopând, Fereastra o zdrobesc grăbind, Spaimele tale izgonind! De guler prind trupul livid...Și disperată-ți strig: ``Rămâi, iubite...Nu-i timpul să pleci! Să stăm lipiți la căpătâi, gustând iubirea până-n veci!``.vis. * * * Lumina mea te izbăvește, din beznele ce te înhață! Păianjenișul putrezește...Sub buza ce un trup înalță..fl.

10.03.2021, 19:16
+niciun comentariu | 2 vizualizari
-----
*#VitaminMe ❤️
Vreau să fac dragoste cu mintea ta, până corpul tău nu mai poate fără mine....vis. Iarăşi m-am împiedicat de tine şi de stările tale deloc indiferente. Iarăşi mă sustragi din magia mea şi îmi dai total lumea peste cap..love. Deşi mă mângâi cu o atenție aparte, deşi lumea noastră este paralelă, m-am hotărât să îţi chinui mintea la nesfârşit..love. S-ar putea să ne potrivim mai mult decât ne putem închipui, s-ar putea ca lumea noastră să se potrivească într-un alt Univers sau în cel de-acum..love. Multe se pot întâmpla, dar cel mai mult îmi doresc să fac dragoste cu mintea ta în o mie de feluri. Atâta timp cât dragostea va fi de partea noastră şi dacă această eră simandicoasă ne permite, promit să am grijă de sufletul tău şi tu de-al meu..love4. Lasă-mă să îţi fiu chinul, sarea şi piperul, zahărul şi mierea. Lasă-ţi braţele să fie puternice pe talia mea, gândurile pătimaşe să te pătrundă, ignoră-ţi grijile şi stresul, părăseşte-te de minciuni şi indolențe şi acceptă-mă, primeşte-mă în visele tale..vis. Permite-mi să îţi fiu tot; amanta trecutului tău, soţia prezentului, fantezia tuturor închipuirilor, poemul inimii - nerostitele cuvinte de pe buzele tale...iar eu te voi lăsa pe tine să-mi fii paradoxul..love. Vreau să fac dragoste cu mintea ta, aşa cum ființa mea o cere! Să îţi chinui simţurile în cel mai frumos fel..vis. Să fim prieteni, amici, fraţi, să ne spunem din nimicuri, iar tu să mă doreşti, să îmi spui că nu mai poţi rezista. Să fiu o copilă ţâfnoasă, să mă respiri de dimineaţa până seara când adormi cu ale mele cuvinte în gând. Hai să ne povestim vieţile, să ne bucurăm de noi atât de îndrăgostiți..love. Hai să fim copii, să ne obosim minţile cu prea multe tâmpenii, să învăţăm unul de altul, să ne îmbătăm cu vise şi iubire, să fim egoişti şi să lăsăm aşternuturile pentru altă dată. Poţi?.love. Poţi rezista chinului şi cuvintelor mele? Mă poţi suporta atât de parşivă şi egoistă? Lasă-mă, te rog…să te port cu mine prin mii de povești, prin inutile ganduri, prin prea multe aberații cu rost, prin dorință și pasiune neîmplinită. Să lungim chinul și să nu ne intereseze decât de moment. De momentul acesta unic, în care mințile noastre se contopesc atât de frumos. Haide, să îţi ating sensibil mintea. Să pătrund lasciv în gândurile tale, iar uşor să îmi unduiesc vorbele printre visele tale împreună cu mine. Lasă-mă să îţi privesc ochii şi să îţi transmit prin ei, dragostea mea. Să-mi auzi respiraţia, iar eu să te aud pe tine urlând, în şoaptă. Să te aud doar eu cum mă doreşti, cum nu mai poate corpul tău fără mine, cum mintea ta s-a săturat de atâtea palavre, cum am făcut dragoste aproape în toate felurile, iar minţile noastre au obosit….love.

04.03.2021, 08:45
+niciun comentariu | 6 vizualizari
-----

inainte»
1/14

Pagina personala
Autentificare
Intra in comunitate