La Multi Ani celor ce poarta numele Sfantului Andrei! Sa fiti fericiti, sanatosi si sa aveti parte numai de impliniri in viata!
.toast.
depune mesajMesaj public:

avatar krysty84: neata o fata sa vb la tel cu pofta


bestwap.ro
Blogul membrului:
- d1skr3t

*For you.cli2.
Incet se lasa inserarea, aducand cu ea puhoi de ganduri, vise si dorinte. Cu teama m-am asezat pe marginea unui gand, depanand incet visul cu tine, am adunat manunchiul de dorinte, le-am amestecat ca pe zaruri si mi-am incercat norocul, vine sau nu vine,ma iubeste, nu ma iubeste, asa, am inganat in sinea mea pana am atipit, pe un nor de vis incercam sa vad ce spun zarurile. Viata-i un joc ciudat,un joc de zaruri, se joaca cu noi cum vrea ea, atunci cand esti sigur ca ai castigat, te trezesti ca ti-a jucat la cacealma cartea pe care o credeai castigatoare, ca apoi sa nu mai speri nimic si din senin, ea, viata, mai schimba o carte, sa-ti puna in mana un alt atu. In noapte, somnoros incerc sa deslusesc ce spun zarurile, dar tu, tiptil ma trezesti cu sarutari si soapte dulci....da a venit, ma iubeste, strig in somn, fericit ca am tras atuul castigator de la parsiva de viata.Seara binecuvantata, oriunde viata te va duce nu o lasa sa joace cu tine la cacealma, joaca si furai atuul vietii tale, fericirea, iubirea si linistea!

22.10.2020, 19:05
+niciun comentariu | 0 vizualizari
-----
*te urasc pentru ca te iubesc!
Stupid. Asta e cuvantul cheie: stupid!!! Este stupid. Fara logica, fara sens si fara explicatie. Tot ce fac si are legatura cu tine, e stupid. Tot ce faci si are legatura cu noi, e stupid. O stiu eu si o stim amandoi si totusi, suntem in acealasi loc. Practic ne indepartam frecvent, dar suntem tot acolo. Eu fac doi pasi de langa tine, tu faci doi spre mine. Si tot asa. Jucam o hora stupida. Te urasc. De fapt ma urasc mai mult pe mine. Ma urasc ca te-am facut sa te urci cu mine in avion si te prefaci ca nu ma cunosti si sa mergem la mii de kilometri distanta, intr-un oras in care nu cunoastem pe nimeni. Iar pe tine te urasc ca ai venit. Ca nu m-ai refuzat, ca sunt mereu pe primul loc in viata ta. Ca persoana mea e atat de importanta pentru tine. Te urasc sa stii.

28.03.2012, 01:50
+niciun comentariu | 4 vizualizari
-----


1/1

Pagina personala
Autentificare
Intra in comunitate