Mesaj public:

avatar enigmatic4u: ;)Nu esti autentificat!
Pentru a accesa aceasta pagina trebuie sa intri pe contul tau Bestwap!Nu ai cont Bestwap?
Creeaza-ti contul tau Bestwap in cateva secunde!

inregistrare

Ai deja contul tau?

Introdu numele si parola:

nume:

parola:

am uitat parola

Versiuni site pentru mobil
Bestwap pe Facebook
Bestwap pe Youtube
Membri inregistrati pe Bestwap.ro: 454.868

Membri conectati acum: 211
Cativa dintre membrii Bestwap conectati acum:

avatar untip (a trimis pm) - Bucuresti
avatar anca_b (pagina principala) -
avatar calyn_74 (posta) - cluj
avatar luchyy (pagina principala) - Romania
avatar bombonel15 (pagina principala) - Undeva de parte de tine
avatar guryta_dulce (vizitatori profil) - Iasi
avatar mytay-42 (pagina principala) - ROMANIA
avatar nyk78 (vizitatori profil) - bestwap

clic aici pentru toata listaEsti in permanenta informat!
Ai pe mobilul tau informatii diverse
Forum Bestwap
Stiri
Horoscop
Program TV
Curs valutar


Ultimele postari din forumul Bestwap.ro
avatar r_ellyana: 860
scris in topicul Baieti vs. fete
avatar still: 858
scris in topicul Baieti vs. fete
avatar gabitzu: 860
scris in topicul Baieti vs. fete
avatar nela67: 862
scris in topicul Baieti vs. fete
avatar gabitzu: 860
scris in topicul Baieti vs. fete
avatar nela67: 862
scris in topicul Baieti vs. fete
avatar gabitzu: 860
scris in topicul Baieti vs. fete
avatar konopka: 862
scris in topicul Baieti vs. fete
avatar gabitzu: 860
scris in topicul Baieti vs. fete


Cateva insemnari din blogurile Bestwap
*martisor
deci, eram afara pe banca, la soare. iese din bloc un copil din vecini, insotit de ma-sa, imi intinde un martisor si-mi zice - sa ai o primavara frumoasa ! si ma ia în brate... m-a topit ! in timpul asta, ma-sa, se uita la martisor, care era un pisic, foarte dragut. il întoarce femeia pe toate partile si cand se uita pe spatele pisoiului, vede pretul. am crezut ca-i sar ochii, naibii, de m-am si speriat, cand a urlat ca o smintita: catiiiiiiiiiî?! 7 lei 50? SAPTE LEI CINCIZECI ? astia nu sunt sanatosi la cap! Cum sa coste sapte lei cincizeci, un martisor?! io ma uitam la ea amuzata ! m-am prins imediat ca n-a mai cumparat demult martisoare, asa ca nu i-am mai spus ca 7,50 e cam cel mai ieftin martisor si ca unu` mai ca lumea e de la 30jde lei în sus. pai, dac-a facut asa urat la 7 lei 50, pai la 30 facea vreo apoplexie, vreun stop cardiac la inima, sau vreo ceva la caput si mie-mi place vecina-mea, n-am de ce s-o bag în fibrilatii, asa ca am tacut naibii din gura si-am dat asa din cap, gen:- da, vaai, 7 lei 50 pentru un martisor? Jaf la drumu` mare!.lol. Doamne fereste..... huooo, hotii! .lol.

+1 comentariu | vizualizari: 16
scris de ivana_
*Pentru Bebe
- Un bărbat nu va uita niciodată femeia care l-a învățat să iubească... Va uita însă repede femeia \"perfectă\" care a jucat după cum a cântat el... Nu va uita însă femeia care l-a făcut să turbeze de nervi, femeia care l-a înnebunit și totodată acea femeie care i-a dăruit cea mai frumoasă iubire... Pentru că , DA , cea mai frumoasă dragoste este aceea unde bucuria se îmbină cu nervii, certurile, cu dragostea, realitatea cu visele, săruturile cu lacrimile ... Şi nu va uita UNA dintre acele femei care l-a adus la disperare, care l-a făcut să-și spună că nu o mai vrea însă în același timp să o dorească tot mai mult... Căci iubirea adevărată nu este perfectă ..., ea este nebunie și pasiune, este agonie si extaz..

+niciun comentariu | vizualizari: 0
scris de snowfall
*Atunci ce facem
- Atunci ce să facem? - Dragoste. - Ești sigur? - Da. - Ei bine, mă dezbrac. - Și de ce să îți scoți hainele? - Ei bine, vreau să o fac. - Cine ți-a spus că trebuie să te dezbraci ca să FACI DRAGOSTE? - Din câte știu, așa se face. - Nu, nu este singura modalitate de a face dragoste. - Și cum atunci? - Lasă-ți hainele mai departe, și hai să vorbim până obosim, să râdem de nimic și de toate, să ne uităm unul la altul până când încercăm să ne dăm seama. - Cu mine nu trebuie să îți dezbraci corpul, ci sufletul, să ne uităm unul la altul până când rămânem fără cuvinte, iar acolo, în acel moment când cuvintele sunt insuficiente pentru a explica ceea ce simțim, în acea liniște infinită, ne putem atinge pe noi înșine. Înțelegi? - Ne atingem, zici? - Da, ne vom atinge cu tandrețea docilă a unei mângâieri care se extinde dulce până la moarte, într-o îmbrățișare. - Oh, ce frumos! - Uite, mă vei lăsa să te țin de mână? - Da. - Simți? Acesta este unul dintre modurile de a face dragoste. Despre asta este vorba. Îți vei lăsa hainele pe tine și vom vorbi până ce ne vom sătura. Să ne privim gurile, genele, buzele unul altuia, iar dacă sărutul va fi necesar, va veni fără să ne ceară permisiunea. Hai să vorbim până ne vom cunoaște toate amintirile, până când ne vom cunoaște secretele noastre cele mai profunde, doar să mă lași să te privesc spre cea mai extremă și delicioasă încântare, lasă-mă să îți văd Sufletul până la epuizare, până când acești ochi renunță și mă obligă să cobor pleoapele care mă determină să dorm. - Și o să-i forțezi să rămână deschiși? - Da, să te privesc toată noaptea .

+niciun comentariu | vizualizari: 2
scris de snowfall
*Daca vreodata....
Daca vreodată te indragosteşti..... Indragosteşte-te de cineva care vrea sa ştie care e culoarea ta preferată şi cum îți place cafeaua. Indragosteşte-te de cineva caruia ii place zâmbetul tău si ar face orice sa te vadă zâmbind. Indragosteṣte-te de cineva care îşi aşeaza capul pe pieptul tău pentru a-ți asculta inima cum bate. Indragosteṣte-te de cineva care te saruta in public si e mândru sa te prezinte prietenilor lui. Indragosteşte-te de cineva care nu şi-ar dori niciodata sa te răneasca si te respectă. Îndrăgostește-te de cineva care ii place amestecul tău de nebunie şi copilarie. Ştiu.....vei spune ca ,dragostea când vine, vine si nu poti sa ii impui inimii de cine sa se îndrăgosteasca, totuşi , ai grija de cine te îndragosteşti! ----------------❤️----------------

+niciun comentariu | vizualizari: 1
scris de snowfall
*... ..... ....
\"- Ai iubit-o, nu-i așa? El a oftat ... Cum pot să vă răspund? Era nebună...\" \"Dumnezeule, cât era de nebună, în fiecare zi era o femeie diversă. Câteodată întreprinzătoare, câteodată jenantă. Câteodată exuberantă, altădată timidă. Nesigură dar și determinată. Dulce și arogantă. O mie de femei în una, dar mirosul era întotdeauna același: inconfundabil. Aceasta a fost singura mea certitudine în ceea ce o privea. Când zâmbea, știa că mă putea fraieri cu zâmbetul acela. Când zâmbea, nu mai înțelegeam nimic. Nu mai puteam să vorbesc sau să gândesc. Nimic, zero. Exista doar ea acolo. Era nebună, o nebună. Uneori plângea. Se spune că în acest caz femeile vor doar o îmbrățișare. Nu. Ea era nervoasă. Nu știu unde este acum, dar pun pariu că încă este în căutare de vise. Era nebună, o nebună. Dar am iubit-o până la nebunie...\" Charles Bukowski..

+niciun comentariu | vizualizari: 1
scris de snowfall