Mesaj public:

avatar tucusor47: Te-as saruta....daca mi-ai trimite PM! .rus.


bestwap.ro
Blogul membrului:
- amik1

ultima pagina»

*Evolutie
Daca poti sa-ti incepi ziua fara o ceasca de cafea, sa te bucuri de viata fara sa iei in seama durerile sau oboseala, sa te abtii de la vaicareli si sa nu-i obosesti pe cei din jur cu problemele tale, sa mananci in fiecare zi aceeasi mancare si sa fii recunoscator pentru asta, sa-l intelegi pe omul drag, chiar si atunci cand el nu are timp pentru tine, sa nu iei in seama invinuirile omului iubit, atunci cand lucrurile nu merg chiar cum ai fi vrut tu, sa-ti pastrezi calmul, atunci cand esti criticat, sa te porti la fel cu un prieten bogat ca si cu unul sarac, sa te descurci fara minciuna sau inselatorie, sa-ti controlezi stressul fara doctori, sa te relaxezi fara bautura, sa adormi fara tablete, sa spui sincer ca n-ai idei preconcepute fata de culoarea pielii cuiva, convingerile religioase, orientarea sexuala sau politica, asta inseamna ca ai atins nivelul de dezvoltare al cainelui tau. (Winston Churchill)

09.01.2015, 16:19
+20 comentarii | 26 vizualizari
-----
****
Iubita mea, ti-am cumparat un munte / Am fost la targ, dar nu l-am luat pe bani / Are paduri si rauri si o punte / In varsta de un milion de ani. [br/] Din marele bazar cu amanunte / Platind cu viata tot ce scump era / Iubita mea, ti-am cumparat un munte / Pacat ca n-o sa-ncapa-n lumea ta...(A.P.)

24.05.2014, 21:45
+5 comentarii | 21 vizualizari
-----
*Vis de iarna...
Ninge sfant si pagan, / Numai ochii ne raman, / Despartirea s-o mai vada. / Ca in rest, noi ne-am stins / Si-am ajuns de-atata nins / Niste oameni de zapada...(A.P.).omz3. .vis.

12.01.2012, 14:15
+2 comentarii | 5 vizualizari
-----
*Blestemul apei in vin
[b] Sa-i spintece, in inimi sa-i strapunga,/ La beregati sa-i sangere putin,/ In beciuri de gheena sa ajunga/ Crasmarii care toarna apa-n vin! [/b].s. //Nu zice bine Francois Villon ? .mori.

18.11.2011, 12:07
+6 comentarii | 5 vizualizari
-----
*gand
...si viata pare mai frumoasa...

19.09.2011, 23:42
+niciun comentariu | 2 vizualizari
-----

inainte»
1/4

Pagina personala
Autentificare
Intra in comunitate