Mesaj public:

avatar maryws85: Neata!


bestwap.ro
Blogul membrului:
- abstraktangel

ultima pagina»

*...........
Nu va intrebati unde a fost Dumnezeu la Auschwitz sau Hiroshima...intrebati-va mai bine unde a fost omul. (autor necunoscut)

09.08.2013, 08:14
+niciun comentariu | 0 vizualizari
-----
*....................
Misterul fascineaza mintea. Cand misterul este revelat, apare banala si dezamagitoarea realitate. Vai de capul nostru.he. .doh.

10.11.2012, 18:04
+niciun comentariu | 0 vizualizari
-----
*Din nou no comment.zz.
Daca facem binele din frica sau pentru a urmari o rasplata atunci am ajuns jalnici ( Albert Einstein )

30.06.2012, 17:31
+niciun comentariu | 0 vizualizari
-----
*No comment.lol.
Din intamplare am intrat azi la profilul unei persoane care se pretinde a fi cineva,dar in realitate e altcineva.he. .doh. Si pana la urma chaterii se impart in doua categorii,cel putin din punctul meu de vedere:cei carora chiar le place sa socializeze si cei care nu au o viata personala. Intr-adevar,fiecare prost isi merita soarta,si un prost care pune botul la minciunile altuia cu atat mai mult. Bataia desteapta si e rupta din rai.lol. Faceti-va o viata personala fratilor.bafta. .he.

08.06.2012, 15:54
+niciun comentariu | 0 vizualizari
-----
*Omenia si bunul simt
Zi de zi ma ciocnesc la job cu diferiti sefi de departament care se simt in culmea realizarii vietii lor daca sunt respectati(mai pe romaneste lingusiti)datorita statutului lor,in societate sau la job. M-am gandit la judecatori,oameni politici si alte somitati{}si mi-a venit in minte povestea reala a unui imparat roman. Dupa ce s-a intors victorios la Roma,privind multimea care se prosterna inaintea lui si il ovationa,a urcat in carul sau un sclav pe care l-a pus sa-i repete intr-una: \" si tu esti om \". Fac marimile{}noastre acelasi lucru? Realitatea vorbeste de la sine.he.

29.04.2012, 20:03
+niciun comentariu | 0 vizualizari
-----

inainte»
1/4

Pagina personala
Autentificare
Intra in comunitate

sus
facebook youtube
bestwap
In Spania, cei 22 de jucatori isi fac semnul crucii cand intra pe teren. Daca ar functiona, atunci toate meciurile ar trebui sa se termine egal. (Johan Cruyff)