Mesaj public:

avatar corobutaviorel: Buna ce fata vrea sa fie doctorița mea


bestwap.ro
Blogul membrului:
- ysadora

ultima pagina»

*Linisteste-te acum
Linisteste-te acum, Inima ce-n lungul drum Ai obosit si esti franta De ce bati asa de rar? Nici eu nu ma simt mai bine, Dar sa stii : am credinta ! Curand vine Domnul, Si cu drag va sterge Lacrima din ochii ce plang Curand va fi pace, Si cantarea se va inalta La Tronul cel Sfant ! Linisteste-te acum, Lacrima ce pe obraz te-ai ratacit, Si esti trista Va veni o zi cand noi, Vom canta cu ingerii armonios, Am credinta !

ieri, 13:00
+niciun comentariu | 2 vizualizari
-----
*Toate dorurile mele
Toate dorurile mele,Doamne Tie ti le spun, Tu cunosti ranile mele,lacrimile mi le-aduni Cand adesea ma framant,Tu cunosti sufletul meu Obrazul de lacrimi imi stergi si ma intaresti pe drumul greu Doamne ma cunosti deplin,stii ce port in pieptul meu Ma anevoiesc pe cale,sa ajung la tronul Tau Chiar adesea de mai cad,bratul Tau imi da puteri Sa ma duc sa-naintez,doar Tu imi dai mangaieri Lupta este tot mai grea,nu vreau Doamne sa disper Vreau cu orice chip,Isuse sa ajung la Tine-n cer Vreau sa-Ti cant intotdeauna,pe pamant cat eu traiesc Sus eu vreau sa port cununa,in eternul rai ceresc

10.02.2017, 14:04
+1 comentariu | 8 vizualizari
-----
*I-am spus inimii
I-am spus inimii din mine intr-o zi, Sa te caute pe Tine orice-ar fi. De nu Te va gasi,i-am spus, Sa nu mai vina inapoi. Viata fara Tine n-are nici un rost, Doamne sunt pierdut,nu am adapost. Stiu ca am gresit,Te rog, Iar la mine sa Te intorci. Caci fara Tine nu pot trai, Da, fara Tine nu pot iubi, Iar viata mea nu valoreaza nimic, Daca nu esti Tu in ea. Stiu ca langa Tine rau nu poate fi, Leaga-ma de Tine pentru vesnicii. Tu esti tot ce vreau,o da, Tine-ma in mana Ta. Vreau sa cred cum nu am mai crezut, Vreau sa vad cum nu am mai vazut, Doar iubirea Ta imi da un sens, Doamne invata-ma,Te rog cum sa iubesc !!

ieri, 22:07
+2 comentarii | 11 vizualizari
-----
*Un gand pentru astazi 8 ianuarie 2017
\"Adevarat va spun ca,daca nu va veti intoarce la Dumnezeu si nu va veti face ca niste copilasi,cu nici un chip nu veti intra in Imparatia cerurilor ( Matei 18 : 3 ) De ce ca niste copilasi?De ce Isus dorea sa ilustreze Imparatia facea frecvent referire la copii?Fiindca depedenta,candoarea,onestitatea si smerenia copiilor reprezinta esenta vietii crestine. Simplitatea si increderea aceasta a lor ar trebui sa ne caracterizeze. Nu trebuie sa ramanem copii toata viata,nu trebuie sa ne mentinem o mentalitate infantila,ci adulti fiind sa avem o atitudine de copil fata de cer,sa fim smeriti,supusi,docili si incarcati de iubire. Este evident ca trebuie sa crestem si sa ajungem la statura plinitatii lui Cristos dar sa ne pastram inocenta si increderea lor,sa reinvatam sa iubim si sa iertam ca ei. Sa fim deci precum copiii,sa ne legam de Tatal nostru Ceresc si sa avem increderea deplina in El.

08.01.2017, 21:30
+niciun comentariu | 0 vizualizari
-----
*Sa fii om bun
Sa fii om bun,cand lumea e haina Sa fii umil,cand altii te denigra. Sa fii milos cu cei ce sunt sarmani Sa dai mancare celor fara bani. Sa nu barfesti,chiar daca esti barfit Sa nu urasti,chiar daca nu esti iubit. Sa stii cum zambesti,cand inima iti plange Sa nu faci loc tristetii,ca altfel te invinge. Sa fii mereu senin,este un dar Ceresc Sa spui mereu in viata, cuvantul \" multumesc \" Sa iti intorci obrazul,cand palma-i ridicata Celor ce lovesc,iubire le arata. Sa fii mereu in viata,un om la locul lui Sa iti ascunzi durerea ,la nimeni sa n-o spui Sa stii sa cerni mereu,cei bine si cei rau Sa te feresti de ulii,ce zbor in jurul tau. Sa mergi pe drumul vietii,mereu cu fruntea sus Sa spui mereu pe nume,tot ce tu ai de spus Sa nu te temi de nimeni,esti liber sa gandesti Sa arati tuturor,cat de frumos traiesti. Sa fii un exemplu viu,cum sa razbesti in viata Sa inteleaga asta,acei fara speranta Sa ai mereu taria,de-a renunta cand doare.... Sa te ridici de jos,zambind iar in picioare. Sa multumesti in zori,de-o noua zi de viata Sa te trezesti mereu,cu zambetul pe fata. Sa lasi pe unde treci,un semn ca ai trecut... Sa-ti multumeasca omul,fiindca te-a cunoscut.

20.11.2016, 23:09
+niciun comentariu | 7 vizualizari
-----

inainte»
1/3

Pagina personala
Autentificare
Intra in comunitate