Mesaj public:

avatar dj_scama: ..FRIG...si...PLICTISEALA...


bestwap.ro
Blogul membrului:
+ ysadora

ultima pagina»

*Un gand pentru astazi 8 ianuarie 2017
\"Adevarat va spun ca,daca nu va veti intoarce la Dumnezeu si nu va veti face ca niste copilasi,cu nici un chip nu veti intra in Imparatia cerurilor ( Matei 18 : 3 ) De ce ca niste copilasi?De ce Isus dorea sa ilustreze Imparatia facea frecvent referire la copii?Fiindca depedenta,candoarea,onestitatea si smerenia copiilor reprezinta esenta vietii crestine. Simplitatea si increderea aceasta a lor ar trebui sa ne caracterizeze. Nu trebuie sa ramanem copii toata viata,nu trebuie sa ne mentinem o mentalitate infantila,ci adulti fiind sa avem o atitudine de copil fata de cer,sa fim smeriti,supusi,docili si incarcati de iubire. Este evident ca trebuie sa crestem si sa ajungem la statura plinitatii lui Cristos dar sa ne pastram inocenta si increderea lor,sa reinvatam sa iubim si sa iertam ca ei. Sa fim deci precum copiii,sa ne legam de Tatal nostru Ceresc si sa avem increderea deplina in El.

08.01.2017, 21:30
+niciun comentariu | 0 vizualizari
-----
*Sa fii om bun
Sa fii om bun,cand lumea e haina Sa fii umil,cand altii te denigra. Sa fii milos cu cei ce sunt sarmani Sa dai mancare celor fara bani. Sa nu barfesti,chiar daca esti barfit Sa nu urasti,chiar daca nu esti iubit. Sa stii cum zambesti,cand inima iti plange Sa nu faci loc tristetii,ca altfel te invinge. Sa fii mereu senin,este un dar Ceresc Sa spui mereu in viata, cuvantul \" multumesc \" Sa iti intorci obrazul,cand palma-i ridicata Celor ce lovesc,iubire le arata. Sa fii mereu in viata,un om la locul lui Sa iti ascunzi durerea ,la nimeni sa n-o spui Sa stii sa cerni mereu,cei bine si cei rau Sa te feresti de ulii,ce zbor in jurul tau. Sa mergi pe drumul vietii,mereu cu fruntea sus Sa spui mereu pe nume,tot ce tu ai de spus Sa nu te temi de nimeni,esti liber sa gandesti Sa arati tuturor,cat de frumos traiesti. Sa fii un exemplu viu,cum sa razbesti in viata Sa inteleaga asta,acei fara speranta Sa ai mereu taria,de-a renunta cand doare.... Sa te ridici de jos,zambind iar in picioare. Sa multumesti in zori,de-o noua zi de viata Sa te trezesti mereu,cu zambetul pe fata. Sa lasi pe unde treci,un semn ca ai trecut... Sa-ti multumeasca omul,fiindca te-a cunoscut.

azi, 23:09
+niciun comentariu | 5 vizualizari
-----
*Doamne n-am aur
Doamne n-am aur,nici argint Si stiu ca nu Ti-ar trebui Dar am ceva mai pretios Inima mea Ti-o dau Hristos ca sa-Ti slujeasca Tie Doamne,ce-as putea sa-Ti dau In schimbul jertfei Tale ? Inima mea Ti-o dau, Isus Si-mi cer mereu iertare. De cand in inima-ai intrat Viata Tu, Doamne, mi-ai schimbat Si nu am cum sa-Ti multumesc Pentru-al Tau,Doamne,har ceresc, ci doar pe Tin sa te slavesc .

12.11.2016, 23:05
+niciun comentariu | 2 vizualizari
-----
*Dezamagit cu sufletu
Dezamagit cu sufletu frant Privirea ta e-nspre pamant Zambetul soarelui de multa vreme l-ai ascuns in esec... Priveste dincolo de nori Vei descoperi o lume-n care totul,dar totu-i miracol Soarele din nou iti va zambi Nu esti creat sa fi infrant Nici sa privesti doar spre pamant Zambetul stelelor,iti va aduce aminte de Creator In ceruri ai mereu un Tata Ce te vegheaza neincetat... Pe bratul Lui mereu te poarta Si a platit un pret pe inima ta.

10.11.2016, 23:12
+niciun comentariu | 1 vizualizari
-----
*Iubirea-n seamna
O...dac-ai stii, ce-n seamna sa iubesti, Si sa te daruiesti, Celui de langa tine. O...dac-ai stii lumina sa oferi Atunci cand drumu-i greu, Pentru cel ratacit. Isus te-nvata sa daruiesti Si sa traiesti cand spui ca iubesti. Iubirea-n seamna mai mult decat cuvintele tale, E o dovada ca ai crescut pe calea Lui Iubirea-n seamna mai mult decat sentimentele tale, E aratata prin putere...putere din puterea Lui. O...de-ai vedea pe cel ranit, Cazut si pe cel obosit, De gasesti povara lui. Tu sa-ncerci sa aplici ce-ai invatat... Si prin fapte sa dovedesti credinta ce-o marturisesti, Fii indicatorul spre cer, Marturie vie in El.

10.11.2016, 20:31
+niciun comentariu | 1 vizualizari
-----

inainte»
1/3

Pagina personala
Autentificare
Intra in comunitate