Mesaj public:

avatar sorinsalonta: Neata doamne sau domnisoare care sa ma salute si pe mime?Nu esti autentificat!
Pentru a accesa aceasta pagina trebuie sa intri pe contul tau Bestwap!Nu ai cont Bestwap?
Creeaza-ti contul tau Bestwap in cateva secunde!

inregistrare

Ai deja contul tau?

Introdu numele si parola:

nume:

parola:

am uitat parola

Versiuni site pentru mobil
Bestwap pe Facebook
Bestwap pe Youtube
Membri inregistrati pe Bestwap.ro: 443.105

Membri conectati acum: 330
Cativa dintre membrii Bestwap conectati acum:

avatar dyzy (profil membru) - Arad
avatar general_onu (pagina principala) - Romania
avatar te_iub_bby (pagina principala) - Bucuresti
avatar adi32 (lista membrilor conectati) - Pitesti
avatar rambo34 (pagina principala) - ROMANIA
avatar nicur (pagina principala) - Bestwap
avatar adiprint (galerie poze noi) - Dolj
avatar octavian28 (lista urmaritilor) -

clic aici pentru toata listaEsti in permanenta informat!
Ai pe mobilul tau informatii diverse
Forum Bestwap
Stiri
Horoscop
Program TV
Curs valutar


Ultimele postari din forumul Bestwap.ro
avatar andrei_: La PSG am avut GG. 😒 :)))
scris in topicul Discutii fotbal!
avatar gaby7zu: .vis. A batut-o PSG pe Real Madrid. .sar10. .s.
scris in topicul Discutii fotbal!
avatar amik1: Citatul zilei: Iubirea nu e targ: te iubesc pentru ca ma iubesti. Iubirea este o certitudine: te iubesc pentru ca te iubesc! (Liviu Rebreanu)
scris in topicul Citatul zilei!
avatar gunners: 2-2 , minutul 90 ! Las-o dreq , prea de tot. .s.
scris in topicul Discutii fotbal!
avatar dany_3l: Hai că mă scoate atletico din teapa .mm.!
scris in topicul Discutii fotbal!
avatar away: Nimeni nu se uita asa ușor...s. Sunt doar preocupați..lol.
scris in topicul Pistolet
avatar pistolet: M-a uitat lumea.pl11. .oh.
scris in topicul Pistolet
avatar gunners: Hai că am luat și azi țeapă .s.
scris in topicul Discutii fotbal!
avatar away: Bate vantul..s.
scris in topicul Pistolet
avatar pistolet: Aici, aici.ordin.
scris in topicul Pistolet


Cateva insemnari din blogurile Bestwap
*Astazi
Hai să fim astăzi, te rog. Să uităm de ziua de mâine. Nu vreau să mă gândesc la ce va fi mâine. Azi, vreau să privesc oameni veseli, să mângâi suflete triste, să miros succesul, să simt bucurie, să prețuiesc timpul și să iubesc din toată inima, astăzi. Astăzi, vreau să știi cât însemni pentru mine. Vreau să știi tot ce mă frământă, tot ce gândesc, tot ce simt pentru tine, tot ce îmi trece prin cap. Vreau să prețuim ziua asta. E cea mai importantă pentru noi. Dacă mâine nu va mai veni, ce vom face? Dacă vor rămâne lucruri nespuse ce ne vor apăsa sufletul pentru eternitate? Pot face o grămadă de lucruri azi, însă vreau să fie lucruri care să rămână în suflete. Astăzi, vreau să privesc natura, primele raze de soare și oamenii frumoși. Azi vreau să zâmbesc mai des, să mulțumesc mai des și să iubesc mai mult. Nu știu ce voi face mâine, dar azi știu ce-am să fac! Pe tine, vreau să te strâng în brațe până îmi consum toată norma de iubire pentru astăzi. Să îți amintesc cum ne-am cunoscut, să râdem de prima întâlnire în care fiecare încerca să-l cucerească pe celălalt și de primele conversații... Astăzi, te voi suna să-ți spun că mi-e dor de tine chiar dacă aș putea aștepta până mâine. Azi, îți voi mulțumi pentru ceea ce suntem. Ba chiar voi face tot ce aș fi putut să fac mâine, atât cât îmi permite timpul. Astăzi, putem schimba puțin. Putem mulțumi, dărui, accepta, ierta și iubi din nou! Azi vreau să fac ceva care să conteze. Să ajut, să-i fur un zâmbet unui chip umbrit de tristețe și să mă simt împăcat că orice lucru bun contează. Astăzi, iubesc și te iubesc ca şi cum ar fi ultima zi. Sunt sigur că și mâine voi găsi resursele necesare să iubesc cel puțin la fel de mult, însă nu vreau să plec azi cu regretul că nu am făcut destul.

+niciun comentariu | vizualizari: 1
scris de snowfall
*Cum se pot pierde doi oameni
Știu oameni care s-au dorit cu ardoare și s-au pierdut într-o nenorocită de secundă, pentru că au încetat să mai meargă braț la braț, lăsând răul să se interpună între inimile lor. Și, din păcate, totul a fost cu acordul lor tacit, pentru că erau conștienți că ziua în care se pierd va veni curând. Și au ales să o aștepte în loc să facă ceva pentru a salva iubirea ce încă ardea. Ați vrut atât de mult să fiți doi și uite că ați uitat să mai fiți doi. Ba chiar, începeți să deveniți, cu fiecare zi ce trece peste voi, din ce în ce mai străini unul de celălalt. Și culmea este că nu vă deranjează deloc senzația asta stranie. Vă aflați la marginea prăpastiei și vă încurajați parcă să pășiți în gol, neștiind că odată ce ați alunecat nimeni și nimic nu vă mai poate aduce la suprafață. Acolo se încheie totul pentru voi. Oare chiar nu vă mai iubiți? Oare chiar nu mai simțiți să fiți unul pentru celălalt? Oare chiar nu vă mai pasă de ce se alege cu voi? Dacă răspunsurile sunt da, poate că, în loc să prelungiți starea asta apropiată de agonie, ați pune punct și v-ați salva o parte din timpul ce urmează să-l pierdeți. Dar dacă răspunsurile sunt nu, vă pierdeți fără vreun sens și poate că ar trebui să vă deschideți ochii, să realizați ce aveți lângă voi și cât de multe ați putea construi împreună! Desigur, dacă ați vrea. Poate că ar fi bine să vă așezați sub cerul înstelat și să vorbiți despre voi, cu inima deschisă. Poate că ar trebui să vă aduceți aminte când v-ați spus că veți fi pentru totdeauna. Dacă iubirea mai este în sufletul vostru, sigur veți găsi puterea să treceți pentru impas, iar toată nebunia asta va deveni doar un simplu moment din care ați învățat câte ceva. Altfel, cred că veți avea parte de o tragedie.

+niciun comentariu | vizualizari: 1
scris de snowfall
*O femeie adevărată nu-ţi vrea banii!
În mod evident, banii hotărăsc foarte multe probleme, dar ei nu sunt esenţiali într-o relaţie, aşa cum sunt dragostea, respectul şi atenţia. Ea este acea femeie, care va căuta în tine susţinere şi naturalețe. O femeie alături de care nu îţi este frică să-ţi arăţi vulnerabilitatea. O femeie alături de care poţi şi plânge şi râde… Desigur, îi poţi dărui orice fel de cadouri. Începând de la un colier preţios şi ajungând până la o vilă superbă. O poţi „alinta” cu flori, parfumuri şi cine romantice la restaurante. Toate acestea o vor flata, dar nu o vor face obsedată de tine, ca de o sursă financiară stabilă. Pentru ea tot ceea ce contează cu adevărat este atenţia pe care i-o oferi. Dar există anumite lucruri non materiale, prin care ai putea s-o cucereşti. Dacă îţi vei sacrifica timpul liber, menit pentru odihnă, după o zi supra obosită la muncă, pentru a merge cu ea la cumpărături. Sau dacă o vei suna şi îi vei scrie mesaje, chiar şi în momentele când abia găseşti timp să bei o cafea. Sau dacă îi vei spune că are o frumuseţe naturală, incomparabilă cu oricare alta… Efortul moral e mult mai preţios pentru ea, decât toate cadourile costisitoare, amplificate triplu… Da, o poţi hrăni cu promisiuni de genul că nu va avea nicio necesitate financiară în viaţă, că va avea posibilitate să nu muncească, odihnindu-se acasă, că va fi cu adevărat fericită şi satisfăcută de viaţa ei. Dar toate acestea nu vor mai conta, căci ea are nevoie doar de TINE… Ea are nevoie de prezenţa ta în cele mai importante momente ale vieţii, de susţinerea ta în momentele ei de slăbiciune fizică şi spirituală şi de atenţia ta în momentele când ea se simte absolut singură. Ea este o femeie adevărată pentru că dăruieşte iubire şi aşteaptă acelaşi lucru de la tine. Doar iubire! Nici mai mult, nici mai puţin. Ea are nevoie de dragostea ta, sub toate formele ei de manifestare. Ea are nevoie de tine, nu ca sursa ei financiară, ci ca sursa ei de inspiraţie, romantism şi încredere. Ai grijă de ea!

+niciun comentariu | vizualizari: 5
scris de lenu_
*Love story_ la final
Timpul e prea scurt sa ne gandim ce- a fost. Sa plangem acum, n- ar avea nici un rost Mai e un minut, poate chiar mai putin Sa ne- amintim cum sa ne iubim. Ce rece iarna e in noi! Pustiu inainte,...pustiu inapoi.. Daca vara ar veni si n- as mai pleca. Dac- as ramane,...ce s- ar schimba? Dar intre noi, e un soare apus La poarta iubirii e greu de ajuns N- ai stiut sa ma chemi, ...n- am stiut sa te iert, Iar acum mi- e greu sa stiu ca te pierd. Un sunet prelung va suna Nici un minut vremea nu- mi la lasa Te privesc,...ma privesti...ne privim disperati... Oare carei love story vom fi destinati?

+niciun comentariu | vizualizari: 2
scris de just_soul
*Povata...
#morning☕🔝✔ Scapă de frici, înfruntându-le cu zâmbetul pe buze. Privește atent la detalii și învinge negativismul din jurul tau de fiecare dată prin atitudinea avută. Fii rece pentru cei care refuză să te înțeleagă și deschis cu cei dornici să cunoască omul din tine cu adevărat. Rămâi un inabordabil pentru cei a căror singur scop este să-ți repete obsesiv ideea conform căreia ești doar un visător neancorat în realitate. Fii un gentleman prin modul de a trăi propria viață și de a prezenta cu argumente solide părerile tale celor din jurul tău. Fii tu însuți, fără a simți vreodată nevoia să te scuzi pentru asta. Împacă-te cu tine însuți și investește în educația ta. Fără teama că vei fi vreodată criticat pentru asta. Păstrează încrederea în forțele proprii la un nivel ridicat și urmează-ți visul. Vei avea succes!

+niciun comentariu | vizualizari: 4
scris de snowfall