Mesaj public:

avatar iepurash: 7



Nu esti autentificat!
Pentru a accesa aceasta pagina trebuie sa intri pe contul tau Bestwap!



Nu ai cont Bestwap?
Creeaza-ti contul tau Bestwap in cateva secunde!

inregistrare

Ai deja contul tau?

Introdu numele si parola:

nume:

parola:

am uitat parola

Versiuni site pentru mobil
Bestwap pe Facebook
Bestwap pe Youtube
Membri inregistrati pe Bestwap.ro: 453.666

Membri conectati acum: 195
Cativa dintre membrii Bestwap conectati acum:

avatar misticriver (pagina principala) - Petrosani
avatar oana-90 (lista amicilor) - Focșani
avatar aiurita_ta (pagina principala) - Constanta
avatar aiuritul-tau (trimite pm) - Cluj
avatar nico76 (pagina principala) - Bacau
avatar lemond (pagina principala) -
avatar cossstica (pagina principala) - vaslui
avatar bogdan76 (pagina principala) - Bucuresti

clic aici pentru toata lista



Esti in permanenta informat!
Ai pe mobilul tau informatii diverse
Forum Bestwap
Stiri
Horoscop
Program TV
Curs valutar


Ultimele postari din forumul Bestwap.ro
avatar lucyan: prezent
scris in topicul Catalogul bestwap ! ora de ora
avatar lucyan: 1.176
scris in topicul Baieti vs. fete
avatar drunk_outcast: 1178
scris in topicul Baieti vs. fete
avatar lucyan: Prezent
scris in topicul Catalogul bestwap ! ora de ora
avatar lucyan: 1.180
scris in topicul Baieti vs. fete
avatar gabitzu: 1182
scris in topicul Baieti vs. fete
avatar lucyan: prezent
scris in topicul Catalogul bestwap ! ora de ora
avatar lucyan: Prezent
scris in topicul Catalogul bestwap ! ora de ora
avatar lucyan: 1.184
scris in topicul Baieti vs. fete
avatar gabitzu: 1186
scris in topicul Baieti vs. fete
avatar lucyan: prezent
scris in topicul Catalogul bestwap ! ora de ora
avatar lucyan: .suna. Ceva pariuri nai pune nimeni?
scris in topicul Pariuri intre membri
avatar lucyan: Motto-ul
scris in topicul Frumos la profil...
avatar lucyan: Prezent
scris in topicul Catalogul bestwap ! ora de ora
avatar lucyan: 1.188
scris in topicul Baieti vs. fete


Cateva insemnari din blogurile Bestwap
*Suna-ma...
Mai suna-ma.... Mai suna-ma si-ntreaba-ma cum sunt, ce suflete cu dor mai port in gand... ce chipuri imi mai trec prin amintire, si de mai stiu de vechea mea iubire! Intreaba-ma ce beau ,din ce izvor, sa-mi alin setea,sa-mi treaca de dor, ce ma inspira cand de tine scriu, te chem devreme....si tu vii tarziu! Mai suna-ma de numaru-mi mai stii, sau l-ai pierdut demult,cand intr-o zi, pe dealuri inflorite alergam, cat ma placeai,codite cand purtam! Spuneai ca ochii mei sunt prea cuminti, ca deseori sunt visatori si tristi... ca pielea mi-e de dulce catifea. eu te credeam.....erai prietena mea! De ce nu suni? Sau da-mi doar un mesaj, sa stiu ca te gandesti la mine azi, si sa te-astept in vizita de maine. caci mi-este dor de tine.....FERICIRE!

+niciun comentariu | vizualizari: 0
scris de sampanie_rosee
*Suflete....
S-au întâlnit pe-un colț de gând, „Suflet frumos” cu „suflet blând”. Și se plimbau mergând la pas, Prin toamna ce le-a mai rămas. Aveau atâtea să își spună, Câte în soare și în lună, Dar ei doar se plimbau duios, Sufletul blând și cel frumos. Ei își spuneau în sinea lor, În doi e totul mai ușor, Dacă mereu sunt gând la gând, Suflet frumos și suflet blând. Într-un târziu suflet frumos, Privind la frunze ce cad jos, Pe suflet blând îl întreba, Nedumerit în sinea sa: -Cum poți să fii atât de blând, Când peste tot sunt nori și vânt? Dar suflet blând și curajos, Îi spuse lui suflet frumos: -Eu nu am fost atât de blând , De când cutreier pe pământ, Dar viața m-a făcut sa fiu Blând, răbdător, dar totuși, viu. Dar tu? Cum ești așa frumos? Când toate parcă-ți sunt pe dos. Mereu lovit cu vorbe grele, Însingurat sub cer cu stele. -Eu sunt frumos fiindcă iubesc, Tot ce e simplu și firesc, Iubesc și câmpul plin cu flori, Și ploaia care cade-n zori. Și-așa frumos își povesteau, Câte pe suflet ei aveau, Pribegi prin vise și prin gând, Suflet frumos și suflet blând

+niciun comentariu | vizualizari: 0
scris de sampanie_rosee
*Eu...
\"Nu sunt cea mai frumoasă femeie din lume dar, atunci când ies din casă, îmi iau cu mine zâmbetul și vorbele bune, cu care înfrumusețez ziua celorlalți. Nu sunt cea mai frumoasă femeie din lume, dar am brațe puternice, cu care îmbrățișez, cu drag, pe oricine are nevoie de o îmbrățișare. Nu sunt cea mai frumoasă femeie din lume, dar am o voce caldă și prietenoasă, cu care pot ține companie unui suflet însingurat. Nu sunt cea mai frumoasă femeie din lume, dar am un râs colorat, cu care să înveselesc sufletele triste. Nu sunt cea mai frumoasă femeie din lume, dar am picioare sănătoase, cu care să străbat drumuri către oamenii care au nevoie de mine. Nu sunt cea mai frumoasă femeie din lume, dar pot face oamenii să se simtă frumoși și încrezători. Nu sunt cea mai frumoasă femeie din lume, dar am o inimă darnică, plină de iubire și iertătoare. Nu sunt cea mai frumoasă femeie din lume, dar am fost și sunt iubită de cei mai frumoși oameni din lume...\"

+niciun comentariu | vizualizari: 0
scris de sampanie_rosee
*Oameni
Sunt oameni care fac parte din noi, la fel cum noi facem parte din ei. Fiecare îşi lasă, în drumul său prin viaţa ta, o bucăţică de suflet pe care o porţi cu tine toată viaţa. Unii îţi lasă dragoste nemărginită şi adoraţie, alţii iubire şi înţelegere, alţii regrete şi amăgiri, iar alţii durere şi tristeţe, însă toate acestea ne formează ca oameni, ca fiinţe. Sunt oameni care nu îţi cer voie, nu bat la uşa sufletului şi nu întreabă dacă pot intra- aceştia sunt cei care îţi lasă un tumult de sentimente necunoscute, de bucurie dar şi de tristeţe, de dor şi de împlinire dar despre care şti cu siguranţă că nu vor rămâne prea mult. Sunt oameni care vin timizi spre uşa sufletului tău şi bat; întreabă dacă pot intra şi dacă au loc acolo- aceştia sunt cei care ţi-ar putea oferii toată dragostea din lume, cei care îşi sacrifică sentimente pentru ca tu să fii bine, sunt cei care, dacă îi laşi, rămân pentru totdeauna. Şi mai sunt oameni care rămân în uşa întredeschisă; oameni care rămân cu un picior afară şi cu unul înăuntru- aceştia sunt cei care îţi vor oferii momente numai la schimb, sunt cei care aşteaptă să primească întotdeauna, iar atunci când nu le mai poţi oferii sunt gata să plece atât de uşor… Sunt oameni şi oameni, iar tu trebuie să alegi ce fel de om eşti... Sunt oameni.

+niciun comentariu | vizualizari: 0
scris de sampanie_rosee
*.....
Ceea ce nu trăim la timp, nu mai trăim niciodată...la fel. Ceea ce amânăm astăzi, va deveni poate o situație fără ieșire mâine. Fericirea pe care ne-o refuzăm acum s-ar putea să nu fie rambursabilă, iar noi să rămânem cu regretul că nu am trăit mai mult clipa aceea ce ni se oferise. Lucrurile pe care nu le facem azi, de teama că am putea ieși din ritmul nostru ar putea să fie tocmai cele care ne-ar schimba viața... dacă le-am da o șansă. Întrebările și nelămuririle din interiorul nostru vor fi acolo și mâine și poate și după aceea. Doar pentru că ne împiedicăm de ele ca azi să nu trăim frumos, nu înseamnă că le vom găsi soluții. Dimpotrivă, ele ne vor întuneca și petecul frumos de cer pe care-l purtăm în suflet. Ceea ce ne refuzăm azi, ceea ce alegem să nu trăim, zâmbetele pe care le filtrăm mereu prin prisma problemelor, bucuria lucrurilor mărunte care este întotdeauna umbrită de ceea ce pare mai important, ele toate ne vor lăsa cu un gol în suflet. Și asta nu mai târziu de mâine. Da, mâine când te vei privi în oglindă și de acolo te vor privi înapoi doi ochi fără strălucire, ai să realizezi că puteai mai mult azi, că lucrurile ar fi trebuit să fie altfel. Azi și acum, mai poți să le schimbi. Scoate la lumină cerul din tine și lasă povara zilei de mâine... pentru mâine.

+niciun comentariu | vizualizari: 2
scris de sweetlady1984