Mesaj public:

avatar dulceletau_13: .dans22.FERICIREA E INTOTDEAUNA PE ALEGERI!!..vis...love21.Nu esti autentificat!
Pentru a accesa aceasta pagina trebuie sa intri pe contul tau Bestwap!Nu ai cont Bestwap?
Creeaza-ti contul tau Bestwap in cateva secunde!

inregistrare

Ai deja contul tau?

Introdu numele si parola:

nume:

parola:

am uitat parola

Versiuni site pentru mobil
Bestwap pe Facebook
Bestwap pe Youtube
Membri inregistrati pe Bestwap.ro: 450.954

Membri conectati acum: 239
Cativa dintre membrii Bestwap conectati acum:

avatar dimytrie (pagina principala) - Tulcea
avatar kamyyy_43 (pagina principala) - Italia
avatar nufaras1 (pagina principala) - In Baile Felix pe apa lacului cu nuferi...
avatar ioana45 (arhiva chat) -
avatar ghinion1 (posta) - In apa
avatar faptturap (pagina principala) - Franta//Vatra Dornei🙃
avatar untip (profil membru) - Bucuresti
avatar piano_black (pagina principala) -

clic aici pentru toata listaEsti in permanenta informat!
Ai pe mobilul tau informatii diverse
Forum Bestwap
Stiri
Horoscop
Program TV
Curs valutar


Ultimele postari din forumul Bestwap.ro
avatar burlac-convins: 954
scris in topicul Baieti vs. fete
avatar gabitzu: 956.
scris in topicul Baieti vs. fete
avatar gaby7zu: 958
scris in topicul Baieti vs. fete
avatar amik1: Citatul zilei: Campionii nu se nasc in salile de sport. Campionii sunt facuti din ceea ce au mai adanc sadit in ei: o dorinta, un vis, o chemare. (Muhammad Ali)
scris in topicul Citatul zilei!
avatar claudiu48: sta scris.......Slava,slava,slava,slava domnului nostru Isus Hristos!!!!!.........,
scris in topicul Hrana pentru suflet
avatar claudiu48: Adevarul si Viata sunt domnul slavei Isus Hristos si este in fiecare fiinta si fiecare lucru ,domnul Isus Hristos o poate da o poate lua de la orce fiinta din tot universul .....oare v-a dati seama oricare fiinta ce aveti viata caci existati pe cine defaimati daca pe domnul Isus Hristos ,chiar viata voastra o alungati.....orce fiinta din intreg universul traieste doar prin Isus Hristos .... si o da si o ia cum voieste caci este fiul lui Dumnezeu si este pe tronul tatalui dintotdeauna.......caci
scris in topicul Hrana pentru suflet
avatar gunners: Haaland e nouă forța, Messi a expirat. .s.
scris in topicul Discutii fotbal!
avatar burlac-convins: 960
scris in topicul Baieti vs. fete
avatar r_ellyana: 962
scris in topicul Baieti vs. fete
avatar gaby7zu: 960
scris in topicul Baieti vs. fete


Cateva insemnari din blogurile Bestwap
*.......
Nu toți bărbații au norocul sa aibă o femeie dificilă...in general fug de ele , pentru ca femeile dificile sunt ca apa curata a unei cascade, sunt puternice,geniale și sincere,însă în același timp,crude ca diavolul ... Sunt puternice pentru ca sunt deștepte și incontrolabile ... Au ochii triști și fericiți.De cele mai multe ori ambele în același timp... Știu sa iubească și iubesc atât de puternic încât asta ii sperie pe cei mai mulți bărbați...ceea ce nu știu ei insa , este ca au o putere de control fantastica ...te vor iubi cu patima unei furtuni în deșert și cu aceeași patimă te vor spulbera atunci când vei încerca să joci murdar... Sa ai o astfel de femeie în pat , înseamnă să îți vinzi sufletul diavolului,sa îmbrățișezi nebunia ei ... pentru ca doar asa vei reuși sa o stăpânești.... Apoi , poate te vei gândi ca e mai bine fără ea...e mai liniște...e mai senin ...dar cu siguranță nu o vei uita ...pentru ca sunt extraordinar de complicate și de neînlocuit...da , ăsta e cuvântul...sunt de neînlocuit...

+niciun comentariu | vizualizari: 0
scris de sweetlady84
*🤍🤍🤍🤍
Daca un om nu iti cere sentimente, atunci nu i le da!Pentru ca, oferind cuiva care nu vrea sa primeasca, il sperii, il agasezi, il inviti lipsa de respect, iar tu pierzi energie sufleteasca, lucru ce creeaza tristete.Pana ce un om nu te asigura ca poate primi, ceea ce tu ii oferi se numeste agresiune. Si se va apara, atat cat ii va permite nivelul de intelepciune si gradul de educație.Mai ales dacă tu emiti iubire la un nivel de frecventa foarte puternic, prea sus fata de cat poate el sa duca, sufletul lui va percepe asta ca pe un lucru negativ si va proteja împotriva ta. Daca tu esti cozonac si el vrea sa mănânce paine, nu-i forta limitele!

+niciun comentariu | vizualizari: 0
scris de niko68
*ENIGMA
Cu timpul am devenit o enigma sti de ce?? Pentru ca imi e greu sa mai cred in oameni ,de fapt nu-i mai cred deloc.Toti oamenii au o multime de fetze, chiar si eu.Ma port cu oamenii diferit pt ca oamenii se poarta diferit cu mine.Imi este din ce in ce mai greu sa-mi deschid sufletul chiar si in fatza oamenilor pe care-i cunosc de foarte mult timp.Imi este din ce in ce mai greu sa ma agat de acest concept numit prietenie.Am intalnit prea multi oameni-prieteni care peste noapte au devenit straini. De fapt,nu straini,ci dusmani,pt ca strainii nu au nimic in comun ei se ignora.Asa ca dupa ce inceteaza sa se mai iubeasca,oamenii incep sa se urasca si sa se vorbeasca de rau.Devin dusmani iar cei mai periculosi dusmani sunt fostii prieteni...Asadar nu mai cred in oameni, in promisiuni. Poate crezi ca ai multi prieteni,dar de fapt,cand ajungi acasa, tu cu problemele tale,cu durerile si cu lipsurile tale,esti extrem de singur(a)...Prefer sa fiu o enigma iar cu cat mai putina lume stie cat mai putine despre tine cu atat si viata ta va fi mult mai linistita.da..jud..bla2.

+2 comentarii | vizualizari: 21
scris de enigma
*Si vine o zi ...
Şi vine o zi...când înțelegi...că drumul vieții tale prin \" labirintul vieții \" devine tot mai greu să poți să mai alegi...semeni iubire cu a speranței împlinire ...suspine ale nimănui şi lacrimi doar culegi...te uiți.... la ele...reci...fierbinți...secate...pustiite...cărări de suflet rătăcite şi în bătaia inimii simțite...speranță şi iubire...răni şi dezamăgire...tânguitor acelaşi dor de tine...pierdut în cele patru zări...prin inima cea frântă....acelaşi dor de mine...rătăcitor prin timp şi ieri ...şi azi...şi mâine.... Cu sufletul în palme răvăşit...priveşti la el pustiu...ce mult a mai iubit...ce răni a mai primit...ce mult a mai sperat...ce repede a fost uitat...prin câte vise amăgitoare a umblat când noaptea i-a îmbrățişat durerea ...şi nimeni n-a aflat... Îl simți cum geme şi suspină...\" el \" nu înțelege încă care-i a sa vină...se zbate între palme căutând pricină...ar vrea numai iubirea să-i fie a sa lumină....\" Am obosit \"... îți spune apoi...încet...tânguitor...de ce este menit să porți acelaşi dor...de ce mă înlănțui tot mereu cu un fior...de ce nu porți speranța prin timpul trecător...? \" Am obosit \" ...şi eu...şoptesc încet...tăcut...\" doar tu şi eu \" durerea de alții neştiută...în \" noi \" mai poate cu aceleaşi lacrimi să se audă...devine mult prea greu să simt doar a iubirii rezonanță pe aceleaşi conexiuni de undă....devine mult prea greu să aflii că iubirea din suflet e profundă....devine mult prea greu să pui o \" mască \" în fața tuturor...să arăți că eşti puternic...că rănile nu dor....m-am prăbuşit în ele de atâtea ori...mi-am adunat puterea iar de la primii zori...cu aripa cea frântă tot am zburat şi dincolo de nori....dar ...azi...tu şi cu mine...vom sta doar în tăcere...nu va ştii nimeni ...că nu avem putere.... Mâine...pe scena vieții noastre iar vom juca un \" rol \"...\" suntem cei mai puternici \" strigat dominator....fără să vrei înveți să fii actor...şi viața îți devine acelaşi regizor....căci cine îşi mai arată ca noi... tot sufletul la purtător ...cine mai recunoaşte ...că a obosit...şi azi ne adunăm în palme...tot sufletul rănit...?

+niciun comentariu | vizualizari: 2
scris de snowfall
*Sunt un om si am defecte
......sunt om si am si defecte. Pentru mine defectele sunt ca tocurile inalte. Trebuie sa fii in stare sa le porti. Nu poti sa mulțumești pe toata lumea chiar daca te-ai sili asta toata viata. Nu poti târâ dupa tine dorintele si orgoliile altora. Nu poți împăca toate năzuințele oamenilor chiar daca faci asta cu toată ființa ta. Oameni sunt multi , dorințe din belsug. Ambiții pe măsură. Unii dau lectii exact cum trebuie sa traim noi, dar niciodata n-au habar de cum trebuie sa-si traiasca propriile vise. Însă.... Doar cu acul dragostei si cu firul de ata al blândeții poti sa aduci mulțumire în sufletele semenilor.

+niciun comentariu | vizualizari: 2
scris de snowfall