Mesaj public:

avatar sarchotic: .bal2..fl.


bestwap.ro
Blogul membrului:
+ sweetlady84

ultima pagina»

*Tu
Gura ta..!? Gura ta, știe secrete pe care numai gura mea poate să le înțeleagă... Mâna ta...!? Mâna ta, știe povești pe care numai obrazul meu știe să le asculte... Părul tău..!? Părul tău, ascunde secretele nopții pe care numai degetele mele pot să le pătrundă... Ochii tăi..!? Ochii tăi, știu infinit mai multe cuvinte decât poate rosti gura ta... Tu..!? Tu ,ești tot ce numai eu pot înțelege..!

09.01.2022, 21:13
+niciun comentariu | 0 vizualizari
-----
*.......
... și am iubit. Am iubit așa cum nu credeam că este omenește posibil să iubești și am crezut că această iubire nu va cunoaște niciodată sfârșit. Îmi imaginam că există o energie divină din care izvorăște și că își găsește locul în sufletul meu. Am iubit să iubesc. Și eram mândră de faptul că sufletul meu poate să iubească absolut, cu totul, fără rețineri și fără măsuri de siguranță. S-a oferit și a fost loial, devotat și întotdeauna prezent, indiferent de cât de spulberat a fost de nenumărate ori. Oricât de mare era dezamăgirea, un simplu cuvânt frumos era un pansament. Însă pansamentul nu a vindecat rana, doar a acoperit-o. Sufletul-mi era tot peticit, iar ultima lovitură a făcut că totul să se năruie, să se sfărâme atât de puternic, încât nici un pansament nu ar mai fi putut să-l țină întreg.

19.12.2021, 23:43
+niciun comentariu | 2 vizualizari
-----
*4U
Unde ești? Mă mai ții minte? ~ Îți mai amintești de mine? A trecut amar de timp! Eu îmi amintesc de tine... În oricare anotimp! Dacă ți-aș ieși în cale... Ți-ai da seama că sunt eu? Ar fi clipe...ireale... Of, mi-ar fi atât de greu! Nu mi-aș stăpâni dorința... Și la pieptul meu te-aș strânge! Să-mi iei toată suferința... S-auzi inima-mi... cum plânge! De-aș fi știut că te voi pierde Și c-o viață-am să regret... N-având unde mă ascunde, Luam iubirea amanet! Unde ești? Mă mai ții minte? -Sunt eu, fata din trecut! Te-am iubit naiv, cuminte... Chiar și azi, la fel de mult! Știu că-ți amintești de mine... Deși nu-mi spui un cuvânt! Inima-mi, îți aparține... Pân\' ce intru în mormânt!

04.12.2021, 19:42
+niciun comentariu | 2 vizualizari
-----
*.......
Nu mi-a fost niciodată frică de singurătate. Știu să funcționez perfect cu o mulțime de oameni în jurul meu, la fel de bine cum o pot face și singură. Pot să râd și pălăvrăgesc ore în șir cu oricine, la fel de bine cum pot să tac cu mine. Acesta este probabil norocul meu. Niciodată nu voi fi nevoită să fac compromisuri din pricina fricii de mine singură. Niciodată nu îmi voi umple clipele și viața cu oameni de conjunctură.

04.12.2021, 18:16
+niciun comentariu | 1 vizualizari
-----
*4U
\"Strânge-mă-n brațe... capătul lumii este dincolo de atingerea ta... din mâinile tale, curge timpul bătăilor mele de inimă... ... nu pleca... ---------------------

03.12.2021, 11:02
+niciun comentariu | 2 vizualizari
-----

inainte»
1/4

Pagina personala
Autentificare
Intra in comunitate