Mesaj public:

avatar denisa-bruneta: Buna seara la toata lumea


bestwap.ro
Blogul membrului:
+ sweetlady84

*........
O iubire interzisa...Spune-mi, te rog, ţi s-a întâmplat vreodată să iubeşti pe cineva cu fiecare celulă a corpului tău şi cu fiecare fărâmă a sufletului? Ţi s-a întâmplat să cunoşti un om despre care să nu ştii nimic şi totodată să ştii totul despre el? Ai avut vreodată parte de emoţia iubirii, de freamătul inimii şi de murmurul gândurilor noaptea? Ai întâlnit vreodată omul datorită căruia ai uitat de toate principiile tale şi te-ai aruncat cu capul înainte într-o iubire interzisă? Viaţa îţi oferă de cele mai multe ori cele mai puţin aşteptate lucruri, iar acum nu fac referire la necazuri sau la marile bucurii, ci fac referire la acele drumuri neumblate de nimeni pe care te apuci să străbaţi şovăielnic, mai din curiozitate, mai din dorinţa de a te distra şi de a face ceva ce nu ai mai făcut până atunci, mai din lipsă de ocupaţie, mai din instinct. Acele drumuri sunt cele mai dificile, pentru că trebuie să le străbaţi singur, învăluit în murmurul propriilor gânduri, împins de sentimente şi ajungi să simţi, la un anumit moment dat, că în capul tău se dă o bătălie pe viaţă şi moarte între tine şi… tine. De asemenea, se mai spune că dragostea se simte, nu se explică. Şi se mai spune că atunci când te îndrăgosteşti, creierul nostru inhibă abilitatea de a mai lua decizii bazate pe logică, din simplul fapt că zona frontală a creierului, responsabilă cu luarea deciziilor logice, şi care deţine funcţia executivă, este aproape complet inhibată atunci când ne îndrăgostim, datorită sentimentelor intense trăite. Să trăieşti o iubire interzisă este pe cât de palpitant şi de frumos, pe atât de consumator de energie. Trăieşti momentul, bucurându-te de fiecare clipă petrecută în braţele persoanei iubite, ştiind că poate fi ultima. Nu există sfat bun sau rău, nu există soluţie şi nu există vreun leac miraculos. Pe anumiţi oameni îi întâlnim pentru a ne rămâne alături pentru tot restul zilelor, iar pe alţii îi întâlnim doar pentru a-i iubi. Anumiţi oameni vor face parte din viaţă noastră pentru totdeauna, iar alţii vor fi doar în trecere...

ieri, 22:18
+niciun comentariu | 1 vizualizari
-----
*........
Urmele unei leoaice nu pot fi șterse de o mata lesinata :)

ieri, 21:36
+niciun comentariu | 1 vizualizari
-----
*.......
Oamenii trecători scriu povești permanente în cartea vieții noastre. Și din acestea vor fi multe de-a lungul anilor. Oameni care își vor spune poveștile și vor merge mai departe. Alții care ne vor binecuvanta cu înțelepciunea sau bunătatea lor și își vor urma drumul. Unii care ne vor lovi cu o greutate aproape imposibil de dus, dar ne vor învăța lecții de neprețuit. În timp ce altii ne vor ridica atunci când ne vom pierde speranța. Oamenii trecători scriu povești permanente în cartea vieții noastre. Și va trebui de fiecare dată să rupem o parte din suflet când drumurile noastre se vor despărți. Dar vom continua întotdeauna cu inima plină de credință pentru că alții le vor lua locul de fiecare dată. Pentru că oamenii buni nu rămân niciodată singuri. Pentru că viața nu e altceva decât o înșiruire de învățături, speranțe, planuri, iubiri, dezamăgiri, urcușuri și coborâșuri.

25.07.2021, 08:57
+niciun comentariu | 0 vizualizari
-----
*.......
Vezi tu, uneori se întâmplă să găsești fără să cauți un semafor, un vis, o soluție, un om. Așa. Din senin. Când (te) aștepți mai puțin. De fapt, când nu aștepți deloc. E momentul de ,,acum\" care surprinde. Ai timp doar să te miri, să clipești, să-ți ții respirația câteva clipe, ca mai apoi să expiri lent, profund, găsind cerul, tot fără să-l cauți. Oameni. Când se întâmplă să se întâlnească, oamenii se cunosc, se recunosc din alte vieți, alte povești, își amintesc culorile zâmbetelor, tremurul gândurilor, ritmul inimilor, nu le uită niciodată căci le au tatuate în ADN. Explozie de fericire. Când se privesc în ochi, secundele îngheață, iar dorul oftează. Știi ce își spun doi oameni când se (re)găsesc? Că au avut noroc să traverseze în acea zi o anumită stradă, să caute în mulțime o pereche de ochi, să coboare cu o stație mai devreme din autobuz, și numai zeii zâmbesc în bărbi, ei știu că nimic nu este întâmplător în lumea oamenilor muritori. Nici măcar când se întâmplă, ei, oamenii.

15.07.2021, 22:21
+niciun comentariu | 5 vizualizari
-----


1/1

Pagina personala
Autentificare
Intra in comunitate