Mesaj public:

avatar iepurash: .iep.......cli.......iep.


bestwap.ro
Blogul membrului:
+ sweetlady1984

ultima pagina»

*.....
Ceea ce nu trăim la timp, nu mai trăim niciodată...la fel. Ceea ce amânăm astăzi, va deveni poate o situație fără ieșire mâine. Fericirea pe care ne-o refuzăm acum s-ar putea să nu fie rambursabilă, iar noi să rămânem cu regretul că nu am trăit mai mult clipa aceea ce ni se oferise. Lucrurile pe care nu le facem azi, de teama că am putea ieși din ritmul nostru ar putea să fie tocmai cele care ne-ar schimba viața... dacă le-am da o șansă. Întrebările și nelămuririle din interiorul nostru vor fi acolo și mâine și poate și după aceea. Doar pentru că ne împiedicăm de ele ca azi să nu trăim frumos, nu înseamnă că le vom găsi soluții. Dimpotrivă, ele ne vor întuneca și petecul frumos de cer pe care-l purtăm în suflet. Ceea ce ne refuzăm azi, ceea ce alegem să nu trăim, zâmbetele pe care le filtrăm mereu prin prisma problemelor, bucuria lucrurilor mărunte care este întotdeauna umbrită de ceea ce pare mai important, ele toate ne vor lăsa cu un gol în suflet. Și asta nu mai târziu de mâine. Da, mâine când te vei privi în oglindă și de acolo te vor privi înapoi doi ochi fără strălucire, ai să realizezi că puteai mai mult azi, că lucrurile ar fi trebuit să fie altfel. Azi și acum, mai poți să le schimbi. Scoate la lumină cerul din tine și lasă povara zilei de mâine... pentru mâine.

ieri, 12:33
+niciun comentariu | 2 vizualizari
-----
*4U
Ai crezut ca m ai citit, dar, nu ai trecut nici de copertă.

15.08.2022, 10:08
+niciun comentariu | 1 vizualizari
-----
*.....
În grabă. Așa sunt relațiile interumane astăzi. Fie că este vorba de prietenie sau de dragoste, mi se pare că la prima ceartă, la prima neînțelegere, la primul cuvânt imperfect, este atât de ușor să te întorci și să pleci, fără să te obosești măcar să încerci să-l înțelegi pe celălalt. Pentru a căuta clarificări. Grabă. Ca albinele lucrătoare ocupate să treacă la următoarea floare și la următoarea.

12.08.2022, 16:00
+niciun comentariu | 2 vizualizari
-----
*.....
\"Dragostea nu doare... Poate singurătatea,sau dor visele și cuvintele,poate doare sufletul și așteptarea.....dar dragostea nu doare.\"

11.08.2022, 20:33
+niciun comentariu | 0 vizualizari
-----
*Jumatatii mele....
Dacă vrei să mergi în aceeiaşi direcţie cu cineva, potriveşte-ţi pasul după sufletul lui şi veţi ajunge împreună oriunde vă va purta destinul! Şi dacă vrei ca această călătorie să dureze, priveşte-i faptele şi nu asculta vorbele. Omul când oboseşte, spune vrute şi nevrute. Şi la tristeţe la fel. Ascultă-l şi pansează-i rănile cu iubirea ta, cu înţelegerea. Dacă oboseşti, că toţi obosim, nu ceda. Nu pleca! Nu rupe! Ia-l de mână şi aşezaţi-vă undeva preţ de o vreme. Odihneşte-te şi apoi, luaţi-o de la capăt. Nu toate apele pe care veţi naviga vor fi liniştite. Apele liniştite nu duc nicăieri. Înarmează-te cu răbdare, cu înţelepciune şi fă faţa valurilor. Priviţi în aceeiaşi direcţie. Când el ridică ancora, tu ţine cârma. Fiţi o echipă, chiar şi când lucrurile nu par să meargă bine, sau cum îţi doreşti. Nu e important câte ape aţi străbătut sau cum ci că aţi ajuns la mal, împreună! Că nu aţi eşuat. Că nu aţi schimbat bărcile. Nu lua deciziile la momente de cumpănă şi durere ci la linişte. La umbra sufletului şi a lui Dumnezeu. Acolo toate sunt clare. Pune pasul şi ia-o la suflet! Aşa se fac călătoriile în viaţă când iubeşti cu toatã ființa. Viața e unicä , inegalabilä şi ireversibilã .

10.08.2022, 14:57
+2 comentarii | 10 vizualizari
-----

inainte»
1/6

Pagina personala
Autentificare
Intra in comunitate