Mesaj public:

avatar nufaras1: .somn.


bestwap.ro
Blogul membrului:
+ sweetlady1984

ultima pagina»

*.....
\"Renunți într-o zi la a-ți mai face planuri cu oamenii, când nu-ți mai permiți luxul de a investi așteptări și încredere în incertitudini și necunoscut. Rămâi tot mai dependenta de tine, ușor însingurata în golul lăsat de renunțări, privind cum lumea din afară se rostogolește mai mult spre depărtare decât spre apropiere.\"

ieri, 18:00
+niciun comentariu | 1 vizualizari
-----
*........
\'\'Oamenii speciali apar atunci când ai nevoie de ei. Niciodată întâmplător. Atunci când nu ai avut cea mai bună zi, la sfârşitul ei, sufletul ţi se luminează într-un zâmbet larg. Pentru că, undeva, la un capăt de fir, este un omuleţ care reuşeşte el ştie cum, să-ţi ia toate neliniştile cu mâna. Îţi picură în suflet mai mult optimism decât credeai, te înţelege şi-ţi spune exact cuvintele de care aveai nevoie, chiar dacă nu ai apucat să-i mărturiseşti nimic. Nu ştii cum de se întâmplă asta, dar nici nu-ţi pasă. Te bucuri. Pur şi simplu te bucuri. Şi mulţumeşti celui care a făcut posibilă această întâlnire a ta cu acel om minunat. Cuvintele sunt mici ca să-i spui ceva. Dar inima ta simte. Şi asta e tot ce contează. Sunt oameni care fac ei cum fac şi-ţi intră în cele mai adânci cămăruţe ale sufletului şi le fac să strălucească. Iar pentru mine acest lucru contează enorm! Pentru că sunt foarte rari cei care au mai reuşit asta. Fiindcă uneori o voce caldă şi câteva cuvinte simple, dar ieşite din suflet sunt tot ce-ţi trebuie şi... fac minuni! Mulţumesc, om drag! \'\'

14.05.2022, 09:40
+niciun comentariu | 2 vizualizari
-----
*.....
O nouă zi! Iar eu sunt un om nou, o nouă femeie. Căreia, sincer, i-a ajuns! Nu mai vrea dor, nu mai vrea lacrimi. Vrea doar o viață frumoasa în sufletul ei. Vrea aer. Vrea demnitate. Astăzi fac un pariu cu mine că cineva îmi va ghici dimensiunea de la ,,inel\" și mă va lua. Ma va lasa să îi fiu perfecțiune, să îi fiu tot. Pariez pe fericirea mea. Totul sau nimic. Nimic deja am, deci îmi mai rămâne doar totul.

09.05.2022, 07:56
+niciun comentariu | 3 vizualizari
-----
*.....
,,Sunt a dracului și am pretenții! De ce să mă ascund după deget și să pretind că toate moliile pot ajunge niște fluturi frumoși? Nu pot. Nu spun că sunt vreo prețioasă, dar nici nu accept orice ambalaj frumos decorat lângă mine. Nu mă înțelege greșit, îmi plac bărbații frumoși. Îmi place să-i privesc și cam atât. Dacă totul se ruinează odată ce respectivul deschide gura, prefer s-o țină închisă și să rămână un bărbat frumos și atât. Accept o minte bine înfiptă în realitate, un bărbat care atunci când vorbește dă valoare cuvintelor pe care le spune și nu vorbește doar de dragul de-a vorbi. Ador bărbații care știu ce vor de la viață, care au în față un viitor promițător, dar care nu uită de unde au plecat și cât de greu le-a fost drumul până la destinație. Nu accept mai puțin decât valorez! M-am săturat să încerc să acord șanse unora care așteaptă doar un culcuș cald alături de-o femeie și-n rest, nu știu în ce direcții să mai alerge și după altele. De ce să risc să pierd un bărbat care poate că mă așteaptă de atâta vreme pentru unul care nu cunoaște valoarea femeii din fața lui? De ce să pierd timp printre nepotriviți când completarea mea e pe cale să mă întâlnească? Da, mă, sunt singură pentru că sunt a dracului și nu mă încurc cu unii care vin să mă caute doar pentru a-și mai adăuga pe listă încă o cucerire și pentru a-și hrăni egoul. Am ajuns să mă cunosc și sunt mândră de ceea ce pot oferi. Valoarea unei femei este dată de bărbatul din viața ei, așadar voi accepta fix atât cât merit. Nici mai mult, nici mai puțin, ci fix atât cât mi-e dat să am!\"

02.05.2022, 09:56
+2 comentarii | 9 vizualizari
-----
*.....
De cate ori n-ai ridicat receptorul crezand ca-l vei auzi la capatul celalalt? Nu depinde mereu de noi ca viata sa fie asa cum ne-am dorit, avem si vina noastra pentru neimplinirile, greselile, iluziile desirate pe cate-un vis ce se destrama la primul vant mai zdravan. Nu ma suna! Nu doar ca mi-am schimbat numarul de telefon, dar si \"pozitia\" sufletului e-acum sub un alt soare!

27.04.2022, 08:32
+niciun comentariu | 1 vizualizari
-----

inainte»
1/2

Pagina personala
Autentificare
Intra in comunitate