Castigatorii Premiului de la ora 21 sunt: lucyan (10.000+), vasi4flori4ever (8.000+) si brumous (7.000+)!
depune mesajMesaj public:

avatar lci_: .s.


Stirile zilei

ultima actualizare: azi, 21:47:07

Secretele caselor arhaice din Ținutul Pădurenilor, clădite din lemn pentru a rezista iernilor grele VIDEO
Micile sate ale pădurenilor, de pe culmile Munților Poiana Ruscă, sunt înfrumusețate de o mulțime de case vechi de peste un secol, ridicate din lemn și bine conservate, deși unele au rămas nelocuite de generații
azi, 21:35:10

Israelul a promis că va furniza Ucrainei un sistem de alertă pentru rachete și drone. E luat în calcul și scutul Iron Dome
Ministrul Apărării Oleksii Reznikov a declarat în timpul unei conferințe de presă la Kiev, la 5 februarie, că Israelul a promis să furnizeze Ucrainei un sistem de alertă pentru rachete și drone.
azi, 21:29:32

Povestea forțelor speciale ucrainene secrete care duc războiul în curtea lui Putin: „E foarte ușor să trecem granița”
Un dialog șocant cu trei membri ai Batalionului Bratstvo dezvăluie detalii din misiunile lor. Este vorba despre un grup de voluntari ai forțelor speciale ucrainene, care duc lupta împotriva Rusiei dincolo de liniile de front. Kievul și guvernele occidentale neagă existența lor.
azi, 21:16:07

Tiruri asupra unui elicopter ONU în Republica Democratică Congo. Un mort şi un grav rănit
Aparatul a fost ţinta tirurilor în jurul orei locale 15:00 (12:00 GMT) în timp ce zbura spre Goma, capitala provinciei Nord-Kivu, unde a reuşit în cele din urmă să aterizeze, potrivit
azi, 21:03:56

30 de persoane blocate în zăpadă în staţiunea Păltiniş au fost salvate de salvamontişti
Pompieri militari, jandarmi montani şi salvamontişti au luat parte duminică seara la evacuarea unui număr de 30 de persoane, de la o cabană din zona Şanta, aflată la ieşirea din staţiunea Păltiniş.
azi, 20:58:19

Red Bull Oslea Hike & Ride, pentru profesioniști și amatori: „O competiție unică în România, care combină condiția fizică cu partea tehnică“
Înainte de a se întrece cu ceilalți pentru a scoate cel mai bun timp, participanții se confruntă cu propriile limite, dar mai ales cu Masivul Oslea.
azi, 20:56:52

Americanii încearcă să recupereze rămășițele balonului de spionaj al Chinei
Mai multe nave ale Marinei SUA și ale Gărzii de Coastă au fost trimise în largul coastei statului Carolina de Sud, unde scafandrii încearcă să recupereze rămășițe din presupusul balon de spionaj al Chinei.
azi, 20:51:56

România, corigentă la relații internaționale și diplomație. Analiza unui profesor de la Oxford despre eșecul Schengen
Profesor de diplomație la Universitatea Oxford, Corneliu Bjola analizează pentru „Adevărul” șansele țării noastre de a intra în Schengen și explică ce ar trebui făcut pentru a nu risca un nou eșec.
azi, 20:33:35

Aylin Cadîr, actriță: „Faptul că fac parte dintr-o minoritate m-a ajutat în carieră, oamenii m-au ținut minte mai ușor“ | INTERVIU
Aylin Cadîr s-a remarcat prima dată în adolescență, când făcea parte din formația Pops – numele aparte și figura exotică au cucerit publicul, iar mai târziu, i-au rezervat și roluri speciale în teatru.
azi, 20:16:55

Taxa de solidaritate, mărul discordiei dintre PSD și PNL. Ce își reproșează cele două partide
Marile partide ale Coaliției au reînceput disputele pe tema impunerii unei taxe care să fie aplicată companiilor cu venituri foarte mari, PSD pretextând că așa ar putea să scadă impozitarea muncii, în timp ce PNL arată că măsura ar duce la o explozie a prețurilor.
azi, 20:02:57

inainte»
1/12904

sari la paginaAcasa