Castigatorii Premiului de la ora 21 sunt: cosmyn_coco (10.000+), costyn01 (8.000+) si ankkkkka (7.000+)!
depune mesajMesaj public:

avatar nufaras1: G


Stirile zilei

ultima actualizare: azi, 21:42:00

SUA, ajutor militar de 1,1 miliarde de dolari pentru Kiev
Pentagonul a anunţat miercuri un nou ajutor militar suplimentar de 1,1 miliarde de dolari pentru Ucraina, sub formă de comenzi de armament din partea industriei de apărare a SUA.
azi, 21:27:26

S-a scurs peste jumătate din gazul din conductele Nord Stream
Peste jumătate din gazul aflat în gazoductele Nord Stream 1 şi 2, avariate de un presupus sabotaj în Marea Baltică, s-a scurs deja în atmosferă, au anunţat miercuri autorităţile daneze, relatează AFP.
azi, 21:19:41

Sfinxul şi Babele aparțin județului Dâmbovița: decizia instanței, după 7 ani de proces
Preşedintele Consiliului Judeţean (CJ) Dâmboviţa, Corneliu Ştefan, a anunţat, miercuri, câştigarea definitivă în instanţă a procesului cu judeţul Prahova privind linia de hotar dintre cele două judeţe în zona Platoului Bucegi, disputa vizând inclusiv monumentele naturale Babele şi Sfinxul.
azi, 21:05:18

Roger Waters, declarat „persona non grata“ la Cracovia, pentru poziția pro-Rusia
Oraşul Cracovia l-a declarat miercuri pe muzicianul englez Roger Waters, cofondator al grupului rock Pink Floyd, "persona non grata" pentru declaraţiile sale considerate prea indulgente faţă de războiul din Ucraina.
azi, 21:02:59

Învățătoare din București, înregistrată țipând la elevi: „Analfabetă! Ești varză! Școală îți trebuie, nu înot!”
Mama unui copil de la Școala nr. 79 din București o acuză pe învățătoare că își umilește și jignește constant elevii. Aceasta a adunat și înregistrări audio în care dascălul ridică tonul la copii și îi face „analfabeți” sau „mincinoși”.
azi, 20:50:52

Acer lansează turneul de eSports EMEA Predator League 2022 pentru fanii Rocket League
Acer a anunțat turneul EMEA Predator League 2022 la care poți concura indiferent de nivelul de calificare în partide de Rocket League, în popularul mod 3 vs 3.
azi, 20:48:15

Norvegia va desfășura forțe armate pentru a-și proteja instalațiile de petrol și gaze
Norvegia va desfășura forțe armate în apropierea sondelor sale de gaze naturale și petrol ca urmare a presupusului sabotaj ce ar fi dus la exploziile gazoductelor Nord Stream în apele suedeze și daneze, a declarat miercuri prim-ministrul țării nordice.
azi, 20:43:08

Noi câștiguri teritoriale pentru forțele ucrainene, în estul regiunii Donețk VIDEO
Forțele ucrainene au înregistrat noi câștiguri în estul regiunii Donețk, potrivit unor înregistrări video geolocalizate pe rețelele de socializare și rapoartelor unui blogger militar rus din zonă.
azi, 20:20:39

CFR Călători are vagoane și locomotive vechi și de 40 de ani. Modernizarea lor costă un miliard de lei
Pentru că materialul rulant al CFR Călători este foarte vechi, Ministerul Transporturilor și Infrastructurii (MTI) vrea să investească un miliard de lei pentru modernizarea a zeci de locomotive, dar și a peste 130 de vagoane de pasageri.
azi, 20:11:33

Atacul asupra Nord Stream: ipotezele sabotajului. Cele două certitudini
Teza „sabotajului” este puternic privilegiată pentru a explica scurgerile spectaculoase de gaze din gazoductele Nord Stream 1 şi 2 în Marea Baltică.
azi, 20:08:02

inainte»
1/11561

sari la paginaAcasa