Mesaj public:

avatar himera: .prosti.


Stirile zilei

ultima actualizare: azi, 04:39:51

Un om fără adăpost a găsit 300.000 de euro într-un aeroport din Paris
Un bărbat a dat peste două valize pline cu bani după ce s-a sprijinit de o uşă de pe aeroportul Charles de Gaulle din Franţe. Potrivit forţelor de ordine, acesta ar fi fost o persoană fără adăpost, relatează BBC.
azi, 04:18:22

VIDEO De ce femeile aleg să tacă după o agresiune sexuală. Concluzia cutremurătoare a unui studiu
Ca sociolog şi psiholog, Inés Hercovich a studiat ani buni discriminarea femeilor şi agresiunea sexuală. A căutat explicaţii pentru faptul că jumătate dintre femeile abuzate refuză să vorbească despre viol. Într-o prelegere TED din America de Sud, în septembrie 2015, ea prezenta concluziile unui studiu de-al său.
azi, 04:12:45

FOTO Piaţa Sfatului, în imagini de arhivă. Cum arăta punctul zero al Braşovului în urmă cu un secol
Piaţa Sfatului este simbolul Braşovului. Este locul unde au loc toate evenimentele importate, este atracţia turistică numărul unu a municipiului. În trecut Piaţa Sfatului era locul de întâlnire al negustorilor, dar şi locul unde se împărţea dreptatea.
azi, 04:11:05

FOTO Documente de marcă din Războiul de Independenţă de la 1877-1878. Cum era schiţată linia frontului şi care erau ordinele trasate
Documente valoroase de la Războiul de Independenţă din 1877-1878 au fost strânse de Arhivele Naţionale într-o colecţie ce redă aspecte din confruntarea armată.
azi, 04:09:13

Ceaiuri care te scapă rapid de tuse. Cele mai eficiente plante pentru afecţiunile respiratorii
Cele mai eficiente tratamente pentru tuse sunt plantele, iar pătlagina este prima pe lista ceaiurilor minune. Leacurile naturale nu numai că sunt eficiente în calmarea afecţiunilor bronşice, dar cresc şi imunitatea.
azi, 04:03:58

Produsele-minune din anii interbelici împotriva căderii părului şi mătreţii. Cum erau promovate specialităţile Sebol
În anii dintre cele două războie mondiale, Laboratorul Vorel de la Piatra Neamţ era între cele mai moderne din ţară, firma purtând denumirea „Farmacia Vorel - Laborator chimico-farmaceutic”.
azi, 04:01:14

O piaţă din Centrul istoric va purta numele Regelui Mihai I. Aici se află vila lui Petru Groza
O piaţetă din Deva se va numi a Regelui Mihai I. Aici se află sediile unora dintre cele mai importante instituţii din municipiu.
ieri, 21:53:50

Surse: Ce ascunde trocul PSD-UDMR care a omorât democraţia în Parlament
Coaliţia PSD-ALDE a modificat pe fugă Regulamentul Camerei Deputaţilor astfel încât a pus de două ori pumnul în gura Opoziţiei. Totul pentru voturile UDMR, fără de care riscă să piardă majoritatea în primăvară. Surse politice au declarat pentru „Adevărul“ că PSD a căzut de acord ca maghiarii să primească mai multe drepturi în domeniul educaţiei, iar UDMR va fi loială social-democraţilor şi la anul. Legile Justiţiei au fost doar un hop de moment
ieri, 20:49:32

Split TVA a fost adoptată de Camera Deputaţilor. Proiectul de lege merge la Iohannis pentru promulgare
Ordonanţa de urgenţă a Guvernului privind plata defalcată a TVA, în formă modificată, a fost adoptată de Camera Deputaţilor, urmând să fie trimisă la preşedintele Klaus Iohannis pentru promulgare.
ieri, 20:10:15

Cele mai ieftine destinaţii din Europa pe care le poţi vizita iarna aceasta
După toate festivităţile lunii decembrie, o mică escapadă europeană pare a fi antidotul perfect împotriva depresiei post-sărbători. Destinaţiile europene în afara sezonului sunt cea mai bună idee pe care aţi avut-o vreodată. Zborurile sunt accesibile, cazarea este redusă şi tot ce doriţi să vizitaţi este încă acolo, fără aglomeraţia de peste vară.
ieri, 20:03:25

inainte»
1/6186

sari la paginaAcasa