Mesaj public:

avatar aripi_de_vise: .ura..ura.bine ca am reusit sa iau.Ca mai am 100 de nik sa joc.lol3.


Stirile zilei

ultima actualizare: azi, 09:13:19

Prognoza meteo: cum va fi vremea până în iunie. Cât de cald se face în mai şi unde va ploua cu găleata în prima lună de vară
Ne aşteaptă o vreme frumoasă în următoarele trei luni, dar cu ploi abundente în majoritatea regiunilor, în special în mai şi iunie. Pentru prima lună de vară, meteorologii estimează temperaturi ridicate, de 22 de grade, în Muntenia şi Oltenia.
azi, 07:22:26

Un an fără Cruyff. Citate memorabile lăsate în urmă de olandez: "De ce să nu baţi un club mare? N-am văzut până acum un sac de bani care să dea gol!"
Pe 24 martie 2016 vestea morţii lui Johann Cruyff a cutremurat lumea. Fostul mare fotbalist olandez a plecat pe lumea cealaltă la numai 68 de ani răpus de un cancer la plămâni.
azi, 06:30:37

VIDEO Messi salvează Argentina. Campioana Americii de Sud, în pericol să rateze Mondialul din Rusia 2018
Preliminariile pentru Mondialul din Rusia au programat o nouă etapă în America de Sud, acolo unde lucrurile sunt destul de complicate.
azi, 06:14:52

Studiu despre legătura dintre emoţii şi limbajul licenţios: înjurăturile sunt mai mult decât o lipsă de igienă lingvistică
Cercetătorii de la Universitatea Keele din Marea Britanie au explorat legătura dintre limbajul licenţios şi emoţii. Concluzia la care a ajuns a fost că înjurăturile reprezintă mai mult decât o lipsă de igienă lingvistică şi arunca o nouă lumină asupra dezbaterii privind considerarea înjurăturilor ca fiind un mod acceptabil de exprimare a emoţiilor.
azi, 05:59:10

Lucruri pe care nu trebuie să le faci atunci când vizitezi o ţară străină
Site-ul „Bright Side“ a întocmit o listă a lucrurilor de care trebuie să ţinem cont că sunt interzise în anumite ţări ale lumii şi care, dacă sunt făcute, ar aduce probleme.
azi, 05:58:04

10 biserici stranii din România. Unde se află cele mai neobişnuite aşezăminte de rugăciune, devenite celebre în lume
Numeroase biserici din România impresionează prin frumuseţea lor, însă unele dintre ele oferă vizitatorilor lor detalii nemaiîntâlnite. Printre bisericile „ciudate” din România se numără cea de la Densuş, ridicată din ruine ale monumentelor din Sarmizegetusa, şi biserica din Săpânţa, înaltă de peste 75 de metri.
azi, 05:57:07

Cât de riscant poate fi antiperspirantul. Paradoxal, nu este recomandat tocmai în cazuri de transpiraţie excesivă
Hiperhidroza, sau transpiraţia abundentă, este o afecţiune extrem de neplăcută, iar efectele ei se transpun direct în viaţa socială a persoanei afectate. O persoană care transpiră abundent va fi izolată în societate, evitată la locul de muncă, iar singura soluţie este prezenţa la medic, care va prescrie un tratament sau chiar o intervenţie chirurgicală.
azi, 05:56:39

Ce i-a cerut Ştefan cel Mare fiului Bogdan în ultimele clipe de viaţă. Teoria conform căreia i-ar fi cerut să închine Moldova turcilor
Cronicarul Ion Neculce sugerează în „Letopişeţul Ţării Moldovei” că domnitorul Ştefan, aflat în ultimele momente ale vieţii sale, i-a lăsat un testament politic urmaşului său la tron.
azi, 05:56:09

Cum să prepari cea mai simplă şi gustoasă ciorbă de salată verde, ca la mama acasă
Ciorba de salată este o mâncare ce ne aduce aminte de anii copilăriei, fiind una dintre favorite pentru mulţi dintre noi. Este o ciorbă foarte versatilă şi permisivă, reţetele variind în funcţie de zonă.
azi, 05:55:39

Lipsa de civilizaţie în saunele din România. Administratorii se plâng că oamenii nu fac duş înainte şi după, intră în şlapi şi fără prosop
Înainte şi după saună este obligatoriu să faceţi duş. Nu se intră cu şlapi şi trebuie să aveţi tot timpul un prosop. Specialiştii recomandă să se stea maxim 15 minute.
azi, 05:55:06

inainte»
1/4158

sari la paginaAcasa
1. Imbracaminte sport Champion cu reducere de pana la 81%. Preturi de la 59,90 lei. Transport gratuit pentru orice comanda. Vezi aici lista. - vezi detalii pe FashionUP!

2. Lego? Lichidari de stocuri la sute de seturi de constructie Lego! Pana la 50% reducere! - vezi detalii pe eMag

3. Super reduceri la articolele fashion! Transport si retur gratuit! Pana la 70% la reducere. - vezi detalii pe eMag

4. Peste 10.000 de carti pana la 9.99 lei pentru toate varstele si toate buzunarele. Vezi aici cartile. - vezi detalii pe eMag

5. Tot ce-ti doresti in materie de make-up, cu reduceri de toata frumusetea! Pana la 50% reducere la articolele pentru machiaj. - vezi detalii pe eMag