Mesaj public:

avatar burlacu7: Buna caut doamna urata grasa si bogata astept oferte


Stirile zilei

ultima actualizare: azi, 19:41:40

Reportaj. Codul de procedură penală naşte tensiuni în stradă, Viorica Dăncilă îndeamnă la unitate
Miercuri la ora 13.00, premierul Viorica Dăncilă urma să prezinte Parlamentului stadiul procesului de pregătire a României pentru preluarea preşedinţiei Consiliului Uniunii Europene. Cu 30 de minute peste ora stabilită, prim-ministrul a intrat în sală, însoţită de liderii celor două Camere ale Parlamentului, Liviu Dragnea şi Călin Popescu Tăriceanu, şi şi-a început rapid discursul. În parelel, însă, în stradă creşteau tensiunile.
azi, 19:39:15

Statul vrea să împrumute 4 miliarde de lei de la populaţie. Teodorovici, ironii la adresa celor din Piaţa Victoriei: Poate cumpără şi dânşii titluri de stat
Ministrul Finanţelor Eugen Teodorovici a făcut miercuri glume la adresa jurnaliştilor şi protestatarilor aflaţi în Piaţa Victoriei în timp el anunţa lansarea emisiunii de titluri de stat pentru populaţie în cadrul programului Tezaur, ediţia Centenar.
azi, 19:30:48

Cerbul de Aur 2018: încep înscrierile pentru Concursul internaţional de interpretare. Ce premii se vor acorda
Pregătirile pentru Festivalul Cerbul de Aur, ediţia 2018, au intrat în linie dreaptă: astăzi, 20 iunie, încep înscrierile pentru Concursul internaţional de interpretare.
azi, 19:29:52

Elevi de nota 10 la Capacitate. Experienţa participării la concursuri şcolare hotărâtoare pentru rezultatele obţinute
Trei elevi de clasa a VIII-a din judeţul Vâlcea au obţinut în acest an nota 10 la ambele materii la Evaluarea Naţională. "Adevărul" vă prezintă părerile acestora în ceea ce priveşte primul examen al vieţii, dar şi cum anume au reuşit să aibă o astfel de performanţă.
azi, 19:20:40

Tăriceanu, despre protestul din Parlament: Aceste manifestări sunt de tip fascist. Aşa a început fascismul şi totalitarismul în Europa
Călin Popescu Tăriceanu a declarat miercuri că protestul spontan din Parlament reprezintă o manifestaţie fascistă, afirmând că „aşa a început fascismul şi totalitarismul în Europa". Tăriceanu a mai susţinut că acţiunea îi aminteşte de anul 1990, când organizaţiile de tineret din PNL şi PNŢCD au solicitat o întâlnire cu noua conducere a puterii instalate la Bucureşti, iar în Piaţa Victoriei au fost aşteptaţi de contramanifestanţii FSN.
azi, 19:17:23

Actriţa Eva Longoria, în vârstă de 43 de ani, a născut primul ei copil. Ce nume va avea FOTO
Actriţa Eva Longoria, în vârstă de 43 de ani, a născut primul ei copil, un băieţel căruia i-a pus numele Santiago Enrique.
azi, 19:12:57

KMG, proprietarul Rompetrol, va extinde reţeaua de benzinării şi va construi o centrală de cogenerare la Petromidia
Kazahii de la KazMunaiGaz, proprietarii Rompetrol, vor continua să investească în sectorul energetic românesc, urmând să extindă reţeaua de benzinării pe piaţa locală şi să construiască o centrală de cogenerare pe platforma Petromidia, scrie Agerpres.
azi, 19:02:29

Ieşenii protestează faţă de modificarea legilor justiţiei. Oamenii s-au strâns în centrul oraşului
Ieşenii nemulţumiţi de votul din Camera Deputaţilor, de luni seară, privind modificarea Codului de Procedură Penală sunt în Piaţa Unirii.
azi, 19:02:01

Preşedintele Organizaţiei Oamenilor de Afaceri liberali cere demisia parlamentarilor PSD care au lovit şi îmbrâncit jurnalişti
Preşedintele Organizaţiei Oamenilor de Afaceri liberali din Bucureşti, Hilde Brandl, a cerut demisia parlamentarilor PSD care au făcut miercuri scut în jurul liderului social-democrat, Liviu Dragnea, îmbrâncind şi lovind astfel mai mulţi jurnalişti. „Este inadmisibil ca într-o democraţie jurnaliştii să fie loviţi şi abuzaţi de politicieni chiar pe holurile Parlamentului”, a precizat Brandl într-un comunicat de presă.
azi, 18:56:45

Rulouri delicioase din vinete, reţetă recomandată de chef Joseph Hadad
Preparatul delicios şi aromat pe care chef Joseph Hadad îl recomandă are la bază legumele şi este perfect pentru zilele de vară. Rulourile de vinete umplute cu legume şi sos de roşii se prepară extrem de uşor, fiind gata în doar 30 de minute.
azi, 18:29:22

inainte»
1/7608

sari la paginaAcasa