Mesaj public:

avatar olteanul44: Ce femeie vrea paro?


Stirile zilei

ultima actualizare: azi, 19:22:42

Dan Barna: Florin Cîţu nu mai are din acest moment susţinerea USR-PLUS. Revocarea lui Vlad Voiculescu aruncă coaliţia într-o criză majoră
Copreşedintele USR-PLUS Dan Barna a cerut miercuri o întâlnire „de urgenţă” cu liderul PNL Ludovic Orban şi liderul UDMR Kelemen Hunor pentru „a retrage sprijinul pentru Florin Cîţu”. Barna subliniază că revocarea din funcţie a ministrului Sănătăţii Vlad Voiculescu s-a făcut fără consultarea USR-PLUS şi că decizia „aruncă coaliţia de guvernare într-o criză majoră”.
azi, 15:20:17

VIDEO Florin Cîţu, despre revocarea lui Vlad Voiculescu: Coaliţia nu a fost constituită în jurul unor persoane
Premierul Florin Cîţu a avut miercuri o scurtă declaraţie în care şi-a motivat revocarea lui Vlad Voiculescu din funcţia de ministru al Sănătăţii. „Pentru a mă asigura că încrederea în instituţiile statului rămâne, am decis azi să fac o modificare la vârful ministerului Sănătăţii”, a subliniat Cîţu.
azi, 13:04:40

Florin Roman, despre demiterea lui Voiculescu: Nu a înţeles că în guvern se joacă în echipă, nu la individual compus
Deputatul PNL Florin Roman afirmă că Vlad Voiculescu, revocat din funcţia de ministru al Sănătăţii, nu a înţeles ca în Guvern „se joaca in echipă, nu la individual compus, pe reţele de socializare". „Coaliţia de dreapta merge mai departe. O ţară şi o guvernare responsabilă nu se împiedică într-o persoană, indiferent de numele ei”, susţine el.
azi, 13:01:07

Klaus Iohannis a semnat decretul de revocarea din funcţia de ministru al Sănătăţii a lui Vlad Voiculescu
Preşedintele Klaus Iohannis a semnat miercuri decretul de revocare a lui Vlad Voiculescu din funcţia de ministru al Sănătăţii.
azi, 12:44:55

USR îl susţine pe Adrian Wiener pentru a prelua portofoliul Sănătăţii, soluţie neacceptată de PLUS
USR îl susţine pe Adrian Wiener pentru a prelua portofoliul Sănătăţii, rămas vacant după revocarea lui Vlad Voiculescu, soluţie neacceptată, însă, de PLUS, care nu a avansat încă o propunere. Conducerile celor două formaţiuni se reunesc în această după-amiază.
azi, 12:18:25

Cioloş, despre revocarea lui Vlad Voiculescu: Absolut inacceptabil
Copreşedintele USR-PLUS Dacian Cioloş a reacţionat miercuri după ce premierul Florin Cîţu l-a revocat din funcţia de ministru al Sănătăţii pe Vlad Voiculescu. „Absolut inacceptabil”, a subliniat Cioloş, care a adăugat apoi că Alianţa USR-PLUS va decide în şedinţa de astăzi următorul pas.
azi, 12:11:29

Kelemen Hunor, despre revocarea lui Voiculescu: Coaliţia trebuie să meargă mai departe. Ne-am asumat responsabilitatea pentru toată ţara
Vicepremierul Kelemen Hunor a declarat miercuri, după ce premierul Florin Cîţu l-a demis din funcţie pe ministrul Sănătăţii Vlad Voiculescu că „coaliţia trebuie să meargă mai departe”, precizând că alianţa „nu s-a format pentru un singur om”.
azi, 11:51:10

Oficial. Florin Cîţu l-a revocat pe Vlad Voiculescu din funcţia de ministru al Sănătăţii. Cine va asigura interimatul
Premierul Florin Cîţu a anunţat miercuri că i-a trimis preşedintelui Klaus Iohannis documentele de revocare a lui Vlad Voiculescu din funcţia de ministru al Sănătăţii. „Interimatul funcţiei va fi asigurat de Dan Barna, până la numirea unui nou ministru”, a mai anunţat Cîţu.
azi, 10:56:38

PressOne: Cine sunt cei 19 membri ai misteriosului Grup de Comunicare Strategică
O investigaţie PressOne dezvăluie identitatea tuturor celor 19 membri ai Grupului de Comunicare Strategică, entitatea care, de la finalul lunii februarie 2020, comunicarea despre evoluţia pandemiei în România.
azi, 10:49:56

Comisia juridică a Camerei a dat raport de admitere pe proiectul prin care agresorii vor fi monitorizaţi prin purtarea brăţărilor electronice
Comisia juridică a Camerei Deputaţilor a votat, cu unanimitate de voturi, raport de admitere pentru proiectului de lege prin care agresorii vor purta brăţări electronice care le vor monitoriza mişcările prin GPS, a anunţat senatoarea PNL Alina Gorghiu, una dintre iniţiatoarele proiectului.
ieri, 14:58:51

inainte»
1/11315

sari la paginaAcasa