Mesaj public:

avatar suava: O zi buna tuturor!


Stirile zilei

ultima actualizare: azi, 12:52:08

Maria Dragomiroiu, despre decizia ANAF de a impozita nunţile: Să nu se umble la lăutarii amărâţi care muncesc şi stau în picioare. Ei nu fură, muncesc FOTO
Interpreta de muzică populară Maria Dragomiroiu (63 de ani) a comentat pe marginea deciziei ANAF de a impozita prestatorii de servicii de la nunţi, o decizie care vizează şi cântăreţii.
azi, 12:50:42

Procurorii din dosarul „Jandarmeriei”, anchetaţi de Inspecţia Judiciară
nspecţia Judiciară efectuează verificări pe numele procurorilor militari Gheorghe Cosneanu, Codruţ Mihalache şi Bogdan Pârlog, aceştia fiind cercetaţi pentru încălcarea dispoziţiilor privind repartizarea aleatorie a dosarului din 10 august, au confirmat.
azi, 12:32:24

Cristi Danileţ despre explicaţiile lui  Toader cu privire la OUG: Ordonanţa e adoptată luni, iar interpretarea ei se face duminică pe Facebook de către emitent ?!
Judecătorul Cristi Danileţ a comentat a comentat în termeni duri explicaţiile oferite de către ministrul Justiţiei, Tudorel Toader, duminică dimineaţa pe Facebook cu privire la prevederile ordonanaţei de urgenţă adoptate luni de către guvern.
azi, 12:06:15

Procesiune religioasă cu relicva Sfântului Papă Ioan Paul al II-lea, duminică în Capitală. Vor fi impuse restricţii de trafic
Aproximativ 1.500 de credincioşi sunt aşteptaţi duminică la procesiunea religioasă organizată de Arhidieceza Romano-Catolică de Bucureşti cu ocazia sărbătorii liturgice a Sfântului Papă Ioan Paul al II-lea, a cărui relicvă va fi purtată pe străzile din centrul Capitalei. Brigada Rutieră a impus şi restricţii de trafic începând cu ora 14.00.
azi, 10:34:50

Fostul judecător şi membru CSM Toni Neacşu, despre judecătorii Curţii Supreme în război cu Guvernul: „Au şanse reduse să câştige la CCR”
Fostul judecător şi membru al CSM, Adrian Toni Neacşu, susţine că judecătorii de la Curtea Supremă nu au nicio explicaţie logică pentru refuzul de a schimba modalitatea prin care se aleg completele de 5 judecători.
azi, 10:21:00

Băsescu îi răspunde lui Năstase: Acte oficiale demonstrează motivele de nelinişte ale omului care stă în Zambaccian, dar îşi ţine ouăle la Cornu
Traian Băsescu a răspuns, sâmbătă seara, atacului fostului premier Adrian Năstase, potrivit căruia fostul preşedinte al României „a vândut băncile şi industria românească”. În replică, liderul PMP a spus că „îşi asumă integral toate actele de guvernare în care a fost implicat” şi îl numeşte pe Năstase „un om chinuit de laşitate”, sugerând implicarea acestuia în „privatizarea PETROM”.
azi, 10:05:23

Ministerul Sănătăţii cumpără lapte praf în valoare de peste 12,4 milioane de lei de la Mediplus Exim
Ministerul Sănătăţii va plăti 12,421 milioane de lei (2,66 milioane de euro), fără TVA, pentru achiziţia de lapte praf pentru copii de la distribuitorul Mediplus Exim, parte din grupul A&D Pharma, potrivit unui anunţ publicat pe Sistemul Electronic de Achiziţii Publice (SEAP).
azi, 09:48:14

Toader: OUG e o lege civilă, nu penală, deci nu poate retroactiva
Ministrul Justiţiei, Tudorel Toader, precizează că OUG de modificare a legilor justiţiei este o lege civilă, nu penală şi prin urmare „nu poate retroactiva”. El precizează că cerinţa de vechime pentru PICCJ este incidentă procurorilor delegaţi, iar pentru viitor se va aplica tuturor celor care vor să lucreze în PICCJ.
azi, 09:01:22

FOTO Cum arată maşina de 100.000 de dolari pe care a primit-o Simona Halep pentru că este jucătoarea anului 2018
Simona Halep nu va juca la Turneul Campioanelor de la Singapore, dar a mers în oraşul asiatic pentru a-şi lua premiul cuvenit pentru parcursul din 2018.
azi, 07:03:44

RADET începe duminică seară probele la cald
RADET va începe duminică, de la ora 22.00, probele la cald, având în vedere că se anunţă temperaturi mai scăzute în perioada următoare. Regia precizează că probele se vor derula progresiv, însă asociaţiile de proprietari care doresc amânarea furnizării agentului termic pentru încălzire pot solicita acest lucru în scris.
azi, 06:47:41

inainte»
1/8297

sari la paginaAcasa