ionel_ionutz: Am invatat sa ofer. Nu fiindca am prea mult, ci pentru ca stiu cum este sa nu ai! ;)
depune mesajMesaj public:

avatar o_iluz1e: Bunatatea tineretii este ingereasca,cea a batranetii este dumnezeiasca ! :) .lov..dor.


Stirile zilei

ultima actualizare: azi, 21:58:05

Dăncilă a povestit detaliat cum a ajuns să-şi înfieze copilul: Nu este drept să intri cu bocancii murdari în viaţa cuiva. Nu o să fac o temă electorală
Premierul Viorica Dăncilă a povestit, la Antena 3, cum a ajuns să-şi înfieze copilul în urmă cu 29 de ani. „Copilul era abandonat, mama îl lăsase în spital. Nu vreau să o acuz pe această femeie. A fost într-o situaţie critică. Am văzut un ghemotoc mic, de patru zile, care plângea, parcă îşi striga disperarea. Mi-am dat seama atunci că acela era destinul meu“, a spus Dăncilă.
azi, 21:32:05

Vladimir Drăghia şi Giani Kiriţă revin la „Exatlon“. Ce misiune vor avea cei doi foşti coechipieri
Actorul Vladimir Drăghia (32 de ani) şi fostul jucător de fotbal Giani Kiriţă (41 de ani) se întorc în Republica Dominicană, dar de această dată cei doi foşti concurenţi „Exatlon“ vor avea o altă misiune în cadrul competiţiei.
azi, 21:27:23

Cine sunt beizadelele trimise de România la Bruxelles. Odrasle de foşti miniştri, şefi SIE şi judecători CCR sunt „experţii“ pentru preşedinţia UE
Reprezentanţa României de la Bruxelles este împânzită cu odraslele politicienilor români. Copii de foşti miniştri, parlamentari, şefi SIE şi magistraţi CCR au ajuns diplomaţi pe baza unui singur criteriu: numele părinţilor. Printre pile s-a strecurat şi fratele Irinei Tănase, iubita lui Liviu Dragnea.
azi, 21:09:46

PSD îl critică pe Iohannis: Nu trebuie să ne mai mirăm că străinii au o impresie proastă despre România, când însuşi primul om din stat îşi critică ţara
PSD susţine că „nu trebuie să ne mai mirăm că străinii au o impresie proastă despre România, când însuşi primul om din stat îşi critică ţara în faţa presei internaţionale“. Acesta este mesajul distribuit de PSD marţi seara pe Facebook.
azi, 21:09:39

Capital Economics: România s-a deplasat spre roşu pe harta vulnerabilităţilor. Taxa bancară afectează singurul sector care stătea bine
Situaţia României s-a înrăutăţit la capitolul cursului valutar pe harta vulnerabilităţilor economiilor emergente, produsă de analiştii Capital Economics în avanpremiera perioadei de „recorduri istorice” de depreciere ale leului, scrie cursdeguvernare.ro.
azi, 21:08:37

VIDEO Cum fac alţii educaţie financiară. Jamaica le explică cetăţenilor ţintirea inflaţiei în ritmuri de reggae
Banca centrală din Jamaica foloseşte o metodă atractivă şi cel puţin inedită pentru a face educaţie financiară în rândul cetăţenilor, explicându-le ce înseamnă ţintirea inflaţiei în ritmuri reggae.
azi, 20:22:12

VIDEO Eugen Teodorovici a livrat gargară şi la Bruxelles
Ministrul de Finanţe Eugen Teodorovici a dat dovadă de o prestaţie lamentabilă la Bruxelles, într-un moment în care România trebuia să îşi impună priorităţile pentru cele şase luni în care deţine preşedinţia Consiliului UE.
azi, 19:45:50

Un actor din „Stargate“ şi „Star Trek Voyager“ vine în România, la Comic Con
Organizatorii East European Comic Con, cel mai mare eveniment din estul Europei dedicat pasionaţilor de filme, seriale, jocuri video, cosplay şi nu numai, au anunţat primul actor invitat la cea de-a şaptea ediţie a evenimentului, care va avea loc la Romexpo în luna mai.
azi, 19:39:44

Topul celor mai scumpe camere de hotel din lume: pereţi din aur şi ferestre anti-glonţ, printre facilităţi FOTO
80.000 de dolari pe noapte. Atât costă închirierea celui mai scump apartament din toate timpurile. Este situat în Elveţia şi se întinde pe o suprafaţă de 18.000 de metri pătraţi.
azi, 19:35:31

Cine sunt prezentatorii spectacolelor Eurovision România 2019
TVR a anunţat cine sunt vedetele care vor fi gazdele show-urilor Selecţiei Naţionale Eurovision 2019, care încep pe 27 ianuarie.
azi, 19:24:00

inainte»
1/8812

sari la paginaAcasa