Mesaj public:

avatar p3t3r: Yhaahaa


Stirile zilei

ultima actualizare: azi, 02:48:51

Un bărbat îmbrăcat în pirat dat dispărut după ce plecase cu o hidrobicicletă a fost descoperit mort
Un bărbat îmbrăcat în pirat, care a dispărut duminică după ce a plecat cu o hidrobicicletă către Insula Shell pentru a vedea apusul, a fost descoperit mort în apele Crystal River, Florida.
azi, 01:27:52

Tăriceanu spune că Dăncilă vrea să evite să meargă în Parlament şi "cumpără, pe unii, la bucată": Îi mituieşte, le oferă câte ceva, Meleşcanu deja şi-a primit arginţii
Preşedintele ALDE, Călin Popescu Tăriceanu, spune că premierul Viorica Dăncilă încearcă să evite să meargă în Parlament şi între timp "cumpără, pe unii, la bucată, cum s-a întâmplat şi la noi, din păcate, cu Meleşcanu, cu Gavrilescu, cu Cupă, cu Băişanu". "Îi mituieşte, le oferă câte ceva, domnul Meleşcanu deja şi-a primit arginţii, da, a luat, a împuşcat postul de preşedinte al Senatului", afirmă Tăriceanu.
azi, 00:12:49

Primarul din Videle, Nicolae Bădănoiu, suspendat din funcţie după ce a cerut demontarea bannerelor electorale cu Dăncilă: „M-am întâlnit cu un avocat”
Primarul oraşului Videle, Nicolae Bădănoiu, aflat în relaţii tensionate cu propriul partid, PSD, a fost suspendat din funcţie vineri, 13 septembrie, printr-un ordin al prefectului judeţului Teleorman, atribuţiile sale fiind preluate de viceprimarul Şerban Nicu Silvică. Bădănoiu intenţionează să acţioneze împotriva acestui „abuz”, el întâlnindu-se deja cu un avocat.
ieri, 23:18:44

Gavrilescu: Am demisionat din Grupul ALDE din Camera Deputaţilor şi sunt deputat neafiliat, urmare unei hotărâri luate sub deviza unei execuţii politice
Graţiela Gavrilescu afirmă, luni seara, că a demisionat din Grupul ALDE din Camera Deputaţilor şi va fi deputat neafiliat, "urmare unei hotărâri luate sub deviza unei execuţii politice", subliniind că rămâne în ALDE. "Am considerat că, radiată fiind, pot să mă retrag, pentru moment, din Grupul ALDE, să îmi continui demersurile în instanţă", spune Gavrilescu .
ieri, 22:22:01

VIDEO Operaţiune de salvare pentru cel mai bun prieten al omului. Câine scăpat de la moarte de pompierii din Râmnicu Vâlcea
Un câine a fost salvat de la moarte în ultima clipă, mulţumită unui apel la 112. Patrupedul era blocat în mijlocul unei suprafeţe de mâl, în apropierea unui baraj din Râmnicu Vâlcea. Situaţia gravă în care se afla căţelul a alertat mai mulţi cetăţeni din zonă, care au încercat să-l ajute.
ieri, 20:39:49

FOTO Tatăl Andreei Bălan a vorbit despre relaţia cu fiica sa, la nunta cântăreţei: „Mă bucur enorm. Nu puteam lipsi“
Săndel Bălan a vorbit despre relaţia cu fiica sa, Andreea Bălan, în ziua nunţii cântăreţei cu actorul George Burcea.
ieri, 19:57:57

Tăriceanu, replică pentru Dăncilă pe tema pactului: Să ne prezinte proiecţiile de buget pentru anii care urmează, nu promisiuni fără acoperire
Preşedintele ALDE, Călin Popescu-Tăriceanu, i-a transmis Vioricăi Dăncilă că ar fi mai bine să vină cu pactul propus partidelor în Parlament, dacă vrea cu adevărat o dezbatere serioasă.
ieri, 19:32:22

Cum umflă producătorii autonomia bateriilor telefoanelor mobile. Cât timp merge, de fapt, un smartphone încărcat
Un studiu realizat de site-ul specializat Phone Arena arată că unele specificaţii tehnice afişate de producătorii de telefoane mobile sunt mai mult decât optimiste, arată statista.com.
ieri, 19:24:45

Starul din „Doctor Who“, Christopher Eccleston, a dezvăluit că s-a luptat cu anorexia şi depresia, ajungând în pragul sinuciderii: „Eram convins că o să mor“
Christopher Eccleston (55 de ani), cunoscut din serialul „Doctor Who“, a dezvăluit că s-a luptat cu anorexia în timpul filmărilor pentru seria BBC şi a mărturisit că depresia cu care se confruntă în ultimii ani l-a adus în pragul sinuciderii.
ieri, 19:20:34

Viorica Dăncilă: „Iohannis face rău propriei ţări. Ne-a spus că a citit «Pactul pentru români» şi a trecut mai departe“. Cum râde de Opoziţie premierul
Prim-ministrul Viorica Dăncilă i-a criticat, luni seară, pe cei din opoziţie şi pe Klaus Iohannis, pentru faptul că nu au vrut să semneze până la acest moment „Pactul pentru bunăstarea românilor“ pe care PSD l-a propus săptămâna trecută.
ieri, 19:16:19

inainte»
1/10220

sari la paginaAcasa