Mesaj public:

avatar ionut-crv: fete din craiova?


Stirile zilei

ultima actualizare: azi, 12:10:53

Fondul de Garantare va începe plăţile către creditorii de asigurări ai Carpatica Asig
Fondul de Garantare a Asiguraţilor (FGA) va demara plăţile către creditorii de asigurări ai Carpatica Asig, companie intrată în faliment, a anunţat vineri instituţia, care a mai spus că plata despăgubirilor se va face în limita a 450.000 lei pentru fiecare creditor.
azi, 11:58:53

Antonio Banderas: „Am suferit un infarct. Din fericire am avut mult noroc“
Actorul spaniol Antonio Banderas, în vârstă de 56 de ani, a dezvăluit că urmează un tratament de recuperare cardiacă după ce a suferit un infarct la începutul anului.
azi, 11:38:20

Comportamente toxice care duc la distrugerea unei relaţii, dezvăluite de terapeuţii de cuplu
Cinci psihoterapeuţi au realizat lista comportamentelor toxice care pot distruge o relaţie. Dincolo de infidelitate, care este considerată inamicul numărul unu, există alte obiceiuri grave care pot duce la pierderea conexiunii dintre parteneri.
azi, 11:27:23

FOTO Măsuri dure împotriva chiriaşilor din casele insalubre care stau să se dărâme în Iaşi
Edilul-şef al Iaşiului, Mihai Chirica, a anunţat că toţi cei care stau cu chirie în locuinţe oferite de municipalitate şi care „sunt implicaţi în infracţiuni grave de violenţă, trafic de droguri sau trafic de persoane“ vor fi evacuaţi. În acest sens, în următoarea perioadă va fi aprobată o hotărâre de Consiliu Local.
azi, 08:48:43

Stilul nu are vârstă: modelele trecute de a doua tinereţe, revelaţia momentului FOTO VIDEO
Selecţia discriminatorie a modelelor este un subiect de discuţie tot mai prezent în rândul organizaţiilor care apără drepturile femeii. Dincolo de problema manechinelor niciodată suficient de slabe, ideea de diversitate s-a extins la sex, rasă şi, mai nou, vârstă. Eforturile nu au rămas fără ecou. În cadrul recentelor Săptămâni ale Modei au fost angajate cele mai multe modele cu vârsta de peste 50 de ani din istoria recentă,
azi, 10:39:45

Sebastian Vettel a câştigat prima cursă de Formula I a anului
Marele Circ, cum este numită competiţia de Formula 1 a început, prima cursă din 2017 având loc în Australia, la Melbourne.
azi, 09:42:26

VIDEO Preliminarii CM 2018: Bulgaria a furnizat o mare surpriză. Cristiano Ronaldo mai bate un record la naţională
Preliminariile pentru calificarea la Campionatul Mondial din 2018 au adus o mare surpriză aseară, consemnată în grupa A.
azi, 09:05:04

FOTO Măsuri dure împotriva chiriaşilor care stau în casele insalubre ce stau să se dărâme în Iaşi
Edilul-şef al Iaşiului, Mihai Chirica, a anunţat că toţi cei care stau cu chirie în locuinţe oferite de municipalitate şi care „sunt implicaţi în infracţiuni grave de violenţă, trafic de droguri sau trafic de persoane“ vor fi evacuaţi. În acest sens, în următoarea perioadă va fi aprobată o hotărâre de Consiliu Local.
azi, 08:48:43

Cum a reacţionat Christoph Daum la întrebarea: „Credeţi că veţi fi demis în cazul unui eşec cu Danemarca?“
Selecţionerul Christoph Daum va sta la meciul cu Danemarca, azi, ora 21.45, pentru a şasea oară pe banca naţionalei României.
azi, 06:20:03

Duelul frumoaselor din tenis, pierdut de România. Sorana Cîrstea, eliminată în turul al treilea al turneului de la Miami
Primul duel al zilei dintre România şi Danemarca s-a terminat cu victoria vikingilor. Nu a fost la fotbal, ci la tenis, unde s-au întâlnit două dintre cele mai frumoase jucătoare din circuit.
azi, 08:37:45

inainte»
1/4171

sari la paginaAcasa
1. Imbracaminte sport Champion cu reducere de pana la 81%. Preturi de la 59,90 lei. Transport gratuit pentru orice comanda. Vezi aici lista. - vezi detalii pe FashionUP!

2. Lego? Lichidari de stocuri la sute de seturi de constructie Lego! Pana la 50% reducere! - vezi detalii pe eMag

3. Super reduceri la articolele fashion! Transport si retur gratuit! Pana la 70% la reducere. - vezi detalii pe eMag

4. Peste 10.000 de carti pana la 9.99 lei pentru toate varstele si toate buzunarele. Vezi aici cartile. - vezi detalii pe eMag

5. Tot ce-ti doresti in materie de make-up, cu reduceri de toata frumusetea! Pana la 50% reducere la articolele pentru machiaj. - vezi detalii pe eMag