Mesaj public:

avatar adrian: Gareth Emery feat. Standerwic and Haliene - Saving Light .muz2.


Stirile zilei

ultima actualizare: azi, 21:33:51

Fotografia unei deputate din Bistriţa, în Washington Post. Imaginea considerată de jurnaliştii americani simbolică pentru manifestaţiile anti-guvern din România
Washington Post a publicat un articol despre protestele care au avut loc miercuri, 18 ianuarie, împotriva Guvernului Grindeanu. Textul a fost ilustrat cu fotografia unei femei care arată cartonaşul roşu guvernanţilor.
azi, 20:32:04

Echipa de producţie a filmului „A Dogs Purpose“, care trebuia să aibă premiera săptămâna viitoare, a fost acuzată de cruzime împotriva unui câine VIDEO
Echipa de producţie a filmului de familie „Câinele, adevăratul meu prieten/A Dogs Purpose“ a fost acuzată de cruzime împotriva câinelui Hercules, protagonistul fimului, după ce pe internet a apărut un videoclip în care Ciobănescul geman este forţat să intre într-o piscină cu apă clocotită pe platourile de filmare informează bbc.com, potrivit News.ro.
azi, 19:32:47

Harta riscului seismic din Capitală: cele mai expuse şi cele mai ferite zone din Bucureşti
Institutul Naţional pentru Fizica Pământului a elaborat o hartă care măsoară riscul seismic în Capitală. Documentul arată care sunt cele mai expuse cartiere dar şi care sunt cartierele în care un potenţial cutremur ar avea efecte devastatoare.
azi, 19:11:33

O formaţie americană a realizat primul vinil din haşiş, care poate fi consumat
Grupul muzical american Slightly Stoopid a lansat primul vinil din haşiş, din lume, care poate fi consumat, managerul trupei precizând, însă, că deocamdată acesta nu este destinat publicului larg, reprezentând o operă de artă, informează The Guardian, potrivit News.ro.
azi, 18:39:35

Lider ALDE: Sunt multe organizaţii care militează pentru drepturile animalelor, dar puţine pentru drepturile deţinuţilor
Copreşedintele ALDE Alba Ioan Lazăr a declarat, vineri, că este necesară o lege a graţierii şi a amnistiei deoarece UE ”ne amendează şi trebuie să plătim sume uriaşe pentru nedreptăţi care se fac deţinuţilor”, adăugând că în acest caz ”animalele au mai multă protecţie şi drepturi decât oamenii”. În opinia liderului ALDE ”sunt multe organizaţii care militează pentru drepturile animalelor, dar destul de puţine pentru drepturile deţinuţilor”.
azi, 18:30:54

De ce nu este România pregătită pentru introducerea votului electronic
Un studiu realizat de Centrul pentru Studiul Democraţiei arată că România nu îndelineşte condiţiile necesare pentru introducerea votului electronic, având un nivel de înceredere scăzut în autorităţile electorale, dar şi suspiciuni de fraudă electorală.
azi, 17:59:59

Panica ginecologilor din Vaslui, acuzaţi că luau şpagă şi umileau pacientele sărace: „Te omor pe tine dacă te reclamă şi mă bagă şi pe mine“
Procesul celor trei ginecologi de la Spitalul Judeţean de Urgenţă Vaslui, judecaţi pentru fapte de corupţie, a intrat într-o nouă fază la Tribunalul Vaslui, după ce s-a finalizat audierea martorilor propuşi de procurori.
azi, 17:48:37

10 lucruri care te ajută sa te relaxezi în zilele stresante de muncă
Nu este deloc uşor să faci faţă zilnic programului încărcat, orelor interminabile de muncă şi agitaţiei oraşului, însă există câteva metode simple care te ajută să te relaxezi oricât de greu ar părea.
azi, 17:40:17

Site-ul destinat mirilor care vor să-şi organizeze singuri nunta. Lista celor 58 de sarcini pentru o petrecere fără probleme
O platformă online din Cluj a creat un instrument numit „To Do List-ul Mireselor“ care îi ghidează, pas cu pas, pe tinerii care vor să aibă o nuntă de neuitat. Lista cu ce au de făcut mirii este împărţită în mai multe obiective care sunt programate din timp în aşa fel încât să se evite cât mai mult din stresul organizării unui astfel de eveniment.
azi, 17:40:13

Kelemen Hunor îl propune pe consilierul său pentru funcţia de preşedinte executiv al UDMR. Kovacs Peter se întoarce în presă
Preşedintele UDMR Kelemen Hunor a anunţat că îl propune pe Porcsalmi Balint, fosutl său consilier, în funcţia de preşedinte executiv al partidului, după ce Kovacs Peter a demisionat, anunţând că se întoarce în presă.
azi, 17:30:17

inainte»
1/3691

sari la paginaAcasa