Mesaj public:

avatar daniela-catalin: .caf5.neata


Stirile zilei

ultima actualizare: azi, 05:29:37

Preşedintele Autorităţii Electorale Permanente, Constantin Mituleţu-Buică, a fost confirmat cu COVID-19
Preşedintele Autorităţii Electorale Permanente, Constantin Mituleţu-Buică, a fost confirmat, marţi, cu COVID-19, atribuţiile sale în cadrul AEP fiind preluate de vicepreşedintele Zsombor Vajda. Mituleţu-Buică îşi va continua activitatea ca membru al Biroului Electoral Central (BEC) în regim de videoconferinţă.
ieri, 21:30:27

„Dosarele X“ de Neamţ. Misteriosul monolit de la Bâtca Doamnei a dispărut la fel de subit cum a apărut FOTO VIDEO
Structura metalică apărută la sfârşitul lui noiembrie la Bâtca Doamnei-Piatra-Neamţ, în apropiere de cetatea dacică Petrodava, a dispărut la fel ca cea apărută în mod misterios în deşertul Utah din SUA, scrie presa locală.
ieri, 21:14:14

Patru morţi, printre care şi un copil, după ce o maşină a intrat în mulţime într-un oraş din Germania. Şoferul era beat FOTO VIDEO
Patru persoane au murit şi mai multe persoane au fost rănite după ce o maşină a intrat în mulţime, marţi, pe o stradă pietonală din Trier, un oraş din vestul Germaniei. Şoferul maşinii, un german în vârstă de 51 de ani, a fost reţinut. Motivele sale nu sunt cunoscute deocamdată.
ieri, 20:34:15

Patru morţi, printre care şi un copil, după ce o maşină a intrat în mulţime într-un oraş din Germania FOTO VIDEO
Patru persoane au murit şi mai multe persoane au fost rănite după ce o maşină a intrat în mulţime, marţi, pe o stradă pietonală din Trier, un oraş din vestul Germaniei. Şoferul maşinii, un german în vârstă de 51 de ani, a fost reţinut. Motivele sale nu sunt cunoscute deocamdată.
ieri, 20:34:15

Transportatorii români, pregătiţi pentru distribuirea vaccinurilor anti-COVID: Avem camioane frigorifice dotate cu tehnologii de ultimă generaţie
Transportatorii români susţin că sunt pregătiţi pentru distribuirea vaccinurilor anti-COVID şi că au la dispoziţie camioane frigorifice care pot îndeplini condiţiile specifice necesare.
ieri, 19:52:21

Băsescu: Azi, de Ziua Naţională, Iohannis a vrut Arcul de Triumf doar pentru el. Nu a înţeles că el nu poate înlocui nici armata şi nici poporul
Fostul şef al statului Traian Băsescu a afirmat că Arcul de Triumf a fost şi este asociat cu Armata şi cu poporul care îi aplaudă trecerea cadenţată. El a adăugat că preşedintele Klaus Iohannis a vrut ca de Ziua Naţională Arcul de Triumf să fie doar pentru el. „Urât moment al trufiei unui preşedinte”, mai spune Băsescu.
ieri, 19:18:02

Turnul Burj Khalifa din Dubai, iluminat în culorile tricolorului românesc, de Ziua Naţională VIDEO
Turnul Burj Khalifa din Dubai, cel mai înalt din lume, a fost iluminat, marţi, în culorile tricolorului românesc, pentru a marca Ziua Naţională a României.
ieri, 18:44:26

Un tânăr îşi înregistrează barul ca religie, ca să poată ţine deschis în pandemie: „M-aş împărtăşi cu tequila în fiecare zi“
Proprietarul unui bar din oraşul Nottingham, Anglia, a făcut o cerere prin care vrea să-şi schimbe activitatea şi să devină cult religios, ca să poată să funcţioneze în timpul pandemiei de COVID-19.
ieri, 17:58:12

PMP întoarce armele împotriva PNL şi se poziţionează ca principal critic al „marxiştilor” de la USR-PLUS
PMP trimite tot mai multe săgeţi către PNL, delimitându-se în ultima vreme de liberali pe mai multe subiecte cum ar fi cel al bisericilor şi al şcolilor. Totodată, PMP a atacat dur USR-PLUS, pe care îl numeşte „un partid neomarxist”, şi comparându-l pe Dacian Cioloş cu preşedintele rus Vladimir Putin.
ieri, 16:39:07

Noutăţi pe Netflix în luna decembrie: seriale noi şi filme cu Meryl Streep şi Gary Oldman
Filme cu Gary Oldman, Viola Davis, George Clooney şi Meryl Streep, şi serialele „Selena” şi „Private Lives” se numără între lansările Netflix în luna decembrie.
ieri, 14:36:08

inainte»
1/11206

sari la paginaAcasa