Mesaj public:

avatar razvan888: Vreau o fata sa o iubesc...


Stirile zilei

ultima actualizare: azi, 15:26:19

Noi tensiuni în goaliţia de guvernare. Ce spune Orban despre delegarea atribuţiilor unor miniştri: O chestiune de responsabilitate
Preşedintele PNL, Ludovic Orban, a declarat miercuri, întrebat despre practica delegării atribuţiilor de către miniştrii din Guvern, că „este o procedură folosită”, însă un ministru nu trebuie să îşi delege toate atribuţiile. „Este o chestiune de responsabilitate”, spune fostul premier
ieri, 17:40:35

Orban, întrebat dacă PNL va susţine amendamentul PSD privind creşterea alocaţiilor pentru copii: Acestea sunt resursele de care dispunem
Ludovic Orban a afirmat, întrebat miercuri dacă liberalii vor susţine amendamentul PSD la buget pentru creşterea alocaţiilor pentru copii, că există un angajament al PNL, conform legii adoptate în 2019, de a dubla alocaţia şi că din anul 2005 şi până în prezent dublarea alocaţiilor a fost decisă în special de PNL. El a amintit că două majorări ale alocaţiilor pentru copii au fost impuse de PNL, din opoziţie.
ieri, 17:02:39

Reacţia USR Arad după ce a nominalizat pentru o funcţie de subprefect un fost membru PSD: Şi PSD are membri valoroşi
USR Arad a nominalizat pentru funcţia de subprefect al judeţului un fost membru PSD, decizie care a fost criticată ulterior de liberali. Liderul filialei USR Arad a explicat apoi că nu vede o problemă în această nominalizare, adăugând că „şi PSD are oameni valoroşi”.
ieri, 15:31:15

Creatorul de modă Alexander Wang, acuzat de comportament sexual neadecvat
Creatorul de modă american Alexander Wang este acuzat de 11 bărbaţi de comportament sexual neadecvat, învinuiri pe care el le neagă ferm, potrivit BBC.
ieri, 13:42:23

Nicuşor Dan, despre suspendarea PUZ-urilor coordonatoare pentru cinci sectoare din Capitală: E scandalos să avem astfel de PUZ-uri
Primarul general al Capitalei Nicuşor Dan a afirmat cu privire la hotărârea de pe ordinea de zi a şedinţei Consiliului General de vineri referitoare la suspendarea Planurilor Urbanistice Zonale coordonatoare pentru sectoarele 2, 3, 4, 5 şi 6, că este scandalos ca într-un oraş unde există o mare problemă a poluării să avem sute de hectare de spaţii verzi care prin aceste PUZ-uri să devină spaţii construibile.
ieri, 12:32:56

Kelemen Hunor anunţă că majoritatea sporurilor bugetare vor fi anulate din 2022. Cu ce vor fi înlocuite
Vicepremierul Kelemen Hunor a anunţat marţi că marea majoritate a sporurilor acordate bugetarilor vor fi anulate începând cu anul viitor. În locul lor, liderul UDMR propune prime pentru performanţă.
ieri, 10:34:55

Kelemen Hunor, despre pensiile speciale: Noi, în 30 de ani, am construit o societate absolut anormală
Vicepremierul Kelmen Hunor a declarat că susţine o „dezbatere raţională” în ce privesc pensiile speciale, precum şi că ar trebui pusă o limită pentru pensii astfel încât acestea să nu poată fi mai mari decât salariul luat de persoana care se pensionează. „Ce s-a întâmplat? Noi, în 30 de ani, am construit o societate absolut anormală”, mai susţine liderul UDMR.
ieri, 10:31:17

Vlad Voiculescu şi-a delegat aproape toate atribuţiile unui secretar de stat. Ce instituţii va avea în subordine Andreea Moldovan
Ministrul Sănătăţii Vlad Voiculescu şi-a delegat aproape toate atribuţiile către secretara de stat Andreea-Anamaria Moldovan, arată un ordin de ministru semnat pe 19 februarie.
23.02.2021, 19:50:15

AUR a depus un amendament în Parlament prin care masca să nu mai fie obligatorie în toate spaţiile publice
Potrivit amendamentului depus de parlamentarii AUR, purtarea măşii ar trebui să fie obligatorie doar în instituţiile publice, spaţiile comerciale, mijloacele de transport şi locul de muncă.
23.02.2021, 14:24:10

Grupul Daft Punk a anunţat că îşi încetează activitatea VIDEO
Daft Punk, unul dintre cele mai cunoscute şi influente grupuri muzicale ale ultimilor 30 de ani, a anunţat luni, printr-un videoclip, că îşi încetează activitatea.
23.02.2021, 13:32:18

inainte»
1/11277

sari la pagina



Acasa