Mesaj public:

avatar anastasia_08: .he.


Stirile zilei

ultima actualizare: azi, 12:00:27

Abonamente Untold 2018 la preţ special. Oferta este valabilă până pe 15 ianuarie. Cât costă un abonament
Organizatorii Untold pun la dispoziţie peste 28.000 de abonamente până pe 15 ianuarie 2018 la un preţ special pentru toţi fanii festivalului, nu doar cei care s-au înregistrat pe site-ul evenimentului.
azi, 11:33:17

VIDEO Fetiţă de 2 ani pusă de familie să fumeze şi să bea, spre amuzamentul adulţilor: „Aşa, stai ca barosanii“. Cazul s-a petrecut tot la Niculiţel
O înregistrare video cu o fetiţă de 2 ani pusă să fumeze şi să bea dintr-un pahar, „ca oamenii mari“, „ca barosanii“, a intrat în atenţia Poliţiei Tulcea. Cazul a fost semnalat Postului de Poliţie Niculiţel, comuna unde, în urmă cu 10 zile, un poliţist a fost agresat de localnici.
azi, 11:11:07

Sute de elevi pasionaţi de matematică se întrec la Concursul Naţional „Teodor Topan“
Competiţia este una cu tradiţie şi reprezintă un prilej pentru testarea potenţialului loturilor olimpice din clasele V-XII înaintea Olimpiadei de matematică.
azi, 11:10:38

Scandalul laptelui praf infestat cu Salmonella. Sediile din România ale gigantului Lactalis vor fi controlate de inspectori din Ministerul Sănătăţii
Inspectorii de la Inspecţia Sanitară de Stat din cadrul Ministerului Sănătăţii vor merge marţi în control la sediile companiei Lactalis. Specialiştii vor să facă verificări privind loturile de lapte praf infestate cu Salmonella care ar fi ajuns şi în România. În acest caz, inspectorii sanitari s-au autosesizat, autorităţile române nefiind contactate prin sistemul de alertă rapidă care funcţionează la nivel naţional.
azi, 11:02:33

Cod galben de vânt puternic în mai multe judeţe
Administraţia Naţională de Meteorologie (ANM) a emis mai multe avertizări Cod galben de vânt valabile pentru mai multe judeţe din ţară.
azi, 10:44:10

Fetiţa pe care părinţii refuză să o opereze de frica traficului de organe a ajuns la spital. Copila este însoţită de mamă
Părinţii fetiţei pun în aplicare decizia instanţei după aproape două săptămâni. Fetiţa a fost transportată la Spitalul de Copii „Louis Ţurcanu” din Timişoara însoţită de mamă şi de un asistent medical.
azi, 10:43:26

Bugetul de stat pe 2018, dezbătut în comisiile parlamentare
Comisiile de specialitate ale Camerei Deputaţilor şi Senatului încep marţi dezbaterile asupra bugetului de stat pe 2018, votul final fiind programat într-o şedinţă comună a Legislativului, în 21 decembrie.
azi, 10:20:37

Legile Justiţiei: Preşedintele secţiei de judecători este de drept preşedintele CSM
Comisia parlamentară specială pentru legile Justiţiei, condusă de social-democratul Florin Iordache, a adoptat marţi un amendament la legea 317/2004 privind funcţionarea Consiliului Superior al Magistraturii (CSM), potrivit căruia preşedintele secţiei de judecători a Consiliului este de drept preşedintele CSM.
azi, 10:18:39

Rata anuală a inflaţiei a urcat în noiembrie la 3,2%, cel mai mare nivel din august 2013
Rata anuală a inflaţiei, care măsoară evoluţia preţurilor de consum în ultimul an, a urcat în luna noiembrie la 3,23%, cel mai înalt nivel din august 2013, când a fost 3,67%, în condiţiile în care ouăle s-a scumpit cu 29,2% în noiembrie faţă de octombrie, potrivit datelor publicate marţi de Institutul Naţional de Statistică (INS).
azi, 10:04:30

Prostituată violată de un client. Individul, eliberat condiţionat, s-a tocmit cu femeia la un număr de pe site-urile pentru adulţi
Un individ din Iaşi a fost arestat preventiv pentru 30 de zile pentru viol şi tâlhărie după ce ar fi agresat o prostituată din oraş. Bărbatul este recidivis, fiind eliberat cu peste 800 de zile înainte de a-şi ispăşi o pedeapsă de opt ani de închisoare.
azi, 10:01:45

inainte»
1/6171

sari la paginaAcasa