Mesaj public:

avatar andiclau: Heeeei


Stirile zilei

ultima actualizare: azi, 07:48:04

Alte 102 cazuri nou-confirmate de rujeolă au fost raportate în ultima săptămână
Alte 102 cazuri nou-confirmate de rujeolă au fost raportate în ultima săptămână, cele mai multe - 40 - fiind în Mehedinţi. Ca urmare, numărul total al îmbolnăvirilor a ajuns la 16.552, din care 62 de decese.
azi, 06:33:12

Peste 18.000 de poliţişti şi jandarmi vor acţiona în acest week-end, de Florii şi Paştele catolic
Peste 18.000 de poliţişti şi jandarmi vor acţiona în acest week-end, când ortodocşii sărbătoresc Floriile, iar catolicii Paştele. În această perioadă urmează să aibă loc 47 de manifestări de amploare, în 22 de judeţe şi în Capitală, la acestea fiind aşteptate peste 74.000 de persoane.
azi, 06:30:07

Sărăcia se „întipăreşte” în genele noastre. Corpurile noastre îşi „amintesc” condiţiile de trai precare
Un studiu al cercetătorilor americani de la Universitatea Northwestern relevă că genele nu sunt acele trăsături imuabile cu care ne naştem, aşa cum se credea până acum. Statutul socio-economic influenţează mai mult de 1.500 de gene, adică 10% din genom, arată studiul citat.
azi, 06:08:08

VIDEO Comoara ascunsă din Râmnicu Vâlcea. Spectaculoasele piramide unice de la Goranu, de peste 80 de metri, văzute din dronă
În municipiul Râmnicu Vâlcea, ascunsă printre dealuri, există una dintre cele mai spectaculoase rezervaţii geologice din ţara noastră, pe care localnicii o cunosc sub denumirea de „Piramidele de la Goranu”. Dezvăluită cu ajutorul unei drone, filmarea comorii din pădure a fost postată pe YouTube.
azi, 04:02:02

Micuţa balerină Ryanna Gornescu, o stea a baletului la 10 ani. A ridicat toată sala în picioare VIDEO
Ryanna Gornescu, în vârstă de doar 10 ani, a ridicat toată sala în picioare datorită coregrafiei ei. Micuţa balerină are numeroase trofee şi roluri pe scena Operei din Cluj.
azi, 02:24:30

Lumea Vrăjitoarelor din România: ”Poţiunile iubirii, bani şi Facebook”
Intitulată „Vrăjitoare”, prin colecţia de fotografii comentată în publicaţia online refinery29.com, Sekerková Bláhová invită la o călătorie  pentru o înţelegere mai aprofundată a ceea ce pare şi simte să trăiască  noua generaţie de vrăjitoare din României.
azi, 01:43:30

Trupa de hip hop care „a pus Ferentari pe hartă“, pentru a doua oară la Românii au talent. Călinescu: „Să moară mama dacă nu vă dau da“ VIDEO
Trupa de hip hop Ferentari a venit la „Românii au talent“ pentru a doua oară, în cea de-a 11-a ediţie a show-ului difuzat de Pro TV. Comentariile juriului au fost savuroase.
azi, 01:37:32

Florin Birică, fostul partener al Andrei la „Dansez pentru tine“, pe scena Românii au talent: mesaj emoţionant pentru emigranţi, alături de corul Aletheia
Florin Birică, primul câştigător „Dansez pentru tine“ şi fostul coechipier al Andrei Măruţă în respectivul show, a reapărut pe scenă la „Românii au talent“ alături de colegii săi de la corul Aletheia vineri, 19 aprilie.
ieri, 23:52:18

Marius Budăi: 30.000 din cele 33.000 de pensii recalculate au fost deja puse în plată
Marius Budăi, ministrul Muncii şi Justiţiei Sociale, s-a adresat  pensionarilor pentru a-i asigura că îşi vor primi pensiile recalculate. 33.000 de dosare de pensii au fost supuse recalculării, iar 30.000 au fost puse deja în plată.
ieri, 23:48:28

Un indian şi-a tăiat degetul după ce a votat din greşeală pentru partidul nepotrivit
Un indian care a votat accidental pentru partidul greşit la alegerile din ţară spune că a fost atât de dezgustat de sine încât şi-a tăiat degetul arătător pentru a-şi ispăşi gestul necugetat, relatează RT.
ieri, 23:24:30

inainte»
1/9377

sari la paginaAcasa