Mesaj public:

avatar galbejita: .muz1.


Stirile zilei

ultima actualizare: azi, 02:09:49

Reacţii împărţite în Congres pe tema anunţului lui Trump cu privire la o retragere din Tratatul INF
Congresul pare să nu aibă o poziţie consensuală cu privire la faptul că preşedintele Donald Trump ar lua o hotărâre bună anunţând că va retrage Statele Unite dintr-un acord în domeniul controlului armamentului cu Rusia, relatează The Associated Press.
ieri, 22:14:57

Culisele şedinţei în care Comisia de la Veneţia a nimicit „reforma“ PSD din Justiţie. Ce au spus Toader, Iordache şi Nicolicea în apărarea Parlamentului
Oficiali prezenţi vineri la reuniunea Comisiei de la Veneţia au dezvăluit, în exclusivitate pentru „Adevărul“, ce s-a discutat în spatele uşilor închise. Ce au spus „avocaţii“ PSD Florin Iordache şi Eugen Nicolicea şi cum s-a comportat Tudorel Toader, aflat într-o poziţia ingrată: de membru al Comisiei de la Veneţia şi de ministru al Justiţiei, susţinut de o coaliţie care a rescris Codurile penale în interesul infractorilor.
ieri, 20:41:17

Austeritate mascată prin creşterea salariului minim
Guvernul le promite oficialilor europeni îngheţarea salariilor bugetarilor, pentru a ţine în frâu cheltuielile ţării, şi o drege în faţa românilor spunând că va creşte salariul minim.
ieri, 19:47:39

Selma Blair a dezvăluit că suferă de scleroză în plăci. Mesajul emoţionant al actriţei: „Vreau să mă joc din nou cu fiul meu“
Actriţa americană Selma Blair, în vârstă de 49 de ani, a dezvăluit că suferă de scleroză în plăci, o maladie autoimună a sistemului nervos.
ieri, 19:32:06

LIVE VIDEO „Pentru Justiţie şi Democraţie”: Aproximativ 1.000 de persoane protestează în Piaţa Victoriei
„Pentru Justiţie şi Democraţie - vă oprim din nou” - aproape 1.000 de persoane protestează duminică în Piaţa Victoriei. Oamenii îşi manifestă nemulţumirea faţă de ordonanţa de urgenţă pentru legile Justiţiei adoptată, luni, de Guvernul Dăncilă.
ieri, 19:10:32

Tudor Chirilă îndeamnă oamenii la proteste şi explică importanţa lor: „Au expus nişte şarlatani care nu s-au ţinut de cuvânt. Acum nu mai au bani de salarii“
Tudor Chirilă (44 de ani) se alătură protestului organizat de „Corupţia ucide“ pentru duminică seară. Artistul cheamă lumea în stradă pentru a manifesta din nou împotriva Guvernului.
ieri, 18:59:36

De ce au loc tot mai multe accidente în care sunt implicate salvări
În ultima vreme, accidentele rutiere în care sunt implicate ambulanţe sunt mai dese, atrag atenţia specialiştii. Mare parte din vină aparţine celorlalţi şoferi, care ignoră cu bună ştiinţă semnalele luminoase şi acustice ale maşinilor de intervenţie aflate în misiune.
ieri, 18:47:29

Cine sunt experţii Comisiei de la Veneţia care au desfiinţat legile PSD
Deşi teza PSD e că avizul Comisiei de la Veneţia pentru legile Justiţiei şi pentru Codurile penale este unul strict consultativ, motivând astfel faptul că Parlamentul şi Guvernul nu au obligaţia de a respecta recomandările experţilor străini, instituţia rămâne unul dintre cele mai importante foruri internaţionale în materie de drept constituţional, reunind experţi din 61 de state ale lumii. Iată cine sunt membrii Comisiei de la Veneţia.
ieri, 17:54:19

Autostrada Ploieşti-Braşov îşi aşteaptă constructorii. A fost lansată licitaţia
Guvernul a lansat vineri licitaţia pentru realizarea autostrăzii Ploieşti - Braşov, în parteneriat public-privat (PPP), iar acum constructorii au o lună la dispoziţie, până pe data de 19 noiembrie, să depună ofertele. Este interesant de văzut dacă şi câte firme vor fi interesate de construcţia acestei autostrăzi, în contextul în care, până în prezent, toate proiectele pe care autorităţile au vrut să le implementeze prin PPP în România au eşuat.
ieri, 17:36:10

Tăriceanu: Sub nicio formă nu poate fi vorba de o îngheţare a salariilor. Vrem să nu plece forţa de muncă, atunci va trebui să o plătim
Călin Popescu Tăriceanu a declarat, duminică, într-o conferinţă de presă, că nu a văzut documentul trimis de Ministerul Finanţelor Comisiei Europene, dar că sub nicio formă nu poate fi vorba de o îngheţare a salariilor. El a susţinut că România nu poate rămâne ca o ţară  competitivă prin nivelul mic al remunerării forţei de muncă, pentru că altfel nu va putea fi frânat în niciun fel exodul forţei de muncă.
ieri, 17:00:14

inainte»
1/8300

sari la paginaAcasa