Mesaj public:

avatar staystrong: Neataaaaaaaa


Stirile zilei

ultima actualizare: azi, 04:33:07

Cum arătau primele autobuze din istorie. Trase de cai, puteau transporta maxim 18 oameni
Istoria autobuzului începe în urmă cu aproape două sute de ani, în prima jumătate a secolului al XIX-lea. Primele astfel de vehicule au circulat în Franţa şi Anglia.
azi, 04:09:08

Drama superbei Vivien Leigh, actriţa care a făcut istorie cu replica „Şi mâine e o zi“. De ce a fost tratată cu şocuri electrice eroina filmului „Pe aripile vântului“
O legendă a Hollywood-ului, rămasă în istoria filmului ca actriţa care întruchipat-o pe Scarlet OHara, eroina tragică a Sudului Americii din “Pe aripile vântului”, Vivien Leigh a avut o existenţă tumultuoasă, marcată de suişuri şi coborâşuri.
azi, 04:04:05

Bucureşti: Restricţii de circulaţie, pe 21 şi 23 aprilie
Brigada Rutieră Română a anunţat că în zilele de 21 şi 23 aprilie vor avea loc ceremonii militare cu ocazia „ Zilei Forţelor Terestre”, astfel că traficul rutier va fi restricţionat în capitală, pe anumite trasee.
azi, 00:54:47

FOTO VIDEO De ce poartă numele lui Jean Constantin Centrul pentru Tineret inaugurat la Constanţa
Maestrul comediei Jean Constantin a fost celebrat la Constanţa la inaugurarea Centrului Multifuncţional Educativ pentru Tineret care-i poartă numele.
ieri, 22:53:25

SUA: Partidul Democrat dă în judecată Rusia, WikiLeaks şi echipa de campanie a lui Donald Trump
Comitetul Naţional al Partidului Democrat a dat în judecată Guvernul rus, echipa de campanie a lui Donald Trump şi WikiLeaks, acuzând existenţa unei conspiraţii pentru influenţarea alegerilor prezidenţiale din 2016 în favoarea lui Donald Trump, scrie The Guardian.
ieri, 22:33:27

Turcia: Parlamentul a aprobat organizarea alegerilor anticipate în 24 iunie
Parlamentul din Turcia a aprobat propunerea preşedintelui Recep Tayyip Erdogan de a organiza alegeri prezidenţiale şi parlamentare în 24 iunie, cu aproape un an şi jumătate mai devreme decât era programat, scrie Reuters.
ieri, 22:23:58

Imagini de la spectaculosul concert al lui Avicii de la Festivalul Untold 2015
DJ-ul suedez Avicii a murit vineri, 20 aprilie, la vârsta de 28 de ani, potrivit bilboard.com. Artistul a concertat la Cluj, în 2015, la prima ediţie a Festivalului Untold. Concertul a fost unul spectaculos.
ieri, 21:13:03

VIDEO Momentul aducerii moaştelor Sfântului Gheorghe la mănăstirea Pantocrator din Teleorman, transmis live pe Facebook
Sute de credincioşi au aşteptat la Mănăstirea Pantocrator din Teleorman sosirea moaştelor Sfântului Gherghe, aduse pentru prima dată în România. Momentul a fost transmis live de Trinitas TV.
ieri, 22:11:49

ANALIZĂ. Pro şi contra mutării ambasadei României la Ierusalim. Implicaţii şi calcule geopolitice
Decizia Guvernului Dăncilă de a începe procedura de mutare a ambasadei României din Israel de la Tel Aviv la Ierusalim e contestată de Klaus Iohannis, care subliniază că ar reprezenta o încălcare a dreptului internaţional. De asemenea, şi specialiştii consultaţi de „Adevărul“ consideră că ideea mutării ar fi una bună, dar nu prin metodele folosite de coaliţia PSD-ALDE, ci prin negocieri şi consultări între preşedinte şi partenerii externi.
ieri, 21:27:52

Imagini de la concertul spectaculos al lui Avicii de la Festivalul Untold 2015
DJ-ul suedez Avicii a murit vineri, 20 aprilie, la vârsta de 28 de ani, potrivit bilboard.com. Artistul a concertat la Cluj în 2015 la prima ediţie a Festivalului Untold. Concertul a fost unul spectaculos.
ieri, 21:13:03

inainte»
1/7158

sari la paginaAcasa