Mesaj public:

avatar doaroiluzie: T


Stirile zilei

ultima actualizare: azi, 01:42:48

Regizorul Cătălin Saizescu revine pe marile ecrane cu „Scurtcircuit“, un film care nu te lasă să rămâi indiferent
Lungmetrajul ”Scurtcircuit/ Fault Condition”, regizat de Cătălin Saizescu, a fost premiat pentru realizări artistice remarcabile la ediţia de anul trecut a Festivalului de Film de la Shanghai.
azi, 00:14:46

Minor rănit grav într-un accident provocat de o adolescentă. Şoferiţa începătoare a intrat cu maşina în şanţ
Două persoane au ajuns la spital în urma unui accident rutier produs din cauza neatenţiei unei şoferiţe începătoare.
ieri, 22:10:57

FOTO Accident grav pe DN 7: un bărbat a murit, trei femei şi doi copii sunt răniţi
Un accident mortal s-a petrecut pe Drumul Naţional 7, Deva - Simeria, la Sântuhalm. Două maşini s-au ciocnit frontal, iar un bărbat a murit şi alte cinci persoane au fost rănite.
ieri, 21:44:45

Poliţia germană avertizează. TIR-urile cu migranţi pleacă din vestul României. „Timişoara, un nou centru în traficul de fiinţe umane"
Pe ruta migraţiei ilegale dinspre Balcani, Timişoara a devenit un nou centru al traficului de fiinţe umane - a informat poliţia federală germană, revista germană de duminică Welt am Sonntag, citează agenţia maghiară de ştiri MTI.
ieri, 21:59:12

Accident rutier grav pe DN 7: un bărbat a murit, trei femei şi doi copii sunt răniţi
Un accident mortal s-a petrecut pe Drumul Naţional 7, Deva - Simeria, la Sântuhalm. Două maşini s-au ciocnit frontal, iar un bărbat a murit şi alte cinci persoane au fost rănite.
ieri, 21:44:45

Daimler şi-a echipat maşinile cu un software care le-a permis să treacă testele privind emisiile în SUA
Cercetătorii americani care investighează producătorul Mercedes Daimler au descoperit că autoturismele sale au fost echipate cu software care le-ar fi ajutat să treacă testele privind emisiile de gaze de eşapament, scrie un ziar german citând documente confidenţiale, potrivit Reuters.
ieri, 20:30:18

Angajaţii Apple au o problemă cu noul sediu futurist al companiei: se lovesc de pereţii de sticlă
Noul sediu al companiei Apple este o clădire masivă în formă de inel, cu un design futurist în care domină sticla. Însă tocmai acest lucru le dă dureri de cap angajaţilor, la propriu.
ieri, 20:01:44

Cioban împuşcat pe tarlaua de la Conacu
Un bărbat a fost împuşcat la Conacu, un sat din judeţul Constanţa. Oile pe care le păştea au pătruns pe un teren particular, iar proprietarul s-a certat cu ciobanii şi a scos pistolul cu bile.
ieri, 19:52:16

Petra Kvitova a câştigat turneul de la Doha, după o revenire de senzaţie în faţa Garbinei Muguruza
Petra Kvitova a câştigat turneul de la Doha, după ce a trecut în finală de Garbine Muguruza, într-un meci disputat în trei seturi.
ieri, 19:34:10

Fiscul e cu ochii pe românii care comandă produse din afara UE
Fiscul este cu ochii pe românii care comandă pe internet sau telefonic bunuri din ţările din afara Uniunii Europene. Inspectorii ANAF au observat că o parte dintre cei care vin să-şi ridice coletele din vamă declară sume suspect de mici pentru a beneficia de scutirile de taxe. Câteva mii de români au fost însă depistaţi, iar statul i-a pus să plătească 85.000 de euro, scrie Digi24.
ieri, 19:23:04

inainte»
1/6694

sari la paginaAcasa