Mesaj public:

avatar raluca-24: Fete


Stirile zilei

ultima actualizare: azi, 18:40:23

A renunţat la un job de manager în sistemul bancar pentru a-i învăţa pe părinţi cum să le asigure o educaţie financiară sănătoasă copiilor
A pornit de jos, dintr-o familie simplă de oameni muncitori, şi a parcurs toate treptele în sistemul bancar, ajungând manager în centrala băncii, dar a renunţat la tot pentru a-şi construi propria afacere. În prezent, Anamaria Ciuhuţă (38 de ani) le predă educaţie financiară părinţilor, învăţându-i cum să-şi administreze banii şi cum să-şi educe copiii în acelaşi spirit.
azi, 17:31:29

VIDEO Belgia a făcut spectacol cu Tunisia. Cuplul Hazard - Lukaku, cel mai în formă de la Campionatul Mondial
Belgia a confirmat că este una dintre cele mai în formă echipe de la acest Campionat Mondial şi s-a distrat cu Tunisia.
azi, 16:56:51

UPDATE A început Marşul ClujPride. Comunitatea Creştin Ortodoxă: „Clopotele de foc vor fi trase la intervale de 2 minute pe toată durata marşului”
Marşul ClujPride a început de la ora 17.00, pe platoul Sălii Sporturilor „Horia Demian”. În paralel, Comunitatea Creştină Ortodoxă cheamă credincioşii la rugăciune, iar pe perioada desfăşurării marşului „clopotele de foc vor fi trase la 2 minute” în bisericile ortodoxe din oraş.
azi, 15:05:10

Românul întors din SUA să-şi promoveze ţara natală. Ce este „Fantasticul Banat“, proiectul minunat în care a investit zeci de mii de euro
Cosmin Tanasă, un bănăţean născut pe Clisura Dunării, la Moldova Nouă, s-a întors în România după ce a lucrat ca poliţist în SUA şi a demarat, din banii proprii, un proiect prin care promovează frumuseţile Banatului.
azi, 17:14:58

Belgia a făcut spectacol cu Tunisia. Cuplul Hazard - Lukaku, cel mai în formă de la Campionatul Mondial
Belgia a confirmat că este una dintre cele mai în formă echipe de la acest Campionat Mondial şi s-a distrat cu Tunisia.
azi, 16:56:51

Vicepreşedintele PSD, Paul Stănescu: „Să fiţi pregătiţi cu arma la picior, când preşedintele fluieră să fiţi în Capitală“
Social-democraţii ar putea organiza un nou miting în Capitală. Cel puţin aşa a declarat vicepreşedintele PSD, Paul Stănescu, cel care le-a solicitat membrilor PSD să fie pregătiţi cu arma la picior în caz că „preşedintele fluieră să fiţi în Capitală”.
azi, 16:43:38

Mesajul Jandarmeriei înaintea unui nou protest. Ce spune despre avertismentele de tipul «Feriţi-vă, jandarmii au primit ordin să intervină»
Jandarmeria Română transmite, sâmbătă, un mesaj pe Facebook, în care afirmă că „avem cu toţii dreptul la a ne exprima liber opiniile, gândurile, sentimentele şi credinţele, dar acesta nu trebuie situat deasupra altor drepturi, precum dreptul la demnitate, la onoare, la reputaţie sau la siguranţa publică”. Pe platforma de socializare au postat şi o regulile de care trebuie să ţină cont cei care iau parte la astfel de manifestări.
azi, 16:14:50

Un şofer RATB din Capitală a pierdut controlul volanului şi a lovit şase maşini
Un şofer RATB a pierdut, sâmbătă, controlul volanului şi a lovit şase maşini. Incidentul, care nu s-a soldat cu victime, s-a produs pe bulevardul Alexandru Obregia din Capitală.
azi, 15:40:12

Marşul ClujPride vs Comunitatea Creştin Ortodoxă: „Clopotele de foc vor fi trase la intervale de 2 minute pe toată durata marşului”
Marşul ClujPride începe astăzi, de la ora 17.00, pe platoul Sălii Sporturilor „Horia Demian”. În pralel, Comunitatea Creştină Ortodoxă cheamă credincioşii la rugăciune, iar pe perioada desfăşurării marşului „clopotele de foc vor fi trase la 2 minute” în bisericile ortodoxe din oraş.
azi, 15:05:10

Un şofer RATB a pierdut controlul volanului şi a lovit şase maşini
Un şofer RATB a pierdut, sâmbătă, controlul volanului şi a lovit şase maşini. Incidentul, care nu s-a soldat cu victime, s-a produs pe bulevardul Alexandru Obregia din Capitală.
azi, 15:40:12

inainte»
1/7625

sari la paginaAcasa