Mesaj public:

avatar costysib: pe bune,,,nici o pustoaica de 45 ani aici?


bestwap.ro
Blogul membrului:
- still

*Nu plange
Nu plange c-ai sa mori Si c-ai sa pleci din lume, Nu-ti aduna comori Ci numai fapte bune, Caci viata trecatoare Precum o floare vara Gandesti ca traiesti vesnic Si poate... n-apuci seara. Gabriela URLUESCU

18.11.2013, 16:11
+niciun comentariu | 0 vizualizari
-----
*Poezie
\"Cand esti sus pe scara lumii Si crezandu-te om mare, Te uiti jos la biata turma Cu dispret si cu-ngamfare... Nu uita ca sus pe culme De-ai ajuns chiar pan\' la nori, Legea firii e ne-nfranta: Ai suit- va sa cobori!\"

18.11.2013, 16:04
+niciun comentariu | 0 vizualizari
-----
*Frustrare
\"Iar daca stai sa te gandesti mai bine, poate ca pricina acestei izbucniri, la care nu te-ai fi asteptat de la un om anume, sta tocmai in nevoia ascunsa a firii lui chinuite de a-si da frau liber intr-un fel de spasm, intr-un fel de incercare instinctiva de a-si regasi eul naruit, intr-o dorinta navalnica de a-si afirma personalitatea umilita si care punand stapanire pe intreaga lui fiinta, creste naprasnic pana la manie, pana la furie, pana la dementa, pana la paroxism.\"

01.08.2013, 17:52
+niciun comentariu | 0 vizualizari
-----
*La adio (Adrian Paunescu)
Se afla litere si farduri Si niste munti sunt intre noi Dosare-nchise, triste garduri Si nici n-o sa mai vina apoi. In pragul iernii absolute Saruta-mi tampla alba, hai Si-apoi scufunda-te si du-te In orizontul altui grai. Nici nu pot nimic sa-ti spun Pe curand sau ramas bun Aparu, numai nu, la adio tu. De ce sa-ti spun la revedere? N-as mai avea nici un motiv \"Adio\", drepturile-ti cere Ca te-am pierdut definitiv. Si de la mine pan-la tine Cuvantul insusi va-ngheta Nici sa te strig nu stiu prea bine Iubita mea, pierduta mea. Cand te-am vazut ultima oara Stiai si tu, plangeai si tu Si ai plecat cu tot cu gara Nici tren nu mai exista ,nu. Eu m-am intors inca o data Voiam sa vin pe urma ta Dar unde-i linia ferata. Parca a luat-o cineva. Eu ti-as mai spune amanunte Destinul de-as putea sa-l schimb Iubita mea de peste munte Iubita mea de peste timp. Pe cea de-atunci n-o voi gasi-o Si eu, acela, am murit Sub cinic nuclear adio Noi, bietul cuplu parjolit.

azi, 09:55
+2 comentarii | 1 vizualizari
-----


1/1

Pagina personala
Autentificare
Intra in comunitate