Mesaj public:

avatar robotelu2: Imi caut o iubita virtual ... urgent


bestwap.ro
Blogul membrului:
- sofia03

«prima pagina | ultima pagina»

*DOR-DE-TINE
Pentru că mi-e dor de tine în fiecare zi…. pentru că apa îmi amintește de tine, pentru că mă uit la nori și îmi amintesc de zâmbetul tău…pentru că cerul senin îmi amintește de ochii tăi dimineața…….pentru că mă trezești la realitate atunci când sunt cu capul în nori…..pentru tandrețea din vocea ta, pentru grija pe care mi-o porți……cu dor în fiecare zi…..pentru că sunt fericită…..mai mult ca niciodată…. Pentru că ar trebui să încetez cu copilăriile, dar tu îmi dai speranțe și plăceri nemărginite…. mă opresc, dar nu mai pot…pentru că…te iubesc…… Tu ești clipa mea. Ești motivul pentru care zâmbesc și pentru care îmi doresc ca ziua de mâine să vină mai repede și ca nopțile să fie noi începuturi, iar răsăriturile noi motive de a ne iubi….Nu îți cer un sărut ca să prind viață, îți cer un gând ca să te pot însoți pretutindeni. Nu-ți cer stelele de pe cer, îți vreau privirile înstelate, îți vreau zâmbetele pe față…. Și să știi că mereu îți voi fi aproape……îți voi fi parte din tine…..voi fi lângă tine atunci când vei zâmbi, și voi fi alături când zâmbetul ți se va transforma în plâns. Chiar și atunci când nu-ți vorbesc sunt lângă tine, cu gândul meu curat. ……..de dorul tău ridic munții din loc, de dragul tău modelez visele și le dau speranțe, punând în ele sufletul meu, speranța mea, iubirea mea… Aș putea să rog vântul să zboare ca gândul să-ți șoptească cu foșnet de petale cât de dor îmi e, aș putea să-i cer cerului înstelat să scrie pe bolta sa semne de iubire….de romantism fugar, de patimi arzătoare…. Pentru că mi-e dor de tine în fiecare zi….am nevoie să fiu alimentată cu iubire, cu tandrețe, cu fericire……și vreau să știi că te port în inima mea…. te simt până-n suflet… mi-ai intrat acolo, fără să vreau… te-ai strecurat, ușor, secundă cu secundă, fără să te oprești. Nici ploaia nu poate spăla clipele frumoase, și nici vântul nu poate alunga trăirile ce le avem, ce le trăim, ce le savurăm zi de zi…………ai putere asupra mea, asupra sufletului meu……………Sufletul meu e zbor, e soare, vânt, și plăcere… și în toate astea ești tu.

11.11.2021, 09:22
+niciun comentariu | 3 vizualizari
-----
*Mi-e dor de tine!
Mi-e dor de tine sa imi daruiesti pacea sufleteasca, iubirea ca intre doi copii. Mi-e dor sa ma tii in brate si caldura ta sufleteasca sa ma cuprinda! Mi-e dor ca tot ce imi daruiesti sa fie din suflet. Imi doresc ca sufletele noastre sa se iubeasca, sa fie indragostite unul de altul iar cand trupurile vor dori contopirea, Iubirea sa emana Fericirea. Mi-e dor de cuvinte care sa imi unga ca mierea sufletul, sa plâng de dorul tau, sa astept cu nerabdare reîntoarcerea ta la mine si cand amandoi vom schimba vorbe ca vom fi aproape sau departe sa ne simtim unul langa altul. Mi-e dor de tine barbatule, omule care nu ceri, care nu ai dorinte aiurea, care ai rabdare cu mine, cu tine, cu noi doi!

04.11.2021, 14:59
+niciun comentariu | 3 vizualizari
-----
*Mai bine singura...
Mai bine singura decat cu tine suflet rautacios. Fie ca voi fi văduvă sau divorțată singura aleg sa merg pe drumul vietii. Nu imi trebuie minciuna patologica, nu am nevoie de vorbele tale fara sens. E mai bine singura, nu vad, nu aud. Nu voi accepta nici amici barbati ca incep sa le creasca cornite si o voi lua de la capat. Singura, singurica, e cel mai bine. Știu sigur ca nu va mai fi nimeni sa îmi raneasca sufletul, un suflet cicatrizat de atatea minciuni!!!!

27.10.2021, 10:29
+niciun comentariu | 9 vizualizari
-----
*Siteuri socializare infecte
Oriunde te-ai duce pe aceste siteuri de socializare vei găsi o multime de masti: Minciuna, Barfa, Interesul sexual si o multime de lucruri rele care te fac sa suferi, sa plangi, care te intristeaza pana in adancul sufletului. Dar acestor masti nu le pasa. Ele stiu una si buna. Sa isi bata joc, sa rada de cei din jurul lor. Doar se vaita ca niste fantome bete ca sunt singure, a nimanui, ca nu au pe cine iubi dar atunci cand gasesc un suflet care le poate oferi ceea ce si el își doreste atunci tăbară pe el, luându-i toata energia pozitiva si uscandu-l ca pe o floare. DACA NU AI CE OFERI, NU VREI SA OFERI ATUNCI LASA ACEA FLOARE IN PACE!!!

27.10.2021, 10:24
+niciun comentariu | 7 vizualizari
-----
*De ce prefera barbatii sa minta?
Inceputul unei relatii este cea mai frumoasa perioada a unui cuplu. Totul este lapte si miere, inclusiv iubitul tau care nu mai stie cum sa te multumeasca. Totusi, ce este facut cand constati ca el, cel care pana mai ieri ti-a promis ca iti va fi alaturi, iti rasplateste increderea cu vorbe goale? Inevitabil, sentimentele de iubire se transforma in dezamagire si tristete. De ce trebuie sa fim mintite pentru a fi fericite?Iubirea se construieste prin loialiate si interese comune. Cel putin, aceste ingrediente stau la baza unei relatii sincere si armonioase. Cand el pozeaza doar in iubitul model si de fapt te minte cu buna stiinta, finalul va fi cu siguranta dezamagitor. Tu o sa ramai cu un gol in suflet in timp ce el va pleca mai departe fara sa aibe mustrari de constiinta.

27.10.2021, 10:09
+niciun comentariu | 3 vizualizari
-----

«inapoi | inainte»
6/8

Pagina personala
Autentificare
Intra in comunitate