Mesaj public:

avatar ant96: Unde a dispărut lumea?


bestwap.ro
Blogul membrului:
- sofia03

ultima pagina»

*Cum incearca un barbat sa aduca o femeie in pat?
Unii bărbaţi, dar în special cei care se sperie de un angajament, preferă să folosească tot felul de trucuri pentru a impresiona femeile şi pentru a le păcăli că vor o relaţie sănătoasă. 1. Unii bărbaţi le declară femeilor că îşi doresc o relaţie serioasă şi o căsnicie ca să păcălească femeile şi să obţină mai uşor “beneficii” sexuale. 2. Orice tip ştie că prietena lui va fi mai sensibilă la avansurile lui dacă reuşeşte să o convingă că relaţia lor are potenţial “de lungă durată”. Tot ce trebuie să facă este să strecoare în conversaţie cuvintele cu rezonanţă magică, precum \"noi\" sau \"al nostru\" sau \"viitor\" sau \"într-o bună zi\". 3. Când un bărbat se întâlneşte cu o femeie, aceasta îi sugerează lui ce i-ar ei plăcea să audă. Ea îi transmite ceea ce are nevoie să i se spună, iar el i-o spune. Ea cântă, şi el dansează după muzica ei. Dacă după o perioadă de timp femeia nu observă niciun progres în relaţie, ea începe să se simtă frustrată. E clar că relaţia a atins un punct terminal.4. \"Femeile îşi închipuie că sunt viclene\", cred bărbaţii. Ele încearcă să le facă cunoştinţă cu membrii familiei sau publică pe reţelele sociale fotografii cu ei doi peste tot ca totul să pară familiar. Bărbaţii le dau senzaţia că este aşa cum vor ele, ştiind că astfel ei vor obţine ceea ce vor. 5. Dacă un bărbat are o casă mare într-o zonă bună a oraşului, o să profite de ocazie ca să agaţe femei. Spre exemplu, ar putea să le roage să îl ajute să aleagă o culoare pentru ”camera copilului”. Pentru când vor avea un copil al lor într-o bună zi. 6. Unor bărbaţi le plac relaţiile cu femei care locuiesc în alt oraş. Iar femeile respective îşi închipuie mereu că se va ajunge la etapa următoare. Nu se va întâmpla aşa. Tipul ajunge la ea în oraş, fac sex tot weekendul şi apoi el se întoarce acasă. Ritualul venirilor şi plecărilor este perfect justificabil din cauză că cei doi locuiesc în oraşe diferite. Este o scuză mai mult decât plauzibilă.7. Bărbaţii sunt vicleni. Un tip i-a spus prietenei lui că se va însura doar cu femeia care îl va trezi în fiecare dimineaţă cu o partidă de sex oral. Ea a înţeles mesajul şi s-a conformat, dar după trei ani el nu a cerut-o niciodată de soţie. 8. Un bărbat îi va spune unei femei că este inteligentă, că are umor, că este sofisticată şi că se simte atras de mintea şi de sufletul ei. În acest timp, el îi dă hainele jos. Ea va fi mulţumită că a găsit un bărbat care nu o consideră un simplu obiect sexual, iar el încântat că a păcălit-o şi că s-a culcat cu ea. 9. Bărbaţii se prefac că sunt partenerii perfecţi. Spun lucruri de genul că nu au înşelat niciodată o femeie sau că hoinăreala cu băieţii s-a terminat. Se poate să fie exact pe dos. 10. Uneori, un bărbat va suna foarte des o femeie şi va părea extrem de interesat de discuţii plicticoasă. Asta nu înseamnă că îi pasă de ea, aşteaptă doar momentul potrivit s-o aducă în patul lui.

azi, 11:50
+niciun comentariu | 8 vizualizari
-----
*Oamenii nu observa tot ce faci pentru ei!
Dacă ar ști ei de câte ori nu mi-am pus întrebarea: oare ce nu fac bine, de ce nu se comportă și ei cu mine așa cum mă comport eu cu ei? Dar astea sunt întrebări fără rost, pentru că oamenii chiar nu își dau seama de toate sacrificiile pe care le facem pentru ei, de toate lucrurile (nimicurile) din ochii lor dar care pentru noi înseamnă gesturi de dragoste, de grijă. Până când să pot la nesfârșit să mă aștept să primesc înapoi măcar puțin din ceea ce ofer?Dragostea este răbdătoare, dragostea este blândă, iertătoare, nu se ceartă, crede orice-ar fi, este așa cum ar trebui să fie. Oare? Există bineînțeles și excepții, dar în majoritatea cazurilor dragostea ajunge să devină amenințătoare, crudă, violentă, plină de așteptări nu tocmai corecte. Lista ar putea continua bineînțeles, dar noi nu. Nu putem să acceptăm să fim tratați cu indiferență, cu ură, cu nepăsare și totuși să continuăm ceva în care nu ne regăsim. Suntem făcuți să iubim, dar cât putem iubi ceva ce nu ne iubește?! Sunt sigură că fiecare dintre noi a avut măcar o situație în care a simțit că face prea mult pentru anumiți oameni, iar ei nu se sinchisesc să observe sau să ofere ceea ce primesc.Avem nevoie de ceilalți în viața noastră, nu putem să ne închidem într-o colivie și să ne blamăm că nu facem ceva bine. Poate nu e problema noastră, poate nu mai putem accepta unele persoane în viața noastră, sau cel puțin ne îndepărtăm. Pentru că merităm să fim tratați așa cum îi tratăm pe alții. Roata sigur se întoarce, orice-ar fi, mai devreme sau mai târziu. Tu fii bun oricum, comportă-te cu persoanele din jur așa cum ai vrea să se comporte ei cu tine. Odată ce încetăm să facem anumite lucruri pentru ei, fie că este vorba de prieteni, apropiați, cunoscuți, în momentul acela realizează. Dacă nu îi (mai) căutăm sau nu le mai cântăm în strună ca și până acum, dacă renunțăm la micile gesturi dar care făceau o mică mare diferență, încep să reacționeze. Ei bine, se trezesc cam târziu de obicei. Târziu pentru ei, pentru că nu ne mai pot convinge să revenim la vechile obiceiuri, dar nu târziu și pentru noi, pentru că deja ne-am dat seama că nu mai merităm un astfel de tratament.Fiecare dintre noi este important, toți avem persoane pe care le iubim în jurul nostru, principalul nostru scop este să fim fericiți. Fericiți nu putem fi decât iubind și dăruind. Cei care merită să ne fie aproape, cei care doresc asta, vor face absolut orice le stă în putință pentru a ne rămâne aproape. Să nu mai acceptăm persoane false, interesate și nepăsătoare în jurul nostru. O persoană cu un caracter și o personalitate puternică va ști să vadă și să recunoasă oamenii care merită sacrificiile, dragostea și dăruirea sa. Eu îți doresc să fii mereu înconjurat/ă de persoane care să te merite! Suferințele îl întăresc pe om și sunt mai necesare decât orice plăcere, pentru formarea unui mare caracter. Constantin Brâncuși

06.12.2021, 18:55
+niciun comentariu | 6 vizualizari
-----
*Un om naiv!
Din pacate asta am fost si am mai cazut nu de curand in plasa unor persoane mincinoase. Tu esti sincer. Iti spui nume real, locatie reala, job real, situatie matrimoniala reala deci tu esti omul real pe cand cei cu care vorbești iti spun minciuni de la inceput. Tu ii crezi pe moment dar cu trecerea timpului parca piesele nu se mai potrivesc. Iti dai seama ca esti mintit dupa anumite vorbe spuse si ceea ce se intampla in virtual. Iar omul mincinos vazand ca i-ai descoperit minciunile atunci frumușel te da la o parte pentru ca stim nu le plac oamenii inteligenti, oamenii carora le plac sa gandeasca mental si cu sufletul. Unul se da bolnav dar numai sa vada daca te-ai bucura intradevar de necazul lui iar cand iti dai seama ca minte si ii si spui iti tranteste usa in nas. Altul se da un mare Don Juan, un Romeo care e gata sa cada de pe cal de atata indragosteala. Dar si acesta e de acord sa joci numai de pe melodia lui si cand si acest personaj stie ca te minte si tu ai descoperit adevarul atunci iti tranteste din nou usa in nas. Atunci dragi barbati voi meritati sa fiti singuri, sa nu aveti un umar pe care sa plangeti, nici iubita, nici amica pentru ca va bateti joc dar stiti vorba aia: ROATA E ROTUNDA PENTRU FIECARE!!!

06.12.2021, 14:58
+niciun comentariu | 6 vizualizari
-----
*Crezi???
Crezi ca daca ma urmaresti, intr-o zi nu voi putea disparea? Vrei sa ma faci sa cred ca esti interesat de mine si de postarile mele? Sau ma urmaresti ca sa vezi daca am mai scris ceva de rau sau bine de tine? Acest jurnal este al meu, si pot scrie orice, fie ca iti convine sau nu dar cel putin stii bine ca scriu adevarul nu infloriturile tale. Crezi ca daca intr-o zi nu voi mai fi aici iti va parea rau? Eu cred ca te va durea fix intr-o anumita parte a corpului. Si ce dacă nu mai este? Oricum un timp am mintit-o si am jucat-o pe degete cum am vrut eu! Stiu ca nu va pasa de nimeni de aici. Sunteti oamenii care atunci cand intalnesti un naiv, un credul atunci e momentul sa iti joci cartile cu cea mai buna maiestrie. Si chiar daca ceea ce spui nu e adevărat dar daca victima a muscat momeala e cel mai bine pentru tine. Ceea ce pentru tine nu e adevarat, pentru victima va fi si atunci bucuros o tii asa mai departe.

06.12.2021, 14:47
+niciun comentariu | 4 vizualizari
-----
*Cum mint barbatii?
Suntem oameni cu toții, ca atare suntem supuși unor greșeli mai mult sau mai puțin vinovate. Și, uneori, ne ascundem în spatele unor minciuni, care, din păcate, pot distruge femeia din fața noastră. Și se poate întâmpla asta, chiar dacă nouă ni se pare că nimic rău nu se arată în zare. În viața asta, probabil vei fi mințită de câteva ori de către bărbați. Știu, pentru că la un moment dat, și eu am mințit. Cum vei fi mințită? Păi …Ți se va spune că ești cea mai bună femeie pe care a întâlnit-o, pentru ca mai apoi să se refugieze în alte brațe, sperând ca tu să nu afli vreodată. De ce? Pentru că încearcă să păstreze un loc cald, în care să se retragă când vremea devine rece. Pentru că tu îi oferi totul, fără a fi nevoit să lupte pentru a obține. Ți se va spune că tot răul vostru se trage din cauza ta. Desigur, asta este o minciună, poate că nu voită, ci izvorâtă dintr-o incapacitate de a vedea, în mod real, șirul de întâmplări din viața ta. Să nu cazi în capcana învinovățirii gratuite. Da, poate că ai o parte din vină, dar aproape niciodată vina nu este doar la unul singur.Ți se va spune că o să te respecte, asemenea unui jurământ. Și, uneori, totul este doar o vorbă goală, căci odată cu trecerea timpului devine obișnuiță să-i fii buretele care îi absoarbe răutatea. Nu, să nu accepți să fii așa ceva, căci totul trebuie să aibă o limită. Ți se va spune că ești tot ce și-a dorit, dar faptele lui trădează tot ceea ce el verbalizează. Cu timpul, apar nemulțumiri, din ce în ce mai dese și din ce în ce mai adânci. De cele mai multe ori, n-au niciun fundament. Și, cu ușurință, vei fi tratată ca o oarecare, pierzându-ți de multă vreme titlul de „cea mai dorită femeie”. Fii atentă la lucrurile astea, pentru că măcar o dată în viață vei trece prin așa ceva!

06.12.2021, 14:34
+niciun comentariu | 5 vizualizari
-----

inainte»
1/6

Pagina personala
Autentificare
Intra in comunitate