Castigatorii Premiului de la ora 21 sunt: cosmyn_coco (10.000+), costyn01 (8.000+) si ankkkkka (7.000+)!
depune mesajMesaj public:

avatar mytay-42: D


bestwap.ro
Blogul membrului:
- snowfall

«prima pagina |

*Gandul meu
Nu vreau să fii tot timpul lângă mine. Dar nici departe n-aş vrea să te ştiu, Ci doar între *devreme*şi *târziu* Ca să te-aştept cu gândul despre tine... Să-l pun pe masă ca pe-un dor de vis, Să-l tai în bucăţele cât o viaţă, Să-l dormi în somnul tău de dimineaţă Şi să-l cuprinzi c-un dor în necuprins. În fiecare zi, să ai un strop din el Să-l iei cu tine unde-ai vrea să-l ai, Să-ţi faci din el un scaun în tramvai Sau să îl plimbi în zgardă de căţel. Să-ţi ştergi sudoarea când ţi-o fi prea rece, Să-ţi faci, din el, batistă cu parfum, Să-ţi ştergi pantofii obosiţi de drum, Să-l pui sub cap când somnul îţi va trece. Să te-ncălzeşti la el când ţi-o fi frig Să-l pui în dor când viaţa te-o durea Să-l foloseşti când lumea va fi rea Şi să-mi răspunzi când eu am să te strig...

31.01.2015, 20:47
+niciun comentariu | 9 vizualizari
-----
*Multumesc
Îţi mulțumesc, din suflet, uneori, Iar sufletul înseamnă un buchet de flori, Un gând frumos, o dâră de parfum Pe care o-întâlneşti pe-o margine de drum. Sau n-o-întâlneşti nicicând şi nicăieri, De nu-nţelegi cuvântul din tăceri, De nu vezi ochii care nu se-ascund Şi-n inimă cu florile-ţi pătrund... Dar de-i găsești sub streaşina de dor, Când vorbele te dor mistuitor, Când nu mai vrei de ei să te lipseşti Înseamnă că poţi încă să-i iubeşti..

31.01.2015, 20:44
+niciun comentariu | 7 vizualizari
-----
*De n-ai fi tu...
De n-ai fi tu, mereu să-mi prețuiești Minute, clipe, care trec prin viață, M-aș rătăci, prin relele lumești Și trist aș fi în fiecare dimineață. Aș fi un călător prin stropi de rouă Fără să strălucesc, când zorile apar Ducând destinul, veșnic frânt în două Prin fiecare anotimp din calendar. De n-ai fi tu să-mi spui dacă greșesc Când toate, mi se-ntâmpla numai mie Aș fi străin ce depărtările-ți iubesc, Din care mă aduni și nimenea nu știe. M-aș prăbuși mereu pe trepte neurcate, Și-ar sângera în mine părerile de rău, Și-o spun oricui fireasca mea dreptate, De n-ai fi tu, eu n-aș fi fost al tău.

31.01.2015, 20:35
+1 comentariu | 15 vizualizari
-----

«inapoi |
53/53

Pagina personala
Autentificare
Intra in comunitate