Castigatorii Premiului de la ora 21 sunt: cosmyn_coco (10.000+), costyn01 (8.000+) si ankkkkka (7.000+)!
depune mesajMesaj public:

avatar blackjack_: k


bestwap.ro
Blogul membrului:
- snowfall

«prima pagina | ultima pagina»

*Niciodata sa nu spui NICIODATA
Niciodată nu vei fi suficient de bun pentru o femeie care nu a învăţat să-ţi cunoască toate calităţile. Nu vei fi niciodată suficient de fericită pentru un bărbat care nu ştie să-ţi descifreze zâmbetul… Nu vei fi niciodată suficient de potrivită pentru mama unui bărbat care a crescut doar fizic şi care ascunde în propriul corp un simplu băieţel. Nu vei fi niciodată îndeajuns de inteligentă pentru un bărbat care nu a reuşit vreodată să citească nici măcar o carte şi s-a poticnit mereu la prima pagină… Nu vei fi vreodată suficient de puternică pentru a avea grijă de un bărbat care nu ştie să-şi asume responsabilităţi. Nu vei avea niciodată destulă experienţă de viaţă pentru un bărbat care nu s-a depărtat mai mult de o sută de metri de casa părinţilor… Nu vei avea niciodată siguranţa că eşti într-o relaţie potrivită atâta timp cât bărbatul care-ţi este alături nu priveşte în aceeaşi direcţie cu tine. Nu vei putea niciodată să râzi în voie lângă un bărbat care îşi trăieşte întreaga viaţă după şabloane… Dacă nu ai înţeles ce vreau să-ţi spun, mai citeşte un rând: Poţi să fii femeia perfectă. Tot nu vei fi niciodată suficient de bună pentru un bărbat care nu este încă pregătit să-ţi spună: “Te iubesc!”

17.09.2022, 22:36
+niciun comentariu | 0 vizualizari
-----
*Viseaza cu ochii deschisi...
Visează cu ochii deschişi şi întinde-ţi speranţele până la cer. Vei avea timp tot restul vieţii pentru certitudini.! Viaţa este plină de întâmplări...şi de multe ori coincidenţele au un rol în viaţa noastră..., probabil, că există o conexiune între întâmplare şi destin... Bună seara !

17.04.2022, 20:24
+niciun comentariu | 4 vizualizari
-----
*Prima zapada
Nu stiu, cand eram copil, iubeam iarna. Cum naiba imi placea atat de mult? Tin minte cum ieseam din casa si ma izbea in nas mirosul ala specific. Priveam zapada cu pofta si abia asteptam sa imi intalnesc gasca si sa ne batem cu zapada. Alergam, transpiram si mancam zapada. Cadeam, ma loveam, radeam si porneam din nou. Zapada, bulgari, sanii, tipete … O distractie fara limita si fara sfârșit.🤪Acum nu o mai suport. Cand ajungi adult iti dai seama ca iarna nu iti mai aduce prea multe bucurii.Prea frig!!Valeu,abia a venit prima zăpadă 😁Pfaaa

16.12.2021, 23:40
+niciun comentariu | 3 vizualizari
-----
*Ar trebui
Ar trebui să ne bucurăm zilnic de ce avem...de lucrurile mărunte și simple. De un răsărit ori de un cer plin de stele... De oamenii din jur, sunt convins că sunt și oameni buni. De zâmbetul celor dragi, de fericirea celor din jur, de nimicuri...dar care ne umple inima de frumos! Și într-un final, să ne bucurăm de...de VIAȚĂ! Trec zilele, momentele...trec pe lângă noi, ori noi trecem pe lângă ele...Să ne bucurăm și să mulțumim...Eu asta fac acum ! Seară plăcută , noapte lină !

16.12.2021, 23:37
+niciun comentariu | 3 vizualizari
-----
*In seara aceasta
În seara aceasta pășesc timid , naiv , candid...pe vârful degetelor ...ÎN SUFLET... Să nu tulbur linștea...ci doar să o ascult.. Am atâta nevoie...că aș ruga - o să rămână așa ..acolo...pentru totdeauna. În seara aceasta...pășesc...iubind. Seară plăcută , noapte lină !

16.12.2021, 23:35
+niciun comentariu | 5 vizualizari
-----

«inapoi | inainte»
2/53

Pagina personala
Autentificare
Intra in comunitate