Mesaj public:

avatar i-love-2-hate-u: La ce e bun sa contrazici o fOmeie? E mult mai rentabil sa o lasi sa isi schimbe singura parerea.


bestwap.ro
Blogul membrului:
- snowfall

«prima pagina | ultima pagina»

*ELOGIU....
Așa o pierzi. O pierzi atunci când uiți să-ți amintești că lucrurile mici și simple înseamnă lumea pentru ea, sinceritatea în vocea ta în timpul unei plimbari, încântarea ei de a găsi in tine ceva pierdut sau uitat ca un autocolant pierdut în trecutul ei, mirosul cărților noi din în magazinul pe care îl vizitați, surpriza notelor scurte, dar cinstite pe care le introduce în jurnal și altele pe care le poți vedea doar dacă te uiți atent la ea. Trebuie să-ți amintești când uită. O pierzi când nu observi că observă totul despre tine, folosirea punctuației corespunzătoare care îi spune continuarea, mai degrabă decât finalitatea, tăcerea ei când ești pe punctul de a pune o întrebare, dar crezi că ești orice pe cale să-i faci, să-i spui că ar fi o prostie, bâzâitul tău fără minte atunci când este mult prea liniștite, scrisul tău de mână când îți semnezi numele pe coli de hârtie goale, râsul tău dezactivat când încerci să fii politicos și tot mai mult din ceea ce ești, care nici nu știi despre tine, pentru că ea este atentă mereu la tine. Își amintește când tu uiți. O pierzi pentru fiecare secundă pe care o faci să se simtă din ce în ce mai puțin din frumusețea pe care ea o are. Când o faci să simtă că este înlocuibilă. Vrea să se simtă prețuită. Când o faci să simtă că este trecătoare, ea vrea să rămâi. Când o faci să se simtă inadecvată, ea vrea să știe că este suficientă și nu are nevoie să se schimbe pentru tine, nici pentru nimeni altcineva pentru că este ea și este frumoasă, bună și nebună. Tu trebuie să o înveți. Trebuie să știi motivul pentru care tace.Trebuie să-i urmărești cele mai slabe puncte.Trebuie să-i scrii.Trebuie să-i amintești că ești acolo.Trebuie să știi cât durează să renunțe.Trebuie să fii acolo să o ții de mănă când va fi pe cale să plece. Trebuie să o iubești pentru că mulți au încercat și au eșuat, și ea vrea doar să știe că este demnă să-ți fie iubită, că ea este demnă să fie păstrată. Și, așa o păstrezi.

15.02.2023, 07:04
+niciun comentariu | 0 vizualizari
-----
*14 februarie
Să nu îţi fie teamă să faci ceea ce iubeşti , să faci și să trăieşti aşa cum îţi place. Frica poate distruge mai multe visuri decât o mie de eşecuri... Iubirea ar trebui sărbătorită ceas de ceas ..cu un alint din toată inima ..cu o îmbrățișare puternică încât să ți se zguduie sufletul de fericire ...! Iubirea nu se definește prin 14 februarie ..ci prin tine ..prin el și două bătăi puternice numite \" Bătăile inimii voastre \' ..! Seară pe placul tău...noapte lină !

15.02.2023, 00:48
+niciun comentariu | 0 vizualizari
-----
*Adio...
Sa nu imi spui \"Adio\" niciodata, De ai sa pleci, revino te rog iara, Intoarcrea-ti astept infiorat... Invat ca lipsa ta sa nu ma doara Sa nu imi spui \"Adio\" orice ar fi In noaptea rece eu fac legamant Am sa te-astept din noapte pana-n zi Si n-ai sa auzi ca ma plang \"Adio\" sa nu-mi spui, ca doar tu stii Oricate drumuri ai avea sub pasi Mereu ai sa te-ntorci si-ai sa revii N-ai sa te induri cu totul sa ma lasi !

05.10.2022, 23:31
+niciun comentariu | 1 vizualizari
-----
*Femeia perfecta nu exista !
Fraților. Femeia perfectă nu există. Toate au nivelul lor de nebunie. La fel ca noi. Dar, după divorț și am întâlnit câteva femei, mi-am dat seama câteva lucruri . Iată una dintre cele mai mari lecții pe care le-am învățat. ALEGEREA. Trebuie să ALEGEM. Am fost mic mult timp. Am avut probleme de încredere, așa că nu am avut încredere. Aveam frică , așa că mi-am păstrat distanța. Am avut resentimente pe care le-am proiectat in fundul minții mele, am avut ideea că într-o zi femeia perfectă o să dea cu piciorul pe ușă și m-ar salva.Că acest pui de gănd ireal , i-ar învinge pe toți ceilalți și ar fi doar curcubee și pisoiași 24 din 7. De-a lungul anilor, am folosit povestea nesiguranțelor mele sau a problemelor fostei soții, o nebunie sau scuză pentru a nu putea face o relație să funcționeze. Când, în realitate, pur și simplu nu AM ALES. Cel mai mult nu m-am ales pe mine. Să lucrez la mine și să fac niște lucruri întunecate, înfricoșătoare, umilitoare asupra MEA. Pentru a vedea ce n-am vrut să văd și să schimb ceea ce eram prea al naibii de încăpățânat să schimb. Frate tu și cu mine am putea sări de la femeie la femeie ușor. Este simplu, este nevoie de zero eforturi. Putem spune că are această problemă sau acea problemă și probabil că avem dreptate. Putem merge mai departe și la sfârșit, o existență destul de goală.Ținând-o la distanță.Dar adevărul este că există o singură modalitate prin care vom construi iubirea. Și asta dacă alegem. ALEGE-O. Alegeți-o și alegeți să faceți orice muncă necesară pentru a CONSTRUI împreună cu ea. Alegeți să vă dețineți mizeria. ALEGE să închizi alte uși. ALEGE să cobori de pe gard. Alegeți să nu vă scufundați în rahatul profund și întunecat. ALEGE-te omule. Mai mult decât orice, ALEGEȚI-VĂ. Alegeți-vă să vă onorați ,nu jucând o piesa de teatru. In orice caz.Dacă doriți cu adevărat să construiți un imperiu cu o regină, TREBUIE SĂ ALEGEȚI SĂ FIȚI REGE. Când am renunțat la CĂUTAREA unei regine și AM ALES să intru în mine, fetele au dispărut și a apărut ea ,cea care urmează. Da!ea mă testează. O femeie bună o va face. Da!am încă temeri.Banuiesc că intotdeauna o voi face. Dar de la un tipă la alta, vă pot confirma că cel mai mare lucru pe care l-am schimbat pentru a aduce această regină în viața mea este propria persoană ,adica EU. M-AM ALES. AM ALES să renunț la minciună și vina.Și odată ce am făcut această alegere și am făcut asta, jocul s-a schimbat. Fraților , Alegeți-vă. Înconjoară-te de alți care construiesc relații REALE. Cu oameni care te vor menține și pe tine la un standard mult mai înalt. Dacă eu nu voi fi eu însumi, atunci cine? Iubiti-vă mult , chiar merită!

18.09.2022, 17:06
+niciun comentariu | 1 vizualizari
-----
*Traieste si iubeste
Trăiește și iubește. Și separat. Și împreună.Viață separat de iubire. Iubire separat de alții. Tu, separat de ceilalți. Trăiește și iubește așa cum înțelegi tu viața. Cum înțelegi tu iubirea. Uneori, prin ochii în care te vezi. Alteori, prin ochi închiși. Sau prin reflecții străine. Surprinzătoare. Încearcă! Chiar dacă e greșit sau crezi că e interzis. Trăiește și iubește așa cum înțelegi tu viața. Cum înțelegi tu iubirea. Prin compromisuri. Așteptare. Răbdare. Resemnare. Cedare. Război. Liniște. Tăcere. Întoarcere acasă. Uneori, simți iubirea atunci când lipsește. S-a dus după pâine. Sau ți-a dat drumul la mână pentru 2 minute, ca să probezi tu un ceas. Sau a plecat definitiv. Pentru ca „nu”. Nu pentru ca „tu”. Trăiește și atunci când uiți. Cum se respiră, cum se iubește. Uiți că tu ești iubire. Uiți că viața e în tine. Că tu faci, tu ești iubire. Uiți, pentru că ești 100% viață. Uneori, trăim pentru alții. Iubim ipocrit. Alegem greșit. Credem ca motivul vieții este iubirea. Și așa ar fi. Așa este. Iubirea este. Nu jocul de-a ea. Iluzia. Iubirea ca troc. Ca validare. Ca monedă de schimb. Când nu mai crezi, când nu mai poți, nu mai vrei, nu mai știi – lasă totul. Și pur și simplu trăiește și iubește(-te). 100% viață. 100% iubire.

18.09.2022, 16:59
+niciun comentariu | 1 vizualizari
-----

«inapoi | inainte»
2/55

Pagina personala
Autentificare
Intra in comunitate