Mesaj public:

avatar dinulet: .dis.


bestwap.ro
Blogul membrului:
- snowfall

ultima pagina»

*Doar luna ma-ntelege
Doar luna ma-ntelege Cand ceru-si revarsa senina lucire Si noaptea se-nbraca naluca , pustie Ma apasa pe suflet o amintire Si lacrima vie imi curge in vers , poezie Sub cerul plin de stele cand luna imi zambeste Si sufletul imi simt mai trist ca alta dat\' In bezna noptii doar ea imi mai vorbeste Povestea-i de iubire in graiul ei ciudat Ea stie ce-i iubirea ne-nplinita Cand soarele-i zambeste-n zori Ar vrea sa-i fie aproape si iubita Dar stie ca e imposibil , se ascunde printre nori Si totusi lumineaza-n noapte Cand e prea trista fata nu-si arata Chiar daca stelele ii sunt mereu aproape Ea stie ca iubirea-n taina e o arta.

12.11.2019, 07:23
+niciun comentariu | 1 vizualizari
-----
*Nu ne-am nascut ...
Nu ne-am născut pentru a trăi singuri dar nici cu oricine. Orice persoană merită și are nevoie să se simtă iubită și ocrotită, însă sunt tot mai puțini aceia care încă mai știu cum să iubească cu toată ființa lor. Pentru ca o relație să fie frumoasă, trebuie să existe magnetism, magie și o iubire atât de puternică, încât să merite să fie povestită. Un bărbat care va dori să fie lângă o femeie, nu doar cu trupul, ci şi cu sufletul, arată cea mai mare dovadă de iubire. Pentru el, cele mai important lucru în relație, este comunicarea dintre sufletele voastre. Bărbatul care dorește să îţi cunoască temerile, neliniștea, îndoielile, ca apoi, să te iubească și mai mult, este bărbatul care te iubește cu adevărat pentru ceea ce ești. El este omul care te iubeștedimineața devreme, când ești nemachiată și ai părul ciufulit. Pe umărul acestui bărbat poți pune capul și vei simți cum te topești, pentru că el este bărbatul care te venerează. Din partea lui, vei simți o iubire incredibilă. Vei simți ca și când nu meriți o asemenea iubire, însă el va avea grijă mereu să îți spună cât de demnă ești de iubirea lui și cât de ușor îi este să te iubească. El îţi este aproape fără „doar” și „poate”… Îți va fi aproape mai ales când ești tristă, și nu va conta dacă nu vei fi pe placul apropiaților săi. Nu va conta că te vei îngrășa cu 5 kg, nici dacă ți-ai pierdut jobul, dacă eşti deprimată sau dacă ești supărată pe el. El va rămâne lângă tine, la bine şi la greu. El înțelege că iubirea constă în lucruri mici. Te va ajuta la treburile casnice, ba chiar mai mult, când ai o zi grea, te va aștepta acasă pregătind o cină romantică. El este bărbatul care îţi scrie mesaje frumoase într-o banală zi de luni, și nu pentru că este ziua ta sau ziua îndrăgostiților. Ai nevoie de bărbatul care atunci când nu vă merge bine, să te strângă în brațe și să-ți spună: “Fii fără grijă, ne vom descurca noi…”. Iubirea lui te va elibera, te va inspira. Acest bărbat va crea pentru tine o lume nouă, din care tu, cu bucurie, vei face parte!

08.11.2019, 07:05
+niciun comentariu | 3 vizualizari
-----
*Barbatul tantric
Bărbaţii grăbiţi, egoişti, neîndemânatici, lipsiţi de imaginaţie ori înflăcărare, care le lasă pe femei cu gânduri dintre cele mai neortodoxe, mergând până la… omucidere, par să fie singurul model de pe piaţă după câte frustrări generează durata şi eficienţa elanurilor lor amoroase. Şi totuşi… Există şi barbatul care iubeşte femeia şi o trăieşte ca pe un dar. Care îi percepe feminitatea ca pe o binecuvântare şi senzualitatea, ca pe o izbândă proprie. El “vede” detaliile care o fac seducătoare până şi pe cea mai puţin frumoasă dintre femei: linia gambei, curbura şoldului, înclinarea gâtului, gropiţele mici de la ceafă, o şuviţa de păr îndepărtată cu o mişcare nestudiată a mâinii, fineţea gleznei, dilatarea pupilelor într-o mirare fulgurantă, zâmbetul şăgalnic, parfumul pielii, neliniştea erotică provocată de privire, vorbă, apropiere sau atingere. El e iubitul care te traieşte dinainte de a te avea, care dă înainte de a cere, care iubeşte cu îndurare sau patimă, când blând, când sălbatic, care cuprinde, frânge, răstoarnă, desface, intră, strânge, muşcă, strigă, şopteşte, închide ochii să nu mai vadă sau îi deschide să vadă tot, care se simte puternic sau pierdut, care cheamă cu meşteşug, aşteaptă cu răbdare unisonul plăcerii şi continuă, expert, ademenirea ei până la istovire. Care simte extazul femeii ca pe cel mai puternic afrodiziac şi, inventiv, viril si competitiv, devine tot mai mulţi dintre cei 36 de bărbaţi cu care te îndeamnă Kama Sutra să-ţi imaginezi că faci dragoste în acelaşi timp.

05.11.2019, 08:53
+niciun comentariu | 2 vizualizari
-----
*Intotdeauna gentleman
Nu este vorba neapărat despre cât de frumos și bogat este el. Este vorba despre cât de bărbat e. Despre modul în care reușește să se reinventeze astfel încât să nu lase monotonia să-și facă loc în relația lor. Despre modul prin care reușește să se facă înțeles chiar și atunci când cuvintele lipsesc. Despre modul elegant prin care reușește să ajungă la sufletul ei. Să-i dezbrace mai întâi simțurile abia mai apoi trupul. Despre modul în care înțelege că a satisface o femeie nu este ceea ce majoritatea numesc ,,sex de calitate\". Sexul fără pasiune este sport și atât, nimic mai mult. A satisface o femeie este mai mult de atat. A satisface o femeie este o artă, neînțeleasă de mulți. Este despre a-i oferi încredere și liniște, pentru a funcționa perfect. Despre a gusta cu adevărat din bucuria si euforia ei, în cele mai diverse momente. Deoarece o femeie adevărată nu are nevoie de prea multe pentru a fi la capacitate maximă. Libertate, încredere și o doză de nebunie și pasiune din partea ta sunt suficiente. Și mici surprize din partea ta, o floare, acea bucățică de ciocolată de dimineață și vorbe delicate spuse la momentul potrivit...

31.10.2019, 19:58
+niciun comentariu | 4 vizualizari
-----
*Iti promit
Nu pot să-ți promit că nu vom cădea vreodată sub povara greutăților și a instabilității fizice și emoționale. Dar îți promit că voi fi aici mereu pentru a-ți prinde palma în mână și a ne ridica împreună!

30.10.2019, 12:24
+niciun comentariu | 1 vizualizari
-----

inainte»
1/21

Pagina personala
Autentificare
Intra in comunitate