Mesaj public:

avatar alex-alex-999: isra.ll.


bestwap.ro
Blogul membrului:
- snowfall

ultima pagina»

*Astazi
Hai să fim astăzi, te rog. Să uităm de ziua de mâine. Nu vreau să mă gândesc la ce va fi mâine. Azi, vreau să privesc oameni veseli, să mângâi suflete triste, să miros succesul, să simt bucurie, să prețuiesc timpul și să iubesc din toată inima, astăzi. Astăzi, vreau să știi cât însemni pentru mine. Vreau să știi tot ce mă frământă, tot ce gândesc, tot ce simt pentru tine, tot ce îmi trece prin cap. Vreau să prețuim ziua asta. E cea mai importantă pentru noi. Dacă mâine nu va mai veni, ce vom face? Dacă vor rămâne lucruri nespuse ce ne vor apăsa sufletul pentru eternitate? Pot face o grămadă de lucruri azi, însă vreau să fie lucruri care să rămână în suflete. Astăzi, vreau să privesc natura, primele raze de soare și oamenii frumoși. Azi vreau să zâmbesc mai des, să mulțumesc mai des și să iubesc mai mult. Nu știu ce voi face mâine, dar azi știu ce-am să fac! Pe tine, vreau să te strâng în brațe până îmi consum toată norma de iubire pentru astăzi. Să îți amintesc cum ne-am cunoscut, să râdem de prima întâlnire în care fiecare încerca să-l cucerească pe celălalt și de primele conversații... Astăzi, te voi suna să-ți spun că mi-e dor de tine chiar dacă aș putea aștepta până mâine. Azi, îți voi mulțumi pentru ceea ce suntem. Ba chiar voi face tot ce aș fi putut să fac mâine, atât cât îmi permite timpul. Astăzi, putem schimba puțin. Putem mulțumi, dărui, accepta, ierta și iubi din nou! Azi vreau să fac ceva care să conteze. Să ajut, să-i fur un zâmbet unui chip umbrit de tristețe și să mă simt împăcat că orice lucru bun contează. Astăzi, iubesc și te iubesc ca şi cum ar fi ultima zi. Sunt sigur că și mâine voi găsi resursele necesare să iubesc cel puțin la fel de mult, însă nu vreau să plec azi cu regretul că nu am făcut destul.

17.09.2019, 15:47
+niciun comentariu | 1 vizualizari
-----
*Cum se pot pierde doi oameni
Știu oameni care s-au dorit cu ardoare și s-au pierdut într-o nenorocită de secundă, pentru că au încetat să mai meargă braț la braț, lăsând răul să se interpună între inimile lor. Și, din păcate, totul a fost cu acordul lor tacit, pentru că erau conștienți că ziua în care se pierd va veni curând. Și au ales să o aștepte în loc să facă ceva pentru a salva iubirea ce încă ardea. Ați vrut atât de mult să fiți doi și uite că ați uitat să mai fiți doi. Ba chiar, începeți să deveniți, cu fiecare zi ce trece peste voi, din ce în ce mai străini unul de celălalt. Și culmea este că nu vă deranjează deloc senzația asta stranie. Vă aflați la marginea prăpastiei și vă încurajați parcă să pășiți în gol, neștiind că odată ce ați alunecat nimeni și nimic nu vă mai poate aduce la suprafață. Acolo se încheie totul pentru voi. Oare chiar nu vă mai iubiți? Oare chiar nu mai simțiți să fiți unul pentru celălalt? Oare chiar nu vă mai pasă de ce se alege cu voi? Dacă răspunsurile sunt da, poate că, în loc să prelungiți starea asta apropiată de agonie, ați pune punct și v-ați salva o parte din timpul ce urmează să-l pierdeți. Dar dacă răspunsurile sunt nu, vă pierdeți fără vreun sens și poate că ar trebui să vă deschideți ochii, să realizați ce aveți lângă voi și cât de multe ați putea construi împreună! Desigur, dacă ați vrea. Poate că ar fi bine să vă așezați sub cerul înstelat și să vorbiți despre voi, cu inima deschisă. Poate că ar trebui să vă aduceți aminte când v-ați spus că veți fi pentru totdeauna. Dacă iubirea mai este în sufletul vostru, sigur veți găsi puterea să treceți pentru impas, iar toată nebunia asta va deveni doar un simplu moment din care ați învățat câte ceva. Altfel, cred că veți avea parte de o tragedie.

17.09.2019, 15:42
+niciun comentariu | 1 vizualizari
-----
*Stii ai promis...
Stii ai promis ca o sa-mi fii alaturi ....si timpul El a demonstrat ca ai mintit! Privesc si acum pe cer dar nu vad focul ...ma ratacesc prin imensul labirint...Nimic nu mai straluceste sus acolo ... Si drumul parca nu mai e acelasi cand te lovesti de oameni si povesti. Toti joaca un rol .... dar nu din a mea poveste .. EU nu mai sunt de mult un biet actor Si merg neincetat spre orizont... acel loc vreau sa il gasesc...Unde se intalneste marea cu cerul ... E locul ce imi este antidot ⚘

02.09.2019, 02:31
+niciun comentariu | 3 vizualizari
-----
*Sa poti conduce ...
Sa poti conduce o femeie cu gratie ...Iti trebuie clasa .... Sa ii atingi sufletul iti trebuie sinceritate.... Sa aduci culoare trebuie sa o tii strans in brate⚘

02.09.2019, 02:21
+niciun comentariu | 3 vizualizari
-----
*Intotdeauna eu ...
Cu o pasiune debordantă și o eleganță sublimă dezbrac-o ușor din priviri de secrete, lăsând sufletul ei să danseze la pieptul tău, răsfaț-o ușor cu atitudinea ta gentilă, trăiește intens și pasional fiecare clipă, rămâi matur și sigur pe tine fără a uita de acel moment când trebuie să lași inhibarea la o parte și pur și simplu să fii rău.

01.09.2019, 19:32
+niciun comentariu | 1 vizualizari
-----

inainte»
1/17

Pagina personala
Autentificare
Intra in comunitate