Mesaj public:

avatar horhe37: Buna ce fata vrea o rel serioasa sa vina in belgia..ast sa vb..


bestwap.ro
Blogul membrului:
- snowfall

ultima pagina»

*Cand tace gandul
Cand tace gandul imi vorbeste sufletul . Atunci cuvintele se pierd , dispar , lasand loc emotiei mele umane . Din aceste emotii imi sunt creionate  zambetele pline de candoare insa si marile lacrimi de durere si  neputinte omenesti . Cand aripile uneori mi s-au mai  frant in zbor am privit spre pasarile temerare din susul cerului . Ele m-au invatat cum sa ating inaltimile albastrului infinit , al piscurilor inalte dar si pasul apasat pe pamantul tare si batatorit . In somnul meu profund mi-am uitat ades visul . Acum in clipele desteptatoare ale diminetilor mele , ma dedic lui , visului meu , sa nu cumva sa-l mai uit inca o data .  Cand am curaj visul se implineste si ma daruieste cu mult mai multe dulceturi decat am nazuit vreodata  . Si cand inca mai caut inseamna ca imi doresc ceva ce n-am gasit . A dori inseamna viata , inseamna a trai , chiar daca dramele existentiale lasa urme adanci in fiecare  dintre noi . Cand simt ca sunt  la marginea puterilor de abia atunci invat cat de puternic sunt si cate pot duce pe umerii mei  firavi , poate prea putin pregatiti de cele mai multe ori . Am inteles sa curg si de atunci m-am facut riu .   Si inaintand am invatat sa tac , sa tac mult , sa nu devin zgomot , poate doar un simplu murmur cantat .  Cand sunt tacere devin deodata multumire si spun adesea  multumesc . Mereu  si pentru orice . Nu mai privesc spre pamant . Tinta mea este cerul cu astrii inaltimilor chematoare . Cand ochii ii inalt spre azuriul inaltului atunci  stiu ca exist in vesnicie cu adevarat si ca acolo sus ma asteapta cu mare iubire lumina  cu stelutele ei . Acolo locuiesc ingerii cu mainile lor daruitoare  ce au trecut lasandu-si amintirea prin vietile noastre . Ma  asteapta  toti  sa putem lumina impreuna . Dincolo de ceruri si de nori este alt taram . De acolo suntem noi . Cand sufla vantul printre crengile copacilor ingerii canta de dor si de chemare . Prin ploi si vant nu ma pot pierde insa ma pot spala sufleteste  si imi pot creste aripi sa zbor si sa cutreier lungimi si latimi la un loc . Si am un dar  de timp care modifica tot , slefuieste , scade sau amplifica . Acest timp efemer , anotimpul schimbarilor profunde , frumusete exterioara preschimbata tainic si totusi la vedere din rod in samanta rodului si iar un rod , intr-o perpetua si vesnica miscare .Un tangou permanent , un du-te vino ametitor , in care am ca partener nedezlipit insasi viata mea . Multumesc clipa …m-ai imbatranit din nou cu un veac de vesnicie ..

16.07.2019, 22:33
+niciun comentariu | 1 vizualizari
-----
*Reflectii
În ochii tăi mă vindec și mă scald, Ne ținem, unul altuia, de cald Sau noaptea, poate numai de urât... Eu nu te-ntreb de unde-ai coborât, Tu nu mă-ntrebi cât stau și unde plec... Și, uite așa, vin nopțile cum vin, Dar dacă încă vreau să te mai țin, Din când în când visând, pe brațul meu, O altă zi se va-ntâmpla mereu Și-o altă noapte se va-ntoarce-n noi, Să ne convingă, totuși pe-amandoi, Cât de frumos e cerul și de-nalt Privit, prin somn, cu ochii celuilalt.

21.06.2019, 10:38
+niciun comentariu | 1 vizualizari
-----
*Buna dimineata , doamna
Bună dimineața, doamnă ! Mihail Coandă Bună dimineața, Doamnă ! Tot colindând prin a mea toamnă, Te-am întâlnit întâmplător, Tu erai vis, eu eram dor. Și mi-am permis să te privesc, Tot căutând să mă găsesc, Privirea ta spunea că nu-s, Dar gândul tău la mine-i dus. Și buzele-ți rosteau pleacă! Te rog să-mi lași inima-ntreagă. Eu îți șoptesc că am venit Să-ți fiu albastrul infinit. Dar mai apoi strigai să stau, Doreai în brațe să te iau, Să te sărut încetișor, Să sting din dorul tău de dor. Și visele-ți păreau că vor Ca să le-mbrățișez ușor, Te prefăceai că fugi de mine, Dar mă dorea dorul din tine. Și îmi vorbeai ca și cum Nu am păși pe-aceleași drum, Eu recitam o poezie, Tu îmi vorbeai de geografie. C-ai vrea să vezi și să colinzi Tot ce mi-s eu, și văi și munți Și să alergi pe-a mea câmpie, Tu să-mi fii rău , eu mare ție. Aveai nevoie de ce sunt Și mă doreai ca și când, De mâine toate s-ar sfârși, Și vis și dor și poezii. Bună dimineața, doamnă! ........................................ În anotimpul vieții mele Ești primăvara, cer cu stele.

21.06.2019, 10:32
+niciun comentariu | 1 vizualizari
-----
*De dorul tau
Nu toate dorurile dor Nu toate poartă câte-o rană, Există doruri care vor Să se așeze-ntr-o icoană. Nu toate dorurile plâng, Nu toate poartă câte-un nume, Dar sunt și doruri care strâng La pieptul lor întreaga lume. Nu toate dorurile pot, Nu toate fug în amintire, Dar tu ești dorul unui tot Ce poartă numele iubire.

07.06.2019, 09:14
+niciun comentariu | 1 vizualizari
-----
*Azi , saruta-ma pe suflet...
Azi vreau să mă săruți pe suflet pentru că mai am câteva răni care doar cu iubire se mai pot trata. Aș vrea să fie iubirea ta, crezi că poți? Mai am câteva dezamăgiri pe care nu le-am uitat. Nu de la tine, de la alții... Dar se pare că iubirea e nedreaptă. Ne pune să ne luptăm cu fricile cu rănile, cu dezamăgirile și cu regretele celor pe care-i iubim, chiar dacă nu le-am provocat noi. Important este să-l iubești pe cel de lângă tine exact așa cum e, cu frici și cu răni cu imperfecțiuni și cu dezamăgiri din trecut. Azi...sărută-mă pe suflet !

07.06.2019, 09:10
+niciun comentariu | 1 vizualizari
-----

inainte»
1/11

Pagina personala
Autentificare
Intra in comunitate