Mesaj public:

avatar paynkiller: :)


bestwap.ro
Blogul membrului:
- snowfall

ultima pagina»

*Niciodata nu am crezut...
Niciodată nu am crezut în sinceritatea oamenilor care spun:\" Așa va fi mai bine pentru noi \"știind că decizia lor va provoca durere celuilalt. M-am convins deja că acești oameni nu au curajul să recunoască și să spună:\" așa va fi mai bine pentru mine.\" Nu poți lua o decizie pentru binele cuiva provocându-i durere , pentru că anume , durerea este cea care ne schimbă cel mai mult și nu știi niciodată cum va deveni acel om după ...

18.01.2021, 05:31
+niciun comentariu | 1 vizualizari
-----
*Tacerea din cuvinte
Iubesc cuvintele la fel de mult ca şi tăcerile, pentru că e fascinant modul în care pot creiona iubiri şi lumi… Tu nu-mi cunoşti toate cuvintele, însă le ştii pe cele mai importante. Le-ai auzit cel puţin o dată, rostite mai timid sau mai apăsat. Printre altele reuşeşti să citeşti, în zilele în care vorbim aceeaşi limbă. La tăceri te mai poticneşti uneori, deşi sunt zile în care e singurul mod în care ştim să comunicăm… Fără cuvinte. Doar din priviri. Pentru că uneori simţi pulsul gândurilor mele cu mult înainte ca eu să le potrivesc, inspirat, în vorbe. Pentru că aşa îmi place cel mai mult să-ţi vorbesc despre mine: prin tăceri… Ascultă tot ce nu ţi-am spus încă… Pentru că şi tăcerile spun întotdeauna o poveste. Una chiar mai reală decât multe cuvinte în spatele cărora încercăm, prea des şi prea inutil, să ne ascundem. Nu ai nevoie de vreun dicţionar special, e nevoie doar de suflet. Am multe feluri de tăceri, de linişte, de soare sau de vreme rea, unele mai înalte, altele potrivite. Ascultă-le. Îţi vor povesti mai multe despre mine decât un milion de cuvinte. Dacă nu reuşeşti să-mi descifrezi tăcerile, ascultă liniştile pe care le întrerup uneori cu cuvintele pe care le aşez între noi.

30.08.2020, 17:57
+2 comentarii | 14 vizualizari
-----
*Intr-o zi
” Într-o zi va răsări soarele așa cum răsare el în fiecare zi, și tu, poate, nici nu vei observa asta. Dar lumina lui blândă te va chema, și te va face să te gândești la cineva sau ceva care nu mai are nicio legătură cu prezentul tău. Dar apoi îți vei da seama că, așa cum soarele aparține răsăriturilor, și întâmplările tale trecute și oamenii lor încă îți aparțin.” Eilis (Saoirse Ronan )

24.08.2020, 14:20
+niciun comentariu | 4 vizualizari
-----
*Strange toate supararile tale
Strânge toate supărările din inima ta şi fă-le buchete de dragoste... apoi dăruieste iubire şi împrăştie zâmbete oriunde te-ai afla...şi nu uita că fericirea o găseşti într-un zâmbet de floare... , într-o şoaptă de aer fierbinte..., într-un gând frumos, pe care-l transmiţi mai departe......

24.08.2020, 11:12
+1 comentariu | 6 vizualizari
-----
*Acasa este doar un cuvant
Acasă este doar un cuvânt. Așa cum și tu ești doar un om. Dar e acolo unde îți poți odihni sufletul. E inima ta. Atât de mare, liberă și curată pe cât poți s-o porți. Multe locuri pot fi mai bogate şi mai frumoase decât cel în care te-ai născut sau ai fost cel mai fericit, dar acesta din urmă e singurul care îți va fi Acasă întotdeauna.

24.08.2020, 10:18
+niciun comentariu | 4 vizualizari
-----

inainte»
1/43

Pagina personala
Autentificare
Intra in comunitate