Mesaj public:

avatar ageo_13: ..zz.


bestwap.ro
Blogul membrului:
- sleeping_beauty

ultima pagina»

*Retoric..
Nu am mai scris nimic de ceva timp.. ce sa mai scriu?! Totul este asa rapid si trecator, incat uit uneori sa ma opresc si stau o secunda sa ma privesc, sa ma uit la tot ce e in jurul meu. Imi place, nu imi place ceea ce vad? Nu stiu, poate pentru ca nici nu vreau sa ma uit.. de teama sa nu ma intreb ce fac? Ce caut aici, in punctul asta? Aici apartin? Aici vreau sa fiu.. sau la polul opus fata de acest loc?! Trec prin tot felul de stari efemere.. iubesc sau nu iubesc, ma indragostesc sau incep sa urasc.. nu stiu sa imi raspund, sau poate stiu.. dar de teama raspunsului, tac! Si raman doar intrebari retorice..

15.10.2017, 07:19
+3 comentarii | 30 vizualizari
-----
*Potretele lumii de azi..
Cu toții știm că nimic nu este perfect. Există multe lucruri care sunt îngrijorătoare și chiar dacă suntem conștienți de ele, puțini sunt cei care încearcă să rezolve aceste nereguli. Hibele societății moderne sunt un subiect controversat, însă poate ocolit de unii dintre noi. Superficialitatea este cea care domnește, iar mulți au uitat ce este viața și cum se trăiește ea cu adevărat. Prietenii virtuali au luat locul găștilor care se strângeau în trecut în fața blocului, iar jocul “De-a v-ați ascunselea” a fost înlocuit cu Dota, ori Counter-Strike. Punem prea mult preț pe modă, și ne este rușine dacă purtăm de multe ori aceeași pereche de pantaloni, însă uităm că încă mai sunt oameni care nu au cu ce să se îmbrace. Schimbarea este un lucru firesc, însă nu mai știm să fim oameni. Ființe care trăiesc pentru ele și se bucură de fiecare clipă, nu roboți care muncesc de dimineață până seara și își caută alinare în câteva ore de somn. Al Margen, un ilustrator din Buenos Aires, Argentina, creează desene incredibile care evidențiază defectele timpurilor noastre. Însuși autorul este foarte critic cu privire la lucrările sale și vorbește despre ele într-o manieră artistică: “Ei sunt copii ai plictiselii, neconformității sau furiei.” Ilustrațiile mele sunt gunoiul subconștientului, însă acestea sunt mult mai sincere decât alte desene. Ele s-au născut doar printr-un impuls și nimic mai mult, menirea lor fiind să arate problemele noastre, ale oamenilor. Voi face un album in galerie, cu ilustratiile respective. Nu stiu voi, dar eu parca ``vad in oglinda`` lumea de azi.. in aceste ilustratii ori caricaturi, cum vreti voi sa le numiti.. (Articolul l-am gasit pe omofon.com)

08.08.2017, 08:35
+niciun comentariu | 7 vizualizari
-----
*Urmatorul text e un pamflet, tratati-l ca atare!
Subsemnatul, Penisul, Cer o marire de salariu din urmatoarele considerente: * Fac munca fizica. * Muncesc la adancimi mari. * Ma arunc cu capul inainte in tot ce fac. * Nu imi iau liber duminica sau in sarbatori legale. * Lucrez intr-un mediu umed. * Lucrez intr-un mediu intunecat si prost ventilat. * Lucrez in temperaturi ridicate. * Prin munca mea sunt expus la boli contagioase. Cu respect, Pe***ul Stimate Penis, In urma analizarii cererii Dvs. si tinand seama de argumentele expuse, administratia a respins cererea Dvs. din urmatoarele motive: * Nu lucrati 8 ore/zi incontinuu. * Adormiti la intervale scurte de munca. * Nu urmati intotdeauna ordinele directiunii. * Nu stati intotdeauna la locul de munca si ati fost vazut deseori vizitand alte locatii. * Nu luati initiativa. * Trebuie sa fiti presat si stimulat pentru a incepe munca. * Lasati multa mizerie in urma Dvs. la sfarsitul turei. * Nu va supuneti intotdeauna regulilor de protectie a muncii, ca de exemplu purtarea hainelor de protectie corespunzatoare. * Veti intra la pensie cu mult inaintea varstei de 65 de ani. * Sunteti incapabil sa lucrati doua schimburi la rand. * Uneori parasiti locul de munca inainte sa va indepliniti sarcinile trasate. Si ca si cum asta nu ar fi indeajuns, * Sunteti vazut mereu intrand si iesind de la locul de munca carand doua colete suspicioase. Cu sinceritate, Directiunea

08.01.2017, 23:34
+10 comentarii | 63 vizualizari
-----
*Trist de adevărat...
Dragul meu POPOR român! N-am crezut că voi scrie vreodată aceste rânduri... De mii de ani suntem împreună, am trecut prin vremuri teribile si totuși am rămas alături de tine, intr-o căsătorie divina... POPOR de luptători, totuși cuminte, fără agresiuni si veșnic dornic de a-ți apăra valorile, îți voi aminti acum dovezile comuniunii noastre de peste trei milenii. Te-am sprijinit permanent, cu munții si văile mele, impotriva celor care au vrut să ne despartă! Ai fost trântit la pământ, odată cu moartea lui Decebalus. Ai zăcut o mie de ani, timp in care au trecut peste tine barbari care ți-au infestat gena ta sănătoasă cu tot felul de spurcăciuni. Nu credeam că-ți mai revii, dar te-ai ridicat si, prin Mircea, prin Vlad, Ștefan sau Mihai, mi-ai arătat că n-ai pierit, că nu te-ai alterat. Te-am iubit si te-am sprijinit in continuare. Vremuri teribile s-au abătut iarăși peste noi amândoi, dar condus de Alexandru, de Ion si chiar de Nicolae, am reușit să stăm împreună si la bine si la foarte greu... Acum ți se iau toate drepturile de a exista, ți se iau cuvintele si fecunditatea, iar tu nu vezi! Umbli cu gura căscată prin vecini, crezând că acolo-ți va fi mai bine! Cum au reușit, Doamne, să-ți altereze fondul tău genetic in timp ce zăceai la pământ? Ce ai primit in ADN? Ce cromozomi blestemați ți-au stricat caracterul? Tu nu mințeai, nu furai, nu huleai , nu înșelai si nu fugeai din prima linie! Erai asa cum te învățase Zamolxis! Erai cinstit, harnic si iubitor de glie si de familie. Ce te-a schimbat? Nu vezi că ne pierdem unul de altul? Tu, POPOR român esti cel care dai bir cu fugiții! Nu-ți mai pasă de străbunii pe care i-am strâns la pieptul meu? Nu mai vrei ca nepoții tăi să se scalde in apele mele? Nu-ți mai plac bucatele pregătite de mine? Mă lași singură, la cheremul tuturor? Mă simt tăvălită si necinstită de toti năvălitorii. Sunt violată si batjocorită, chiar in numele tău, bărbatul meu milenar si prost de bun! Ai încetat să mă iubești, desi ți-am fost soață credincioasă, cu o zestre ca nimeni alta. Ce te-a făcut să pleci in străini, să mă părăsești si să lași să fiu împărțită si hărtănită? Știi bine că eu nu am cum să mă apăr, de una singură! Ce să fac? Să aștept vremuri mai bune, când mă va iubi si pe mine cineva cu adevărat? Te rog revino acasă! Hai să ne împăcăm, desi nu stiu cu ce ți-am greșit! Hai să-i alungam pe cei care ne vor răul! Hai să ne curățăm ogorul si casa! Hai să fim, in sfârșit, fericiti! E atat de usor, numai să vrei si sa-i promovezi pe cei care te respecta! ... altfel, parcă te văd, POPOR român, uitându-te peste garduri si plângând că n-ai știut să mă păstrezi, asa credincioasa cum ți-am fost... Cea care te-a iubit intotdeauna, pictată pe icoane, cântată, alintată si totuși părăsită - ROMÂNIA Drepturile de autor aparțin actorului Florin Zamfirescu.

25.12.2016, 19:00
+2 comentarii | 22 vizualizari
-----
*Patima si dor
De ce cand esti sensibil, esti ranit? Cand te daruiesti, nu realizezi nimic... Rareori intalnesti acel cineva care sa iti raspunda la tot ceea ce transmiti prin vorbe, gesturi, priviri, chiar si prin porii pielei emani sentimente arzatoare, patimase, dornice de caldura lui.. Iar atunci cand l-ai intalnit, e oriunde altundeva decat in imediata apropiere.. :( Se zice ca nu conteaza distanta, pot fi kilometri sau cativa pasi, nu conteaza scala de masurare a distantei, atunci cand simti cum iti fierbe sufletul, cum tanjesti dupa cel mai firav gest. Dar oare chiar asa e?! Cum sa il alint, sa il mangai?? Sa ii simt respiratia langa urechea mea.. atunci cand nu e acolo, nu e aproape sa ma stranga in brate.. daca el e la 60 cm distanta, sa nu zic peste oceane, mari, si tari.. E si asta o treaba data naibii, patima la distanta dar totusi e peste tot in jurul nostru :) sper ca nu v-am plictisit, nici eu nu stiu ce val m-a luat sa scriu.

13.10.2015, 14:37
+3 comentarii | 31 vizualizari
-----

inainte»
1/2

Pagina personala
Autentificare
Intra in comunitate