Mesaj public:

avatar daniel-benzar: buna e vreo fata sa vb la tel ca m-am plictisit daca e pm in privat


bestwap.ro
Blogul membrului:
- selenique

ultima pagina»

*...
Imposibil e atunci când îmi curgi in gând și mi te insinuezi în sânge, îmi pulsezi până în inima. Imposibil îmi ești atunci când întind mana spre o nălucă ce se înfiripă in visele ce se pierd inevitabil pe drum. Imposibil îmi ești când îmi rătăcești privirea undeva in mine, in căutarea ta. Imposibil îmi ești când cuvintele îmi răsfoiesc paginile intime ale simțirii... Imposibil îmi ești și când rațiunea îmi șoptește neajutorat opreste-te.... Imposibil îmi ești atunci când taci și te caut dincolo de cuvinte, necuvinte...ale tale sunt toate imposibile starniri de stări imposibile... Imposibil e să rup bucăți de tine ce s-au atașat de mine pe nesimțite. Imposibil să mai fac diferența între posibil și imposibil.

azi, 23:25
+niciun comentariu | 1 vizualizari
-----
*Gânduri la inceput de an
Mi-e locul cald și infinit de tine, la tine ma uit și ma plang cand e greu. Pe tine te-alung si te chem inapoi într-un joc ce nu are final. Ma transformi in fiece zi, in culori , forme și stari proprii tie. Feroce ma arunci in abis doar in joaca , apoi îmi dai o gura de aer cat sa nu uit sa respir. Imi schimbi și imi incalcești cifrele , îmi dai un puzzle in schimb și surazi bland...oare ma voi arunca cu frenezie la nada întinsa? Astepti in liniste sa fac primul pas ....și din nou ma cuprinzi și din nou ma framanti... La multi ani, viața...sunt rezultatul alegerilor tale!!

02.01.2019, 02:03
+1 comentariu | 15 vizualizari
-----
*....
Deschide-mi fereastra și lasă-mi cuvântul sa curgă Mi-e penița grea de nespusul îndelung reținut As închide ochii de-as ști ca negrul mi-alunga Si golul mi s-ar umple de-al tău conținut.

03.06.2018, 13:30
+niciun comentariu | 11 vizualizari
-----
*...
...seara aceasta e despre tacere si liniste. E despre tihna din noi, despre pleoape inchise si vise tinute captive. E despre priviri incetosate si lumina galbuie a lunii indepartate....e despre fereastra deschisa larg spre nicaieri....e noapte doar...desi e vara ...mi-e despre noaptea din jur si despre ratacire in intuneric. Noapte buna, mie. Tac...

12.07.2017, 23:50
+4 comentarii | 24 vizualizari
-----
*Noiembrie Alb
Din negura in care ma afundasem aseara, cu asurzitoare liniste de mine, m-a invaluit albul....intai albul constient al trezirii cu o limba roz pe fata si o blanita pufoasa si alba, cu ochi nerabdatori si nemarginita bucurie de a ma vedea cu ochii deschisi. Alb imi era asternutul din creier, la fel ca cel de pe care tocmai ma ridicasem , cu mana impletita in cosite incalcite de blanita si zambet adormit pe buze...astazi mi-e alb....la fel de alb ca si albul ce l-am descoperit cu surprindere cand mi-am aruncat privirea pe fereastra. Suvoaie albe e vantul inghetat ce mi-a infrigurat obrazul mai apoi. Un bulgare alb se minuna de albul de sub talpi si mirosea cu frenezie, arome doar de el stiute. Cu dintii inclestati si bucuria inghetata pe chip am revenit in cuibul cald cu gandul la un alb fierbinte si pufos, cu bule marunte si miros de bine... Va indemn sa savurati albul inghetat, cum va sopteste sufletul. Un alb deplin va doresc!!!

13.11.2016, 13:22
+2 comentarii | 21 vizualizari
-----

inainte»
1/9

Pagina personala
Autentificare
Intra in comunitate