Mesaj public:

avatar bianca_s: .aca.


bestwap.ro
Blogul membrului:
- rushlan

ultima pagina»

*☕🌞
Sa invatam sa iubim diminetile.. Sa invatam ca totul are un sens .. Viata are un sens…Sa nu facem din ea rutina.. Sa invatam sa ne iubim pe noi insine si apoi sa invatam sa ii iubim si pe ceilati din jurul nostru.. La urma urmei avem o viata a noastra si ea ne are pe noi inainte sa cunoastem restul lumii cu vietile ei cu tot.. Cand vom incepe sa ne iubim diminetile noastre vom iubi diminetile celorlati si vom rasari impreuna cu soarele.. Si vom simti in noi fiecare raza de soare .. si vom deveni odata cu ele stralucire si lumina.. Si vom gasi raspunsuri la intrebari care le credeam fara raspunsuri si vom incepe in sfarsit sa ne traim ce avem de fapt de trait.. VIATA.. si asta nu ca o RUTINA ci ca ceea ce este de fapt , ca un DAR NEPRETUIT ..

13.08.2022, 06:23
+niciun comentariu | 4 vizualizari
-----
*La o cafea matinala ☕🌞
In fiecare zi , cand ne trezim diminetata, avem nevoie de o motivatie cat de mica sa ne dea puterea si energia sa trecem prin zi cu optimism si cu speranta ..Chiar si de un mic gand de intelepciune avem nevoie pentru a ne maturiza peste zi cu situatiile normale de viata sau cele neobisnuite. Un zambet de iubire de la mine, vor fi cuvintele mele, gandurile mele , indemnurile mele ..Un alint de suflet pentru suflet , un strop de speranta o adiere de gand curat si pura frumusete...

13.08.2022, 06:18
+niciun comentariu | 3 vizualizari
-----
*Te iubesc ❤⚘
Stai! Nu vreau sa pleci! i-a cerut EL pe acea banca. Patruzeci si cinci de ani mai tarziu, pe marginea unui pat de spital. Stai! Nu vreau să pleci! i-a cerut EA.... Asa arata dragostea.

12.08.2022, 06:44
+niciun comentariu | 7 vizualizari
-----
*☕🌞
Gandul zilei suna așa: Ia-ti timp pentru tine! Ia-ti timp să povestesti cu tine. Lasa lumea in spate și mergi acolo unde inima vrea să te duca. Lasa visele să devina realitate și realitatea să bata orice rand scris intr-o carte. Creste TU și am să cresc si eu. Crede TU, pentru ca eu deja cred.

12.08.2022, 06:39
+niciun comentariu | 4 vizualizari
-----
*Gânduri la cafea.caf1.
Am intalnit oameni ce au fugit de dragoste ca dracu’ de tamaie. Dragostea e sublima? DA! Dar sa nu uiti cine esti! Sa nu te mai lasi purtat în povesti cum incearca regizorii aia americani sa ne spuna prin diferite seriale, ca viata bate filmul. Uita de masti, uita tot ce ai invatat pana in acel moment, uita toate experientele negative de pana atunci și traieste momentul! Ca daca nu ai să o faci, atunci nici să nu ai pretentia să iti traiesti viata precum in acele filme!

12.08.2022, 06:31
+niciun comentariu | 4 vizualizari
-----

inainte»
1/3

Pagina personala
Autentificare
Intra in comunitate