Mesaj public:

avatar mytay-42: .sal1..pup.


bestwap.ro
Blogul membrului:
- relis

«prima pagina |

*Despre fericire...
Pitic, tu esti fericit?...Sau ai fost vreodata fericit? ... Pffff, esti babalau, tu nu stii ca piticii sunt morocanosi?... Da tu ai fost?.... Nu stiu pitic, tu ce crezi?... Offf, nu te.a ajutat cu nimic cand ti.ai facut de cap, in orasul ala necunoscut, apropo in ce oras te.a gasit ora 5 dimineata, Antlantida? .lol. Daca ma intreba.i pe mine iti recomandam unul cunoscut in care putea.i fuma .w. Amsterdam .lol3. Fericirea, in opinia mea are legatura cu iubirea, si iubirea are legatura cu timpul... Poate a venit timpul sa uiti trecutul sau sa.i arati degetul mijlociu .lol. Poate a venit timpul sa.ti deschizi inima pentru sinceritate si fericire, gaseste o cale de iesire din carapacea indoielilor si a fricilor, permite.ti sa fii fericit! Desigur, nimeni nu este asigurat impotriva caderilor dar traieste...Traieste azi si daruieste o sansa de a fi fericit! Eliberaza.te de indoiala de sine si crede ca fericirea iti va intoarce fata! Trecutul este trecut iar prezentul este aici si acum, deschide toate usile care sunt pe drumul tau si bucura.te cand vei castiga experienta, iubire, pace cu tine si cu oamenii, si crezi ca meriti acesta viata si aceasta lume .lov. Asadar permite.ti sa fii fericit....iubit! Tu...exact tu, meriti asta!

27.05.2021, 14:54
+5 comentarii | 33 vizualizari
-----
*Buna dimineata!
Doar dupa ce am ajuns la o varsta rezonabila, nesabuirea si capriciile mele sunt mai atractive!...Ce vrei sa faci esti nebun?... Taci, lasa.ma pitic... Vreau sa traiesc maxim... Vreau sa ma gaseasca ora 5 intr.un oras necunoscut... vreau sa fumez... si apoi sa se faca dimineata... Tot intr.o dimineata am sa ma intorc...si viata este iar frumoasa... Buna dimineata!

25.05.2021, 10:48
+2 comentarii | 12 vizualizari
-----
*Piticul
De multe ori nu ma inteleg si incepe sa.mi frica! Tot ce ma inconjoara pare, fie ceva lipsit de sens fie de neinteles mai ales ca piticul din capul meu, sau cum imi spunea o persoana draga, piticul din ureche! De ce din ureche, ti.e frica sa nu am pitici pe creier? .z. Aaa nu, dar suna mai bine asa! .lol. Apropo de pitic, mi.e foarte drag, asta sa ramana intre noi, nu vreau sa afle nu de alta dar este tare cicalitor! Vrea mereu sa stie de ce? Pentru ce? Cauta mereu....Cauta noi intelesuri, sensul vietii, emotii, semnificatia lucrurilor....Cred ca.i mai nebun decat mine daca pot zice asta .lol. O data l.am intrebat...Ce cautam aici....pe Pamant? El m.a intrebat daca incerc sa fiu mai bun, sa devin mai bun? Cica fiecare dintre noi avem o lume frumoasa cu un cod secret si parola iar asta in sine este un motiv de fericire si probabil eu sunt unul dintre cei care au uitat parola....Dar se pare ca am pierdut.o in mine si nu stiu sa ma intorc acolo unde este vesnicul soare....O poti cauta toata viata sau o poti recupera incercand sa cauti a descoperi golul din tine....Mi.e drag piticul si o sa mai scriu despre el!

ieri, 15:40
+4 comentarii | 38 vizualizari
-----
*Buna dimineata! Reminiscente din vis!
Cred ca in viata asta totul se intampla pentru a ne dovedi ca nu traim in zadar! Lasa tristetea, si supararea, ai indrazneala sa fii fericit...Nu mi.am dorit niciodata sa fiu perfect, am o parte intunecata in mine care cred ca este dominanta mai ales noaptea! Nici nu m.am straduit niciodata sa fiu in centrul atentiei, am propriul meu univers, amalgam de trairi contradictorii! Oare de ce la moartea unui animal plang iar la moartea unui om am inima de piatra? .nus. Singurul lucru pe care il stiu este sa fiu eu insumi, sa am propria opinie, propriul stil, caracter, gusturi si imaginatie....Am citit undeva ceva ce mi.a placut mult...M.am ridicat pe propriile picioare si am fumat pana la visele mele...lov. Noptile...noptile mele au etape, pe la miezul noptii ajung la maturitate apoi din jumatate in jumatate de ora sunt, ba fericit ba deznadajduit asta pana pe la cinci...Si iata.l pe regele epatajului rasarit, aducand dimineata si o noua zi pe care trebuie sa o traim din nou....Buna dimineata...Acum nu este chiar dimineata dar pentru mine daaaaa .lol.

24.04.2021, 12:22
+2 comentarii | 19 vizualizari
-----
*Buna dimineata!
A venit o noua zi, o alta pagina s.a deschis in cartea vietii... Nu putem sterge ce a fost scris pe paginile anterioare, ci ce se va scrie astazi, ce emotii vom pune in suflet, depinde numai de noi... Voi incepe aceasta frumoasa zi cu o cafea .caf5. slabiciunea mea de dimineata .z. Buna dimineata si o zi excelenta tuturor .lov. De.a lungul timpului, am ajuns sa inteleg ca lumea se imparte in oameni care asteapta ca altcineva sa le dea permisiunea sa faca ce le place si oameni care.si dau permisiunea!!! Nu rata niciodata o oportunitate de a fi minunat, de a face ceva ce realmente.ti face placere care te face fericit, nu astepta permisiuni....

07.04.2021, 10:01
+2 comentarii | 28 vizualizari
-----

«inapoi |
2/2

Pagina personala
Autentificare
Intra in comunitate