Mesaj public:

avatar oanna_mariia: ED.Shherran..PERFECT


bestwap.ro
Blogul membrului:
- refr3sh_st0ry

*Cuget târziu
Mi-am înţeles părinţii cu adevărat, doar când le-am călcat pe urme şi încă nu am reuşit să le mulţumesc suficient pentru tot ce-au făcut pentru mine. Am dedus că darul cel mai preţios al copiilor este libertatea de a cerceta singuri. Am simţit că a fi mamă este o minune cu greutate mare, iar copiii sunt primele minuni ale minunilor. Am văzut că bunătatea este vulnerabilă pe pământ, dar apreciată de sfinţi. Am observat că şi iubirea are scară de valori diferite, dar rucsacul ei merită cărat în spate toată viaţa, chiar dacă e greu. Am văzut că sinceritatea nu aduce întotdeauna bucurii, dar mai are încă susţinători rătăciţi. Am observat că bucuriile dacă nu sunt împărţite nu sunt bucurii. Am văzut că toate dărniciile au efect de bumerang. Am dedus că experienţele vieţii rumegate în timp nasc boabe de înţelepciune pe care Biblia ne-o oferă gratis. Am înţeles că numai diferenţa dintre caracterele omeneşti stimulează progresul. Am observat că bolovanii vieţii nu sunt imobili, dacă puterea crezului nu schiopătează. Am început să simt cu adevărat gustul fericirii, când grăunţele înţelepciunii mele au intrat în faza de coacere. Am simţit că iubirea are puteri magice şi dincolo de viaţă. Am dedus că pentru a escalada piramida vieţii cu bine trebuie să mă hrănesc cu pâinea înţeleptului. Am urât fără să vreau oamenii fără norme morale sănătoase, dar mi-am dat seama că şi eu fac parte din turma Domnului. Am invidiat oamenii bogaţi spiritual şi pacea inimii lor, dar nu şi renunţările lor lumeşti. Admir plângând bucuriile performanţelor omeneşti şi sacrificiul lor nebănuit, dar sunt atât de departe de ele. Am observat că darurile caracterelor omeneşti sunt diferite ca să ne înţelepţim unii pe alţii. Am observat că fără vrerea lui Dumnezeu suntem nimic, dar El ne-a iubit mult dând lumii viaţa cu miracolele ei surprinzătoare. Cred în Dumnezeu pentru că nu l-am văzut, dar l-am simţit. Am dedus că oceanul purificării spirituale este singurătate îngenunchiată în credinţă. Am simţit că fără durere nu aş înţelege bucuria lipsei ei. Am observat că în turma Domnului se înmulţesc lupii, nu oile. Am dedus că atât de cumpătată este toată creaţia Domnului, încât ameţesc gândindu-mă la scopul ei adevărat. Am învăţat de toate, ca să-mi dau seama că nu ştiu mai nimic. Am iubit, am urât, am iertat, Am să primesc ce-am dat!

09.01.2019, 20:24
+niciun comentariu | 1 vizualizari
-----
*Vreau sa te păstrez
Mă-nnebunesc săruturile tale toate,Sunt ca-mplinirea unui grav destin;O dăruire-adâncă, bunătate. În poala ta căzând, plângând în şoaptă, Bărbatul meu iubit, te implor,Alungă-mă, aruncă-mă în noapte. Când buza mea s-o-ntinde mai fierbinte,Atunci sa îngheţe aspră buza ta.Loveşte-mă, mă calcă, râzi, mă minte! Dorinţa e-un călău ce ne pândeşte.Iar Blestem e chiar cel mai frumos prezent. Te părăsesc, căci dorul mă striveşte. Fiindcă vreau să te păstrez, drept pază Eu ţi-am ales mai bine depărtarea, Ce-ncântă, care idealizează. Şi să rămâna visul meu ceresc: Bărbate drag cărei să fiu draga, Şi dincolo de moarte sa il iubesc !Te iubesc!

09.01.2019, 20:10
+niciun comentariu | 0 vizualizari
-----
*Trăim virtual
Am privit spre oameni şi-am văzut durere,tristeţe in ochi,singurătate şi neiubire. Trecem nepăsători pe lângă vieţi încătuşate de neputinţe fără să avem tăria de a le vorbi. Ne izolăm întro altă lume, scriem pe bloguri despre tot şi toate ,dăm sfaturi de credinţă şi de trăire... Avem N prieteni pe facebook, am devenit dependenţi de liku-rile lor ca de mângâierile celor apropiaţi. Comunicăm şi-i iubim fără să-i fi văzut vreodată,le împărtăşim sentimentele,ne îmbrăţişăm virtual dar ne este din ce în ce mai greu să dăm o îmbraţişare adevărată celui de lângă noi. Uneori,cu un singur clik cineva te poate sterge ca şi cum n-ai fi existat niciodată. Zi de zi, în lumea reală, cineva pleacă de lângă noi mai sărac cu un zâmbet,o vorbă bună,în iubire !

09.01.2019, 20:02
+niciun comentariu | 3 vizualizari
-----
*Femeia
Eşti frumoasă când râzi din inimă,dar şi când lacrimi îţi curg pe obraz. Eşti frumoasă când ai încredere, că mâine poţi trece peste necaz. Eşti frumoasă când păstrezi în suflet,gândul care pe om îl înalţă. Eşti frumoasă când mergi mai departe,animată de-o nouă speranţă. Eşti frumoasă când ştii să alinţi, dar şi când iubeşti cum te iubește persoana de lângă tine. Eşti frumoasă când ai bunătatea,de a-i ierta pe cei care-ţi greşesc. Eşti frumoasă pentru că simţi şi speri,că vei învinge ispita. Eşti visul oricărui dintotdeauna, dulce şi frumoasă femeie. Eşti femeia care dăruieşte fără încercări, fără aşteptări. Eşti femeia pe care mulți vor s-o întâlnească pribeagi fiind, pe-ale vieţii cărări !

09.01.2019, 19:48
+niciun comentariu | 1 vizualizari
-----
*Doua tipuri de dragoste
Există mai multe feluri de dragoste. Una este egoistă, rea, acaparatoare, care foloseşte iubirea pentru a da importanţă sinelui. Aceasta este cea mai urâtă şi mai schiloadă. Cealaltă este o revărsare a tot ce este mai bun în tine - bunătate, apreciere şi respect - nu numai respectul manierelor sociale, ci respectul mai mare care este RECUNOASTEREA UNEI PERSOANE CA UNICĂ ȘI VALOROASĂ! Primul tip de dragoste poate îmbolnăvi, micşora şi slăbi, pe când cel de-al doilea îţi poate elibera puterea, curajul şi bunătatea, ba chiar şi înţelepciunea pe care nu ştiai că o posezi!

09.01.2019, 19:39
+niciun comentariu | 1 vizualizari
-----


1/1

Pagina personala
Autentificare
Intra in comunitate

sus
facebook youtube
bestwap
Femeia este al cincilea anotimp, in care natura se odihneste, amintindu-si toate florile primaverii, toate privighetorile verii, toti strugurii toamnei si toate ninsorile iernii. (Grigore Vieru)