Castigatorii Premiului de la ora 21 sunt: olivia (10.000+), reeal37 (8.000+) si diavollo (7.000+)!
depune mesajMesaj public:

avatar puimyc: O fata cevaNu esti autentificat!
Pentru a accesa aceasta pagina trebuie sa intri pe contul tau Bestwap!Nu ai cont Bestwap?
Creeaza-ti contul tau Bestwap in cateva secunde!

inregistrare

Ai deja contul tau?

Introdu numele si parola:

nume:

parola:

am uitat parola

Versiuni site pentru mobil
Bestwap pe Facebook
Bestwap pe Youtube
Membri inregistrati pe Bestwap.ro: 449.169

Membri conectati acum: 346
Cativa dintre membrii Bestwap conectati acum:

avatar dinulet (pagina principala) -
avatar denisa11 (chat) - Oradea
avatar clyck_ (pagina principala) - Germania
avatar g3anina (chat) - Sv
avatar teofil25 (pagina principala) - franta
avatar maryux (pagina principala) - Olt
avatar jakxon (profil membru) - Nui deajuns sa fii frumoasa pt a fi iubita
avatar kostelynyo (lista mesaje publice) - In visul tau!

clic aici pentru toata listaEsti in permanenta informat!
Ai pe mobilul tau informatii diverse
Forum Bestwap
Stiri
Horoscop
Program TV
Curs valutar


Ultimele postari din forumul Bestwap.ro
avatar tazz: Nu pot să-ți spun că te iubesc Și-mi pare rău, Și nici măcar eu ce gandesc În sufletul meu... Nu pot să-ți spun măcar Al meu viitor, Și cum inima mea, Tanjește după dor... Ceea ce simt eu pentru tine Să fie pentru noi, Multă, multă iubire Ce n-o dau înapoi... Tanasa Vasile - Iubirea mea ❤
scris in topicul Poezii
avatar amik1: Citatul zilei: Religia viitorului va fi una cosmica. Va transcende Dumnezeul de tip personal si va ocoli dogmele si teologia. (Albert Einstein)
scris in topicul Citatul zilei!
avatar adi1975: mare e mai bine!” Cu munca lui și cu rugăciunile celor pe care îi cunoștea, a ţinut-o în viaţă până ce a ajuns foarte aproape de 100 de ani!
scris in topicul Intamplari adevarate
avatar adi1975: transportul în comun, o să dureze foarte mult. Aveam să ajung acolo pe la 10 noaptea. A doua zi oricum mergeam în cartier și l-am asigurat că prima vizită va fi la ei. Nu a fost deloc împăcat. Până la urmă m-am dus în acea noapte. A doua zi m-a sunat și nu mai putea de bucurie: „Ce bine că aţi venit! Coana
scris in topicul Intamplari adevarate
avatar adi1975: Într-o seară m-a sunat nea Ionel, foarte, foarte îngrijorat. Coana mare, cum îi zicea el, era foarte rău. Nici cu pipeta nu putea să îi mai strecoare lapte sau apă în gura încleștată. M-a rugat să merg să mă rog pentru ea. După ce l-am consolat, i-am explicat că, din Băneasa până în Prelungirea Ghencea, cu
scris in topicul Intamplari adevarate
avatar adi1975: Inventa mereu metode să o poată hrăni – cu linguriţa, cu pipeta! Când îi era rău, suna la Ambulanţă. Când spunea care este vârsta persoanei pentru care cere intervenţia, se alegea cu ocări, așa că apoi încerca la servicii private. Nu se dădea bătut cu niciun chip.
scris in topicul Intamplari adevarate
avatar adi1975: l-a acaparat cu totul și a devenit rostul vieţii lui. Devotamentul și priceperea cu care omul acesta o îngrijea pe fosta lui soacră sunt greu de imaginat.
scris in topicul Intamplari adevarate
avatar adi1975: se redusese la dimensiunile unui copil. Locuia în casa proprie, în care se afla și una dintre fiicele ei. Dar ea era îngrijită de nea Ionel, fostul soţ al unei alte fiice, care murise cu foarte mulţi ani în urmă. Deci fostul ginere a rămas acolo și a început să aibă grijă de ea. Treptat, îngrijirea aceasta
scris in topicul Intamplari adevarate
avatar adi1975: cioasă care avea în jur de 9
scris in topicul Intamplari adevarate
avatar adi1975: Într-un cartier oarecum mărginaș al Bucureștiului, în care tocmai se forma o grupă de credincioși, m-am apropiat mult de o situaţie ieșită din comun. E vorba de o credincioasă care avea în jur de 95 de ani și care fusese paralizată în ultimii 15 ani. Ajunsese complet imobilă și neresponsivă. Corpul ei Într-un cartier oarecum mărginaș al Bucureștiului, în care tocmai se forma o grupă de credincioși, m-am apropiat mult de o situaţie ieșită din comun. E vorba de o credin
scris in topicul Intamplari adevarate


Cateva insemnari din blogurile Bestwap
*Istoria martisorului
Legenda mărţişorului La marginea unui sat trăiau într-o colibă sărăcăcioasă o femeie cu fiica ei. Ca să câştige pâinea de zi cu zi şi câţiva bănuţi, femeia se îndeletnicea cu torsul lânii pentru oamenii din sat. Dar tot ce câştiga dădea pe doctorii pentru fata ei care era tare bolnavă. Într-o zi, pe când torcea şi plângea de mila fiicei sale, femeia văzu o caleaşcă de foc trecând cu iuţeală dinspre pădure spre sat. Era Crăiasa Primăvară care, auzind-o, s-a oprit şi a întrebat-o de ce este aşa de necăjită. Aflând de boala copilei, Crăiasa a zis: - Ţine caierul acesta de foc şi toarce-l firicel subţire, apoi leagă o fundiţă şi prinde-o de pieptul copilei. Puterile mele o vor trezi la viaţă, aşa cum se trezeşte la viaţă întreaga natură după trecerea mea. Femeia mulţumi şi se apucă de lucru. Dar caierul îi ardea degetele şi-i era cu neputinţă să răsucească un firicel cât de mic. Începu să plângă cu lacrimi grele şi aproape că nu băgă de seamă când o altă caleaşcă de zăpadă se opri în dreptul colibei. Era Crăiasa Iarnă, care dispărea cu iuţeală dinspre sat spre pădure şi care, auzind necazul femeii, zise: - Ţine caierul acesta de zăpadă. Răcoarea lui va potoli fierbinţeala celui de foc. Răsuceşte-le laolaltă, poate aşa îţi pot fi de folos şi eu. Femeia mulţumi din tot sufletul şi se puse pe tors.Torcea laolaltă fir roşu de foc cu fir alb de zăpadă şi astfel isprăvi de tors cele două caiere. Iar după ce duse la capăt lucrul, legă o fundiţă de pieptul fetiţei. Aceasta îndată prinse putere şi culoare în obrăjori, sări din pat şi-şi îmbrăţişă cu drag mama. De atunci, în fiecare prag de primăvară, femeia împletea fundiţe alb- roşii, împărţindu-le oamenilor din sat, să le aducă sănătate şi bucurii.

+niciun comentariu | vizualizari: 1
scris de bestboy
*Despre viata si dincolo de ea
„Corpul uman după moarte: - trei zile după moarte, unghiile încep să se desprindă de degete. - patru zile după moarte, părul se desprinde de craniu și toate firele de păr cad. - cinci zile mai târziu, creierul începe să putrezească, carnea se usucă și se descompune complet, insectele îți invadează organele genitale, fesele și sânii dispar complet. - șase zile mai târziu, pielea devine neagră și se desprinde treptat de pe oase; - șapte zile mai târziu, burta explodează și miroase foarte neplăcut La 60 de zile de la moarte, întregul corp este redus la nimic, cu excepția sistemului osos. Prea multă mândrie! Prea egoiști! Prea multă ură! Prea răi! Prea multă invidie ! Prea multă rivalitate! De ce toate astea? De ce nu suntem smeriți unul față de celălalt și, astfel, sa trăim mai bine viața asta scurtă pe care trebuie să o trăim? De ce nu suntem mai îngăduitori unul față de celălalt? De ce trăim copiind ceea ce face celălalt? Ai propria ta viață și nu o trăiești? Să ne iubim aproapele, să fim mai generoși. Să fim schimbarea pe care vrem să o vedem la alții. Viața e prea scurtă să o irosim prostește!” (Sursa: Institutul de Medicină Legală)

+niciun comentariu | vizualizari: 3
scris de bestboy
*Informatii vaccinare anticovid
Am trecut cu bine peste vaccinare. Deocamdata. Primele 24 de ore sunt importante pentru aparitia efectelor secundare daca vor exista cumva. Ma simt foarte bine. Nu am simtit nici macar intepatura. Am interactionat cu o doamna asistenta care avea ”mana usoara”. Cateva informatii de interes: 1. La intrare vei completa doua formulare, unul cu datele tale personale iar cel de al doilea este un chestionar despre starea ta de sanatate. Esti intrebat dacă ai luat aspirina in ultimele 3 zile si daca ai vreo boala de care suferi în prezent. Esti intrebat daca ai avut covid. 2. Urmatoarea zona este cea de triaj in care vorbesti cu un medic despre datele completate în chestionarul tau de sanatate, despre istoricul alergic (daca exista). 3. Daca ai istoric alergic este bine sa ti-l amintesti pentru ca vei fi intrebat la ce esti alergic, cand ai avut acele episoade, cum s-au manifestat la nivel corporal, ce anume ti s-a administrat (dacă mai tii minte). 4. Intri in zona de vaccinare unde iti este administrat vaccinul. 5. Esti invitat in zona de asteptare post vaccin. Cei care au un istoric alergic asteapta 30 de minute timp in care sunt monitorizati. Ceilalti pacienti așteapta doar 15 minute. Si ei sunt monitorizati. Personalul medical este foarte politicos, intelegator, rabdator si suportiv. La finalul perioadei de asteptare primesti dovada ca te-ai vaccinat si un formular de completat daca apar reactii adverse caz in care vei raporta medicului de familie. Am simtit nevoia sa fac aceste precizari pentru ca este de preferat sa stii la ce sa te astepti in cazul in care alegi sa te vaccinezi. O sa ignor comentariile rautacioase/malitioase asa ca ii invit pe carcotasi sa dea scroll mai departe daca simt vreun disconfort provocat de alegerea mea. []Va doresc multa sanatate!

+1 comentariu | vizualizari: 2
scris de ignoranta
*M-am învățat fara tine....
Fiecare din noi,își păstrează un loc special,undeva...pt cândva,atunci când v-a simți nevoia să se refugieze.Acel loc ,practic,nu exista fizic....este doar o completare a ceea ce simțim,visam,...și se pliază perfect intr-o conversație de mult dorita!...Acolo unde gândurile te caută,tu știi să fugi la timp,încât să nu te pot ajunge.....dar același dor mă face să nu renunț,și când cred că vii spre mine,tu de fapt te ascunzi cel mai bine,crezând că ceilalți de lângă tine greșesc.vis.Nu am renunțat niciodată să cred altceva decât ceea ce m-a făcut sa vin spre tine,dar acum,nu mai știu să mă hrănesc cu respirația ta,cu amestecul de dorința și gâfâieli ușoare pierdute sub așternut,de vocea neînțeleasă a trupurilor căzute în asediu.....ești doar tu,cea care....alegi sa visezi înainte să trăiești,cea care fuge,înainte să se lase prinsa...dans27.

+1 comentariu | vizualizari: 9
scris de my-mind
*...cuvinte...
Faptele ne arata de ce sunt mai importante decât cuvintele... Insa, uneori...nici măcar acele cuvinte nu vin...din orgoliu, din ambiție...cine știe? Atunci ce ne mai rămâne? Rămânem cu ceea ce simțim fiecare, însă dacă nu exprimam...cam greu sa poți păstra același drum... Cum sa avem aceleași vise, dorințe...daca le ținem pentru noi? Am întrebat, odată...am trecut, acel test? Niciodată nu mi a răspuns... Poate dacă as fi fost, altcineva, răspunsurile ar fi curs...asa cum au mai curs, cândva... Insa, eu, sunt și voi fi același om, pe care nu l vei controla, oricât te am iubit, te iubesc și te voi iubi! Ținem la o imagine, mai mult decât ținem la un om...asta e... In rest, voi, bine sănătoși?

+1 comentariu | vizualizari: 5
scris de apparent